Free speech 31 tammikuun, 2022

 

 

Koronatyranniaa vastustava rekkakapina on nyt tulossa myös Suomeen ja Eurooppaan.

 

Kyse on suomessakin ihan aidosta kansanliikkeestä, koska sekä persujen että VKK:n JOHTO vastustaa rekkakapinaa.

 

 

 

MV-lehdestä löytyy valtavasti ryhmälinkkejä Convoy-rekkakapinan kannattajille.

 

Kuvassa linkki MV-lehden juttuun

 

 

 

Lisäksi eri puolilta Eurooppaa tulevat rekkajonot yhtyvät Brysselissä 14.2.2022!

 

 

 

 

 

 

 

33 thoughts on “Päivän kuva ja linkit: Convoy-rekkakapina Suomeen 4.2.2022!

 1. Mitä?!? Eikö Marcoliinin ihannoima lihapää Turtiainenkaan pidä ideasta joka on yhtä luova kuin elokapina. Kenenkäs persettä Marcoliini nyt aiot nuolla, jotta pääsisit joskus taas Ylelle ”poliitikkona” tuijottamaan suoraan kameraan?

  1. Käytöstapoja kiitos. Mene peilin eteen ja Kysy itseltäsikö sanoisitko nuo haukkumasanat Turtiaiselle ja päätoimittajalle suoraan kasvokkain ennen kuin vihapuhettasi kirjoittelet tänne. Perustuslain antama suoja on myös niillä, jotka ovat eri mieltä kuin sinä.

   1. Samaa rakkautta ja rauhaa sinulle joka erittäin kohtaliaasti leimaa jokaisen erimieltä olevan antiheteroksi. Kun joku päivä laittomien luusereiden tapaaminen toteutuu niin hyvinkin voisin käyttää valitsemaani termistöä ”vedän turpaan” Turtiaisen kohdalla tai ”pakolaisten ampuminen ratkaisee ongelmat” Marcoliinin kanssa.

    1. Minä ymmärrän että joskus lähtee laukalle, niinkuin minullekkin toisiaan käy.. Niinkuin opiskelukaverini sanoi:”Kyllä sika saa olla muttei aina tarvi röhkiä”. Sopiva kielenkäyttö on myös muiden huomioon ottamista. Synonyymejä löytyy moneen asiaan.

    2. @Oikea nimetön… Onko lihaksia vedellä ”Turpaan” vai naruillako huitelisit?

     1. Miksi minä ketään koettaisin pahoinpidellä? Turtiainenhan se edeskunnassa tahtoi käyttää voimavarojaan joihin ei kuulu järki.

    3. Mitä vikaa pakolaisten ampumisessa muka on?

     Joskus puolustusvoimat ja rajavartiosto joutuvat ampumaan pakolaisia. Tämä on aivan normaalia toimintaa. Ihmisiä ammutaan joka päivä maailmalla. Mitä sitten?

     Oletko suvakki?!!

   2. Lainaus:
    Valehtelet Nimetön. En halveksi koulutusta ammatteihin. Sinulla on joku jumaluuskompleksi, kun luulet tietäväsi muiden ajatukset ja teot. Mene maanikko äkkiä xxxxHoi toon. Tuollaista munatonta nillittäjää joku ********* vielä xxxxxxx.

    Arvaa kommentoija

    1. En arvaa. En tunnista. En se ainakaan minä ollut tuo. Kaappasiko joku vaivalla rakennetun identiteetin? Nimetönkö taas ja minua syytetään ?

  2. Otappa itseäsi niskasta kiinni ja opettele edes alkeet niistä joita käytöstavoiksi kutsutaan… Prkl…. ”Oikea nimetön” KÄYTÖSTAPOJA! Niihin kuuluu myös kirjoittelu….

 2. Jan 27, 2022 "Vantaan vankilan matkasellistä löytyi vanki kuolleena varhain aamulla. Samassa tilassa oli viisi muuta tutkintavankia" sanoo:

  https://twitter.com/STTuutiset/status/1486668859155390465?cxt=HHwWgoC9iezc2qEpAAAA

  https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/493900/%28Juvakka_Mika.pdf%29..pdf?sequence=2

  18 of 68 ”Tutkintavangin asuttamisessa täytyy ottaa huomioon tutkintavangin mahdolliset yhteydenpitorajoitukset. Tutkintavangilla on oikeus yhteydenpitoon muiden henkilöiden ja toisten vankien kanssa. Pakkokeinolain (806/2011) 4 luvun mukaan tutkintavangin yhteydenpitoa muihin henkilöihin ja vankeihin voidaan kuitenkin rajoittaa, jos on syytä epäillä yhteydenpidon vaarantavan tutkintavankeuden tarkoituksen. Pakkokeinolaki 806/2011; Myhrberg 2012, 192.) Yhteydenpidon rajoittaminen voi koskea tutkintavangin yhdessäoloa tietyn tutkintavangin tai kaikkien vankien kanssa. Tutkintavangin yhteydenpidon rajoittaminen voi pitää sisällään myös rajoituksia vankilan ulkopuolelle suuntautuvaan yhteydenpitoon. (Myhrberg 2012, 192.) Lähes kaikki tutkintavangin yhteydenpitorajoituksista ovat sisällöltään laajasti rajoittavia. Laajat rajoitukset tarkoittavat yleensä, ettei tutkintavanki saa olla yhteydessä muihin vankeihin ja vankilan ulkopuolelle yhteydenpito sallitaan vain tutkintavangin määrättyihin lähiomaisiin. Tutkintavangin yhteydenpidon rajoittamisesta päättää tuomioistuin esitutkintaviranomaisen esityksestä. (Pakkokeinolaki 806/2011; AOA 1926/2019, 9.)”

  19 of 68 ”vangit voivat yrittää vaikuttaa vankien osastosijoitteluun tarkastamalla osaston uusien vankien oikeudenkäyntipöytäkirjoja. Pöytäkirjoista selviävät vankiyhteisöön sopimattomat rikokset tai vankien keskuudessa leviävä tieto toisten vankien asioista kertomisesta henkilökunnalle eli vasikoiminen estää usein tavalliselle asunto-osastolle asuttamisen. (Junninen 2008, 59.)”

  20 of 68 ”Vankituntemuksella on tärkeä rooli myös vankien asuttamisessa vankilan osastoille.”

  34 of 68 ”Vangille on luultavasti sanottu, että lähdet pois tai sinulle käy huonosti. Ei voi jättää huomioimatta sitä, että vankiin kohdistuu luultavasti aika iso turvallisuusuhka.”

  35 of 68 ”Seksuaalirikos on rikoksena sen laatuinen, että asuminen tavallisilla osastoilla on vaikeaa tai mahdotonta”

 3. Hopium 2.0
  Taas hölmöjä viedään kuin pässejä narussa.
  Haluavat sen ruoka- ja tarvikepulan ja nyt lampaat ovat ihan itse sahaamassa omaa oksaansa. Rekkakuskit halutaan kortistoon koska globalisteilla on jo kuskittomat rekat odottamassa varastossa ja 5G:t alkaa olla asennettuna joka valotolppaan. Ei ole ongelmia sairastelevista ja lakkoilevista rekkakuskeista. Teslallakin omat autopilot -rekat valmiina, kas kummaa kun Elon Musk kannattaa Covoyta. :D
  Wake the fuck up sheeple.

  1. Niinpä. Paitsi, että älyrobottiautot eivät tunnista vielä tietä, jos se on lumen tai jään peitossa. Tarttis olla tie, jossa anturit ovat robotin luettavissa. Eiks se ole sitten parempi laittaa liikenne kiskoille, niin ei tartte säätää. Juna on jo keksitty.

  2. Muskin idea älyliikenteestä kuuluu samaan sarjaan kuin idea tehdä Mars asuinkelpoiseksi ja asuttaa se. Meillä on jo asuinkelpoinen, vielä toistaiseksi, planeetta.

   1. Laita Googlen kuvahakuun ”Driverless truck” niin huomaat että kuskittomia rekkoja on tulossa vähän kaikilla toimittajilla. Totta että Elon Musk on idiootti ja puhuva pää Mars/Avaruus höpinöineen mutta tämä trendi on tulossa. Musk puhuu sitä mitä hänen käsketään puhua.

    Kun henkilöautoilu ajetaan minimiin jää näille rekoille ihan omat kaistat tuonne maanteille. Tämä on osa YK:n kestävän kehityksen agendaa jossa ihmiset asuvat smart citeissään eivätkä liiku ilman lupaa yhtään mihinkään sovitulta alueelta eikä sähköautojen latauksilla pitkälle pötkitä jos näin halutaan. Pitää katsoa vähän isompaa kuvaa ja vähän pidemmällä aikajanalla.

 4. Tapaus sattui matkavankilassa. Kyseessä oli vankien tilapäinen säilytystila. Viisi muuta vankia oli uhrin
  lisäksi. Kyselevät toisiltaan mitä rikoksia kukin on tehnyt ja kohtelu on sen mukaista. Raiskaajapedofiilit ovat hierarkian alimmalla tasolla.

 5. Pi­tää­kö men­nä töi­hin, jos on ko­va kra­pu­la al­tis­tu­nut ko­ro­nal­le?

  1. Kovassa krapulassa en suosittele töihin menoa. mutta koronassa pitää kyllä. Saat luvan. Tosin sen verran paljastan ammattiani, että en ole lääkäri. Sillä varauksella.

 6. Ai että! Nyt se tapahtui: nukkehallituksemme erosi! Jee! Millainenkohan on uusi eduskuntamme? Harmi että tosin yliherramme ulkomailla edelleen tekevät Suomen päätökset, sillä onhan Suomi osa vain isoa liittovaltiota.

  Olisipa aikaisemmin jo keksitty että näin sitä vain erotetaan hallitukset, muutetaan verotusta ja puututaan kaikenlaiseen hulluuteen!

  1. Yliherramme Rahanpainaja rahoittaa ja säätää kaiken. Hallitus tekee just siten kuin Rahaherra määrää. Euroakaan ei liiku taloudessa ilman, että Rahaherra tietää sen liikkeet.

 7. Laillisia puolustusjoukkoja pitää alkaa kokoamaan. Vihollinen ei tule perääntymään ja luovuttamaan. Meidän pitää marssia Helsinkiin ja Tampereelle, sekä toimia vain täysin laillisesti.

 8. Jaa, että rekkakuskit yhtyvät Brysselissä? Ja siellä on de wit tietty tekemässä lähiuutisointia…

 9. Myrkylliset mutantit ovat juuri tällaisia pahoja satanisteja, jotka haluavat kiduttaa, kiusata, tuhota ja vahingoittaa, sekä jotka oikein nauttivat tästä. Historiallisesti vielä keskiajalla heistä hankkiuduttiin vielä tehokkaasti eroon mm. hirttämällä ja polttamalla.

Comments are closed.