Free speech 31 tammikuun, 2022

 

Tämä on vasta alkua. Paikalle saapuu koko ajan enemmän autoja ja ihmisiä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Päivän video: Convoy-rekkakapina

 1. Ns. ”Valtamedia” kirjoitteli notta siellä oli satoja autoja ynnä muutama tuhat ihmistä… Kanadan poliisi taasen vahvisti n.100K autoa ja n.2.8 miljoonaa ihmistä… Prkl… Noita kommunisti toimittelijoita….

  1. Matematiikka ja suhteellisuudentaju eivät kuulu kommunisti toimittelijoiden osaamisalueisiin.

   Muutenkin noiden hum.kand. yliopistoissa aivopestyjen kommari toimittelijoiden (pahan)hengentuotteet ovat iljettävää saastetta ja suuri loukkaus terveälyisiä ihmisiä kohtaan.

 2. Jotkut kanadalaiset saattavat kohta hirttää Trudeaun. Joissain muissakin maissa on tuotu jo köysiä esille.

  1. Jättää kädet sitomatta, niin on oma valinta pitääkö köydestä kiinni vai päästääkö silmukan kireälle. Ja senkin voi valita päästääkö nopeasti vai hitaasti. Ihan kuin hoitajien pakkorokotus, oma valinta jääkö palkatta josta seuraa, että jää vaille ruokaa ja asuntoa.

  2. Onko se Panu itse siellä näppiksen takana?

   Nythän sinä taas ihan levottomia päästelet. Etkö ymmärrä että tämä todellakin on väärän lipun operaatio ja on varmaa että koronatyranniaa vastustavat on nyt saatu ansaan ja sahaamaan omaa oksaansa! Ilmeisesti ainoa toivo on että ei pudota kovin korkealta…

   Kaltaistesi agitaattorien olisi kuitenkin hyvä höllätä välillä. Tai oikeastaan, äläpä höllääkään – näin te paljastatte itsenne kaikkein tehokkaimmin!

   Sano vielä että Ano on tyhmä kun ei tue tätä eliitin junailemaa operaatiota, jolla ihan varmasti saadaan kaikki korona hulluus loppumaan ja hallitukset eroamaan! Suomessa vielä perutaan polttoaineverotkin….. :D

   Kuka ei näe tätä ilmiselvää ansaa?

Comments are closed.