Free speech 31 tammikuun, 2022

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on uskaltanut paljastaa, että suomalaisten alistuvuus on geneettistä.

 

Niinpä ei ollut ihme, että viime syksyn ravintolakapina kuivui nopeasti kokoon.

 

 

 

 

Nyt kuitenkin on käynyt niin, että ympäri maailmaa koronarajoituksia puretaan kovalla kädellä.

 

Samaan aikaan Suomi kuitenkin vain kiristää ravintoloiden rajoituksia!

 

Onko kamelin selkä vihdoin katkennut?

 

 

Toimittaja Puopolon tiedot ovat yleensä paikkaansapitäviä.

 

Eli ovatko ravintolayrittäjät vihdoin heräämässä?

 

Suomalaisilta herääminen kestää kauan, mutta sitten kun kapina vihdoin lähtee käyntiin, niin oksat pois!

 

 

Kuvassa linkki Puopolon sivuille

 

 

 

8 thoughts on “Puopolo: Suomeen kehittymässä ravintolakapina 4.2.2022

  1. Niin oi suuri herra päätoimittaja. Nöyränä lukijana kysyisin että kuinka ravintoloiden toimintaa ollaan vielä kiristämässä, kuten jutussasi väität? Kiitoksia vastauksestasi jo näin etukäteen oi suuri ja mahtava. Oliko Aimolle tarpeeksi kohtaliasta samalla?

   1. Kiitos Marco. Tämä osoitaa kuinka jälleen kerran valehtelit. Ehkä tämä alkaa hiljalleen avaamaan seurakunnan silmiä.

 1. Ruotsalaiset ovat rodunjalostajia. Jalostivat suomalaisista heille tottelevaisia lampaita vuosisatojen aikana. Natsi-Saksan idea rotuopista on alun perin siirtynyt sinne Ruotsista.

  ”Kyllä ne herrat tietää. Ei meidän tarvitse ajatella. Tehdään vain niin kuin ne herrat käskevät”.

  Suomalaiselle ei ikinä tule mieleen ajatusta, että kaikki voi olla paremmin, kun ottaa omat asiat omaan hallintaan ja lopettaa uskomisen vallanpitäjien satuihin.

  1. Aika ovelia olivatkin kun jalostivat suomalaisia lampaiksi näkymättömissä häkeissä ja vieläpä sekottivat omiakin geenejä sekaan. Kuullostaa ihan siltä että olivat oveluudessaan oikeastaan ylivertaisia.
   Sen takia saksalaiset ovat olleet Ruotsin kuningashuoneessa ja kulttuurissa vaikuttajina kuten myös Suomessakin jossa aluksi eliitin kieli oli saksankieli. Sittemmin teollisuuskin merkittävästi saksalaisten näpeissä. Kyseessä olikin oikeasti ruotsalaisten salajuoni, jotta saksalaisia voitaisiin tarpeen tullen syyttää. Kyllä suomalaiset muuten olisi maailman urhein ja älykkäin kansa. Onhan se aina taistellut venäläisiäkin vastaan. Oli tosi harmi että Ruotsin istutetut hurriagentit olivat niin laajalti fennomaaneja ja se itsekäs hurrinsurkimus agentti ehti ensin ampumaan Bobrikovin sekä itsensä jotta suomalaisuuden liike ei saisi omaa miestä ja saavuttaa tarvitsemaansa puhdasta hurrivihaa. On ihan saletti että rohkea puhdasrotuinen suomalainen olisi tehnyt sen ihan seuraavana päivänä kunhan Eugen ei olisi kaapannut suomalaisuuden liikettä. Onneksi pikkuhiljaa nämä ruotsalaisten salajuonet ovat paljastumassa.
   Sekin oli oikeasti ruotsalaisten salajuoni kun Suomen itsenäistyminen oli kytkettynä Saksaan, minkä vuoksi kaavailtiinkin saksalaista kuningasta Suomeen, joka todellisuudessa olisi ollut ruotsalaisten geenijalostettu ruotsalaispuudeli.

 2. Se on toi kysymysmerkki väittämän perässä jolla vesitetään monta hyvää asiaa. Aina kun perässä on kysymysmerkki tarkoittaa se sitä että tekti on otsikon vastakohta.

  Eli, JOS halutaan tuoda jotain julki niin kysymys pitää kirjoittaa kysymyksen muotoon ja väite väitteen muotoon. Ihan yksinkertaista. Näin saadaan paljon tehokkaammin ihmiset mukaan ja muokattua mielipiteitä. Mutta nämä sekasikiö-otsikot yhdessä tekstien ”voi sitä ja voi tätä” kanssa eivät aiheuta lukijoissa mitään aivotoimintaa.

  …ellei tietysti siihen pyritä.

Comments are closed.