Free speech 31 tammikuun, 2022

 

Upeaa!

 

Trump sanoo antavansa TÄYDEN tuen koronatyranniaa vastustavalle Kanadan rekkakapinallisille, jotka ovat saartaneet Kanadan parlamentin.

 

Kunpa Suomessakin olisi yhtä rohkeita poliitikkoja!

 

 

 

Pian Trumpin ilmoituksen jälkeen tuhannet rekkakuskit ovat ilmoittaneet liittyvänsä rekkakapinaan. Rekat lähtevät kohti pääkaupunki Washingtonia samaan tapaan kuin Kanadassakin.

 

 

 

 

 

17 thoughts on “Video: Trump puolustaa Kanadan Convoy-rekkakapinaa! Laajenee myös Amerikkaan!

 1. Heikon ja sekavan Bidenin valevoitto mitätöidään hyvin pian, joten nyt on amerikkalaisten aika näyttää voimansa!

  1. Tulemme murskaamaan ensin satanistiset britit ja sitten amerikkalaiset. Molemmat ulos Suomesta ja heti.

 2. Näinhän se menee: oppositio vastustaa. Muistan nuorena poikana ajan jolloin Saul, Lip-ponen ja Aho vaihtoivat aina välillä paikkaa lehterillä juupas-eipäshuutelussaan. Samaa yliherraa nuo kaikki palvovat ja Suomessa on kolmen suuren pseudodemokraattinen puuhakerho ja teatteri päällä, Jenkeissä mennään kahdella puolueella. Kiinassa riittää yksi eli vielä parempi systeemi. Kansa voi lukea hömppäuutisisia lehdestä korviketoimintana — paitsi Kiinassa.

 3. Jussi poikasen ja riisitautisen kanssa samaa mieltä marsista kyllä, että ei.

 4. VKK-johdon kylvemät epäluulot ja harhat Convoysta läikkyy jo näköjään tännekin.

 5. @Miinanpolkijoita kaikki tyynni…. En ole Q, vaan mietin missähän Trudeau piileskelee? Vähän niinkuin maamme PM joka altistuu flunssalle heti kun joutuisi vastaamaan kiperiin kysymyksiin. Prkl…. Älä pilkkaa nimimerkilläsi sotilaita jotka tekivät ja tekevät työtään raivatessaan miinoja notta siviilit eivät niihin kävelisi, sama koskee myös sotilaiden kohdalla… Tämä Trudeau on raukkamainen neiti… Prkl….

 6. Lapset ja lapsenmieliset mieltävät Trumpin kuningas-messiaana (keskeinen juutalaismyytti muuten) jona häntä myydään. Demokraatteja ja Bideniä saatiin oivasti käytettyä niin selkeiksi pahuuden symboleiksi, että saadaan karjalle myytyä täysin mätääkin viljaa mukamas kovinkin ”ravinteikkaana”. Ja sama tietenkin päinvastoin kun toiselle puolelle taas Trump edustaa niin pahaa että mikä tahansa korruptoitunut ja seniilikin kelpaa loistavaksi vaihtoehdoksi.
  Ikävää joutua toteamaan, mutta Trumpin kannattajat ovat niitä, ketkä mahdollistavat jatkuneen vedätyksen.

  Trump on koko ajan pelannut kansainvälisen rahaeliitin pussiin monin eri tavoin. Yksi kommentti ei riitä luettelemaan. Mikä muuten totaalisesti yhdistää Trumpia ja Bidenia, on se että molemmat ovat kieli tummanruskeana ”Jumalan valitulle kansalle” ja molemmille on virrannut julmetusti ”pankkiirikansan” rahaa. Kuten meemissä lukee, Same shit, different prez.

  Ei tervehtyminen tapahdu rahaeliitin toimesta, eli niiden kautta ketä HE ovat rahoittaneet, muista kytköksistä ja kiristyksistä puhumattakaan.

  Joudunko huomenna lukemaan lisää vastaavaa Q anon psyop hurmosta LL:stä? Onko LL:kin sitä mieltä että koko läntisen maailman jalkojen alla on ”satanistien” kaupunkimainen tunnelisysteemi jossa satoja tuhansia lapsia raiskaillaan ja nyljetään/uhrataan satanistien (ymmärtämättä termien eroja, mutta tarkoittaen luciferianistien tai saatananpalvojien) temppelimenoissa? Ja että nk. ”Valkohattujen” armeija on siellä taistelemassa pahutta vastaan? Näitä älyttömiä ylivedettyjä satuja joiden funktio on peittää oikeat puuhat, peittää varsinainen systeemi ja ketkä ovat sen omistajat/johtajat, ja luonnollisesti myös peittää systeemin sivujuonne eli perinteinen lapsi-/ihmiskauppa, ja kaikkein tärkeimpänä: kätevästi saada fiksut vastavoimat niputettua samaan supertyperysten ryhmään.

  Tottahan toki pitää käyttää hyväkseen jos rahaeliitti näkee, ettei kansan likehdintää pysty estämään ja siksi sallii sen ja markkinointimanipulaatioissaan sitä tipan verran peesaa, mutta ei sovi unohtaa kuka on kuka ja kuka kenestäkin loppupeleissä hyötyy. Valistusta tarvitaan paljonkin, jes-miesten hurmosta sitä vähemmin.

  1. Trumpillehan pedofilia on aivan ok. Hänen oma oppi-isänsä oli avoimesti homo pedofiili, jonka kanssa hän oli yhteyksissä joka päivä.

   1. Okei, no hienoa että tiedostat sellaisia asioita Trump kuvioista jotka estävät Q-tasoisen sekä persumaisen Trump fanittajan sinisilmäisyyden. Vähän vain mietitytti.

   1. Isäntä on aina kaikkien osapuolten takana. Se mitä näkyy julkisuudessa on jäävuoren huippu.

 7. @Nimetön…. Taidat kirjoittaa nyt Bidenistä…. Prkl… Meikäläistä ei juurikaan jenkkien asiat kiinnosta, enemmän kiinnostaa näiden neitipolitiikkojen sekoilut ja huoli mitä nämä kommunistit vielä keksivät aiheuttaakseen lopullisen tuhon ISÄNMAALLEMME…. Prkl….

  1. Joe Bidenin omin sanoin: Olen sionisti. Jos Israelia ei olisi syntynyt, se olisi pitänyt keksiä.

   Donald Trumpin omin sanoin: Olen parasta mitä Israelille on koskaan tapahtunut ja olisin sitä.

 8. @Anus mikälie. Eloapinat ovat viherkommunistien aivopesun läpikäyneitä teinejä jotka vasta muodostavat käsitystään reaalielämästä… Uskokaa tai älkää mutta teidän kommunistisilla ideologioillanne ei ole tulevaisuutta ISÄNMAASSAMME! Tuliko selkeästi sanottua? Prkl….

 9. @Nimetön. Biden, oletko seurannut kuinka hän julkisissa puheissaan menettää ajan ja paikan tajun? Trump, oletko seurannut että hän ei menetä ajan ja paikan tajua ja kykenee ajattelemaan loogisesti kun taas Bidenin avustajat joutuvat jatkuvasti ynnä nolostuneena ohjaamaan papparaisen puheita ja selittelemään jälkeenpäin notta ja tuota… Prkl… Kommunistien heikko lenkki on ja tulee olemaan heidän vähäinen IQ….. Prkl…..

Comments are closed.