Free speech 31 tammikuun, 2022

 

Alla juuri äsken julkaistu video Amerikan presidentinvaalien massiivisesta vaalivilpistä.

 

Laittoman Lehden toimitus ei sitä ole vielä ehtinyt tarkistaa kunnolla, mutta julkaistaan silti. Jotain tällaista nimittäin varmasti tapahtui ennakkoäänestyksen aikana.

 

 

 

 

Kuvassa linkki 2000 muulia -sivustoon

 

 

 

 

18 thoughts on “Upouusi video 2000 muulia: Amerikan presidentinvaalien massiivinen vaalivilppi paljastunut?

 1. January 24.1.2022 "When TRUTH Social launches later this quarter" "TRUTH Social will be "open for all ideas, all political debate from the left to the right" sanoo:

  https://www.foxbusiness.com/politics/trump-truth-social-developing-content-moderation-practices-to-ensure-family-friendly-community

  ”We’re not going to censor anybody because they have a different opinion about, for example, a COVID vaccine,”

  https://gizmodo.com/trump-truth-social-censorship-moderation-hive-devin-nun-1848414580

  Tuesday 2.1.2022 ”has signed a deal with a company called Hive, which helps tech firms automatically detect content that is illegal or otherwise violates a company’s terms of service.”

  ”The use of auto-moderation bots highlights the contradiction at the heart of the Republican griping on the issue.”

  ”seems at face value to be much stricter on policing the kind of content that offends social conservatives, like Twitter, which allows porn; Reddit, which is full of boards dedicated to porn and drugs; and YouTube, which is full of violent media.”

  ”we launch in late February/early March”

 2. Minä nyt en oikein ymmärtänyt mitä tuo vnhannäköiseksi tehty raina yritti edes tuoda esille tai todistaa. Mutta kai se uppoaa tuon uuden mantereen ihmisiin.

  1. Jenkeille on tärkeintä, että kaikki on tuttua ja turvallista valmiiksi paketoitua sontaa. Mielellään myös vähän pamahduksia, pelottavaa musiikkia ja häiriintyneesti leikattua pätkiä uutislähetyksistä.

 3. Oikeesti lopettakaa nyt näistä USA:n presidentivaalien tuloksesta lässyttäminen, tämä on pelkkää harhautusta oikesta ongelmista. Sillä ei ole mitään helvetin merkitystä mikä puppetti tuolla istuu. Trump oli täysillä koronarokotekusetuksessa mukana ja edelleen pölvästit Q/Trump -hörhöt haikailee tuon roiston perään. Trump antoi hiljan lausunnon että Covid rokotteet ovat ihmiskunnan yksi suurimmista saavutuksista! Eli hänelle on ok ne miljoonat rokotehaittakuolemat ja -sairastumiset. Puhumattakaan että mitään virusta ei ole olemassakaan.
  https://www.nbcnews.com/politics/donald-trump/trump-renews-praise-covid-vaccines-one-greatest-achievements-mankind-n1286551

  1. Kennedy oli viimeinen oikea presidentti. Seuraavaa ei tule, sillä nenämiehet asentavat taikaluodin ohimoon sellaiselle. Sama show jatkuu maailman juutalaisimmassa maassa vuosikymmenestä toiseen. Eiköhän Trump ole piikit ottanut. Tai sitten eliitti ei nuhapiikkejä — ainakaan kokeellisia — ota. Mistä sitä tietää.

  2. Kyllä. Trump on aivan samanlainen rahaeliitin kätyri kuin Biden. Molemmat ovat myös täysillä Israelin valtion puolella. Trumpille pedofilia ei ole mikään ongelma. Hänen oma oppi-isänsä oli homo pedofiili.

   1. Erittäin hyvä pointti. Olet tuosta oppi-isästä melkein oikeassa, mutta hän oli enemmänkin liittolais-vartija. Asia on niin monimutkainen, että minun piti tehdä Trumpista samanlainen aikajana kuin Epsteinista. Aloitinkin sitä tekemään ja julkaisin Holy Crusade Newsissä alustavan jutun Trumpin ja Melanian CIA-taustasta, mutta Unz ei jostain KÄSITTÄMÄTTÖMÄSTÄ syystä suostunut sitä julkaisemaan.

    Lisäksi täytyy myöntää, että korruptoiduin siinä mielessä, että ajattelin, ettei kannata Trump-aikajanaa tehdä ennen vaaleja.

    Lisäksi implikaatiot ovat massiiviset. Miksei kukaan muu ollut tehnyt kunnon Epstein aikajanaa ja miksei kukaan muu tee Trump-aikajanaa. Ei ne niin vaikeita ole. Tässä taas todiste massiivisesta degeneraatiosta.

 4. Mitenkäs toimitus meinasi esitetyt väitteet tarkastaa? Toiseksi video oli enemmän leffatraileri kuin jotain vilppiä todistava dokumenttipätkä. Alkaa foliohattu taas kiristää sekaisin olevia päälakeja. Jatkakaa harhailua.

   1. Enemmän jos ei ajanmukaista eli femilmastobensa, niin ei olisi kääntelijöitä eli mitä normimmat vaalit ja suomaliassa, koska saa ääniä ihan kuten suunnilleen pitäisi(tai jos jytky, niin se olisi uus enemmistö), eikä ole osavaltioita.

 5. Korona aikaan voisi perustaa uuden puolueen joka samalla tärkeitä Suomen asioita ajaa, varma jytky eli kuten persut, mutta poimitaan hyvät akanoista.

   1. Millä estätte, ettei uuden puolueen kansanedustajille tai ministereille lähetetä nenämiesten toimesta varoituksia, että tyttäresi yli ajetaan koulun pihalla jos et muuta agendaasi? Jaana Kavonius on kuvaillut noita puuhia, ja se on varmasti vain jäävuoren huippu.

    Suomessa kun ei ole oikeusjärjestelmää, niin uhkauksen tapauksessa ei ole kenen puoleen kääntyä. Polpohan lähinnä vain tunnistaisi halutuksi kohteeksi jos niille puhuisi.

 6. Täällä on niin paljon potentiaalia että tulisi ääniä kristuksia enemmän vaikkei heitä hylkääkään(esimerkkinä vain). On viimeisiä aikoja kun joku keksii pakoloispuolueen, niin hyvästi! Ei tarvi heti olla nimenä mitä ajaa, vaan että äänestetään ja tärkein miksi jotku äänestää voi jättää ”taustalle”, että pääsemme, sen jälkeen jyrätä, kunhan ei tehdä sinisiä.

 7. Siihenhän se perustuu kansanedukkuus ettei suoraan päätä mitä kansa haluaa koska tyhmiä lampaita, että valehdellaan valkoisia kunnes päästään toteuttaan ideologiaa, eli nyt vain puolue pystyyn nimellä kansanpyynnöstä eli KP.

 8. Heti huomaa amerikkalaisen kulttuurin.
  Jopa ensiarvoisen tärkeät informatiiviset sisällöt tehdään musiikkivideon kaltaiseksi jossa välähdyksiä, sekavaa ja pirstoutuvaa kuvaa.
  Kohderyhmä ei voi olla muuta kuin tyhmästä tyhmennetty karjakansa.

  No, tässä nyt kuitenkin jään odottelemaan jos siinä audiovisuaalisen paskan keskelle vielä tulee tiedollisia helmiä.

 9. Suuri vaalivilppi jenkeissä oli silti täysin selvä, se vaan ulottuu niin ympäri yhteiskunnan huippuja ettei niitä suostuta tutkimaan kunnolla. Edes videotodisteet ääntenlaskentapaikoilta ei kelpaa, tilastollisista mahdottomuuksista puhumattakaan.
  Enkä kyllä trumpistakaan pidä henkilönä, mutta demokraatit tuhoaa USA:n sellaisena kuin se on ollut.

Comments are closed.