Free speech 1 helmikuun, 2022

 

 

Miksi Järjen Ääni ry perustettiin? Miksi yhdistys vastustaa koronarajoituksia ja koronapassia ja mikä on yhdistyksen kanta koronarokotteisiin ja koronapandemiaan yleisesti?

 

Studiossa vieraina väitöskirjatutkija, proviisori ja terveystieteiden maisteri Katja Nolvi sekä lääketieteen tohtori ja yleislääkäri Mats Rönnback. Jakso on nauhoitettu 24.1.2022.

 

📇 Vieraat
Katja Nolvi
Mats Rönnback: https://twitter.com/matsronnback

 

 

7 thoughts on “Järjen Ääni ry: ”Koronarajoitukset poistettava”

 1. 31.01.2022 "Marin haluaa koronarajoituksista eroon helmikuussa – Saarikko: Keskusta tukee pikaista purkamista" sanoo:

  https://www.ts.fi/uutiset/5555271

  ”THL ei kannata rokotepassia” ”Mahdollisesta Nato-jäsenyyden hakemisesta Marin sanoi olevansa presidentti Sauli Niinistön linjoilla: sitä pitäisi edeltää kansanäänestys.”

  https://www.flashlyrics.com/lyrics/kivikasvot/tankeros-love-42

  ”Hakkaa päälle Suomen poika, ettei meitä toiset voita Höyhenet, terva ja viina Ne on made in Finland”

  https://www.youtube.com/watch?v=I9fZb64Uo7g

  Jan 18, 2009 ”Kivikasvot – Tankeros Love”

 2. En hirveästi kuuntelisi jotain yhdistystä joka väittää jonkun valheellisen pandemian olleen liikkeellä, kun tiedetään ettei ole koskaan ollut mitään pandemiaa ja kyseessä on rikollinen ihmiskoe kokeellisilla injektioilla. Tästä tietää heti yhdistyksen valehtelevan.

 3. Tietää heti yhdistyksen valehtelevan kun kerrotaan ”koronaviruksesta”. Ei ole mitään koronavirusta, eikä ole koskaan ollutkaan mitään koronavirusta. Ei ole koskaan ollut mitään pandemiaa.

 4. 22.01.2022 "Tämä ”narratiivin kääntyminen” ilmestyi kuin taikaiskusta kaikkiin medioihin, eri maissa, samoin sanankääntein, samaan aikaan. Kyse on käsikirjoituksesta." sanoo:

  https://mvlehti.net/2022/01/22/covid-19-ei-ole-ohi-kyse-on-kasikirjoituksesta-mielipide/

  https://www.lauradodsworth.com/a-state-of-fear

  ”This is a book about fear. Fear of a virus. Fear of death. Fear of losing our jobs, our democracy, our human connections, our health and our minds. It’s also about how the government weaponised our fear against us – supposedly in our best interests – until we were the most frightened country in Europe.”

Comments are closed.