39 thoughts on “Päivän kuva

 1. Suuri murhajuttu: "Heinäkuun 7. päivän vastaisena yönä, hyökkälsivät partisaanit Seitajärven erämaakylään" sanoo:

  https://www.hetan-jussa.com/totuus-seitajarven-ja-lokan-joukkomurhista-

  ”Viikkoa myöhemmin, heinäkuun 14.päivän iltana todettiin Sodankylän keskuksessa: Lokan kylän puhelin ei vastaa.”

  https://asiakas.kotisivukone.com/files/hetan-jussa.kotisivukone.com/.thumbs/seitajarven_hirmutyot4a_171x.jpg

  ”Partisaanien leikkikalu: Suomalainen pikkutyttö korpeen murhattuna, ruumis täynnä viilto- ja pistohaavoja ja ryssien kynnen- ja hampaanjälkiä. Voimme kuvitella millaista julmaa nautinnontunnetta tänä verissään kauhusta huutava, avuttimana rimpuileva pikku olento on herättänyt aikuisissa kiduttajissaan.”

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_suomalaisista_rintamalehdist%C3%A4_toisen_maailmansodan_aikaan

  ”Korven kaiku : Pielisen-Karjalan ja Kainuun kenttälehti”

  ”Kylä sytytettiin tuleen. Osa ryssistä jäi vartioimaan palavia rakennuksia Jokainen, joka yritti niistä ulos, ammuttiin. Toistakymmentä naista ja lasta paloi elävältä tai’ tukehtui savuun. Kaikkiaan 29. ruumista löydettiin.”

  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/08/17/seitajarvella-tapetut-naiset-ja-lapset-olivat-jatkosodan-vaiettuja-uhreja

  02.07.2021 ”Neuvostoliittolaiset partisaanit tekivät jatkosodan aikana kymmeniä hyökkäyksiä Suomen puolella olleisiin pieniin korpikyliin. Partisaanit surmasivat retkillään yhteensä 181 siviiliä vuosina 1941–44. Mannerheim-ristin ritari Olavi Alakulppi kertoo sotilasuransa karmeimmasta kokemuksesta, kun hän miehineen löysi Savukosken Seitajärvellä partisaanien julmasti surmaamat naiset ja lapset.”

  ”Neuvostoliiton omissa sotapäiväkirjoissa ja asiakirjoissa partisaanijoukkojen hyökkäysten kerrottiin kohdistuneen vain sotilaallisiin kohteisiin.”

  ”Pohjois-Suomessa ei sodan aikana ollut kiinteitä rintamalinjoja, vaan laajoissa erämaassa liikkui suomalaisia, saksalaisia sekä neuvostoliittolaisia partioita.”

  ”Aamuyöllä 7. heinäkuuta 48 partisaanin vahvuinen osasto hyökkäsi nukkuvaan kylään, joka heräsi kylän koirien raivoisaan haukuntaan. Yllätetyistä suomalaissotilaista ei ollut vastusta partisaaneille, jotka ottivat kylän haltuunsa lyhyen tulitaistelun jälkeen. Piiloon menneitä ihmisiä partisaanit houkuttelivat esiin lupaamalla suomeksi, ettei näille tehdä pahaa. Antautuneet kyläläiset partisaanit ottivat mukaansa.”

  ”he törmäsivät karmaisevaan näkyyn: kylältä siepatut naiset ja lapset löydettiin surmattuina metsästä. He olivat osittain tai kokonaan alasti, osa oli myös raiskattu. Surmatyöt oli tehty ampumalla, puukoilla ja pistimillä. Tapettujen joukossa oli Alakulpin mukaan sotilaiden tuttuja, sukulaisia ja tyttöystäviä.”

  ”yhden tytön huomattiin olevan elossa, vaikka häntä oli pistetty kaksi kertaa pistimellä rintaan. Tyttö näytteli kuollutta, kunnes vihdoin uskoi paikalle saapuneet sotilaat suomalaisiksi. Seitajärvelle tilattu saksalainen vesitaso vei 8-vuotiaan tytön sairaalaan ja hän pelastui.”

  https://varrioblog.wordpress.com/seitajarvi/

  ”Seitajärvi on kuuluva Savukosken kuntaa. Kylä sijaitsee kahden järven välissä, Seitajärven länsi- ja Arajärven itäpuolella. Suomalaisasutus kylään syntyi 1800-luvulla yhden perheen, Kittilästä lähtöisin olleen Mikko Rannan perheen myötä. Kylän nimi viittaa uhripaikkaa tarkoittavaan seita-sanaan.”

  ”1940-luvulla Seitajärven kylä koostui viidestä maanviljelyä ja poronhoitoa harjoittavasta talosta. Asukkaat olivat toisilleen sukua olevia Arajärviä, Olliloita ja Ylilokkia. Nykyään Seitajärvellä ei ole vakituista asutusta.”

  ”kylästä on löytynyt kaksi kivikautista asuinpaikkaa ja siellä on kaksi seitakiveä.”

  https://www.doria.fi/bitstream/handle/10024/87580/Seitajarven_museotie_Savukoski_Hoito-_ja_yllapitosuunnitelma_ELY-keskuksen_julkaisuja_4_2011.pdf?sequence=1

  18 of 46 ”Kuva 11. Seitajärven kyläaukea on säilynyt avoimena, koska siitä korjataan heinä oletettavasti porojen rehuksi. Kyläaukea on jatkuvasti asutun ja siistin näköinen, vaikka siellä ei ole pysyvää asutusta.”

  ”Tuhotyöt huipentuivat heinäkuussa 1944 Seitajärvellä. Sinne saapui kaksi partisaaniosastoa, Bolshevik ja Poljarnik, kaikkiaan 152 partisaania. Hyökkäystä valmisteltiin useita päiviä. Iskussa kuoli 14 kylän asukasta ja lisäksi kolme vangittua surmattiin hieman myöhemmin. Sotilasvartioryhmästä kaatui kaksi ja kaksi surmattiin vangittuina myöhemmin. Kaikkiaan neuvostopartisaanit surmasivat jatkosodan aikana ainakin 175 suomalaista siviiliä ja haavoittivat 70 henkilöä, joista suurin osa oli naisia ja lapsia.”

 2. Kaikki lääkärit ovat huijareita ja valehtelijoita. Älä koskaan luota lääkäriin. Olet heille vain iso pankkitili, et mitään muuta.

  Yksikään lääkäri ei aidosti halua potilaansa pysyvän terveenä, vaan he haluavat tehdä potilaalla rahaa. Muuten he neuvoisivat potilasta ruokavaliossa, mittaisivat potilaan vitamiini ja ravinnetasot, ohjaisivat liikuntaan jne. Käytännössä yksikään lääkäri ei tule tekemään tätä, vaan he myyvät lääkkeitä. Aina ja aina vain lääkkeitä. He eivät koskaan halua potilaan pysyvän terveenä.

  1. Erittäin hyvä pointti, mutta miksi ihmiset eivät sitä tajua? Koska ovat lapsen tasolla psyykkisesti eli valkoinen takki saa heidät sokeasti luottamaan lääkäriin (heimon poppamies) samaan tapaan kuin poliisiunivormuun pukeutuneeseen poliisiin (heimon vartija/pyöveli).

   Valtion (vanhemmat) ja valtamedian (heimo) propaganda yhdistettynä ammattinimikkeen ja univormun yhdistelmään ikäänkuin aivopesee yksinkertaiset ihmiset lapsenomaiseen sokeaan ihailuun ja luottamukseen.

   Kyse on geneettisestä prosessista, joka tulee degeneraation myötä yhä yleisemmäksi. Ihmiskunta vajoaa pikkulapsen tasolle, kuten on jo käynyt tietyissä maanosissa. (Jos sanoo maanosan, niin tulee taas syyte.)

   1. Veikkaan Pohjois-Amerikkaa ja EU:ta. Totuus ei pala tulessakaan. Sekä Australia ja Uusi-Seelanti.

   2. Tai sitten käy niin, että pieni, hyvin pieni osa ihmisistä on jo niin alhaisella tasolla, että uskovat ja seuraavat dewitin valhepropagandaa. Eihän dewit uskalla edes korjata täysin valheellisia kirjoituksia ja julkaisuja, kuten oli koululainen – lehden valhekansi.

    1. Sinä elät unessa. Sinut on valtavalemedia hypnotisoinut valitettavasti, etkä taida päästä sen koukusta irti. Valtavalemedialla on saatanalliset mielenhallintavoimat käytössä. Vuosituhansien kokemus kietoa herkkäuskoiset valheisiin.

    2. ja taas Jussiboyn korkeaa älykkyyttä. Ylistäkäämme Jussiboyn älyä ja ylivertaista entiteettia ikuisesti. Mitä viisauksia vielä sinulta tuleekaan AAAAAhhh.

  2. Käypä hoito- ohjeistus. Lääkäri ei ole mikään hyvinvointivalmentaja. Yksi duuni on toimia lääkekuriirina lääkkeistä riippuvaisille. ”Se on huono lääkäri, joka ei lääkkeitä määrää” – sitä mieltä ovat jotkut potilaatkin.

   1. Mikä vitun Käypä Hoito-suositus? Taas näitä huijauksia joille annetaan vain kaunis nimi.

    On tuossa varmaan yksi osasyy mm. älykkyyden lasku 14-15 pistettä, päättelykyvyn heikentyminen jne.

    Itselle ei aiemmin tullut hölmönä suomalaisena mieleen että auktoriteetti voisi valehdella, huijata ja ajatella vain itseään. Kuten sanoit, lääkäri on ikään kuin heimon poppamies ja kaiken mitä poppamies sanoo täytyy olla totta.

    Todellisuudessa nykyiset lääkärit eivät ole todellisuudessa edes erityisen älykkäitä.

     1. Rauhaa ja rakkautta. Milloin alat keksiä jotain omaperäistä kuluneiden latteuksiesi tilalle. No, hxxxxxlla on halavat huvit.

    1. Onneksi sä Marco olet erityisen älykäs. Sen huomaa jo siitä miten hyvin olet menestynyt elämässä.

     1. En tiedä Marcosta mitään, mutta oma kokemukseni on, että Suomessa ei älykkäänä pääse elämässä mihinkään. Euroopan pikku jenkkilä, jossa narkkarit, rikolliset ja ihan vain häröimmät piereskelijät on ylennetty eliitiksi. Klassista satanismia.

  3. Totta. Lekurit suosittelevat liikuntaa, alkoholin ja tupakoinnin välttämistä. Samoin väittävät että lihavuus on epäterveellistä. Peseytyminen kaikissa muodoissa on huijausta. Älkää uskoko mitään noista, älkääkä koskaan menkö sairaaloihin tai terveyskeskuksiin hoitoon. Mekin vaimon kanssa synnytettiin metsässä salassa ettemme joudu viemään lasta neuvolaan jossa satanistiset lääkärit muuten tutkisivat lapsemme.

   1. Eivät ole minulle mitään noista suositelleet. Vaan ovat sanoneet vältä kaikkea ei-välttämätöntä liikuntaa, pysy sisällä, älä tapaa ketään livenä, tilaa ruokasi kotiin woltin kautta, tee etätyötä. Älä poistu kotoa, äläkä rasita terveydenhuoltoa, vaikka olisit piikin jälkeen kuolemansairas. Älä kysy korinaan lääkitystä, kun ei tarjolla ole muuta kuin piikkiä. Seuraa korinatiedotteita ja valtamediaa muista oppia pelkäämään, että saat myös mt-lääkityksen loppuiäksi.

    1. Eli et ole kuullut suosituksista. Oletko kuinka kauan asunut Suomessa? Ihan heprealta siis kuulostaa.

     1. Juuri tuo on agenda nyt. Etkö seuraa valtamediaa? Onko heprealainen sinusta jotenkin alempi?

  4. Jo yliopistoissa alkaa aivopesu, kun aletaan lukemaan LÄÄKEtieteitä eikä parannustieteitä. LÄÄKErit ovat valkotakkipankkiireita. Lääketehtaan tehtailevat uusia sairauksia, joihin voivat tehtailla uusia lääkkeitä ja pyrkimys on kehdosta hautaan jatkuvalla lääkityksellä. Seuraavaksi keksivät ikuisen pakkolääkityksen kuolleille tuonpuoleiseen, jonka omaiset joutuvat maksamaan.

   1. Pfizerillä isot sydäntauti- ja syöpälääkekekkerit tiedossa. Ja Bourlalle myönnetään kohta (valittujen) toimesta (hyönteisten) rahaa taas kerran jonain humanitaarisena palkintona niin erinomaisesta hyväntekeväisyydestä. Jonka hän auliisti antaa holokaustin markkinointiin. Kyllä jossain päin maailmaa (ehkä Andaman-saarilla) on varmaan joku kylä, jossa ei vielä ole holokaustimuseota tai muistomerkkiä.

 3. Rikolliset hoitajat pitää saada myös ankarille tuomioille. He pistävät tietoisesti kokeellisia injektioita ihmisiin ja valehtelevat heille kuinka vaarallisia ne ovat. Nyt nämä rikolliset hoitajat myrkyttävät ja vammauttavat jo lapsia ja nuoria. Rikolliset hoitajat pitää saattaa oikeuden eteen tuomiolle.

 4. Huijaavan lääkärin tunnistaa nykyisin usein siitä, että alkaa väittämään jonkin pandemian tai koronaviruksen olevan totta tai selittelee kuinka varsinkin nämä kokeelliset injektiot ovat ”hyvin testattuja” ja ”turvallisia”. Älä koskaan luota lääkäriin!

 5. Elon Muskin neuralinkki puuttuu kuvan aivoista. Sitä oli tarkoitustyhtyä asentamaan ihmisiin massoittain tämä vuonna. Sitten Isoveli tietää kaikki ajatukset.

  Aivojen mielihyväkeskusta ärsyttämällä Neuralinkin kautta ihminen tuntee olonsa euforiseksi. Olemme sitten pysyvästi onnellisia kaikki. Ei tarvita kivunlievitystä, ei lääkkeitä. Maanpäällinen paratiisi aivoissa.

 6. Te okette jo erkaantuneet todellisuudesta jo aika selkeästi. Teitä ei enää voi ottaa tosissaan löhinnö pelottavaa.

  1. Onhan se Isoveli pelottava. Neuralink on kovasti työn alla. Elon Musk ei pahemmin valehtele, vai kuinka? Marsiinkin mennään kohta turistilennoilla. Kysy vaikka Jeff Bezosilta, jos et tiennyt. Tekniikka menee hurjaa vauhtia eteenpäin. Kukaan ei sata vuotta sitten osannut kuvitella televisiota tai kännykkää tai kuulentoja

  2. Entä Nikola Tesla? Sinusta varmaan pelottava hänkin. Kännyköiden lataaminen ilman sähköjohtoja onnistuu jo hänen keksintöjen ansiosta. Tavistalleroaikalaiset tai oikeastaan kilpailijat tappoivat hänet mielisairaalassa. Lue ja viisastu. Tieto poistaa pelon sinultakin.

   1. En vertaisi kaikkien aikojen neroa Teslaa Muskiin, jonka ainoa keksintö oli ymmärtääkseni leikata kaupan ladattavista pikkuakuista parin millin metallinypykkä irti niin, että voi väittää sähkötiheyden olevan pari prosenttia isompi ja myydä niillä kaupan paristoilla täytettyjä isoja ”akkuja” kovaan hintaan.

    Yhtä paljon innovaatiota kuin Gatesilla tai Zuckerbergillä. Kaikkien näiden menestys perustuu CIA:n rahavirtaan ja massiiviseen kilpailijoiden sabotointiin. Japanilainen erinomainen, huikeasti aikaansa edellä oleva Tron-käyttöjärjestelmä tuhottiin markkinakikkailuilla, että saataisiin Windows (jenkkien vakoilusofta) jokaiseen maailman tietokoneeseen. Gates tuskin edes koodasi koko windowsia, jos osaa koodata ylipäätään.

 7. https://news.yahoo.com/amnesty-accuses-israel-subjecting-palestinians-161616652.html
  🕎
  February 1, 2022 ”Amnesty accuses Israel of subjecting Palestinians to system of apartheid”
  🕎
  https://twitter.com/pmofa/status/1488448195306954752?s=20&t=xheL1ovA6gCWhEKhc3u0Dw
  🕎
  Feb 1, 2022 ”The international community needs to urgently and drastically change its approach to Israel’s apartheid regime recognize the full extent of the crimes that Israel perpetrates against the Palestinian ”
  🕎
  https://www.cbc.ca/news/world/israel-palestinians-amnesty-report-1.6323377
  🕎
  Feb 01, 2022 ”Israel strongly rejects the report’s conclusions as ’false, biased and antisemitic'”
  🕎
  https://www.bbc.com/news/world-middle-east-60197918
  🕎
  ”Israeli policies against Palestinians amount to apartheid – Amnesty”

 8. 🇫🇮Panu Huuhtanen Live:👍🏻"Suomen vaarallisin kansalaisjournalisti Lauri Paavola"🐰🕳️ sanoo:

  https://vk.com/id361180568?w=wall361180568_91879%2Fall
  🐰🕳️
  https://kaninkolo666.blogspot.com/2022/01/taiteen-sensurointi-on-alkanut-uusi.html
  🐰🕳️
  tammikuuta 31, 2022 ”Tämä ei lopu, tämä tulee pahenemaan aina siihen asti että me noustaan ylös ja laitetaan tälle paskalle stoppi! Se ei tule onnistumaan rauhanomaisin keinoin, nämä psykopaatit eivät luovu vallasta vapaaehtoisesti joten nyt pitää laittaa kova kovaa vastaan! On aika erota EU:sta, kammeta nykyiset kartellipuolueet vallasta, saattaa syylliset vastuuseen (Nuremberg2) ja ottaa takaisin vapaus sillä muuten me menetämme ne viimeisetkin rippeet mitä siitä on jäljellä (eikä ole paljoa enää)! ”

 9. 31.1.2022 Panu Huuhtanen: "paikkajaosta olikin käytännössä sovittu suurten puolueiden salaisella kassakaappisopimuksella jo 22.9.2021!" sanoo:

  https://reformistudio.fi/elementor-1944/

  ”Liike Nyt ja VKK oli jätetty kassakaappisopimuksen ulkopuolelle ja ilmeisesti juuri näiden ryhmien nousua vastuupaikoille mm. aluehallitukseen salaisella sopimuksella haluttiin estää.”

  https://liikenyt.fi/

  ”Meitä koskevia päätöksiä tekee pieni päättäjien sisäpiiri.”

  https://twitter.com/LiikeNyt/status/1483373655170158594?cxt=HHwWhMC4md2egJYpAAAA

  Jan 18, 2022 ”Aluevaaliehdokkaat vpj Karoliina Kähönen (Pirkanmaa) ja Nora Stenvall (Länsi-Uusimaa)”

  https://vaalit.yle.fi/av2022/fi/tulospalvelu/counties/8/candidates/591
  💘💋👅👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻
  Karoliina Kähönen N:o 591 Valittu Ääniä 741 📧 [email protected]
  💘💋👅👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻
  https://www.karoliinakahonen.fi/
  💘💋👅👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻
  https://i1.wp.com/www.karoliinakahonen.fi/wp-content/uploads/2021/05/T1A4279-1-scaled-e1621571574189.jpg?resize=1705%2C1200&ssl=1
  💘💋👅👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻
  https://i2.wp.com/www.karoliinakahonen.fi/wp-content/uploads/2022/01/karo591-2.jpg?w=828&ssl=1

  https://vaalit.yle.fi/av2022/fi/tulospalvelu/counties/3/candidates/246

  Nora Stenvall N:o 246 Valittu Ääniä 513

 10. 31.1.2022 "anonyymienkin viestisovellusten kautta tehdyt uhkaukset on mahdollista selvittää, ja uhkauksen esittänyt henkilö todella voidaan saattaa vastuuseen teosta" sanoo:

  https://www.lansivayla.fi/paikalliset/4460929

  ”Länsi-Uudenmaan poliisi sai 23. tammikuuta tiedon kahteen eri kouluun kohdistetusta koulu-uhkauksesta.” ”uhkaus luo helposti turvattomuuden tunnetta niin koulun oppilaissa kuin siellä työskentelevissä aikuisissa”

 11. https://www.ts.fi/uutiset/5556339

  ”Laittomia aseita on poliisin mukaan käsitelty laillisen elinkeinotoiminnan yhteydessä.”
  🇦🇽🔫
  https://www.nyan.ax/wp-content/uploads/2015/05/2061254.jpg
  🇦🇽
  https://www.bbc.com/travel/article/20210627-europes-most-cooperative-islands
  🇦🇽
  28th June 2021 ”the island’s demilitarised status was upheld and it became neutralised. Ålanders are exempt from military service, compulsory in Finland. The Autonomy Act for Åland was applied in 1922.”
  🇫🇮
  https://intti.fi/naisten-vapaaehtoinen-asepalvelus
  🇫🇮
  ”Kaikki samalla viivalla” ”asevelvollisuuslain alaisia sen vuoden loppuun, jolloin he täyttävät 60 vuotta.”

Comments are closed.