Marco de Wit 1 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden toimitusta välillä harmittaa, että se joutuu julkaisemaan kovin negatiivisia paljastusjuttuja viranomaisten ja valeopposition toiminnasta. Kukaan muu ei niistä uskalla kertoa, joten sitten Laittoman Lehden on väärinkäytökset paljastettava. Näin lehden jutut ovat usein melko negatiivisia.

 

Onneksi on sitä ihmisiä, jotka osaavat positivisoida. Tässä hyvä esimerkki Vapauskulkueen positiivisesta mainostamisesta.

 

 

 

 

 

 

Lähde:

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

40 thoughts on “Positiivinen rekkakapina: Suomen vapaussaattue Convoy 2022

 1. Kansallismielisten pitää muodostaa omia laillisia joukkoja ja julistautua laillisesti itsenäiseksi osavaltioksi. Siitä vapaus alkaa.

 2. On ankarien tuomioiden ja parantumisen aika. Kokeellisia injektioita emme saa enää ihmisistä ulos, mutta voimme käyttää rikollisten rahat uhrien auttamiseen. Rikollisten rahat takavarikkoon ja mm. vainon, sekä ihmiskokeiden uhreille. Heillä on myös paljon fyysistä kultaa, kiinteistöjä jne., jotka voimme käyttää uhrien, sekä oman kansamme hyväksi.

  Kouluissa pitää kertoa oikea historia täysin avoimesti, eikä mitään peittelyä ja valheellista roskaa. Rahakonetta hallitsevat huijarit ovat paljastuneet ja kohta heistä tietävät kaikki.

 3. Positiivisia hyvän mielen ja uskon ihmisiäkin tarvitaan. Me pessimistit sitten palautamme Marcon kaltaiset naiivit positiiviset ihmiset aina välillä maan pinnalle, ettei mene liian naiiviksi ja positiiviseksi. Maailma kun on täynnä pahuutta, pettureita, huijareita, selkäänpuukottajia jne.

  1. Ikävä kyllä taidat olla oikeassa. Luonnostaan olen naivi ja positiivinen. Tätä on vahvistanut brittiläisen historian tuntemus ja libertarismi. Vasta logiikalla ja kokemuksella on alkanut tajuta ihmiskunnan degeneraatioilmiön. Tästä huolimatta palaa aina naiviksi ja positiviiseksi, koska se on verissä eli geeneissä. Niinpä pitää aina muistuttaa itselleen kuinka paljon on pahuutta, pettureita, huijareita, selkäänpuukottajia, jne., kuten sanoit. Kiitos muistutuksesta!

   Tästä huolimatta ei pidä mennä liian negatiiviseksi eli vaikeinta on nimenomaan löytää se realistinen tasapaino naivismin ja paranoian välillä.

   1. Marco se vaan jatkaa tota monologia itsensä kanssa kommenttikentässä. Muuten ei tarpeeksi tule Marcolle mieleisen agendan puolesta puhuvien kommentteja. Aimo Miehille ym tää kaikki menee läpi kuin häkä.

   2. Oikeastaan elämme monella tapaa äärimmäisen sairaassa ja epäluonnollisessa maailmassa. Uskonnolliset ihmiset ovat keskimäärin hyvin positiivisia ja luottavaisia ihmisiä. Ennen teollistumista ihmiset lienevät olleen länsi-euroopassa pääsääntöisesti melko kunnollisia, varsinkin kristinuskon kulta-aikoina.

    Ei tosiaan kannata olla kuitenkaan liian synkkä ja täysin pessimistinen. Itsellänikin on silti hankaluuksia myrkyllisten mutanttien ja feministien aikana. Itse talousjärjestelmä muuttaa ihmiset vieläkin pahemmiksi ja itsekkäämmiksi.

   1. Älä jeesustele. Tää koko ”lehti” perustuu muiden ihmisten ilkeämieliseen haukkumiseen. Sitten kun joku vähän pistää takaisin niin alkaa uhriutuminen ja valitus.

 4. Kanadan toinen valtapuolue konservatiivitkin tukee rekkakapinaa, mutta Suomessa et saa sen taakse ketään niin on vähän positiivisuus koetuksella.

 5. Ettei vaan olisi huijausta tämä rekkakapina. Kuka näitä järjestää? Samat ammattijärjestäjät kuin elokapinoita ja ilmastolakkoja? Homma haisee. Jos kapinalliset jumittavat Helsingin liikenteen, se meinaa katkoksia toimituksiin kauppoihin. Pitääkö nyt lähteä hamstraamaan?

  Hallitus julistaa poikkeustilan. Se varmaan kuuluu globalistien suunnitelmaan tässä vaiheessa. Maksimaalinen kansan nöyryyttäminen tavarapulalla, just kun aletaan päästä eroon koronarajoituksista. Onko noin?

  1. Kyse on eduskuntatalon eli ydinkeskustan liikenteestä. Ei siinä mitään laajoja toimitusten katkoksia synny. Yleislakot ovat aina olleet vasemmiston tehokas ase. Rekkakapinallisten vapaussaattueen vaikutus tavallisten ihmisten toimeentuloon on tosi pieni verrattuna lakkoihin ja varsinkin yleislakkoon. Vaikutus eduskuntaan eli juuri näihin päärikollisiin on kuitenkin suuri. Upeaa, että rekkamiehet uskaltavat.

   1. Sanna Marin ja muut satanistit olivat jatkamassa koronatyranniaq hamaan tulevaisuuteen. Ainoastaan rekkakapinan jälkeen he ilmoittivat poistavansa rajoitteita pikaisesti.

   2. Juu, ei ei. Toista vaan väitit elokapinan miekkarista. Onko vaikeaa olla noin tyhmä? Toivotaan rekkaterroristeille kaasua ja pamppua oikein urakalla. Jos hyvin käy on poliisilla kovat piipussa. #sananvapaus

   3. Vaikuta poliitikkoihin mitenkään. Häiritsee kyllä esim. pelastustoimintaa ja normaaleja ihmisiä jotka joutuvat nyt vaikka käymään töissä. (Monet käyvät töissä ansaitakseen elantonsa, epätietoisille tiedoksi.)

   4. Kysehän on siitä millaisille toimille tämä rekkakapina antaa mahdollisuudet.

    Itseäni huolettaa nimenomaan se että tämä on väärän lipun operaatio, joka antaa tekosyyn esimerkiksi juuri poikkeusolojen julistamiselle.

    Joko Marcolle selvisi järjestävän tahon uskonnolliset vakaumukset ja yhteydet anarkisteihin?

    1. Convoyn järjestäjä oli levelin haastattelussa ja on ihan tavallinen mies. VKK harhat vaan alkaa leviämään lisää täällä.

 6. Estävät ambulanssien vapaan liikkumisen. Rekkaterroristit ovat vastuussa sadoista kuolemista pääkaupungissa jos tuo toteutuu. Linnaan koko sakki ja kaasua päälle! #sananvapaus

   1. @Markku. Käsittääkseni BLM, Antifa ja muu roskaporukka ovat mikkihiiriä? Oikea Mikki Hiiri on asia erikseen…. Prkl….

     1. @Anus mikälie Viemärinavaajaa käytetään tilapäisesti tukkeutuneen viemärin avaamiseen, jos ei avaudu niin täytyy viemäri kuvata ja avata mekaanisesti…. Joten kaada itselles vaan ”Anus”.

     2. @Anus mikälie Kommunistin tunnistaa jo kaukaa, te olette yhteiskunnan pohjasakkaa tietämättä sitä itse. Hauskaa tässä on kun provosoidutte totuuksista. Muista poika notta viemärinavaajaa on vaarallista nauttia sisäisesti ja myöskin ulkoisesti koska se syövyttää orgaanisia aineita….. Prkl…. Äläkä ainakaan kaada sitä anukseesi…

 7. Lueskelin tuossa juuri notta STM tukee ehdotusta soitosta rokottamattomille….. Prkl… Oikein innolla odotan soittoa ja kyselen mistä ovat rokotetietoni laittomasti saaneet…. Prkl.. Tässähän rikotaan lukuisia lakipykäliä terveystietojen luovuttamisesta ulkopuolisille soittelijoille…. Prkl…. Lakimieheni saa jälleen toimeksiannon…… Prkl….

 8. Mielenkiintoista että lääkärit, psykologit, insinöörit, tutkijat, ekonomit, professorit, tuomarit jne. Eivät ole huomanneet että kaikki on pielessä jä lähdössä kapinoimaan. Ilmeisesti rekkakuskeilla on parempaa tietoa… Naurattaa

 9. Eri yhteiskuntaluokkaa. Mainitsemasi ammattilaiset saavat palkkansa julkisella puolella veronmaksajien rahoista. He ovatvoittajia. He ovat järjestelmän palkollisia. Saavat ennen kaikkia muita palkkansa.

  Normikansalaisilta ollaan aina ensin leikkaamassa. Rekkakuskit ja muut yksityisellä työskentelevät kustantavat hallinnon kulut. Epäoikeudenmukaisuudesta syntyy protestimieliala. Se kuka ei ole kokenut ikinä vääryyttä ei voi asettua vääryyttä kokeneen asemaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*