Free speech 1 helmikuun, 2022

 

 

Ennen vanhaan lasten kirjoissa ja aapisissa puhuttiin suoraan neekereistä ja hottentoteista.

 

Erityisen suosittu oli Hottentotti-laulu.

 

 

 

 

Vielä kultaisella 1980-luvulla Hottentti-laulua pidettiin ihan normaalina lastenlauluna. Tässä Ylen lastenohjelma, joka muuten tallennettiin Ylen sivuille 2007 eli ennen Obmasta alkanutta suvakkiaaltoa.

 

Kuvassa linkki Ylen sivuille

 

 

Alla puolestaan video vanhan ajan persujen vaalikampanjasta. Tämä oli vielä sitä aikaa, kun persutkin uskalsivat. Ei tullut persuilta mitään noottia Veltto Virtaselle, vaikka hän tässä videossa ihmetteleekin miksei Afrikassa enää ole mustia, vaan ainoastaan tummia.

 

Juuri tällaisella poliittisesti epäkorrektilla tyylillä persut sitten saikin sen kuuluisan 2011 jytkynsä.

 

 

Herää myös toinen kysymys: Miksei VKK ole järjestänyt vastaavanlaisia vaalitapahtumia? Toivottavasti VKK:n jäsenet huolehtivat, että eduskuntavaalien aikaan Jösse ja monet muut pääsevät ääneen poliittisesti epäkorrekteilla lauluillaan. Siis jos Hirvisaari ja Tiainen eivät taas jarruttele.

 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Salainen vaali-ase: Hottentotti!

 1. Kuullosti aluksi siltä kuin Veltto olisi vetänyt velton version Uriah Heepin Gypsystä. Samaa riffiä nääs.

 2. Mitä helvettiä Hirvisaari tekee koko puolueessa? Miksi hän on joku ”vaalijohtaja”, joka selvästi hakeutuu eri liikkeisiin ja ryhmiin sabotoidakseen niitä?

  Potkikaa nyt helvettiin koko Hirvisaari!

 3. Persut ovat kuitenkin aina olleet täysiä teeskentelijöitä ja huijareita, aivan kuten kaikki muutkin ryhmät. Nyt VKK on alkamassa aivan samaan rötöstelyyn. Ei ihmekään sillä VKK otti monet rikollisista puolueeseensa!

 4. Persut pääsivät valtaan kuitenkin nimenomaan huijaamalla tavallisia suomalaisia. Kuinkas kävikään. Heillä oli alun perinkin tarkoitus rötöstellä ja vain päästä valtaan sikailemaan, koska persujen puolueeseen hakeutuvat ne jotka eivät muuten elämässä pärjää, jolloin he alkavat loisimaan muusta kansasta pärjätäkseen.

   1. Kukaan halua Marcoliinia. Levelistäkin lensi yhden kerran jälkeen ja heillehän nyt kelpaa ihan mikä vaan.

 5. Eikö politiikka ole narsistien aluetta muutenkin?
  Ei kukaan viisas ihminen lähde politiikkaan mukaan.
  Valta korruptoi ja enempi valta…
  Kansa saa sellaiset johtajat kuin se ansaitsee.

  1. Tuo lentävä lause pitäisi ehdottomasti korjata joka kerta kun se toistetaan. Se menee oikeammin näin:
   Äänestävä tavan tallaaja nostaa ja ansaitsee sen tason päättäjiä mitä siellä yleensäkin pyörii.

   Omia polkuja tallaavat eivät ole murheelliseen tilanteeseen syyllisiä! Jos on olemassa jotain syyn ja seuraamuksen lakia niin sekä päättäjät, että äänestäjät ansaitsevat poliittisista synneistään ja tunaroinneistaan inkarnoitua johonkin afrikkalaistyyliseen paskavatioon sovittamaan syntejään. Päättäjä varmaan tuhansiksi elämiksi kun on sotkenut ja pilannut niin monet elämät.

 6. https://sun9-39.userapi.com/sun9-13/impg/cPuwxsT5mAqB6cKfL-CLByl8IvD_w34aAOL_Iw/8RMIh29FLls.jpg?size=731×1080&quality=96&sign=9b9751d412e387f7321c22f16a6e12f5&type=album
  🗺️
  https://en.wikipedia.org/wiki/Third_World
  🗺️
  ”Third Worldism is a political movement that argues for the unity of third-world nations against first-world influence and the principle of non-interference in other countries’ domestic affairs. Groups most notable for expressing and exercising this idea are the Non-Aligned Movement (NAM) and the Group of 77 which provide a base for relations and diplomacy between not just the third-world countries, but between the third-world and the first and second worlds. The notion has been criticized as providing a fig leaf for human rights violations and political repression by dictatorships.”
  🗺️
  ”The Third World categorization becomes anachronistic since its political classification and economic system are distinct to be applied in today’s society.”
  🗺️
  https://www.nti.org/education-center/treaties-and-regimes/non-aligned-movement-nam/
  🗺️
  ”This ambassadorial-level body, based at the United Nations in New York”
  🗺️
  https://www.g77.org/doc/
  🗺️
  ”The Group of 77 is the largest intergovernmental organization of developing countries in the United Nations, which provides the means for the countries of the South to articulate and promote their collective economic interests and enhance their joint negotiating capacity on all major international economic issues within the United Nations system, and promote South-South cooperation for development.”

 7. Etelä-Afrikassa asuvat hottentotit ovat muuten siitä jännää väkeä, että he eivät ole erityisen mustia. Heillä on sirot piirteet, vinot silmät ja kellertävä iho. Itse he sanovat, että se johtuu siitä, kun vuosisatoja sitten heidän rannikolleen haaksirikkoutui kiinalainen kalastusalus. Siitä pelastuneet merimiehet perustivat perheitä paikallisten naisten kanssa. Tieteen mukaan taas heimo on lähinnä maailman ensimmäisiä ihmisiä ja pitää sisällään myös geenejä, jotka myöhemmin kulkeutuivat Aasiaan.

Comments are closed.