Free speech 2 helmikuun, 2022

 

No niin. Tätä Laiton Lehti on pelännyt jo vuoden ajan.

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on vähitellen paljastanut Anon ja VKK:n muun johdon takinkääntöjä. Alussa paljastukset tehtiin rivien välissä, sitten juttujen sisällä ja lopulta otsikkotasoltaankin kriittisinä juttuina. Tässä yksi esimerkki viime elokuulta.

 

 

Onko Ano Turtiainen patologisen naivi?

 

 

Loppuun asti kuitenkin toivottiin, että VKK:n mätä hallitus olisi vain väliaikaisesti saanut johdateltua Anon väärille teille.

 

Eikö VKK tuekaan vapaus-rekkakapinaa?? Nato ja James “Jarrumies” Hirvisaari iskivät taas?

 

Erityisesti epäiltiin Jarno Vähäkainua.

 

Jarno Vähäkainun aivopieru?: Elokapina johtaa Convoy-vapauskulkuetta!

 

 

Nyt on kuitenkin totuus paljastunut. Se on Ano itse, joka kääntelee VKK:n takkia. Ihan oikeasti Ano on myynyt itsensä polpolle.

 

Huomaa, ettei Ano ole vain polpon puolella, vaan kaiken kukkuraksi yllyttää polpoa hyökkäämään koronatyranniaa ja poliisivaltiota protestoivien rauhanomaisten kansalaisten kimppuun!

 

Convoy-vapauskulkueella ei ole mitään väkivaltaisia aikomuksia, vaan harjoittavat passiivista vastarintaa, josta vielä kaiken lisäksi ilmoittavat hyvissä ajoin. Tästä huolimatta Ano usuttaa poliisia käyttämään ”kovia otteita” koronatyranniaa protestoivia rauhanomaisia ihmisiä vastaan.

 

 

 

Pahinta tässä on, ettei Anon johtamaa umpimätää VKK:n hallitusta voi vaihtaa. Tuhansilla kannatusjäsenillä ei nimittäin ole äänioikeutta. Tiettävästi äänioikeus on vain hallituksen jäsenillä ja parilla heidän kaverillaan. Niinpä VKK:n hallitusta ei voi millään vaihtaa. Kyse on puhtaasta diktatuuripuolueesta, joka yhteistyössä polpon kanssa sabotoi sekä vaaleja että katutoimintaa yrittäen estää kansan äänen kuulumisen.

 

VKK:n äänioikeudettomat kannatusjäsenet voivat yrittää kauniilla puheella yrittää vaikuttaa Anon ja VKK:n hallituksen toimintaan. Tähän mennessä hallitus ei ole pätkääkään välittänyt kannatusjäsenten pyynnöistä. Päinvastoin. Sen sijaan, että VKK olisi edes hiljaa ja neutraali, niin Ano ja muu hallitus suorastaan hysteerisesti vastustaa Convoy-vapauskulkuetta. Siis aivan kuin Jari Taposen ja polpon käskystä.

 

Jos kerran VKK:n hallitus ei kuuntele kannatusjäseniään, niin ainoa keino taistella polpoa ja koronatyranniaa vastaan on perustaa uusi laajapohjainen puolue ja suuri vapausrintama-vaaliliitto. Onneksi eduskuntavaaleihin on vielä yli vuosi, joten vielä ehtii luoda ne pyöreän pöydän-hengellä.

 

Jonkun yleistä luottamusta nauttivan henkilön ei tarvitsisi tehdä muuta kuin kutsua muutaman kymmenen järjestön, aktivistiryhmän ja pienpuolueen edustajat johonkin keskusteluryhmään ja sopia laajapohjaisen vaalipuolueen laatimisesta. Kyse ei siis olisi perinteisestä puolueesta, vaan enemmänkin koalitiohengessä laaditusta vaaliorganisaatiosta, joka toimisi laajan vaaliliiton koordinoijana. Tällöin kannattajakortit tulisi keväällä kerättyä yhdessä päivässä ja vaaleihin voitaisiin lähteä täysillä listoilla. Näin saataisiin varmasti useamman prosentin kannatus ja useampi läpi eduskuntaan.

 

Puolueen johtoon ja kuuluisaksi keulakuvaksi olisi tärkeä löytää kaikkien luottama henkilö. Yksi erinomainen vaihtoehto olisi rehellisenä miehenä tunnettu Ossi Tiihonen!

 

 

 

 

 

 

31 thoughts on “Ano Turtiainen vaatii polpoa hyökkäämään Vapauskulkueen kimppuun! Uusi puolue tulossa?

 1. ”Kaikkea laittomuutta kohtaan” No jopas. Hajottaako Turtiainen lman puolueensa? Peruskansalainen tekee kaiken laillisesti.

  1. ”Aimo mies” on jälleen täysin hakoteillä samoin kuin dewttikin. Ei niin kauan sitten dewit kehui Turtiaista maasta taivaisiin ja nyt muka on jo rivien välissä ilmoittanut millainen mädättäjäbakteereja Ano on. dewit on itse pelkuri, kun ei uskalla tunnustaa, että koululainen -lehden kansi oli valheellinen.

   1. Tarkoitatko sitä ilmeistä huumori-meemiä? Miksi pitäisi ”tunnustaa” jotain mikä on ilmeistä kaikille, paitsi idiootille?

    1. Siinähän tässä onkin kyse. Tämän julkaisun lukijat ottavat uutisen tosissaan.

 2. Teeskenteleekö Turtiainen olevansa kristittykin? Aika kovaa kieltä käyttää yksityisesti esim. twiitissä Keskimäelle.

  Samaa vikaa kuin Purrassa, kun ärisee omille porukoilleen. Purra viime kesänä: ”olen sentään puheenjohtaja, sinä olet vain joku nobody rivijäsen.” Tuollaisille ei sovi johtajan tehtävät kun ei tosiaan arvosta rivijäsentä. Ihan perusjuttu hyvälle johtajalle, että pitää porukan yhteisen tavoitteen mielessä, eikä rupea painamaan rividuunareita alas. Suomalainen on siinä fiksu ettei hyväksy omalta pomolta yhtään epäasiallista käytöstä omaa jengiä kohtaan. Luottamuksen menettää vain kerran.

  1. Viime kesänä Turtiainen haukkui muutamia poliiseja nillittäjiksi ja nyt hänellä on otsaa ruveta ohjeistamaan poliisia. Ihan kuin Turtiaisen ohjeita poliisi olisi kaivannut. Toinen turha asia on vakuutella, että VKK ei ole puolueena mukana. Ei tietenkään ole. Omissa nimissään ihmiset saavat halutessaan osoittaa mieltä, laillisesti tietenkin.

   Turtiainen hajottaa omia kannattajia, joista useimmat ovat kokemattomia poliittisia neitsyitä. Veikkaan, että kun he havaitsevat kuinka likaista touhua politiikka on, niin kiinnostus heiltä loppuu tähän, ainakin VKK:n osalta.

   1. Kuulostaa Marcon toiminnalta. Pyytää poliiseja vaalityönsä turvaajiksi ja kun he saapuvat paikalle, niin hän alkaa sättimään heitä suvakeiksi. Kumma ettei virkavalta pitkään paikalla viihtynyt.

 3. 2.2.2022 "Perussuomalaisten ilmajokelainen kansanedustaja Juha Mäenpää vaatii sote-henkilöstön ns. pakkorokotuslakia kumottavaksi. Mäenpää on jättänyt asiasta lakialoitteen." sanoo:

  https://yle.fi/uutiset/3-12299263

  ”Tällä hallituksen väkisin runnomalla lailla pahennetaan entisestään alan työvoimapulaa, sanoo Mäenpää.”

  1. Joo ja illuminatin ja elokapinan myös. Tärkein asia numero yksi nyt on istua seuraava vuosi kellarissa säilyketölkkien ja vesikanistereiden takana piilossa odottamassa yhteiskunnan romahtamista ja palvoa Israelin valtakuntaa, joka tulee pelastamaan meidät!

   1. Säilyketölkit ja ruoan varastoiminen on jo facebookin algoritmissa merkattu terrorismiksi (samoin ruoan kasvatus omassa puutarhassa). Eli ihan kiltisti ostat vain yhden päivän ruoat kerrallaan.

    1. Naisten korkokenkien kuva facessa on osoitus terroristisista aikeista. Muistuttaa pistoolia.

     Banaani muistuttaa penistä ja kuivatun päärynän kuva sekä viljanjyvän kuva vulkaa. Vainoharhaista ylireagointia

 4. 🇫🇮Eero Tillanen: "Lähes koko eduskunta ajaa globalistien, ei kansallisvaltio Suomen ja sen valkoisen kantaväestön asiaa." sanoo:

  https://vk.com/id362877502?w=wall362877502_15732%2Fall
  🇫🇮
  ”- Keskeiset infrat ja tuottavat yritykset – kansallisomaisuutemme – on otettava takaisin kansan omistukseen.
  – Keskuspankki otetaan takaisin Suomen kansan hallintaan ja Markka palautetaan käyttöön vaihtosuhteella 1:1 Euroon nähden.
  – Kaivoslaki on muutettava sellaiseksi, että meidän mineraalejamme ei ryöstetä ja jätetä putsauslaskua meille.”
  🇫🇮
  ”EU-liittovaltiosta erotaan yksipuolisella ilmoituksella, siitä ei neuvotella kuten Britannia teki. Meidät huijattiin liittovaltioon puhumalla kauppa- ja talousunionista ja Markasta luovuttiin perustuslakia rikkoen. Nämä perusteet riittävät yksipuoliseen irtisanomiseen.”
  🇫🇮
  ”globalistien rautanyrkki NATO:lta kielletään pääsy maahan. Täällä ei harjoitella kolmannen maailmansodan aloittamista!”

  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/fl_keep_iptc,f_auto,fl_progressive/q_80/w_1195,h_1195,c_crop,x_0,y_4/w_600,c_fill/v1599036045/39-7145075f4f59e569d9a.jpg

 5. Ossi Tiihonen on yksi tussupieru. Ei tarpeeksi karismaattinen tuollaisen hankkeen kärkeen

 6. Uskomav…ntonta.

  Tästä Anon epäterveestä asenteesta oli muuten viitettä siinä miten kohteli Jaana Kavoniuksen tempausta, jonka toteutustavan suhteen minäkin olin eri mieltä, mutta kyllähän sitä silti täytyy kunnioittaa ja iloita kun joku yrittää jotain.

  Ano on hipihiljaa todella kriittisestä ja kauaskantoisesta persuperseilystä, suitsuttaa puheissaan kansan voimasta, kuinka se voi lähteä liikkeelle, ja sitten kun kansa tosiaan lähtee liikkelle, niin Ano avaakin suunsa – heitä vastaan.
  Lisäksi convoyssa saattaa olla kyse muutamien tuntien jutusta kun kerran on pakkanen, vai ovatko hotellit buukattu? Keväällä tai kesällä asia on jo toinen.
  Miksei Ano nyt osannut edes pitää klaffinsa kiinni kun se on kiinni pysynyt persuista? Mutta minun puolesta, äänestäjänä hyvä asia, että hän avasi suunsa ja paljasti luonnettaan.

  Ensin oli moosesmaisia toivon puheita kansallensa. Ja sitten sanoikin Faaraolle ”pistäpä ruoska heilumaan kunnolla ettei kansa pääse pakoon”.

  1. Ano ei ole sitten yhtään joukkuepelaaja. Minä Minä Minä yksilölajin Urheilija. Ei vaan ole luonne sopiva ihmisten kanssa toimimiseen..Halki, poikki, pinoon – asenne ei toimi yhteisten asioiden hoidossa. Jääkö Anon puolueeseen vain hallitus ja kaksi kunniajäsentä, Junnu ja Slim?

 7. Nyt Marco jäitä hattuun!

  Kun kuuntelet tästä Juha”valeoppositio” Korhosen haastattelun Convoyn pihalle potkitusta perustajasta, huomaat kuinka kevein eväin siellä ollaan liikkeellä: https://tokentube.net/l/3758692257/31-1-klo-19-30-Convoy-Finlandin-perustajan–Annika–haastattelu

  Ai miten niin ”valeoppositio Korhonen”?

  Missä oli ne Korhosen tarkentavat kysymykset lukuisiin kokeneisiin mielenosoittajiin liittyen? Yksi Panu ei vielä tee määrää lukuisaksi – taustalla häärää anarkistia ja Elokapinoijaa, mutta sinäkään et tunnu laskevan näille hämärille tasutoille mitään arvoa, vaan lyöt lisää löylyä kiukaalle?

  Marinin hallitus on jo nyt keventämässä rajoituksia. Elokapinoitsijat ja muut anarkistit laittavat rekkakuskit sulkemaan Helsingin. Tässä ollaan mahdollisesti rakentamassa valtavaa teatterinäytöstä. Minä ainakin seuraan suurella mielenkiinnolla niitä nimiä, jotka nousevat ”kapinaliikkeen” puolelta valtamedian haastatteluihin ja lööppeihin – jonkinlaisia uusia hahmoja tuolta aletaan rakentaa kansalle ihasteltaviksi.

 8. VKK:lla oli valttina oma kansanedustaja eduskunnassa, joka on korvaamattoman tärkeä osa puolueen nostatusta. Uuden joukon ruohonjuuritasolta on vaikea nousta mihinkään, jos sekä persut että VKK on samalla pistämässä kapuloita rattaisiin ja ihmisten into muuttuu lannistukseksi kun alkaa riidat ja jakaantunumiset.

 9. Kyllä lähtisin allekirjoittamaan jotain ”koalitioliikkeen/puolueen” kannatuskorttia jos vaikkapa Ossi Tiihonen olisi siinä mukana ja ilman niitä kaikkia lahjattomia entisiä persuja.

  Ossi? Tarvitsemme nyt sinua tai sinua, joku tuntemattomampi jolla mahdollisesti on yhteyksiä tai ehkä kirjoituksia, viisautta tunnistaa muiden viisautta ja nöyryyttä sitä hyödyntämään.

  Saa nähdä kuinka kauan Levelillä kestää kognitiivinen dissonanssi kun ovat menneet niin täysillä mukaan. Mahtaa kyllä harmittaa, joten mielikuvituksellisia poisselittelyä saattaa tulla.
  Jos VKK:n hallitusta ei voi vaihtaa, niin kohtalohan on kuitenkin sinetöity.
  Kausiperusteinen diktatuuri toimii tehokkaasti ja hyvin, mutta tietenkin vain siinä tapauksessa jos sillä on hyvin älykäs ja viisas diktaattori huipulla, mikä on mahdollista. VKK:ssa ei kuitenkaan ole sellainen huppuälykäs ja viisas johto, vaan jotain muuta tavanomaisempaa. Siunausta sydämilleen.

  Tämän takia jäinkin odottamaan, kun en tiennyt tarpeeksi VKK:n perustajista. Olennaista tietenkin myös nuo puolueen säännöt. Nämä ovat erittäin tärkeitä juttuja, miten huonosti tai hyvin ne ovat laadittu.
  Kuinka itsenäisiä VKK paikalliset tukiyhdistykset voivat olla?

  ”3 § Toimintamuodot
  Tarkoituksensa toteuttamiseksi puolue osallistuu vaaleihin asettamalla niihin ehdokkaita sekä valmistelee, ohjaa ja tukee ehdokkaidensa ja puolueen vaalitoimintaa. Lisäksi puolue järjestää kokouksia, puhetilaisuuksia ja juhlia sekä julkaisee audiovisuaalista tuotantoa. Piiri- ja paikallistason toiminnan ja ehdokasasettelun periaatteet ja käytännöt sovitaan ja toteutetaan puoluehallituksen johtamalla paikallisyhdistysten yhteistoimintamenettelyllä, jota kuvataan tarkemmin näiden sääntöjen pykälässä 5. Toimintansa tukemiseksi puolue kerää jäsenmaksuja, … ”

  4 § Jäsenet ”Jäsenyydestä päättää puoluehallitus. Vuosikokous päättää jäsen- ja tukijäsenmaksujen suuruudesta. Puolueen varsinaisilla jäsenillä on oikeus osallistua vuosikokoukseen, jossa heillä on puhe-, esitys- ja äänioikeus.”

  5 § Puolueen järjestörakenne ja vaalit ”Puolue on keskusjohtoinen. Paikallista toimintaa ja vaaleja varten puolueella on puolueen mallisääntöjen mukaisia kunnallisia ja tarvittaessa myös maakunnallisia tukiyhdistyksiä, jotka edustavat puoluetta ja ovat sitoutuneet puolueen agendaan.”
  ”Puoluehallitus päättää puolueen osallistumisesta eduskuntavaaleihin, kunta- ja maakuntavaaleihin, Euroopan parlamentin vaaleihin ja tasavallan presidentin vaaleihin.

  Ehdokkaat tasavallan presidentin ja Euroopan parlamentin vaaleihin valitaan koko maassa toteutettavalla jäsenäänestyksellä.(Hallitus valinnut jäsenet, vai eikö VKK ole osannut sääntöihinsä eritellä varsinaiset jäsenet sekä tukiyhdistysjäsenet? )…..Ehdokkaat eduskuntavaaleihin sekä maakuntavaaleihin nimeävät puolueen vaalipiirien alueella toimivat tukiyhdistykset, joiden edustajina ja valtuuttamina niiden puheenjohtajat yhdessä muodostavat vaalipiiritason päätöksentekoelimen…..Puoluehallitus nimeää vaalipiireihin vaaliasiamiehet ja heidän varamiehensä….
  Kuntavaaleissa paikalliset tukiyhdistykset nimeävät ehdokkaat sekä vaaliasiamiehet.

  6 § Puolueen talous
  ”Puolueen kaikki varallisuus ja omaisuus ja omaisuuden tuotto käytetään pykälässä kaksi mainitun tarkoituksen mukaisen poliittisen toiminnan edistämiseen….”

  9 § Sääntöjen muuttaminen
  ”Puoluekokous voi muuttaa näitä sääntöjä, mikäli 3/4 jäsenistä kannattaa muutosta. Sääntöesityksen tulee olla puoluehallituksella sekä jäsenistön nähtävillä vähintään neljä viikkoa ennen puoluekokousta.”

  Nyt on monelle vakavan mietinnän paikka, sillä ei VKK voi altavastaajana lähteä ”purjehduskilpailuun” täysin turhalla painolastilla ja vain vähän käännettävällä ruorilla.

  1. No siis, ihme sirkuspellejä kaikki nuo VKK:n perustajajäsenet. Anolla ainoana on jonkinlaista preesensiä, mutta melkoinen outo ruhjake silti. Koko muu eduskunta on niin häkellyttäviä mutantteja, että ei voi puhua muusta kuin kakistokratiasta. Beavis and Butthead -hahmo Riikka Purra sopii joukkoon oikein hyvin.

   Suomessa on kauniitakin, terveitä ihmisiä, miten on mahdollista ettei yksikään heistä ole koskaan päättämässä asioista?

  2. Niin. MdW otsikossa kysyi tuleeko uusi puolue. VKK:ssa ei taida olla mahdollisuutta vaihtaa puolueen johtoa.

   Koronavastaiset ja rekkakuskit voisivat laittaa hynttyyt.
   Koulutettuja tervejärkisiä naisia ja roheita työmiehiä olisi hyvä yhdistelmä. Molemmat vastustavat sortoa ja pakkoja. Kansalaisliikkeistä yli sata vuotta sitten saivat alkunsa nykyiset valtapuolueet. Mitään kestävää ei rakenneta nopeasti. Mitä mieltä?

 10. Nyt on kyse kansamme, maamme ja vapautemme säilymisestä! Maanpetturit tullaan tuomitsemaan erittäin ankarasti! Eläköön vapaus, eläköön voitto!

 11. Minkälainen fucking nilkki myy oman kansansa, maansa, verensä ja kansansa vapauden?

 12. Näyttää siltä, että Turtiaisen vanha urheiluvamma(roid rage) on uusiutunut!

 13. Menestyikö VKK liian hyvin? Ei siis ollut eliitin tarkoitus? Siis jos on selitys tämä tälle käytökselle, eli että onkin eliitin juoni koko VKK

Comments are closed.