Marco de Wit 2 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti suosittelee ensisijaisesti kultaan sijoittamista. Siis VARSINKIN, jos olet julkisesti toisinajattelija ja polpon terrorin kohde.

 

Nykyään kaikki koronatyrannian vastustajatkin ovat käytännössä polpon terrorin kohde. Niinpä pienet kultaharkot tai muut jalometallit ovat varmin tapa säilyttää omaisuutesi. (Toki kryptokin saattaa olla hyvä vaihtoehto, mutta se on erittäin riskialtis ja edellyttää hyviä teknisiä taitoja.)

 

Vältä myrkytys: Älä osta omistusasuntoa, vaan sijoita kultaan!

 

 

Jos kuitenkin olet hyssykkä, joka ei koskaan uskalla vastustaa viranomaisia tai taistelet välikäsien kautta tai suunnittelet peräti johonkin veroparatiisiin muuttamista, niin silloin kannattaa miettiä muitakin melko varmoja omistuskohteita. Yksi näistä on varmasti metsä.

 

 

Nordnet Suomi:

Harkitsetko sijoituksia metsään? Oletko saamassa 30 hehtaaria perintömetsää, tai oletko jo yksi 600 000 suomalaisesta metsänomistajasta? Kuuntele #rahapodi 215, niin metsäsijoituksesi eivät mene päin honkia!

 

Mistä metsäpalsta kannattaa hankkia, ja minkä kokoisena/-laatuisena? Miten metsän tuoton saa moninkertaistettua? Entä kannattaako metsään sijoittaa rahastojen kautta?

 

Miten paljon tuottoa metsäsijoituksesta voi ylipäätään saada?

 

#rahapodi-miesten kysymyksiin vastailemassa 5000 hehtaaria metsää omistava metsänomistajien oikeustaistelija Timo Kujala.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Rahapodi: Metsään sijoittamisen ABC

  1. Hyssykätkin voivat tukea aitokansallismielisiä mm. vaaleissa, maidan-leireillä jne. Valitettavasti suuri osa lahjoituksista koostuu monista pienistä lahjoituksista, mikä tietysti on upea asia, että tavalliset suomalaiset antavat vähistä varoistaan tärkeäksi katsomaansa kansallismielisyyteen ja vapauteen. He jotka omistavat oikeasti paljon eivät sitten yleensä anna mitään. Hävetkää oikeasti monet rikkaammat ihmiset. Hävettää.

  2. Älkää ostako metsärahastoja. Ne edistävät metsäomaisuuden siirtymisen ulkomaisille sijoittajille. Ne ostavat metsätiloja ja laittavat ne suojeluun, koska saman tuoton saavat ilman vaivaa. Sitten Suomesta häviää metsäalan työpaikat ja tehtaita suljetaan, kun ei ole puuta niiden jalostettavaksi.

    1. Annatko sinä sijoitusneuvoja vaikka hetki sitten itkit kuinka se on luvanvaraista toimintaa? Mielenkiintoista kaksinaismoralismia.

  3. Metsä tuottaa 7% vuodessa meni bilanssit tai balannssit ylös tai alas. Kasvu on vakio. Mutta kaikki puut pitää oksia ja kasvattaa latvatupsulla. Silloin puusta saa parhaan hinnan. Kun sinulla on oksaton puut joka on yli 300 vuotta vanha, sen arvo on noin 250 000€. Ja köyhyys poistuu talosta kerralla.

    Kulta on huono sijoitus. Maksat täyden hinnan ja myyt puolikkalla. Tappiota 50% ostohinnasta + inflaatio (>7% vuodessa).

  4. Suomessa ei ole enää kunnon vanhoja metsiä, koska metsänomistajat ovat ahneita ja vaihtavat puut rahaksi. Avohakkuut aiheuttavat pahinta tuhoa metsille. Tarvitaan lainsäädäntö hillitsemään metsien hakkuita, tarvitaan lisää kokonaan suojeltuja metsiä. Metsään sijoittaminen on iso ongelma!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*