Free speech 2 helmikuun, 2022

 

 

Noin vuosi sitten Laiton Lehti oli ensimmäisten joukossa tukemassa VKK:n kehittymistä. Viime keväänä VKK:n johdon linja kuitenkin mystisesti muuttui. Toisaalta puhutaan kovia, mutta toisaalta ei suostuta kritisoimaan persujen takinkääntöjä, persujen takapirun Matti Putkosen johtamia farssimaisia äänestyskoneita, järkkäämään suurmielenosoituksia tai edes osallistumaan kunnolla kunta- ja aluevaaleihin.

 

Viime vuoden loppupuoliskon ajan Laiton Lehti kritisoi VKK:n uutta linjaa vain rivien välissä. Mitkään ihmettely ja ystävälliset pyynnöt eivät kuitenkaan auttaneet, joten aluevaalien jälkeen Laittomalle Lehdelle ei jäänyt muuta mahdollisuutta kuin paljastaa VKK:n takinkääntöjen pääsyy.

 

Eroaako Suomen epäpätevin vaalijohtaja? Vai pelastaako James Hirvisaari taas persut?

 

 

Paljastus ei kuitenkaan auttanut, vaan VKK:n johto on jatkanut vapausaktivistien kampittamista.

 

 

Eikö VKK tuekaan vapaus-rekkakapinaa?? Nato ja James “Jarrumies” Hirvisaari iskivät taas?

 

Jutussaan Laiton Lehti kertoi James Hirvisaaren ja Ilkka Tiaisen kääntäneen Ano Turtiaisen pään. Nyt on saatu kuitenkin lisää tietoa. Myös VKK:n hallituksen loput jäsenet 2 vpj. Jarno Vähäkainu ja 3 vpj. Suvi Ahonen kampittavat täysillä Suomen vapauskulkuetta.

 

Vähäkainun tapaus on todella erikoinen. Hänet tunnetaan entisenä perussuomalaisen Mauri Peltokankaan vaalipäällikkönä. Vähäkainu nousi julkisuuteen, kun nimesi kasvattamansa siat Husuksi ja Suldaaniksi.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

Myös Twitterissä Vähäkainu tykittää täysillä. Niinpä monet ovat luulleet Vähäkainun myös TOIMIVAN täysillä. On kuitenkin käynyt päinvastoin. Useinhan se on niin, että suuret suut perääntyvät, kun pitäisi laittaa itsensä oikeasti likoon sekä kabineteissa että kentällä.

 

 

Ensin Vähäkainu teki selväksi, ettei hän kritisoi sen enempää Putkosen äänestyskoneita kuin Purran lukuisia takinkääntöjä. Hämmästyneet ihmiset ovat kysyneet Vähäkainulta miksei VKK:n johto haasta persuja. Vastaus on tullut kuin apteekin hyllyltä: ”Miksi pitäisi?”

 

Niin. Miksi pitäisi, kun kerran monet hyvät kaverit ovat vielä persuissa. Lisäksi persuihin on sitten helppo palata, kun Putkonen on mennyt eläkkeelle.

 

 

Seuraavaksi Vähäkainu teki selväksi, ettei häntä juuri miekkarien ja katutapahtumienkaan järjestäminen kiinnosta. Tosin tämä ei ollut kovin suuri yllätys, koska Vähäkainun esiintymistaidot eivät ole ihan sieltä parhaasta päästä. Paperipuheetkaan eivät meinaa luonnistua.

 

 

Twitterissä Vähäkainu on kyllä aktiivinen, mutta hyvin omituisella tavalla. Sen sijaan, että korostaisi Sveitsin mallia eli täyttä puolueettomuutta, niin Vähäkainu on hyvin Venäjä-mielinen. Tämä automaattisesti mustamaalaa koko kansallismielistä liikettä. Miksi fanittaa Venäjää, kun voi fanittaa Sveitsiä? Ei Suomen pidä ottaa puolia sen enempää Amerikan kuin Venäjänkään imperiumin suhteen.

 

 

Tämä oli kaikki kuitenkin vasta alkua. Todellisen jymy-yllätyksen Vähäkainu teki ilmoittamalla, että EI osallistu aluevaaleihin. Siis 2. varapuheenjohtaja ei suostunut lähtemään vaaleihin ehdokkaaksi vaalivankkureita vetämään. Siis vaikka se on nimenomaan 2. varapuheenjohtajan tehtävä!

 

Normaalistihan pj. ja 1 vpj. ovat paljon kiireisempiä mm. median kanssa, jolloin 2 vpj.:lle jää sitten vaalivankkureitten käytännön vetäminen. Vähäkainua ei homma kuitenkaan kiinnostanut! Ei edes vaalivankkureitten vetäminen omassa maakunnassaan.

 

Miksikö? No, Vähäkainu pelkäsi saavansa liian vähän ääniä!

 

Lisäksi Vähäkainulla oli kiire täyttää varmuusvarastojaan! Yhteiskunta tulisi nimittäin romahtamaan ennen vaaleja tai ainakin Suomeen julistetaan poikkeustila. Niinpä ei vaalejakaan tule, joten turha käyttää energiaa vaalikampanjaan.

 

 

KYLLÄ. Ihan oikeasti Vähäkainu eli tällaisissa harhoissa. Itsepäisenä jässikkänä hän eli tässä harhamaailmassaan vielä juuri ennen vaaleja. Niinpä hän päättäväisesti twiittasi seuraavaa:

 

https://mobile.twitter.com/VahakainuJarno/status/1479385013816893441

 

Jos twiitti ei aukea automaattisesti, niin tässä kuvakaappaus:

 

 

 

Tämä kaikki oli niin noloa, ettei edes Laittoman Lehden toimitus viitsinyt paljastaa Vähäkainun yksinkertaisuutta. Lisäksi toimitus päätti, että VKK:lle tulee liikaa negatiivista julkisuutta, jos ihmiset tajuavat millä tasolla liikutaan.

 

 

Mutta sitten kävi niin kuin aina. Vähäkainu ei hävennyt katastrofaalista typeryyttään, vaan jatkoi älyttömiä tempauksiaan entistä innokkaammin: Hän alkoi täysillä vastustamaan rekkamiesten upeaa vapauskulkuetta!

 

Eikä siinä kaikki: Vähäkainu ilmoitti, että kristallipuolue ja elokapinan terroristit ovat soluttautuneet Suomen rekkamiesten joukkoon.

 

Mutta sekin oli vain alkua. Vähäkainu on varma, että nykyään rekkakapinallisten vapauskulkue on KOKONAAN Kristallipuolueen ja Elokapinan käsissä!

 

 

 

 

 

Kyllä. Toivottavasti tuo ei ole aito kuvakaappaus. Mutta monet väittävät sen olevan aito. Laittoman Lehden toimituksella on vaikeuksia asiaa itse tarkistaa, koska Vähäkainu on blokannut niin monia kansallismielisiä. Siis vaikka eivät ole koskaan edes käyneet hänen seinällään. Lähettäkää lisää kuvakaappauksia, niin saadaan lopullinen varmistus.

40 thoughts on “Jarno Vähäkainun aivopieru?: Elokapina johtaa Convoy-vapauskulkuetta!

  1. Linkit puuttui keskiyöllä, mutta tuli noin puolessa tunnissa. Tämän jutun julkaisemisessa epäröitiin, koska kuvakaappauksen aitoutta vähän epäiltiin, kunnes saatiin vahvistus monelta taholta. Tosin yritetään silti saada vielä lisää varmistuksia, koska Vähäkainu blokannut ihmisiä, jotka eivät ole edes käyneet hänen seinällään. Todella erikoinen tapaus.

  1. Kyllä. Nyt selityksiä. Voitte vielä perääntyä rintamakarkuruudesta.

  2. Taas toistuu tämä sama kun joku projekti kasvaa tarpeeksi kovasti ja sen ympärille syntyy hype niin se tuhotaan tai sabotoidaan. Korruptiopuolueiden ei tarvitse kuin katsoa vierestä kuinka projekti toisensa jälkeen aina pyyhkiytyy pois ja heidän valtansa vain vahvistuu. Suomalaiset on joko liian tyhmiä tekemään oppositiopolitiikkaa, meitä sabotoidaan ulkopuolelta tai sitten näiden molempien yhdistelmä.

 1. Äärisuvakit ja mädättäjäthän tekevät juuri tätä, eli blokkaavat kaikki eri mieltä olevat, jopa vaikka ei olisi koskaan edes puhunut toisen kanssa. Näin heidän oma typeryytensä ei tule niin helposti esille.

 2. Kaikin puolin mielisairas väite, sillä kyse on miljoonista aivan tavallisista ihmisistä, rekkakuskeista, maanviljelijöistä, lapsiperheistä jne. Nyt oikeasti menee hermot VKK:hon ja pettureihin.

 3. Elokapinanallisen tunnistaa siitä, että se makailee tai istuu kadulla vaikka penkkejäkkn olisi tarjolla. Ja on erittäin aggressiivinen.

 4. Vai menevätkö elokapinalliset tueksi tai haitaksi makoilemaan kaduille? En usko, kun on niin kylmäkin.

  1. Selitä sama ministereille sekä hallitus- ja oppositiopuolueille niin hehän nauravat sinulle.

   Lällällää, t. elokapinallinen

  2. Kyllä näin on ja kun kyse on vielä eduskunta puolueesta, ei puolue voi yllyttää kansaa kapinaan, se on muiden kansanliikkeiden tehtävä. MDW hyvin tietää kuinka kansallismielisiä puolueita pyritään tuhoamaan järjestelmällisesti ulkopuolelta soluttautumalla ja jos puolue voimakkaasti sitoutuu tapahtuman järjestämiseen, niin ei sinne tarvi kun ”agitoijat” tulee marssii natzi lippuja heiluttaen ja media alkaa rummuttaa että ne on ”natzeja” vielä kaiken lisäksi. Sitä paitsi kuulla kyllä muistakin lähteistä, että Elokapina on yksi järjestäjistä.

   1. Siis tässä ei ole niinkään kyse siitä pitäisikö VKK:n tukea Convay-vapaussaattuetta vai ei. Kyse on siitä miksi VKK:N johto taistelee täysillä sitä vastaan ”vedetään matto alta” ja demonisoi sitä ”haisee”, ”poliisille kovat otteet”. Miksei vain voi olla neutraali? Ja vaikka haluaisi varoitella, niin miksi vielä demonisoi koronatyranniaa vastustavia ihmisiä?

 5. Nyt tämän vapausaktiivien kampittamisen ja ilmapiirin myrkyttämisen pitää loppua eikä antaa VKK:n sekopäisen johdon lamaannuttaa ja tappaa taas kaiken oppositiotoiminnan juuri kun se on lähtenyt käyntiin! Oli noi sitten tiedustelupalveluiden marionetteja tai muuten vaan sekasin niin ei saa antaa niiden hallita kenttää!

  1. Mitä ihmettä tarkoittaa ”venäjä-mielinen”? Että venäjä käy joskus mielessä?

 6. No hei, sinne hallitukseen kampesi itsensä myös Suvi. Vähän niinkuin Berneri ministeriksi. Ja sit sielä huseeraa se Cia.

  Kaikkea hyvää kuitenkin VKK:lle. Sillä on mahdollisuus kasvaa Mätky-puolueeksi jos johto ei nyt sorvaa vauhdissa.

 7. Kukaan ei ole tässä maassa oikeasti yli sataan vuoteen tsaarin ajan jälkeen pystynyt syrjäyttämään kokoomuksen, rkp:n, keskuntan ja sdp:n valtaa.

 8. Suomessa ei oikeasti edes tarvita mitään kovin kummosta vaalivilppiä tai poliisivaltiota sillä oppositio hoitaa sen ihan itse kyvyttömyydellään! Vasta sitten äärimmäisissä tapauksissa siihen joudutaan turvautumaan jos on liian fiksuja ja aikaansaavia ehdokkaita jotka ei kompastu omiin jalkoihinsa ja niitäkin on vain kourallinen.

 9. Taitaa VKK olla valeoppositiopuolue siinä missä persutkin. Hyvä että asia tuli esille jo tässä vaiheessa, ei tarvitse enään turhaan elätellä mitään toiveita VKK:n suhteen. Thank you and fuck you VKK.

  1. Kannattaa muistaa, että Ano alussa kannatti Convoyta, mutta tämä muu johto käänsi hänen päänsä. Lisäksi jäsenistö on ihan toista maata kuin johto.

   1. Kannattaa varmaan teidän molempien ja kaikkien muidenkin katsoa mitä tuosta rekkarallista oikein tulee.

    Olen lähes varma että ilman kommelluksia tuolta ei selvitä, siitä pitää huolen kaikki soluttautuneet anarkistit, heikko järjestäytyneisyys ja mahdolliset supon toimet. Jos homma nyt jostain syystä meinaakin pysyä vakaasti raiteillaan ja autot on parkissa vielä maanantaina 7.2.2022, kun heseläiset lähtevät aamuruuhkassa duuniin, niin ihan varmasti sinne kelpaa apu siinäkin vaiheessa.

    Olen ihan helvetin skeptinen, mutta jos tuo lähtee rullaamaan oikein niin olen valmis myöntämään virheeni ja varmuudella kannan korteni kekoon hyvän asian puolesta.

    1. ” ”mahdolliset” supon toimet”

     Kanadassahan poliisi on jo kasaamassa räjähteitä ja happoa jossain hotellissa. Naurattaisi tuollainen sirkus ellei se menisi suomalaisille ihan täydestä. Supon ei tartte kuin heittää joku paketillinen perunajauhoa autosta kadulle (voi olla, suoraan sanottuna, vittu vaikka alkuperäispaketissa), niin voi sitten säätää uusia turvallisuuslakeja (bioterrorihyökkäys! Hirveää!). Ja suomen pullamössöpaskakansalaiset suostuvat tästä lähtien vaikka kävelemään alasti ja antaa polliisin tunkea stetoskoopin perseeseen ennen ratikkaan nousemista ja r-kioskille menemistä.

     1. Sepä se. Poliitikot eivät kommentoi. Oudosti sattuu samaan aikaan kuin Pekingin kisat ja Naton ja Venäjän uhittelu. Suomi on muuten Kanadan jälkeen toinen maa, jonka pääkaupungissa rekkamiekkari. Tää on joko aito tai sitten false flag tai täysi anarkistinen kaaos.

     2. Nöyristellä ja mielistellä on lampaille suuri nautinto. Koko elämä sitä loppuun asti.

   2. Puolejohtaja joka on näin vietävissä ja aivopestävissä on yhtä vaarallinen kuin nämä hänen ”neuvonantajansa”.

    1. Kyllä Ano on ihan tietoisesti petturi ja rintamakarkuri. Kaiken lisäksi vielä tyhmä.

 10. Okei, no tuo Jarnohan on selvästi epäpätevä tyyppi, ei kahta sanaa.

  Uskoi itsevarmana että lockdownin tyyppiset toimet käynnistyvät kaikkineen.

  Persuille ominaisella tavalla ei ole ruohonjuuriliikkeen mukana. Päinvastoin, jopa vainoharhaisesti sitä vastaan.
  Mitä ihmeen logiikan puutetta sekin kun on vakuuttunut että kansainvälisen eliitin hyödylliset idio** kätyrit olisivat homman taustavoimana.

  Samaan syssyyn vielä tahraa kristalleja.
  En ymmärrä mitä pahaa niissä muutenkaan olisi. Joku VKK:n paikallisyhdistyshän teki sitäpaitsi vaaliliiton heidän kanssaan. Olkoot kristallit mitä vain, mutta eivät tietääkseni ole antaneet merkkiäkään epäisänmaallisuudesta ja kansallismielisyyden vastaisuudesta, päinvastoin kuin Jarno Vähäkainun oma sydänporukka, eli oikeaa ja suurtakin valta-asemaa käyttävät (tai jättävät käyttämättä, koska hillotolppa jne.) persut.

  Koska ex-persutkin jatkavat tyypilliseen persutyyliin, eivätkä edes muuta toimintatyyliään ruohonjuuritason tarpeisiin ja koska pikemminkin heittävät oksia kansalaistoiminnan rattaisiin, niin heistä on parempi päästä eroon mitä pikimmiten!

  Nyt ongelmaksi saattaa muodostua tuo VKK:n säännöstö. Täytyisi perehtyä. Onko VKK sementoitu expersujen ”maanpako” välineeksi vai voivatko ”poliittiset neitsyet” päästä sitä ohjaamaan oikeille urille? Kuitenkin jaettiin jo kunniajäsenyyksiäkin parille ex-persulle?
  Ex-persujen olisi syytä nöyrästi myöntää, ettei osaamisensa riitä ja että tarvitsee poliittisesti riippumattomia (kytkökset ja kaverisuhteet) johtoonsa eikä niinkään ryvettyneistä tahoista loikanneita tai potkittuja.

  Ano Turtiainenkin kommentoi negatiivisesti Convoysta. Oli se sitten kuinka hyvin tai huonosti pistetty liikkeelle, niin kuitenkin se on yrittämistä ja YHTEISHENGEN nostattamista. Positiivinen asia.

  Voihan VKK sentään, ansaitseeko se nimensä?

 11. Perussuomalaiset ja kaikki täytyy haastaa! Ei siinä muuten ole mitään järkeä. Se tehdään älykkyydellä eikä Peltokangas&Vähävainu -tyyliin.

 12. VKK = Persujen raunioille rakennettu valeoppositiohimmeli, painekattilan varaventtiili jolla iso kuva on täysin kateissa. Tietoisesti.

  Virusvalheesta ei inahdeta sanaakaan eikä rokotusagendan todellisista päämääristä joka todellakin saisi kansan raivon valtaan samantien.

  1. TOTTA PUHUT!
   Onko VKK sittenkin Persut 2.0 ja Ano = Soini 2.0 ?
   Kuka on tämä Ilkka Tiainen (Ike Novikoff) ja

   Anokin selitti levelin vaalivalvojaisissa jotain kuinka Israel on pyhä maa, kun siltä joku asiasta kysy.

   Samat sionistiset askelmerkit on VKK:ssa mitä Persujen Soinilla silloin. Tasan samat.

   Miten taas kerran ”yllättäen” tämän VKK:n johtoon on ilmestynyt vahvasti Israel myötämielistä porukkaa?

 13. Hmmm. Että autoja vihaava kommunistiporukka elohöpinä olisi masinoinut bensojen hintoja kohtuullistavan pop-up liikkeen?
  Nyt on taas järjen jättiläisiä liikkeellä.

 14. Vähäkainu ei ole ihan terve, ainakaan aivopierujen osalta. Uskoisin hänen olevan vain ”usefull idiot”. Mutta mutta. Tyyntä myrskyn edellä sanon minä. Tämä näennäinen rajoitusten purku ei ole kuin savuverho. USrael järjestää false flagin(syyttäen Venäjää) JA Eurooppa tullaan julistamaan sotatila-alueeksi ennen kuin toukokuu koittaa. EU- ja Eurokriittiset vangitaan, kansalaisilta viedään viimeisetkin omaisuuden (velan) rippeet ja annetaan vettä ja leipää kerran viikossa… ehkä…

  1. Ruotsin tuleva kokoomuspääministeri linjasi jo että viiden vuoden sisällä eli tulevalla vaalikaudella Ruotsi liittyy Natoon ja sama tulee varmasti käymään Suomelle kun Orpo nousee pääministeriksi.

 15. Muistan nimen vain suoraan antamastaan kritiikistä twitterissä eräälle kansainväliselle heimolle. Isot pisteet siitä.

  Mistä tiedätte siellä ettei Jarno Vähäkainu ole oikeassa? Tuon kulkuuen järjestäminenhän on mennyt ilmeisesti ihan perseilyksi. Päivämäärähän on kulkueelle surkea, tuolla eduskunnassa ei ole yhtään ketään silloin jne jne. 4.2 = 6, 2022 = 6, ja kello 6. Hassu sattuma joka ei ehkä merkkaa mitään mutta.

 16. Kyllä olisi keloapinoilta ovela veto. Hattua nostaisin! Mutta keloapinat tuskin rokotteita ja muuta indoktrinaatiotakaan vastaan haraavat, joten eivät taida tempauksen takana olla. Nämä nykyajan ”anarkistit” kun uskovat kaiken mitä media heille oksentaa: psuedotieteen, median ja koulumaailman aivopesun. Nämä anarkistit mallia 2022 ovat aivan totaalisia konformisteja eli eivät millään tavalla taistele sitä pahaa systeemiä vastaan.

  1. Kun ollaan tarkkoja määritelmie suhteen, niin ainuttakaan anarkistia ei ole tainnut koskaan näkyä aktiivina kaduilla. Anarkismi kun oikeasti tarkoittaa kaikille vapaata järjestäytymistä ja absoluuttisena jopa ilman yhteistä puolustusjärjestöä (kansan perustavanlaatuisin perustarve) eli joskus jopa ilman ”liittoutumien valtiota”.

   Ne ketkä täällä ovat kutsuneet itseään anarkisteiksi ovatkin mitä lammassieluisimpia kollektivisteja ja varmaan poikkeuksetta marxisteja. Eli ihan hemmetin hämmentynyttä porukkaa tiedollisesti, poliittisesti ja henkisesti.

   Eipä kukaan niistä marxisteista, saati 95% väestöstä muutrnkaan tajua mitään termistöistä ja ajatussuunnista. Näemmehän väitetysti fiksummissakin porukoissa sitä, etteivät tajua fasismin ideoista tai kansallissosialismin vaihtoehdoista mitään ja mikä siinä on ydin ja mitkä ovat vain vaihtoehtoisia osaratkaisuja jotka kumpuavat aikojen hengestä, kuitenkaan olematta sitä ydintä ja jokaiseen ajan henkeen ja todellisuuteen eri politiikka. Jos vaikka oletetaan että jokin poliittinen ajatustapa on historiasta johtuen lähtökohdiltaan pahuutta joka pitäisi kaikin keinoin estää ja kieltää, niin silloinhan kaikkein ensimmäisenä kiellettäisiin demareiden ” sosiaalidemokratia” ja tietenkin kommunistit. Näin ei kuitenkaan Suomessa tehdä, koska vaikka suomalaiset eivät sitä tajua, niin Suomea voi hyvin kutsua kommarivaltioksi. Vapaus on erittäin rajoitettua, puoluemafia ryöstää kansaa ja oikeutta ei saa. Vain todella suurella pääomalla on liikkumavaraa ja pystyy järjestämään verotusta kohtuulliseksi kun pääsee kikkailemaan.

   Suomalaiset eivät ainakaan vielä tajua paljoa vapauden, talouden sekä järjestäytymisen mahdollisuuksien päälle, vaan ruoskivat, riistävät parhaitaan ja pistävät päättäjiksi sitä vähiten ansaitsevat. Suomen valtio on kuitenkin nuori, niin ehkä se pystyisi paremmin tervehtymään kuin vaikkapa Britannia. Ennen sitä kuitenkin vanhoissa (lue: Ohjelmoidussa ; Yle ; Erkko ; Sanoma jne.) ajatustavoissa rämpivien status quon tekevien kalkkisten tarvitsisi kuolla pois.

 17. @Päällikkö, juuri näin. Länsimaiden asukkaita on aivo pesty lampaiksi vuosisatojen ajan. Suomalaisille ihan sama Kuka käskee, pääasia että saa totella
  ja pikkupomotella muita. Auktoriteettiusko toimii, jos johto on reilu, ei hyvä jos johto on pahiksia täynnä. 20 vuoden päästä ma mut ottaneet vallan. Hesassa kaikki johtavat nuorisopoliitikot ovat ma muja tai viherfemakkoja.

Comments are closed.