12 thoughts on “Yle-sarjakuva

 1. Heh heh. Puolueen jäsenkirjalla sieltä on saanut työtä siitä alkaen, kun NL määräsi kaikesta. Samaa yhden totuuden agendaa Yle on aina vetänyt. Ennen NL, nyt EU. ”Näin naapurissa” oli legendaarinen propagandaradio-ohjelma. Naapurissa kaikki oli paremmin, sarkasmia tämä. Mitäs se Yle nyt antaa: pelkoja tieteeseen verhottuna, ilmastonmuutos, korona, Venäjä.

 2. Yle on johtava ja erittäin luotettava tiedonvälittäjä.
  Laiton lehti on huumoripläjäys, sairas harhainen ja salaliittoteorioihin tujeutuva mielisairas julkaisu.

  No okiko liian kovaa kuulla totuus

  1. Tämä lehti on huono huumoripläjäys ja työntää pelkkää propagandaa, huonoa sellaista ja ”aimo mies” sekä muut menevät dewitin lankaan. dewit vaihtelee mielipidettään jatkuvasti, ei mitään linjaa. Eikä edes uskalla oikaista valheellisia ulostulojaan. Esimerkkinä koululainen -lehden valhekansi. Ei kukaan ota dewittiä vakavasti, hän vain hyödytön idiootti samoin kuin kaiken maailman kurut, ”aimo miehet” , Jussi j:t ja äkäslompolot.

   1. Ai, jotkut eliitin edustajat sanoivat salaisessa kokouksessaan, etteivät he pysy vallankahvassa ilman hyödyttömiä idiootteja. Jotka ovat siis hyödyllisiä eliitille juuri sen takia. Maapallo kun liikakansoittuu niin se jo haittaa eliittiä. Siksi ne järjestelevät sotia ja pandemioita ja pakkokontrollia. Nyt ne jo pelkäävät sekä hyödyllisiä että hyödyttömiä idiootteja. Lopun ajat ovat lähellä.

   2. Sama kuin tieteentekijöillä. Mielipiteen vaihtamista sanotaan tieteissä kehittymiseksi. Uusi teoria kumoaa vanhan. Se on progressiivista edistystä. Siis Laiton Lehti on tieteellinen julkaisu.

   3. Aimo ei lankaan mene. Hän ei mene kuin töihin kauppaan ja kotiin omien sanojensa mukaan. Siinä on kaikki mitä hänen mukaansa sivistynyt ja avarakatseinen ihminen tarvitsee.

Comments are closed.