Free speech 3 helmikuun, 2022

 

Alla olevassa Turtiaisen uudessa videossa vedetään suomalaisen politiikan pohjat.

 

Onko Ano Turtiainen vetänyt jotain myös ihan kirjaimellisesti? Hän herjaa katsojia uskomattomalla tavalla samalla kun vastustaa kaikkia mielenosoituksia.

 

Kuulemma poliittinen aktivismi pitää lopettaa ja odottaa synninpäästöä jumalalta.

 

Tämä on juuri se mitä Supo, CIA ja polpo haluavat viestittää kansalle Suomen Convay-vapauskulkueen aattona.

 

 

Toisaalta imartelevaa Suomen Convoy-vapauskulkueelle, jos tiedustelupalvelut pelkäävät näin paljon, että kaikki mahdolliset voimat on valjastettu estämään kulkue. Nähtävästi Supo ja CIA pelkäävät, että kanadalaisten esimerkki leviää Eurooppaan Suomen kautta. Pelkäävät siis dominoefektiä ja tekevät kaikkensa pysäyttääkseen Suomen vapauskulkueen.

 

Kiristetäänkö Turtiaista jotenkin vai onko hän oikeasti pimahtanut johonkin ääriuskovaiseen maailmanloppua passiivisesti odottavaan lahkoon?

 

Mutta vaikka olisikin pimahtanut ääriuskovaiseksi, niin miksi hän epätoivoisesti haluaa estää koronatyranniaa protestoivan kansalaisaktivismin? Siis vaikka se selvästi toimii Kanadassa. Tai juuri siksi.

 

(Supo/CIA/Nato approves the following message.)

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Ano Turtiainen vaatii polpoa hyökkäämään Vapauskulkueen kimppuun! Uusi puolue tulossa?

 

 

61 thoughts on “Ano Turtiainen pimahtanut vai Supon asialla? Sabotoi vapauskulkuetta! Katso video!

 1. Niin Marco, se oli 100 prosenttia mitä ollaan täällä sanottu aikaisemmin.

  Jumalan sota, maallinen sota, välimuotoa ei ole.

  1. Ja se SYY miksi ollaan tässä tilanteessa on juuri apostasia. Me luovuttiin jumalasta ja tässä on tulos. Pakkorokotukset, monikulttuuri ja julkisen talouden konkurssi.

   Ratkaisu on se mitä Ano tuossa sanoi – siirtyminen takaisin jumalan valtakuntaan.

   Matteus 3:2

   ”Kääntykää, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle!”

   1. Se syy miksi minä olen tässä on ollut vanhempeni kiima.

    Mutta se syy miksi koko maapallo on tässä tilanteessa on se että me olemme rikkoneen Jeesuksen käskyä. Kun Jeesus heitti kirkosta ulos koronkiskurit ja uhrilahjojen myyjät niin Hän hajoitti Juutalaiset neljään ilmansuuntaan ja sanoi että Israelia ei ikinä saa päästää muodostumaan. Henkinen Israel syntyy aikanaan yhdessä yössä, kun sen aika on.

    Eli, britteihin pääsi saatana käsiksi ja ne hyväksyivät sen että juutalaisille ennettaisiin brittien hallinnoima maa-alue Palestiinasta. Koska ne houkutteli USA:n mukaan toiseen maailmansotaa. Ja niinhän siinä kävi että sen jälkeen saimme kiroukset niskaamme. Koska me kaikki päästimme Israelin valtion syntymään.

  1. Ano Turtiainen kansalle joka yrittää parhaansa:
   ”Te saatanan urpot siellä vastaanottimen toisessa päässä. Olette kaikki samaa paskaa!”
   Mooses on puhunut.

 2. Aijai.. Otan osaa Marco rakkaan messiaan menetykseen. Ehkä hän nyt ei ole vain samalla tasolla ja selvästikään ei tarvitse vielä ammattilaisten apua.

 3. Oikeassahan toi on :D

  Se on vaan nähny totuuden mitä ei viitti ees ääneen sanoa. Muutos lähtee yksilötasolta. Kristinusko sekoilua en allekirjoita mutta noi voi nähdä symbolisestikkin

 4. Vanha urheiluvamma(roid rage) on aktivoitumassa?!!

  Urheiluvamman uusiutumista voidaan kiihdyttää kaikenlaisilla kemikaaleilla, joita supo/cia/esinahattomat ovat voineet soluttaa Turtiaisen ruokavalioon.

  Herätys VKK:n johtoporras! Olisiko aika laittaa Ano dopingtesteihin?

  1. VKK muu johtoporras on ihan samalla lailla sekaisin. Katsokaapa vaikka mitä Suvi Ahonen kirjoittelee.

 5. Toki rauhanomainen miekkarointi on ok ja jopa kannatettavaa. Mutta onhan siinä pointtinsa, että jos tuo ”vallankumouksellinen” miekkaritoiminta äityy vähääkään väkivaltaiseksi, tai yhteiskuntarauhaa uhkaavaksi, niin se antaa vallanpitäjille oikeutuksen vastata asiaan voimakeinoin. ((( Ne ))) voivat käyttää myös soluttautuneita rähinöitsijöitä ja falseflageja. Esimerkkinä ns. ’oranssi vallankumous’ 2010-2011 Pohjois-Afrikassa, Libya, Egypti, jne.

  Onko tätä historiallista näkökulmaa mietitty? Onko yksikään aidosti kansan parista noussut liike pystynyt koskaan vallitsevaa valtaa olennaisesti horjuttamaan, tai edes suuntaa muuttamaan.

  Tässä hieman opiskeltavaa historiallisesta perspektiivistä;

  Pitänee siis kerrata tässä Ranskan vallankumouksen todellinen ja salattu historia. Se käy helposti suomentamalla ja referoimalla Archibald Henry Maule Ramsayn kirjaa The Nameless War kyseisestä kohtaa:

  ”Ramsay

  Ranskan vallankumous oli rajuin asia Euroopassa sitten Rooman kukistumisen. Uusi ilmiö oli alhaison ilmeisen organisoitu ja onnistunut vallankumous muita valtion luokkia vastaan, idealistisilta kuulostavien, mutta lähinnä hölynpölyltä kuulostavien iskulauseiden nimessä ja sellaisilla keinoilla, joissa ei ole jälkeäkään em. sloganeissa julistetuista periaatteista. Aivan uutta oli se, että osa kansasta otti kaiken vallan ja hävitti kaikki kansallisen elämän ja tradition ilmentymät, kuninkaan, uskonnon, aateliston, papiston, perustuslain, lipun, ajanlaskun ja paikannimet vaihtaen ne uusiin (tyhjänpäiväisiin) luomuksiin. Tapahtuma olisi syytä analysoida perin juurin. Jos Suuren vallankumouksen tapahtumia ja taustoja alkaa selvittää, paljastuu kauhistuttava totuus: Ranskan vallankumous ei ollut ranskalaisten teko Ranskan olojen parantamiseksi. Se oli muukalaisten työtä ja heidän tavoitteensa oli tuhota kaikki, mikä oli ollut Ranska. ”
  Jatkuu täällä https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/12/03/ramsay-the-nameless-war/

  Monessa maassa on oman maan joukkojen rinnalle on jo ilmestynyt EUROPOL ja Nato-joukot. Koko ajan kansallisia armeijoita ja poliisivoimia ajetaan alas. Ne on solutettu jo kauan vapaamuurareilla ja vastaavilla, mutta nyt ne korvataan erinäisillä kansainvälisillä yksiköillä ja myös yritysten ym. yksityisillä joukoilla, jotka voivat operoida missä maassa hyvänsä. Maanpetturieliittimme ei ikimaailmassa vastusta joukkoja, vaan kutsuu ne maahamme, jos käsky käy.

  Sitäkö tässä ajetaan?

  1. Kansa ei ole ikinä tehnyt vallankumousta, koska he ovat aivopestyjä valtavalemedian toimesta ja kasvatettu orjiksi jo äidin tissistä alkaen.

  2. Sitä ajetaan. Se on Nato intoilun takana. Kansa on niin tyhmää, että Nato tulee Suomeen turvaksi. Se tulee varmistamaan, että kansa ei ikinä uskalla kapinoida.

   Eiköhän se Putinkin ole samassa juonessa mukana. Putin uhkailee muka länttä. Pitää myös lännen uhan avulla omat kansalaiset pelon vallassa. Putinkin on varmaan rahaeliitin sätkynukke. Ainakin on lämpimät välit Israeliin.

   Näin valtaeliitti toimii. Itä pelkää länttä ja toisin päin. Valtaeliitti kahmii molemmin puolin kansan omaisuudet itselleen ja pitävät ihmiset nöyrinä pelkäävinä orjina. Onko näin?

  3. Siitä näkökannasta olennaisin ja kekeisin pointti on soluttautumisten vaara. Elää sen pelossa. Siksi olkaa toimettomia ja passiivisia, rukoilemista lukuunottamatta.

 6. https://tokentube.net/v/3544222888/Marko-ja-Convoy
  Toki rauhanomainen miekkarointi on ok ja jopa kannatettavaa. Mutta onhan siinä pointtinsa, että jos tuo ”vallankumouksellinen” miekkaritoiminta äityy vähääkään väkivaltaiseksi, tai yhteiskuntarauhaa uhkaavaksi, niin se antaa vallanpitäjille oikeutuksen vastata asiaan voimakeinoin. ((( Ne ))) voivat käyttää myös soluttautuneita rähinöitsijöitä ja falseflageja. Esimerkkinä ns. ’oranssi vallankumous’ 2010-2011 Pohjois-Afrikassa, Libya, Egypti, jne. Onko tätä historiallista näkökulmaa mietitty?

  1. Hyviä pointteja, mutta ei siitä ole tässä Anon keississä kyse. Olisi sitten hiljaa, jos hänellä on epäilyksiä, mutta sen sijaan hän täysillä vastustaa ja jopa vielä demonisoi vapauskulkuetta. Eikä siinä kaikki. Hän vielä kaupan päälle usuttaa polpoa hyökkäämään väkivallattomien mielenosoittajien kimpppuun. Eikä siinäkään kaikki. Hän vielä selittää, että KAIKKI miekkarit pitäisi lopettaa ja keskittyä rukoilemaan synninpäästöä. Niin hän tuossa sanoi! Pitäisiköhän litteroida ja kopioida video varmuuden vuoksi..

   1. Selitys Anon näkemykselle on se, että Kristinuskoon kuuluu käsitys siitä, että ilkeät vallanpitäjät ovat Jumalan rangaistus synneissä elävää kansakuntaa vastaan. En ota nyt kantaa siihen, onko tuollainen toiminta oikeudenmukaista, mutta selvää on, että emme me Jumalan tahdolle mitään mahda, oli tämä rangaistus meidän mielestämme oikein tai väärin. Eikö asiain todellisuus ole juuri näin? Vai pitääkö tässä liittyä vasemmistokaartiin, joka näyttää vähän väliä nyrkkiä ylöspäin Jumalaa kohti?

    Lainaan tähän erään eläk. lääkäri V.I.Laurion (Kristitty hänkin) näkemyksen asiasta, ihan vain siksi, että saadaan asiaan jotain perspektiiviä, ja ennen kaikkea selitys siihen, että miksi syvästi Kristitty näkee nämä asiat, niinkuin näkee;

    ”Ette te jumalattomina voi luoda maahan hyvää esivaltaa ettekä lepyttää Jumalan vihaa tätä julkisyntistä ja julkijumalatonta kansaa (eli ”saatanalaumaa”, Ap. t. 26:18) kohtaan. Katumattomina jumalattomina riehuminen vain lisää Jumalan vihaa ja kansa tuhoa (ja erilaisten vihollisten määrää).

    Nykyinen huono ja maanpetoksellinen esivalta on siis Jumalan rangaistus tälle perkeleen orjien laumalle (Suomen kansalle). Se ON Jumalalta, kuten raamatunkohta sanoo. Jumalan on – rangaistuksena – teidän ITSENNE kautta luonut maahan ”kansainvälisiä pääomavirtoja kumartelevan tai niiden edustajien antamia mielivaltaisen tuntuisia käskyjä tottelevan” esivallan:

    ”Valtiovalta (so. esivalta) Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§).

    Te siis (ja koko kansa) olette itse tuo nykyinen esivalta. Te olette valinneet sen, joten te itse olette Suomessa esivalta. Olette JO kumonneet vallankumouksella (jota demokratia eli kansanvalta on) kaiken oikean (= pahaa kansaa rankaisevan) esivallan juurineen julistautumalla perustuslain määräyksellä itse omaksi esivallaksenne. Nyt ei ole ketään todellisesti rankaisemassa pahaa tekevää kansaa (esim. lastenmurhista, jumalanpilkasta ja homoudesta), koska kansa itse on oma rankaisijansa eli esivaltansa. Ei kansa koskaan itseään rankaise. MAASSA EI OLE OIKEAA ESIVALTAA, MAASSA ON VAIN YKSINVALTIAANA (demokratia) JUMALATTOMANA RIEHUVA KANSA. Siksi Jumalan viha tätä kansaa on saavuttamassa (tai saavuttanut) huippunsa ja pikainen tuho on edessä.

    Te itse olette se esivalta, jolta te yritätte riistää vallan itsellenne! Joten voiko mielettömyys suuremmaksi tulla! Te itse olette tuo maanpetturiesivalta ja kaikkea petosta toteuttava (syntejä eli teitä palvellaan, koska olette itse ainoa esivalta) esivalta, todellinen äärimmäinen petos ja mätäpaise. Nyt tekojenne hedelmät ovat kaatumassa niskaanne, ja siksi te nyt juhlallisesti pyritte kaappaamaan vallan itseltänne itsellenne.”

    lähde:
    https://totuusbloki.wordpress.com/2015/04/23/demokratia-on-surkea-hallitusmuoto/comment-page-4/#comment-3266

    1. Ymmärrän pointtisi. Eikös Jumalan käskyjen pidä olla ylin auktoriteetti eikä ihmislauman halut ja himojen tyydyttäminen. Siksi demokratia ei toimi.

    2. Argumentaatiosi tuossa on kiteytetysti että yhteiskunnan heikot ja ruosteiset lenkit sekä vahvimmat lenkit ovat kaikki yhtä ja samaa. Ja se vahvin lenkki ei ole yhtään parempi koska sekin on ruosteisen mätä paska (Anon sanankäyttöä lainatakseni). Kaikki tuomitaan yhdessä, yhdellä kriteerillä.

     Tuo on täydellisesti henkistä väkivaltaa ja pseudohenkisyyttä. Siinä ei ole mitään ylevää ja kirkkauteen pyrkivää tai hyveellisyyteen kannustavaa. Se on pimeää muiden alentamista ja epäarvostusta sekä anti-empatiaa ruokkivaa.

     Kun kristinusko antaa paljonkin tällaista hedelmää, niin kertooko se jotain puusta?

   2. Juuri niin Marco. Ironista sekin, että Ano on kuitenkin itse nimenomaan käynyt pitämässä puheita vapauden puolesta verkoston miekkareissa.
    Kun joku on järjestänyt sellaisia miekkareita jossa asetelmana on kuunteleva yleisö puhujan pöntön edessä, niin on kelvannut saarnata kansalle maailman tilasta sun muusta. Näkyvyys ja kyseisten yleisöjen tavoittaminen on kelvannut mainiosti. Kuten myös puolueaktiivi Ilkka Tiaiselle jonka kantaa Anon ja Jarno Vähäkainun puheisiin emme ole nähneet, jos koskaan saamme tietääkään. Eiköhän se puoluehallitus ole niin tiivis että samalla asetelmalla samaan tyyliin jatketaan.
    Kenet heistä nähdään seuraavaksi miekkarin puhujan pöntössä potentiaalisten äänestäjien edessä? Eipä se puhujan pöntössä seisominen muutenkaan juuri eroa kenttävaalityöstä, paitsi että ovat saaneet enemmän kuulijoita. Kai näissä asioissa on joku aktivismi-teologinen ero jota maallikko ei tule koskaan ymmärtämään. Jätetään se siis VKK:n paavin ratkaistavaksi.

  2. Vihreä värivallankumous on tehty kenenkään huomaamatta kaikkialla, paitsi että se näkyy kohonneina hintoina. Ilmastonmuutosuskonto.

 7. Onpa stressaantuneen näköinen. Milloin lie nukkunut viimeksi kunnolla? Silmät ovat oudon näköiset. Kuinka kävi Toni Halmeelle viime aikoinaan? Onko joku kaapannut Turtiaisen? Lepoa nyt!

  1. Kuten olen sanonut, eiköhän Nato/usa/eu/m*ssad/supo-kompleksilta ole jo tullut Anollekin tiukat käyttäytymissäännöt+tappouhkaus.

 8. Turtiainen puhuu sodan syttymisestä mainitsematta kuitenkaan sitä (((kansanryhmää))) joka niitä sotia sytyttelee.

  -Tämä on se uskovaisten (ja sellaista esittävien henkilöiden) sokea piste ja tekee heidän kaikesta toiminnastaan täysin hyödytöntä.

  On vain yksi valittu kansa. SUOMEN KANSA!

  1. Onko sotien sytyttäjä sitä maatonta eliittiporukkaa, joka on pesiytynyt rahan ja vallan ytimeen? On tämä Ano kyllä jo huru-ukko-osastoa. Ei tule näillä näytöillä uudelleen eduskuntaan vuoden päästä ek-vaaleissa. Kotikunnassaan Juvalla sai aluevaaleissa 60 ääntä. Etelä-Savosta ei ainakaan mene yksin läpi, kun äänikynnys on lähes 20 prossaa.

 9. Joskus Ano puhui hyvin, mutta tuntuu olevankin sekopää. Eipä ihme että media on hänet nostanut parrasvaloihin, kuten Adolf Hitlerikin aikoinaan nostettiin. Adolf Hitlerhän ajoi eliitin asiaa, niiden jotka uskontomme nostaa Jumaliksi. Eipä taida kukaan järkevä ja todellista asiaa ajava päästä minkäänlaiseen asemaan Suomessa. Näin syvällä me ollaan.

 10. Ihan valekristitty olet Ano Turtiainen. Sinussa ei ole mitään kristittyä kun kiusaat ja herjaat muita hienoja suomalaisia ihmisiä, jotka haluavat yrittää kansansa parhaaksi. Koko ajan puukotat heitä vain selkään.

  1. Mietin samaa. Oikeasti henkinen ihminen ei koskaan puhu kenellekkään noin. Vaan hän opastaa ja on pitkämielinen.

   Anolla lienee agenda jolla piti saada pelikenttää sekoitettua ennen eduskuntavaaleja, mutta nyt kävikin niin että kansa oli yhtenäinen. Ja Anon konsepti sekosi. Nyt sen pitää vähentää porukkaa sen verran ja saada eripuraa että kansa rupeasisi tappelemaan keskenään . Vanha kunnon hajoita ja hallitse.

 11. Marco marco pyllynnuoleminen ei nyt onnistunut ehkä seuraavan kerran onnistuu

 12. Anon ois ollu järkevää olla hiljaa, mutta hyvä kun paljasti karvansa. Sinimustat ovat viimeinen toivo.

 13. Anolle tiedoksi…mitä hyvää seuraa toisen ampumisesta. Opponentin pysyväisluonteinen poistaminen tilanteesta ja geenipoolista

 14. Kirjoitin seuraavan Ano Turtiaisen videon kommenttikenttään:

  Kauan sitten kuulin sannan, Jumala auttaa niitä ketkä auttavat itseään.

  Kuitenkin, mersussa ajeleva, eduskuntaan valittu Ano Turtiainen puhuukin Twitterissä ja Youtubessa jonkinlaisena profetaalisena sanansaattajana, että me itseämme, läheisiämme ja jälkipolvia auttavat olemmekin ne ”saata..n urpot siellä vastaanottimen toisessa päässä” joiden oikeasti pitäisi vain rukoilla, että Jumala rukouksesta vaihtaa päättäjien aivot parempiin, tai mitä se nyt käytännössä tarkoittaakaan. Ainakin että antaa syntimme anteeksi. Yksittäinen ihminen kantaa siis yhteisesti kaikkien synnit, näin kristillisen termistön viitekehyksessä.

  Eikö parlamentaarinen sanelupolitiikka, eli valtiovaltakeskeinen yhteiskunnan aktiivinen muovaaminen ole pohjimmiltaan väkivaltamonopolilla taattua, yhteiskunnallista ’aktoriteetti-aktivismia’ jota käytännössä tehdään puolue-eliitin ohjauksessa kansalaisilta anastetulla pääomalla?

  ”Politiikka”, ”aktivismi” ja ”kansalaistoiminta”. Kolme eri sanaa pohjimmiltaan samalle asialle: Yhteiskunnan muovaaminen ja vaikuttaminen.
  Seuraten puheiden ajatuksen juoksua aktivismi on siis vain hyvää kun sitä tekee ylhäällä ja ’pääjehujen’ omilla säännöillä. Ruohonjuuret nyt osoittakaa katumusta ja rukoilkaa että Jumala vaihtaa esivallan aivot. Jääkäämme uskossamme ja toivossa odottamaan. Amen.

  Järkeenkäypää.

  Saman kritiikin voi siis esittää myös vaikkapa oikeuksiensa puolesta kuolleille nk. ’marttyyreille’, ja loputtomalle määrälle muita, koska olivat yhteisöissään aktiiveja. Eivät luottaneet Jumalaan ja katuneet syntisyyttään.

  Minäkin tunnustan sellaiset syntini. En ole, kuten jotkut, rikastunut valtion kirstusta maskikaupoilla tai muilla välistä vetävin keinoin tämän pirullisen talous- ja valtiosysteemin sisällä, koska irtisanouduin siitä jo ennen aikuistumista. Olen yrittänyt puhua systeemistä ja valistaa, olla aktiivi, jo vuosikymmeniä ennen VKK:ta ja Anoa. En tiennyt paremmin. Se oli synti koska en ole poliitikko, eli siinä asemassa että saisin niin tehdä. Vaikuttaa.
  Olisinpa keskittynyt uraan, vaurastumiseen ja kavunnut persuissa, kuten aito Jumalaa pelkäävä Jumalan palvelija. Ja ehkä jossain vaiheessa asemaa saatuani olisin muiden systeemipolitikoiden kanssa perustanut puolueen, vallankäyttövälineen. Sen nimi olisi ollut Kansa Saa Vain Äänestää.

  Olen ainoastaan kerännyt rahaa orvoille ja tyhjän päälle pudonneille leskille kehitysmaissa. Hoivannut sairaita ja kehitysvammaisia.
  Valitettavasti olen kirjoitellut ja puhunut ääneen, joskus kadullakin osoittanut mieltäni koko sairaasta systeemistä kun monet ovat keskittyneet omaan uraansa vaurastumiseensa, jonka ansiosta jotkut ovat päässeet päättäjän asemaan – systeemin sisältä systeemin ytimeen.

  Olen siis systeemissä ulkopuolinen ja ilman valtaa, syntinen. Tähän yhteiskunnalliseen kärsimykseen ei ole muuta hyväksyttävää keinoa kuin rukoileminen, koska kaikki ovat kaikkeen tasan yhtälailla syntisiä. Kaikki. Yhtälailla. Mutta tosiaan, pitää muistaa että vain tietyt ovat korkeammalta valtuutettuja muuttamaan yhteiskuntaa. Tämä on viesti jonka nyt sain voimasanoin höystettynä kuulla.

  Järkeenkäypää.

  Tai sitten ei.

  1. Jälkeen käyvää mielestäni. Sen lisäksi oltava puolue nimeltä DKV= Demokratia Kuuluu Kansalle sekä lisäksi media kuuluu kansalle.

   Nythän ylemmän keskiluokan rappari toimittaja jälkeläisten kaduilla makoilut ja muu velttoilu on Sitä Parempaa Mielenosoittamista, mutta alemman duunaritason mielenosoittaminen on väärin, koska eihän niiden mielipiteillä ole merkitystä, koska eivät tilaa ja lue Sanoman lehtiä ja ”amerikan ns. tekojuutalaisia hömppäviihdekanavia.

   Jos heiltä kysyy niin eivät vastaa kuten valtavalemedian seuraajien pitää vastata. Kysymyksillä eli gallupeilla testataan Kuinka hyvin tai huonosti aivopesu vaikuttaa kohdeyleisöön. Sitten sikariporras pohtii millä mielenhallinta eli pelottelustrategioilla ja tekniikoilla aletaan työntää uutta valhekakkaa yleisön mieliin. Sitä se on tuo toimitusten johdon työ.

   Media vahtii että poliitikot toteuttavat toimitusten johdon puhdasoppista Kansan Kusetus Oppia. Se on melkein oma tieteenalansa, mutta se on salaista tietoa joka paljastetaan vain ylimmälle johdon tasolle, eikä sitä opeteta julkisissa oppilaitoksissa.

   Sitä tarkoittaa kun media julistaa olevansa vallan vahtikoira. Se vahtii poliitikkojen oikeaoppisuutta Kusetustieteidsä.

   Mitä se tarkoittaa neljäs valtiovahti eli valtavalemedia. Sitä että se on ottanut valtansa ilman valtuuksia keneltäkään. Kaikki poliitikot pelkäävät sitä, koska julkisuus on polttoainetta poliitikon uralle. Kuin polttoaine rakettimoottorille.

   PS. mene Ano nyt lepäämään kunnolla.

 15. No nyt VKK paljastui lopulta tavalliseksi Sionistilahkolaisten viritelmäksi (Persuista irronneet sion-taistolaiset) jonka tarkoitus on vain huijata Suomen kanssa ja palvella (((Isäntää))).

  VKK=VKJ = Valta Kuuluu Jhwelle:lle

 16. Tämä Convoy on tuhoon tuomittu yritys ihan lähtökohtaisesti, taitaa jo nyt olla surkastunut alku-uhoon verrattuna. Jos sellaiset tyypit kuin Elon Musk ja Donald Trump antaa tukensa tällaiselle tempaukselle voi olla satavarma että kyseessä on Psy-op. Mitä ne tällä hakee selvinnee parin päivän päästä valtamedian otsikoista. Rokottamattomat ainakin kirotaan alimpaan helvettiin, se on varma ja jos vanhat merkit paikkansa pitää niin provokaatioita on odotettavissa i.e Agent Provocateurs.

 17. Tuossa Ano nyt tarkoittaa selvästi että ei ole järkeä lähteä väkivallalla sotkemaan asioita, tuolla miekkarin suunnittelussa osa on aikonut että kivitetään yms muita eikä se ole oikea tapa. Ei ole kyse siitä että Ano vastustaa miekkaria vaan sitä mitä ihmiset ihmisille tekee.

  1. Mitä ihmettä? Koska kansallis- ja vapausmielisten miekkarissa olisi ketään kivitetty tai ammuttu?? Onko Convoy-vapauskulkueessa kivitetty tai ammuttu ihmisiä?? Tuollaisten väitteiden avulla vain demonisoidaan rauhanomaisia mielenosoituksia. Tuollaista demonisaatiota ovat aiemmin harjoittaneet vain anarkistit ja polpo.

   1. Kyse ei ollut siitä onko tehty, lue kommenttini uudestaan… Ihmiset suunnittelevat ja yllyttävät väkivaltaan esim. poliitikkoja kohtaan. Ei ano sanonut että olisi ammuttu esimerkiksi ketään. Ei ole kivitetty ei, siinä olet oikeassa.

   2. Sehän tässä se ongelma onkin, kun valtaosa järjestäjistä on taustoiltaan Elokapinallisia anarkisteja!

    Asiaa peitellään epätoivoisesti näillä naurettavilla polttoaineverovaatimuksilla, mutta kyllä näköjään uppoaa hopiumia nauttineisiin kansallismielisiin pelottavan hyvin….

    Te ketkä sinne paikan päälle nyt olette menossa – olkaa varovaisia, älkää hyväksykö missään nimessä mitään vasemmistolaisia tuhotoimia ja käyttäkää tarvittaessa kansalaispidätysten mahdollisuutta hyväksi! Kaikki agitaattorit rautoihin ja tunti turpaan! Säälittä!

    1. Lopetakaa nyt jo nämä VKK:n elokapinaharhat. Tai sitten laitatte jotain todisteita pöytään noihin älyttömyyksiinne.

 18. Mitä helvettiä Yle nyt hehkuttaa näin paljon tuota rekkamiekkaria?
  https://yle.fi/uutiset/3-12300898

  ”Näin liike sai alkunsa. Keskiviikkoiltana 26. tammikuuta viestipalvelu Telegramiin ilmestyy uusi ryhmä.
  Telegram-ryhmän on perustanut nimimerkkiä Annika Finland käyttävä henkilö. Annikan sosiaalisen median tilien perusteella hän on syvästi uskonnollinen helluntailainen lääkäri. Hän sanoo olevansa perussuomalainen. Facebookissa hän tykkää Suomen Sisun ja White Lives Mattersin kaltaisista äärioikeistoryhmistä.

  Ei helvetti, onko tämäkin sionistien vedätys, ketä tässä nyt uskoa!

  1. Yle yrittää demonisoida puhumalla äärioikeistosta. Tuo Annika on ihan tavallinen persu. Toki on myös uskovainen ja siten myös sionisti, mutta ei se tarkoita, että olisi joku sabotööri. Lähes kaikki uskovaiset on aivopesty ylistämään Israelia. Tästä huolimatta he vastustavat pakkorokotuksia ja koronatyranniaa. Israelissa ortodoksijuutalaiset vihaavat pakkorokotuksia, koska eivät halua olla koekaniineja. Eli on heilläkin sentään joku järki päässä heti kun se piikki iskeekin heihin itseensä.

   1. Minä olen uskovainen ja todellakin vihaan Israelin valtiota hyvin syvästi. En ymmärrä tätä satanistisen Israelin valtion palvontaa. Tämä on kirjaimellisesti joku oma valtiouskontonsa, jossa Israelin valtio on jonkinlainen toteemi jota pitää palvoa. Israelin valtio haluaa orjuutetaan kaikki maailman ihmiset, kun taas Jumala loi meidät kaikki vapaiksi ihmisiksi ja antoi jokaiselle kristitylle oikeuden kantaa asetta ja puolustaa itseään. Nämä ihmiset eivät ymmärrä ollenkaan oikeaa kristinuskoa.

   2. ”Lähes kaikki uskovaiset on aivopesty ylistämään Israelia” – siionistit palvelevat sekulaarista Israelia, Israelin valtiota ja usein myöskin juutalaisia.

   3. Toimiiko tämä uskovaisuuden hyväksyntä kaikkiin muihin kuin VKK:n?

    Marco, nyt sitä itsekriittisyyttä kehiin!!!

 19. Harkitsematon video Turtiaiselta, mutta ymmärrän turhautumisen ja epätoivon joka on itselläkin joka ainoa päivä.
  Tämä korona kusetus on ihan kaikella tavalla tuhonnut omankin elämän.
  Leipäjonosta ruuat, asunto lähellä mennä alta, 5 vuoden suhde kaatunnut, ja minkäänlaisia tulevaisuuden näkymiä ei ole.
  Revi siinä sitten jotain hauskuutta jostain satanan hubbabubba varianteista.

  Tämän hallituksen touhuista tulee vielä iso inhimillinen lasku rahan lisäksi tulevina vuosina.

 20. Sionistit eivät ole mitään oikeita kristittyjä. Oikeat kristityt asettavat oman kansansa aina kaiken muun edelle ja pyrkivät järjestämään asiat hyvin omalle kansalleen. Heti jos ihminen alkaa ylistämään ja kehumaan Israelin valtiota, niin lähde heti pois ja kauas. Nämä ovat valekristittyjä.

 21. Vaikka joku olisikin äärikristitty, niin oikea kristitty yrittäisi esimerkiksi kaikkensa saada kaikkia toimimaan oikein ja hyödyllisellä tavalla, sekä motivoida ihmisiä pahuutta ja poliittista poliisia ja myrkkypiikkejä vastaan. Valekristitty Ano Turtiainen kuitenkin nimenomaan yrittää estää ihmisiä toimimasta omien ihmistensä hyväksi, demonisoi, mustamaalaa ja kaikin tavoin herjaa heitä.

  1. Joo, onhan se totta, että ns. ääriuskovaiset ovatkin usein valekristittyjä. Toisaalta taas jotkut ääriuskovaiset saattavat olla erittäinkin vapausmielisiä. Jutussa olisi paremmin pitänyt määritellä uskovaisuus.

 22. Anollakin nousee kierrokset ja pönttöpuheet jää sivuun kun pitää alkaa lyömään kapuloita rattaisiin kansannousulle. Voi kun tämmöset samalla energialla tekisi myös vaalikampanjaa.

 23. Olen ehkä vähän yksinkertainen, mutta milloin rukous on muuttunut kansalaisaktivismin vastakohdaksi? Eikö voi miekkaroida ja mellakoida ja samalla olla rukouksessa? Niinhän Jeesuskin teki siellä temppelissä, jossa alkoi kaataa rihkamakauppiaiden pöytiä. Itse ainakin odotan Convoylla kovasti Helsinkiin. Lähden heitä vastaan ja aion vilkuttaa kadun varressa, kuin saksalaisille, jotka 1. maailmansodan aikaan saapuivat vapauttamaan tämän saman kaupungin punaisista.

  1. Joo, siis ei kai kukaan rukoilemista kiellä tai edes vähättele. Kyse oli siitä, että Ano videossaan sanoi, että miekkarien sijaan pitäisi vaan rukoillen odottaa synninpäästöä. Katsoitko videon?

 24. Terveisiä Anolle, minä luulen että minulla menee hyvin. Tai itse asiassa, olen täysin varma että minulla menee hyvin. Talous on kohdillaan, lapset maailmalla ja pärjäävät kukin tahollaan. Eikä suuremmin ole sairauksiakaan. Ehkä naama voisi olla vähän komeampi, mutta sillä mennään mitä on saatu.

  Se kuitenkin surettaa että niin monella ihmisellä ympärillä menee huonosti. Olen koittanut nostella ihmisiä suosta ja huomannut että taloudelliseen ahdinkoon joutuneelle rahan antaminen on se huonoin vaihtoehto. Hän ajautuu sen kautta vielä syvempään suohon.

  Jos ei ole varaa maksaa taloaan, se pitää myydä pois ja muuttaa edullisempaan asumiseen. Se ei ole epäonnistumista, se on puhdaasta päättelykykyä. Jos ihmisen palkka ei riitä menoihin, niin menoja pitää karsia. jne jne jne. Suurin osa ihmisten ongelmista johtuu heidän omista haluistaan. ”Mut kun mä haluun…” kuulee melko usein.

  On tietysti ihmisiä joille käy huono tuuri esim. sairauksien vuoksi. Tämä on ymmärretävää ja siksi heitä tukee mielellän. Mutta heidänkin on tehtävä muutoksia omaan elämäänsä ja tunnustettava se tosiaia että entiset ajat eivät palaa.

  Muistaakos Ano mitkä ovat ne seitsemän kuolemansyntiä? Olikos laiskuus yksi niistä? Kuinka moni löhähtää sohvalle istumaan illaksi ja katsomaan televisiota sen sijaan että jelppisi naapuria tai kaveria remontissa tai korjauksissa. Keväisin maaanviljelijtä tarvitsevat apuja kuten myös syksyisin. Ja risusavottaa, sitä riittää. Kuten marjojen ja sienten poimintaa ja lahjoituksia vähempiosaisille. Vaikka mukaanraahaaminen olisi parempi vaihtoehto.

  Kokeilin aikoinaan tuota Anon vannomaa kanavaa, silloin kun elämässä oli kovempia aikoja. Kovin oli hiljaista. Ei tainnut signaali kantaa. Sen jälkeen rupesin ajattelemaan asioita ja Budhalaisuudesta löytyi se elämänohje. Se miten päästä pois kurjuudesta ja auttaa muita. Nyt 35 vuotta myöhemmin olen varma että se oli minun polkuni.

  Tuli vaan mieleeni että jospa Ano halusi tällä videolla todistaa että:”Ihminen on ihmiselle susi”.

 25. Anon kohdalla pitää taustaksi muistaa, että eduskunnassahan on jo nyt esiintynyt näkemyksiä, joiden mukaan Ano (ja samalla koko puolue) pitää heittää pois eduskunnasta. Näiden ehdotusten tekijät seuraavat silmä tarkkana Anon puuhia ja tarttuvat innolla jokaiseen asiaan, joka tarjoaa vähänkin sopivalta tuntuvan tekosyyn Anon heivaamiseksi ulos talosta.

  Siis täysin demokratianvastaista toimintaa, mutta tätähän se globalismi juuri on.

  Tämän taustan huomioiden on varsin ymmärrettävää, että Ano joutuu esiintymään melko varovaiseen sävyyn tietyntyyppisten asiakysymysten kohdalla.

  Eli jos Ano olisi asettunut näkyvästi tukemaan tätä Convoy Finland -tapahtumaa, on ihan satavarmaa, että nämä eduskunnan kiusantekijät olisivat tarttuneet tähän ja leimaanneet Anon ja koko hänen puolueensa välittömästi joksikin ”demokratianvastaiseksi” liikkeeksi, joka ”haluaa tuhota koko kansanvallan” ja lässyn lässyn… Tässä hengessä olisi sitten kovalla kiireellä järjestetty eduskunnassa äänestys, jonka tuloksena Ano olisi heitetty sieltä ulos.

  1. Joo, voitkin olla ihan oikeassa. Olisikin ollut ymmärrettävää, että Ano olisi jopa irtisanoutunut Convoy-tapahtumasta. Mitään järkevää selitystä ei kuitenkaan ole sillä, että Ano teki kaikkensa ESTÄÄKSEEN koko tapahtuman ja vieläpä usutti polpoa hyökkäämään mielenosoittajien kimppuun.

 26. Anon olisi ollut viisaampaa sanoa vain ettei voi ole conwoyta järjestämässä ja mukana siinä haukkumisen sijaan. Tänään tuli uusi video jossa Ano kertoo sairaana olon syyksi edelliseen videoon. Itselleni ei mene läpi. Tavalliset suomalaiset yrittää tehdä jotain hulluuden lopettamiseksi ja Ano vastustaa sitä kiihkeästi. Onko niin kenties, että jos conwoy onnistuisi tavoitteissaan, niin pelko sen jälkeisestä puolueittein tarpeettomuudesta olisikin se motiivi? Olisi myös syytä muistaa, kuinka Jumala auttaa niitä jotka itse auttaa itseään. Rukous pelkästään ei riitä, on myös toimittava saadakseen apua vaikkapa Jumalalta jos näin uskoo.

Comments are closed.