Free speech 3 helmikuun, 2022

 

Lisäys: Alla oleva juttu kirjoitettiin eilen päivällä, mutta se on osittain vanhentunut, koska pari tuntia sitten Ano Turtiainen yllytti polpoa hyökkäämään koronatyranniaa protestoivien kimppuun. Eli kyllä se on Ano, joka on saanut VKK:n takin käännettyä.

Tästä huolimatta alla oleva kuvakaappaus on hyvä nähdä, koska se osoittaa VKK:n toiminnan systemaattisuutta. Kyse ei ole mistään väärinkäsityksestä, vaan VKK toimii tiiviissä yhteistyössä Taposen ja muun polpon kanssa.

 

 

Ympäri maailmaa eri kansat ovat rekkakuskien johdolla nousemassa koronatyranniaa vastaan. Myös Trump tukee rekkakuskien johtamaa Convoy-vapauskulkuetta.

 

Video: Trump puolustaa Kanadan Convoy-rekkakapinaa! Laajenee myös Amerikkaan!

 

 

Suomessa kansallismielisissä piireissä meininki on kuitenkin ihan toinen. Niinpä Laiton Lehti on paljastanut kuinka VKK:n hallitus on painostanut puheenjohtaja Ano Turtiaista kääntymään Vapauskulkuetta vastaan.

 

 

Eikö VKK tuekaan vapaus-rekkakapinaa?? Nato ja James “Jarrumies” Hirvisaari iskivät taas?

 

 

Moni ei ensin uskonut, joten Laiton Lehti julkaisi kuvakaappauksia.

 

Jarno Vähäkainun aivopieru?: Elokapina johtaa Convoy-vapauskulkuetta!

 

 

Tässä vielä yksi kuvakaappaus VKK.n 2. varapuheenjohtajalta, Jarno Vähäkainulta.

 

 

 

Tietysti Convoy-vapauskulkueesta voi olla montaa mieltä ja moni onkin skeptinen. Mutta miksi tarvitsee noin täysillä vastustaa upeaa maailmanlaajuista vapausliikettä, joka oikeasti haastaa koronatyrannit?

 

Miksi täytyy julkisesti demonisoida Vapauskulkuetta ja vieläpä ilmoittaa vetävänsä tapahtumalta ”maton alta”?

 

Onko tullut käsky?

 

 

 

 

29 thoughts on “VKK:n Jarno Vähäkainu: ”Vedän Convoy-vapauskulkueelta maton alta”

 1. Sopivampi nimi tälle voisi olla Vähäjärki.

  VKK = Vittumainen Kusetus Kansalle

  Nyt on noustava tyranniaa vastaan, eikä jäädä tuleen makaamaan, odottamaan seuraavia vilppi vaaleja.

  Kaikki raskas kalusto piirittämään Helsinkiä, etulinjaan, nyt taistellaan vapautemme puolesta!

  Älkää antako pelolle enää valtaa. Kaksi vuotta kuristavaa
  korona vankeutta riittää!

  1. Ei ole omaan elämään vaikuttanut nuha mitenkään. Puhun nyt vain omasta puolestani. Onhan se ikävää kun ei pääse ravintolaan juomaan olutta kymmenen euron muovituopista ja polttamaan tupakkakoppiin/kadulle välillä 10 euron tupakka-askia.

 2. Kaksi skuuppia yhdellä iskulla. Kämyskenen skuuppi ja koronaskuuppi.

  Voihan vidu.

 3. Rekkakuskit elokapinahörhöjä. What the fuck is this? Kyllä ovat uskomattomia nilkkejä ja selkäänpuukottajia VKK:n johdossa!

 4. Minkälainen itsekäs ja limainen nilkki sinun täytyy olla, että ihmisten asettaessa viimeiset toivon rippeet sinuun, sinä hyväksikäytät ja puukotat heitä selkään?

 5. VKK:n johto puukottaa ihan täysillä ja taukoamatta oikeita vapaustaistelijoita ja omaa kansaansa selkään. No vähät väliä! Jumala voittaa lopulta.

  On todella halveksittavaa, että VKK:n johto näyttelee valekristittyjä, vaikka eivät oikeasti ole uskossa ja usko Jumalaan, sekä seuraa Jumalan käskyjä. Hävetkää petturit valekristityt!

 6. Todella ilkeitä ja petturimaisia ihmisiä jotka haluavat kiusata rohkeita ja sisukkaita ihmisiä. Nämä ovat täysin valekristittyjä. Täysin feikkikristittyjä! Oikeat kristityt eivät kiusaisi tällä tavoin hyvää ja kansansa parasta haluavia ihmisiä! Hävetkää valekristityt ja teeskentelijät!

 7. Hallitus murhaa kansaa ja täällä nillitetään kansanedustajan twiiteistä. Get Over It. sanoo:

  Anon twiitti:
  Valta kuuluu kansalle puolueella ei ole mitään tekemistä #convoy toiminnan kanssa. Toivon
  @HelsinkiPoliisi
  lta kovia otteita kaikkea laittomuutta kohtaan.
  Huom: Laittomuutta vastaan. Onko marssista ilmoitettu poliisille. Jos on se ei ole laiton. Vähän skarppia sinne toimitukseen ja hajottajille.
  PurraPersuille tiedoksi. Teidän puheenjohtaja ei kiinnosta ketään. Kannatuksenne laskee kuin lehmän häntä. Kalliiksi tuli puolueelle Putkonen & Purra kähmintä Seinäjoella. Emme tarvitse enää kotkottavia kanoja päätöksen tekoon. Tyttöhallitus saa riittää. Sinne tarvitaan miestä.

  1. Ei mielenosoituksesta lain mukaan tarvitse ilmoittaa etukäteen. Se on vain suositus.

  1. Minä en edes myisi ”aimo miehelle” autoa, siitä ei tulisi kuin hankaluuksia, kun yhdessä ”aimo miehen” ihaileman valehtelija dewitin kanssa alkaisivat heti perumaan kauppoja ihan kuin juttujenkin sisällön suhteen, tänään kirjoitetaan yhtä huuhaata ja huomenna ihan toista. Koululainen -lehden valhekansi on vieläkin oikaisematta.

   1. Mitä Aimo autolla. Pitäisi hommata kortti ja sehän lasketaan halveksittavaksi kouluttautumiseksi.

    1. Mitä ihminen omalla autolla tekee? Kun ajaa taksilla saa sekä auton että kyydin. Köyhät ne vaan omilla ajelee ja maksaa vihreille päästöveroja.

 8. Ei sota yhtä miestä kaipaa. Antaa Vähäkaunun huudella. Ei suuret sanat suuta halkaise.

 9. ”Mutta miksi tarvitsee noin täysillä vastustaa upeaa maailmanlaajuista vapausliikettä, joka oikeasti haastaa koronatyrannit?”

  Euroopasta puuttui syksyllä 600 000 rekkakuskia. Polttoaineen hinnan nousu, erilaiset trruckaconit tulevat aiheuttamaan sellaista kaaosta, jota kukaan ei halua. Nälkää, konkursseja, mielenterveysongelmia jne.

  Näistä hankkeista tulee pysyä kaukana.

  Ei Ano ole polpon puolelle kallistunut, vaan poliisin. Ja sellaisen poliisin joka toimii lain puitteissa.

  Truckacon on eliitin hanke.

 10. Tämän takia olen jo luovuttanut suomen suhteen.
  Tässä naapurikateuden ja selkäänpuukottajien tuomitussa maassa ei ole tulevaisuutta.
  Eläkää orjina leuka rinnassa kurja elämänne maan matoset.

  Minä en siihen osallistu, vaan katson sitä kauempaa.

  1. Olet käynyt Kiinassa haluatko että Suomesta tulee Kiinan tapainen kommunistinen maa? Convoi haluaa ilmastonmuutosta vastustaa. Ilmastonmuutos on kusetusta. Elokapina on Convoin takana.

   1. Kiina ei usko vihreään uskontoon eikä ilmastohömppään. Siellä on yksi tiede: Kiinan kommunistinen puolue. Ei hyväksytä mitään uskontoja.

 11. Ano paljastui ikävällä tavalla globalistien puudeliksi. VKK täysi kusetus. Convoylle voimaa ja täysi kansan tuki !!!

 12. Mille (((kansalle))) se valta Suomessa kuuluu näiden vesseleiden mielestä?

 13. VKK vaikutti alusta lähtien persupuolueen sionistiselta pierulta. Siis valeoppositiolta, jonka tehtävä oli estää oikean haastavan puolueen tai liikkeen muodostuminen tilanteessa, jossa persut vaikuttavat demareilta tai kokkareilta eli ei mitään eroa. PS on globalistipuolue ja tullut kaapista. Nuorisojärjestökin näyttää siltä, millaiselta edellinen nuorisojärjestö ei halunnut Suomen näyttävän. Poispotkitut olivatkin jotain näyttelijöitä?

Comments are closed.