Free speech 3 helmikuun, 2022

 

Levelin pojat haastattelevat VKK:n johtoa.

 

Lisäys: Haastattelu on myöhästynyt.

 

Lisäys: Myös Laiton Lehti mainittu, vaikka Slimmi käsittämättömästi viittaa johonkin ”agendaan”. Kertoisi mihin viittaa.

 

Lisäys: Slimmi puhui upeasti varsinkin loppua kohti. Paljasti myös, ettei Turtiaisella ja muulla VKK:n johdolla ole MITÄÄN järkevää syytä demonisoida Convoy-vapauskulkuetta. Eli Turtiaisen toiminta haisee taivaaseen asti!

 

Lisäys: Kannattaa tallentaa video. Saattaapi kadota.

 

 

 

 

12 thoughts on “LEVELI LIVE: VKK JOHTO VS CONVOY | KESKUSTELU

 1. Convoy on suvakkien operaatio eli elokapina ja Soros on sen takana. Turtiainen on oikeassa että tätä bolseviikkien vallankaappaus yritystä ei pidä tukea mitenkään. Herätkää.

 2. Eihän tässä mitään haastateltu???

  Koko Leveli haisee mädältä kilometrien päähän, toimien täysin näköalattomasti. Silti Marco se vaan jaksaa vääntää VKK:sta ja Anosta?

  1. Niinpä. Nämä Marcot ja Janus Putkonen lankeaa joka ikiseen kusetukseen mitä deep state eteen tuo. Trumpin hehkutus paljastaa jo paljon näistä.

   1. Todella. Kun Marco moittii suomalaista miestä usein saamattomaksi lapaseksi, niin samaan aikaan hän unohtaa mainita suomalaisen miehen stoalaisuuden kaiken kohinan keskellä.

    Siinä missä Marco itse näemmä sortuu kaikkeen yltiötunteelliseen ja ajaa itseään ojasta allikkoon, sekoilee milloin mihinkin suuntaan – suomalainen mies painaa järkähtämättä kohti tavoitettaan. Välillä hitaammin kiiruhtaen, toisinaan kokonaan pysähtyen. Kuitenkin vailla harha-askeleita.

    Suomalainen mies katsoo, kun kukonpojat poukkoilevat onnesta soikeana, rekan kurvatessa kulman takaa. Vaan sitten kun on energiat tuhlattu ja taisto huomattu valheelliseksi, Marcokin huomaa ”ei saatana, siellä se suomalainen mies vaan loppusuoraa painaa”. Hiljaa hyvä tulee.

 3. VKK on paljastunut Convoyn myötä pelkäksi kusetukseksi. Convoy on todellinen kansanousu, ja Ano paljastui pelkäksi paskanjauhajaksi.

 4. Persujen jytky tehtiin aikanaan valtamedian avustuksella, jotta kaikki muut puolueet paitsi Kokoomus menettäisi ääniä persuille. Näin Kokoomuksesta jäi suurin puolue ja he saivat kaapattua vallan. Tiedä sitten mikä vaalimatemaattinen vippaskonsti nyt on käynnissä vai onko tämä vain VKK:n nousun tukahdutuskampanija.

 5. Slimmissä huokuu johtajuus ja on hienoa, että hän laittaa itsensä likoon poliittisessa toiminnassa.

  Mutta miksi hän kyseenalaistaa Laitonta Lehteä? On syytä muistaa, lehden päätoimittaja teki 2019 kaikkien aikojen vaalitapahtumat Narikkatorilla. Oli roll-upit ja tehokas äänentoisto! Tätä ei yksikään oppositiopolitiikko pysty ylittämään. Vaalistrategia oli nerokas!

  Mitä mahtaa Slimmillä olla mielessä, kun ensi vuonna pitäisi jo kampanjoida eduskuntavaalien alla?

 6. Herkkä mies tämä Slim. Se on positiivista. Toivottavasti puolueen johdolla on malttia kuunnella häntä. VKK:lla ei ole edes tiedotusvastaavaa. Slim kysyi vielä, onko VKK kansan vai neljän tyypin puolue. Saa nähdä onko johtokvartetilla nöyryyttä kuunnella puolueen kenttäväkeä. Jos ei onnistu, niin koko homma tussahtaa.

  Pienpuolueet ovat kuin jotain pienen piirin kulttilahkoja. Suuret puolueet ovat kuin mafiaperheen eri sukuja. Puoluemafian tavoite on kansan kusettaminen kaikin tavoin.

Comments are closed.