Free speech 3 helmikuun, 2022

 

 

Laiton Lehti on jo vuosia esitellyt monenlaisia todisteita vaalivilpistä. Aluevaalit eivät tilannetta muuttaneet. Päinvastoin.

 

Aluevaaleissa väärennettyjä ehdokasnumeroita?

 

 

Yksi päivänselvä vaalivilppitapa on hyväksyä laittomia äänestyslippuja. Tässä yksiselitteinen ohje.

 

 

 

 

 

Vaalilippuun ei siis saa kirjoittaa MONIA numerosarjoja. Tästä huolimatta ääntenlaskijat niitä hyväksyvät. Tässä yksi esimerkki:

 

 

 

 

Tuo äänestyslippu olisi ehdottomasti pitänyt hylätä. Lisäksi tuossahan kolmoset ovat eri käsialalla. Herää siis epäilys onko vaalivirkailija tai joku muu vetänyt kynällä yli persun äänestysnumeron ja kirjoittanut sen alle demarin äänestysnumeron.

 

Toinen tapa huijata on lukea ykkönen seiskaksi tai päinvastoin. Tässä esimerkki äänestyslipusta, joka olisi myös pitänyt hylätä. Ykkösessä ei saa olla väkästä ja seiskassa pitää olla pikkuviiva.

 

Lisäksi viimeinen numero eli 1/7 on selvästi suurempi ja tummempi kuin edeltävät numerot. Onko joku lisännyt numerot 3 ja 0?

 

 

 

 

Vähintäänkin ääntenlaskija on syyllistynyt vaalivilppiin, kun mielivaltaisesti antoi tuon äänen jommalle kummalle vaaliehdokkaalle.

 

 

Herää siis kysymys, että miksi nämä vaalivilpit toistuvat vuodesta toiseen? Yksinkertaista: poliisi ei KOSKAAN suostu edes tutkimaan vaalivilppejä. Ei vaikka olisi kuinka hyvät todisteet. Niinpä vaalivilpit jatkuvat vuodesta toiseen.

 

Ei siis ihme, että vaalivirkailijat ovat kieltäytyneet vaalilaskennan videoimisesta. Suuret puolueet – persut mukaanlukien – eivät myöskään vaadi videointia.

 

 

 

 

5 thoughts on “Lisää todisteita vaalivilpistä. Poliisi ei välitä!

  1. Onko Porissa äänestyspaikoilla kuulakärkikyniä vai valveutuneempia äänestäjiä? Itse olen törmännyt vain perinteisiin vilppikyniin eli lyijykyniin, sillä kuulakärkien kanssa joutuu soveltavaan lisäämällä numeroita tai sitten kolminumeroisissa härskisti vain yliviivaamaan numeron ja pistämään uuden niinkun tässä hyvänä esimerkkinä näkyy.

  2. Lisäksi numero 1 voidaan muuttaa numeroksi 7 lisäämällä yksi viiva! Vaalivirkailija voi aivan hyvin sutata numeron ja kirjoittaa suvakin, matun tai globalistin numeron tilalle!

  3. Melko hatarat on todisteet. Pari kuvaa ilman selvityksiä ja yksi facebook kommentti. Tämä todella todistaa laajan salaliiton ja äärimmäisen vaalivilpin. Kristallipuolue olisi selvästi ollut suurin kaikista.

  4. Ykkösessä on väkänen, seiskassa on poikkiviiva. Toisaalta, lukisin tuon seiskaksi. Mutta jos se oikeassa elämässä on tummempi, niin sitten katsoisin kuka oli ehdokas 30 ja kuka on ehdokas 307. Tai mihin puolueeseen ne kuuluvat.

Comments are closed.