17 thoughts on “Päivän kuva: Hyppää Convoy-rekkahyttiin!

 1. 🇨🇦📢🆘🚚🚛🛻🆓🍕TommyRobinson1: "Meanwhile in Ottawa, truckers make pizzas for anyone wanting one." sanoo:

  https://gettr.com/post/ps1u7fc6f9
  🇨🇦📢🆘🚚🚛🛻🆓🍕
  https://twitter.com/OttawaPolice/status/1488965200850169864?cxt=HHwWkMC9-cL97qkpAAAA
  🇨🇦📢🆘🚚🚛🛻🆓🍕
  🚨Feb 2, 2022 ”Residents have been the victims of intense noise, threatening behaviour, vitriol and hatred that has no place in our city or anywhere.🚔
  🇨🇦📢🆘🚚🚛🛻🆓🍕
  🚨My message to the unlawful demonstrators is clear: there are consequences, and there will be more to come.”🚔
  🍕
  https://www.dailydot.com/debug/pizzagate-fake-news-conspiracy-theories/
  🍕
  The Pizzagate theory”
  🍕
  https://www.imdb.com/title/tt6296086/
  🍕
  ”#PizzaGate: The Documentary”

 2. Lapset ovat varmasti innoissaan kun pääsevät painamaan rekan torvea ja naiset ovat innoissaan kapinallisista rekkamiehistä ja isoista autoista.

  1. Valitettavasti tästä tulee iso pannukakku, mutta kiva jos ihmiset kokevat mielekkääksi tekemiseksi. Toivottavasti eivät joudu putkaan/menetä työpaikkojaan turhan takia. Positiivista on se että samanmieliset ihmiset kohtaavat ja näkevät etteivät ole yksin. Ei tuolla Kanadassakaan tulla saavuttamaan yhtään mitään, vaikka vaikuttava on ollut tempaus siellä. Juutalaisomisteinen media sylkee samasta torvesta sen ”Virallisen totuuden™” kaikkien suuhun eli Suomessa mediat ovat olleet hyvin hiljaa Kanadan tapahtumista ja vasta päivien jälkeen Yle, IL ja IS vaivautuivat asiasta lyhyesti mainitsemaan. MTV3 ja HS eivät ole noteeranneet tapausta mitenkään. Sanoma/Arkko/Bonnier-nenämedia tietää milloin pitää turpan$a kiinni.

   Summa summarum: kadulle meneminen ja huutaminen EI muuta asioita tässä kurjassa maailmassa — valitettavasti.

   1. Kanadassa on onnistuttu siinä, että tyrannimainen pääministeri on epäsuositumpi kuin koskaan ja tämä on hieno saavutus. Suomessa suvakit ja viherhomot ovat vuosikausia fanittanut tätä pelleä ja tämä on nyt kova paikka kun suvakismin korttitalo on romahtamassa.

    Pääministeri Trudeau on suvakismin ruumiillistuma/epämies ja hänestä ei enää koskaan tule suosittua. Kuka mahtaa olla seuraava johtaja Kanadassa?

    Media on kyllä mielenkiintoinen. Elokapinan sikailuista tehdään hetkessä ihailevia ja ylistäviä artikkeleja, mutta rekkakapinasta pyritään luomaan negatiivinen mielikuva tai siitä ollaan hiljaa. Miksi?

   2. USAn sota Vietnamissa loppui yleisen mielipiteen kääntyessä sitä vastaan, vaikka hallinto ja valtavalemedia puolusti sotimista. Peruste oli se, että jos Vietnam muuttuu kommunistiseksi valtioksi , kaikki muut maat seuraavat.

    Kävi kuitenkin, että USA on muuttunut sisältä päin kömmarivaltioksi.

     1. FBI:llä oli valtava vakoiluoperaatio Vietnamin sodan vastustajia vastaan ja vakoilivat massiivisesti myös vaihtoehtomediaa joka paljasti koko ajan amerikkalaisten tekemiä sotarikoksia.

 3. Ei näköjään pääse mukaan. Nuo kiertävät meidän kylän kaukaa. Toista oli RUK.bussi Ouluun, se kulki meidän kylän kautta.

  1. Ei taida ehtiä joka kylälle jos aikoo olla klo 18 isolla kirkolla…ei muuta kuin tien varteen kannustamaan sillä tämä on parasta mitä tässä maassa on tapahtunut todella pitkään aikaan!

 4. On jo paljastunut että Convoy on suvakkien operaatio ei isänmaallisten. Elokapina ja Soros on sen takana. Bolseviikkien ja kommunistien vallankaappaus yritystä ei pidä tukea mitenkään. Valehtelevat vielä että on puoluepoliittisesti sitoutumaton mutta eivät halunneet VVKta mukaan koska se on näiden mielestä äärioikeistolainen.

 5. Convoilaiset sanoi itse olevansa Elokapinallisia siksi ne ei halua VKKta sinne mukaan. Convoilaiset pannaa kaikki kansallismieliset pois ryhmästään.

Comments are closed.