4 thoughts on “Päivän video: Lapset kiittää Convoy-rekkakuskeja

  1. Ano poliittiselle tyrannipoliisille: ”Toivon
    @HelsinkiPoliisilta kovia otteita kaikkea laittomuutta kohtaan.”

    Viekö Polpot lasten vanhemmat putkaan ja huostaanottaa ”rikollisten” muksut? Ainakaan Australiassa lapset ovat olleet täysin sivuseikka kun jo maskittomuudesta niputetaan ja pamputetaan sekä viedään putkaan pelkästään facebook-aktivistiryhmän perustamisesta.
    Ano varmaan siihen vain että älkää tuoko lapsianne minnekkään ja älkää vanhemmat olko aktivisteja ylipäätään?

    1. Anon kommenteista vaikee sanoo vielä mitään. Vai puolustaako vain tasapuolisesti laillisuutta? Mutta kun noiden kulttuurimarxilaisten viherhullujen kanssa ei perinteisellä demokratialla ja laillisuusperiaatteen noudattamisella pärjää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*