Free speech 4 helmikuun, 2022

 

 

Laiton Lehti kertoi kuinka Kanadasta alkanut ja Suomessakin käynnistynyt Convoy-vapauskulkue tukki Mannerheimintien.

 

Helsinki maailmankartalle! Convoy-vapauskulkue tukki Mannerheimintien. Yli 6000 ihmistä ja satoja autoja!

 

 

Eduskuntaa asettui provosoivasti ”suojaamaan” mellakkapoliisit. Joillain oli myös kumikuula-aseita.

 

 

 

 

 

Levelin Junnu huomasi loistavasti, että muutama alkoholia liikaa juonut henkilö alkoi provoamaan poliiseja.

 

 

 

 

Junnu huomasi, että valtamedia oli valmiina ottamaan kuvia, jos joku mielenosoittaja olisi hyökännyt poliisin kimppuun. Koko tilanne haisi provokaattorien ja valtamedian järjestämältä ansalta, jolla olisi demonisoitu koko Convoy-vapauskulkue.

 

 

 

Junnu kuitenkin esti provokaation / humalaisten häiriköinnin kuvaamalla häirikköjä, jotka pian rauhoittuivat. Valtamedian toimittajia tietysti ärsytti, etteivät saaneetkaan mehevää kuvaa eduskuntaa kohti hyökkäävistä mielenosoittajista.

 

Hyvä Levelin pojat!

 

 

Katso Levelin suoraa lähetystä paikan päältä:

 

LEVELI LIVE: CONVOY FINLAND 2022

 

 

 

12 thoughts on “Estikö Leveli hyökkäyksen eduskuntataloon? Polpo yritti demonisoida Convoy-vapauskulkueen?

 1. Suvakkien miekkareissa ei aseteta tällaisia provosoivia rivejä poliittisia poliiseja ”turvaamaan”. On se jännä juttu. Ei ollut minkäänlaista järkevää syytä miksi poliittisen poliisin piti olla provosoivasti näin lähellä. Tietysti näin haluttiin mehukkaita kuvia yhdessä propagandamedian ja poliisien vasikoiden avulla.

  1. No mikäli osa valopäistä oli uhannut tunkeutua eduskuntaan niin ihan odotettava reaktio.

  2. Ei kukaan ole niin tyhmä että luulisi tuolla mäellä tehtävän minkäänlaisia päätöksiä tämän maan asioista. Suomen pitää päästä pois 1) eurosta ja 2) EU:sta. Vain ja ainoastaan tuolloin alkaa tie parantumiseen. Yksityisomisteinen keskuspankkijärjestelmä täytyy poistaa Euroopasta. Tämän takia en tunne ”poliitikkojamme” kohtaan oikeastaan mitään.

 2. No Arvatkaapas oliko ne ” humaltuneet” feikkiviinojensa kanssa yrittämässä provosoida väkivaltaisia nujakoita, joita voisi retostaa valtamediassa?!

 3. Katsokaa niitä videoita, suuri osa osallistujista oli kännissä kuin käet. Tuossa mitään poliisia tarvita demonisoimaan.

 4. Olisi kiva, jos kerrottaisiin vielä missä kohdassa videota kyseinen episodi oli. Ei millään jaksa eikä ehdi katsoa koko videota.

  1. Joo, sorry. Juttu kirjoitettiin reaaliajassa, jolloin ei voinut antaa kohtaa. Myöhemmin piti kohta antaa, mutta unohtui, kun muut jutut vielä tärkeempiä. Suurkiitos muistutuksesta.

 5. Vastaus otsikon kysymykseen: ei. Leveli on lähes 100 %:ta sontaa ja sitä katsovat pikkulapset ja neekerit – sekä sellaiset jotka ovat älyllisesti em. ryhmien tasolla. Suurinta osaa suomalaisista ei kiinnosta mikään ja totaalinen apatia vallitsee. Mitään Kanadan tapahtumien kaltaista ei ikinä voi tapahtua täällä, sillä suurin osa tukee niin EU-kommunismia kuin sen aiheuttamia pakkorokotteitakin täysin. Mielenilmauksien epäonnistuminen on tämän surkea kansan suurinta hupia, kuten eilisen tapahtumista saimme huomata. Katsokaa vaikka eilisten feedien live-kommentointia, niin näette itse mikä tämän tuhoon tuomitun valtion ja sen kansan henkinen tila on.

  1. Sitä katsovat vain niin vammaiset olennot, jotka eivät kavahda Israelin lippua pöydällä.

Comments are closed.