Free speech 4 helmikuun, 2022

 

 

Kanadasta alkanut Convoy-vapauskulkue on nyt myös tullut Eurooppaan. Ja peräti Suomen kautta!

 

Klo 18 alkanut tapahtuma tukki pian Mannerheimintien.

 

Polpo yritti kuitenkin estää autojen saapumisen. Polpo oli niin törkeä, että käytti tässä viattomia hevosia. Onneksi tajusivat pian vetäytyä.

 

 

 

Tässä ensimmäisten joukossa saapunut auto, joka oli nähtävästi johtoauto.

 

 

 

Tämä nainen tuli ensimmäisten joukossa tukemaan mielenilmausta.

 

 

 

 

Pian tuli paikalle myös ensimmäinen rekka, jossa osuvasti oli leijonan kuva.

 

 

 

Saman tien paikalle tuli myös hinaus/nostinauto.

 

 

 

Monet odottivat hinausauton alkavan nostelemaan ja hinaamaan pysäytyneitä autoja, mutta kävikin päinvastoin. Hinausauto parkkeerasi tielle! Tässä uskomattoman rohkea hinaus/nostinauton mies.

 

 

 

 

 

Liikenne pysähtyi Mannerheimintielle, jolloin bussikaan ei päässyt eteenpäin. Kuljettaja oli silti niin reilu, että antoi bussin toimia mielenosoittajien lämmittelypaikkana!

 

 

 

 

 

Luonnollisesti Hesari joutui vapauskulkueen onnistumisesta paniikkiin ja aloitti valehtelun. Ensin Hesari väitti paikalla olevan 200 ihmistä. Juttu kuitenkin katosi nopeasti ja sitten tuli seuraava vale. Pitkin hampain Hesari nosti määrän seitsemäänsataan, vaikka paikalla oli tuhansia.

 

 

 

Iltalehti yritti demonisoida mielenosoitusta, kun heille tehtiin osuva kepponen.

 

 

 

 

Paikalle tuli myös saunamies, joka parkkeerasi saunansa keskelle Mannerheimintietä!

 

 

 

Paikalla oli myös lakimies Jaana Kavonius, joka lupasi antaa mielenosoittajille lakiapua.

 

 

 

Paikalla oli myös paljon muita naisia joko striimaamassa tai kantamassa mielenosoituskylttejä. Itse asiassa naisia näytti olevan enemmän kuin miehiä!

 

Suomalaiset naiset ovat kyllä valtavan rohkeita!

 

 

 

 

Paikalle oli myös tuotu kansainvälinen NPC-meemi: Govern me harder daddy.

 

 

 

Paikalla oli myös vapaushenkinen rumpuryhmä.

 

 

 

Noin kello yhdeksän aikaan paikalla oli ainakin noin 6000 ihmistä ja satoja autoja. Upean rohkeita ihmisiä!

 

Katso Levelin suoraa lähetystä paikan päältä:

 

LEVELI LIVE: CONVOY FINLAND 2022

26 thoughts on “Helsinki maailmankartalle! Convoy-vapauskulkue tukki Mannerheimintien. Yli 6000 ihmistä ja satoja autoja!

 1. 🇨🇦"Ottawa Police Chief releases a statement declaring they're targeting the convoy for freedom and supporters for prosecution" sanoo:

  https://gab.com/TommyRobinsonOfficial/posts/107740379250035182
  🇨🇦
  ”they’re collecting registration numbers, phone records and checking financial services of truckers and anyone donating to their go fund me”

  https://ottawa.ctvnews.ca/we-feel-like-we-are-collateral-damage-residents-living-with-disability-fear-homecare-won-t-come-due-to-protests-1.5766883
  🐕‍🦺
  February 4, 2022 ”We require attendant care for activities of daily living. Getting up, getting bathed, eating, assistance with other activities you do during the day, getting into bed. If nobody comes in, you can’t do any of that,” McGrath says.”

 2. Todella upeaa ja hienoja rohkeita ihmisiä! Kyllä tämä tästä. Rahaeliitti on kauhuissaan, että ihmiset ovat alkaneet yhdistyä ja tekemään yhteistyötä keskenään. He ovat yrittäneet kymmeniä vuosia atomisoida ja hajoittaa ihmisiä tuhotakseen heidät yksitellen.

  1. Upeita ovat kyllä.

   Mutta kukaan ei nähtävästi ole yhtä kauhuissaan kansan hyvästä hengestä ja onnistumisesta kuin Convoysta ulvova ja kiroileva Ano Turtiainen. Hyvänä kakkosena hänen tärisevät puoluehallituskaverit joiden super intel tiedustelupalvelun faktat mureni käsiin. Mutta siihen varmaan löytyy joku next level selitys että se onnistui vain koska cabal pelaa 5D shakkia heidän kanssaan.

   1. Ehkä Anon käsky rukoilla toi sitä rohkeutta ja viisautta mitä nyt tarvitaan.

    Ehkä ihmiset rukoilivat sitä ihmettä. Ja ihme tapahtui.

    1. Itse asiassa tuo on loistava selitys. Kiitos kuuluukin Anolle joka pani alulle rukouskäskyn. Selvä profeetta.

  2. Ainoa, mistä olen huolissani, on että eliitti voi nyt tästä lähtien pistää kaikki toimitus- ja tavarapulat ihmisten syyksi. Euroopan lannoiteteollisuus on lopetettu (Blackrock/vanguard omistaa ja pisti toiminnan seis) ja maataloutta ajetaan alas kaikkialla. Toimituksia seisotetaan tahallaan kuukausitolkulla. Mutta convoyn jälkeen voidaan väittää, että se on kaikki rekkakuskien syytä.

   Mielestäni olisi erittäin tärkeää pistää paljon vaihtoehtoista ruoantuotantoa pystyyn heti, jo tänä kesänä. Ihmiset ostamaan ruokaa suoraan lähiviljelijöiltä vaikka joukkotilauksena, ilman tukkukauppakartellia.

 3. Siinä sai takinkääntäjä Ano Turtiainen ja petturimainen VKK:n johto oikein kunnolla nenilleen: Isoja rekkoja, isoja miehiä ja kauniita terveitä naisia, sekä rauhanomaista kansannousua. Kaikki pelkkää valetta valekristityltä Ano Turtiaiselta ja muulta VKK:n johdolta.

 4. Hyvä rekkamiehet! Todella hienoja ja rohkeita miehiä! Myös naiset ovat upeita naisia.

 5. Fucking idiootit älkää pistäkö viattomia hevosia autojen eteen. Fucking älykääpiöt. Eivät ne autot välitä hevosista.

 6. Jaahas.. 700-1000 ihmistä muuttuu tarinasedän suussa yli 6 tuhanneksi. Valehtele nyt edes kunnolla: ”Osallistujia oli 250 000 ja kaikkia poliisi pahoinpiteli.”

   1. Älä usko valemediaan, näinhän sinä olet saarnannut koko ikäsi. Juutalainen salaliitto ja kuunatsien hallinnassa. Takkisi kääntyy kuin Turtiaisella.

   2. Älä taas valehtele mutta niinhän sinulla on tapana. Minä en löytänyt tällaista tietoa. Tussahdus vain kuului, rekkoja ei missään näkynyt. Ja sinun mukaan poliisi rikkoi ihmisten luita, voiko ihminen noin valehdella ja jotkut joo -miehet (”aimo mies”) uskovat kaiken mitä suollat. Korjaa jo koululainen -lehden kansivalheen.

    1. Kyllä Marco voi. Marco on aina oikeassa ja jos joku on vastaan niin se on kansallinen salaliitto. Katsos Marco on Suomessa eliitin pahin vihollinen, oikea liskomiesten kauhu. Vain hän näkee totuuden.

  1. Se ei vielä ole kääntynyt, sen on vasta alkanut kääntymään.

   Pitää muistaa että tämä ei ole nopeuslaji. Tämä on kestäyyslaji.

 7. On tärkeää että naisetkin osoittavat miehille, että heidän ja heidän valkoisten suomalaisten lasten puolesta kannattaa taistella ja uhrautua! Feministit ovat aivopesulla huijanneet kunnon suomalaisia naisia käyttäytymään itselleen tuhoisasti. Ei valtio ja kunnat suojele ja huolehdi suomalaisista naisista tositilanteessa, vaan harvat rohkeat suomalaiset miehet! Miehet tuovat naisille turvaa hädän keskellä!

Comments are closed.