10 thoughts on “LEVELI LIVE: CONVOY FINLAND 2022

 1. Näyttää olevan hyvin rauhallista, raskaista ajoneuvoista ei ole tietoakaan. Taisi tulla koko hommasta täysi tussahdus ja niinkuin sitä hehkutettiin. Mutta ei se ole mikään ihmekään kun takana tuollainen sekalainen seurakunta, jotka riitelevät keskenään ja dewittikin mukana hämmentämässä soppaa. dewit, joka julkaisee valeita, eikä uskalla oikaista niitä.

  1. 13 000 katsojaa.

   Itse en ole noin paljoa ennen nöhnyt missöön katsojia.

   Vielä kun level tajuisi mennä sinne eduskunyatalon sisälle nauhoittamaan istuntoja ja gallupit niihin, niin katsojat voisi olla 100 000.

   Kyselytunteja katsoo 300 000.

  1. Lähtölaskenta taisi tyssätä heti alkuunsa. Poliisin ja tiedotusvälineiden mukaan n. 700, eikä rekoista tietoakaan. Eihän ihmiset nyt typeriä ole eikä joo -miehiä ja -naisia kuten ”aimo mies” ja dewit, joka ei tiedä ketä kulloinkin sorvaisi tai haukkuisi eikä uskalla korjata valhejuttujaan.

 2. 4.11.2021🐗Afrikkalainen sikarutto on estettävä. "Suomen lähellä tautia on jo tavattu niin Venäjällä kuin Virossa." sanoo:

  http://www.mikkosavola.fi/Blogi/Artikkeli/ArticleId/1143?ArticlesCategories=31&Return=101
  🐷
  ”Ymmärtävätkö näin toimivat kuitenkaan riskiä, minkä he ottavat antaessaan sikarutolle pesimisalustan?”
  🚜
  https://twitter.com/MikkoTSavola/status/1489150076312248323?cxt=HHwWhoCzvdiGw6opAAAA
  🚜
  Feb 3, 2022 ”viljelijät ovat valtavien tuotantopanosten nousun vuoksi helisemässä” ”Oma ruoka on huoltovarmuutemme ydin”
  🚚
  https://www.suomenmaa.fi/uutiset/rahtarit-ja-skal-sanoutuvat-irti-convoy-mielenosoituksesta-keinomme-ovat-erilaiset-sanoo-skaln-anssi-kujala/
  🚛
  3.2.2022 ”Raskaan kumipyöräliikenteen järjestöt SKAL ja Rahtarit ry sanoutuvat irti Helsinkiin perjantaille odotetusta Convoy -mielenilmauksesta.”

 3. Poliittinen poliisi tulee tekemään kaikkensa tuhotakseen ja vainotakseen hienoja ihmisiä, että saadaan viimeinenkin lapsi piikille, kuten Supo on ilmoittanut, että ”tarkkailevat rokoteasennoitumista”. Kuvottavaa ihmissaastaa poliisit.

 4. Marco se jatkaa vaan Levelin perseennuolentaa vaikka sai jo lähtöpassit. Pitäisikö etsiä uusi idoli kenen edessä kumarrella? Noilla takin käännöillä se voisi löytyä taas kerran vihreistä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*