Marco de Wit 4 helmikuun, 2022

 

 

 

Tämän vuoden suurin uutispommi räjähti, kun kansanedustaja ja VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen usutti polpoa hyökkäämään koronatyranniaa protestoivan rauhanomaisen Convay-vapauskulkueen kimppuun.

 

Tästä tietysti nousi valtava protestien myrsky. Ano ei kuitenkaan perääntynyt milliäkään. Päinvastoin. Hän herjasi koko Suomen kansaa ja ilmoitti KAIKKIEN miekkarien olevan hyödyttömiä. Miekkarien sijaan pitää kuulemma rukoilla synninpäästöä.

 

Anon takinkääntö ei ollut yllätys Laittomalle Lehdelle, koska se on varoitellut siitä jo yli puolen vuoden ajan. Yllätys sen sijaan on, että monet kansallismieliset edelleen KIISTÄVÄT Anon kääntäneen takkiaan. Osa kiistäjistä on myyriä ja polpon kätyreitä, mutta osa ei vain ole ymmärtänyt tilanteen eli takinkäännön vakavuutta.

 

Tilannetta myös sotkee se, että Ano kiistää kääntäneensä takkiaan. Tosin Anon valehtelu ei ole yllätys, koska hän ennen eduskuntavaaleja nimenomaan lupasi, ettei käännä takkiaan. Siis hänelle hieman nolo tilanne.

 

 

 

Kuvassa linkki Ylen vaalikoneeseen

 

 

Kansanedustajaksi päästyään Ano oli kilttiä poikaa eikä uskaltanut mitenkään haastaa persu-puolueen kokoomusta nuoleskelevaa linjaa. Ano alkoi heräämään vasta sitten, kun joutui persuja äänestyskoneillaan johtavan Matti Putkosen mustalle listalle.

 

 

Kuvassa linkki Demokraatti-lehteen

 

 

Kannattaa huomata, ettei Ano tästä huolimatta koskaan alkanut kritisoida sen enempää Suomen EU:iin, euroon ja natokumppanuuteen vienyttä Matti Putkosta kuin tämän johtamia persujen puoluekokousten älyttömiä äänestyskoneitakaan. Tässä vaiheessa monen hälytyskellot jo soivat.

 

Senkin jälkeen, kun Ano erotettiin persuista, niin hän ei ole suostunut kritisoimaan persujen takinkääntöjä, äänestyskoneita tai edes feministi Riikka Purran mädätystä. Yrittääkö Ano pitää takaportin auki? Toivooko hän voivansa vielä jonain päivänä palata persuihin?

 

Onko Anolle luvattu, että jos hän ei paljasta persujen mädännäisyyttä, niin hänellä on vielä mahdollisuus päästä takaisin viimeistään sitten, kun 72-vuotias Putkonen menee vihdoin eläkkeelle?

 

Onko Ano Turtiainen patologisen naivi?

 

 

Sitten kuitenkin alkoi totaalinen koronatyrannia. Tällöin Ano heräsi varsinkin kun poliisi jatkuvasti hyökkäili koronatyranniaa vastustavien rauhanomaisten mielenosoittajien kimppuun. Lopulta Turtiainen syytti mielenosoituksia valvovan EET-poliisin johtajaa Jari Taposta munattomaksi nillittäjäksi. Tapojensa mukaan Taponen teki rikosilmoituksen.

 

Tässä vaiheessa Ano oli jo niin kypsä poliisin puolueellisuuteen, että alkoi puhua vallankumouksesta.

 

 

 

 

Niinpä kaikki olivat varmoja, että Turtiainen tulee tukemaan kansainvälistä Convoy-vapauskulkuetta. Alussa näin olikin.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

Mutta sitten tapahtui jotain aivan käsittämätöntä. Ano ja muu VKK:n johto käänsi täysin takkinsa, vaikka eivät antaneet mitään kunnon syytä.

 

Oliko ylempää tullut käsky? Siis Anon ja Hirvisaaren persukavereilta, persujen poliisikansanedustajilta tai peräti supolta?

 

Miten muuten voi selittää sen tosiasian, että Ano ja KOKO VKK:n johto on tehnyt kaikkensa pysäyttääkseen Convoy-vapauskulkueen? Sinänsä olisi toki ollut ymmärrettävää, jos VKK olisi ollut hiljaa tai neutraali. Olisi jopa ollut suht ymmärrettävää, jos VKK olisi vältellyt riskejä irtisanoutumalla Convoy-vapauskulkueesta.

 

Mutta VKK teki paljon enemmän. Se yritti kaikin keinoin sekä demonisoida että pysäyttää Convoy-vapauskulkueen!

 

Huom. Puolueilla on aina monta eri vaihtoehtoa reagoida mielenosoituksiin. Tässä seitsemän vaihtoehtoa lievimmästä kovimpaan:

 

1. Hiljaisuus

Ei kerro kantaansa, vaan antaa puolueen jäsenten ja kannattajien vetää omat johtopäätöksensä.

 

 

2. Neutraalius

Kertoo, ettei ota kantaa puolesta tai vastaan. Samalla kuitenkin antaa ymmärtää, ettei tapahtuma ole erityisen kannatettava.

 

 

3. Irtisanoutuminen

Ilmoittaa, ettei puolueella ole mitään tekemistä tapahtuman kanssa. Samalla antaa ymmärtää tapahtuman olevan kyseenalainen.

 

 

4. Aktiivinen vastustaminen

Puolueen puheenjohtaja ja koko hallitus ilmoittaa vastustavansa tapahtumaa, koska on ”haisee” epäilyttävältä.

 

 

Eikö VKK tuekaan vapaus-rekkakapinaa?? Nato ja James “Jarrumies” Hirvisaari iskivät taas?

 

 

5. Demonisointi

Herjataan ja demonisoidaan tapahtumaa väittämällä sen olevan terroristien johtama. Samalla ei kuitenkaan anneta mitään todisteita.

 

Jarno Vähäkainun aivopieru?: Elokapina johtaa Convoy-vapauskulkuetta!

 

 

 

6. Uhkailu

Ilmoitetaan, että tapahtumalta tullaan ”vetämään matto alta”. Lisäksi usutetaan polpoa hyökkäämään väkivallattomien mielenosoittajien kimppuun.

 

VKK:n Jarno Vähäkainu: “Vedän Convoy-vapauskulkueelta maton alta”

 

Ano Turtiainen vaatii polpoa hyökkäämään Vapauskulkueen kimppuun! Uusi puolue tulossa?

 

 

 

7. Lamaannuttaminen

Uhkailukaan ei kuitenkaan aina riitä. Monethan saattavat sisuuntua uhkailusta. Lopullinen sabotaasin muoto on lamaannuttaminen vähän samaan tapaan kuin eläin lamautetaan juuri ennen teurastamista. Selitetään kansalle, että mielenosoituksessa voi olla ”kivittämistä” ja ”ammuskelua”. Lisäksi selitetään, että kaikki on toivotonta ja KAIKKI mielenosoitukset ovat hyödyttömiä. Näin valtaeliitti voi viedä passivoidun kansan teuraalle.

 

Ano Turtiainen pimahtanut vai Supon asialla? Sabotoi vapauskulkuetta! Katso video!

 

 

Moni VKK:n jäsen on ihmeissään Anon ja puolueen johdon toiminnasta. Yksi VKK:n valtuutettu on jo valittanut, että Turtiaisen aggressiiviset puheet ovat jo saaneet joitakin rekkoja kääntymään takaisin.

 

 

LEVELI LIVE: VKK JOHTO VS CONVOY | KESKUSTELU

 

 

 

1-7 vaihtoehdot

On totta, että KAIKKI mielenosoitukset ovat arvaamattomia jo määritelmällisesti. Kun paikalle tulee paljon tuntemattomia ihmisiä, niin koskaan ei voi olla varma mitä tapahtuu. Tämän takia on ymmärrettävää, että monet puolueet valitsevat vaihtoehdot 1-3 eli joko hiljaisuuden, neutraaliuden tai peräti irtisanoutumisen.

 

Yhdenkään puolueen ei kuitenkaan tarvitse valita vaihtoehtoja 4-6, joissa aktiivisesti vastustetaan, demonisoidaan ja uhkaillaan. Ei varsinkaan, jos mielenosoituksessa on paljon OMAN puolueen jäseniä.

 

Uskomattominta on, että VKK menee kuitenkin noiden vaihtoehtojen lisäksi vieläkin pidemmälle vaihtoehdolla 7 eli lamauttamalla. Ja tämä juuri Suomen Convoy-vapaussaattueen aattona silloin, kun Suomi on tuomassa Convoy-kansanliikettä Eurooppaan!

 

Tai juuri siksi.

 

Onko Ano ihan oikeasti pimahtanut ääriuskovaiseksi, jonka mielestä maailma parannetaan pelkällä rukoilulla?

 

Vai onko hänelle luvattu, että jos hän pysäyttää Convoy-kansanliikkeen dominoefektin eli leviämisen Eurooppaan, niin portit pysyvät auki persuihin varsinkin, jos Ano lanseeraa itsensä uskovaiseksi? Tähän viittaisi mm. se, ettei Ano ole suostunut kritisoimaan persuja takinkäännöistä tai edes pakkorokotusten ja lasten kokeellisten rokotusten edistämisestä.

 

Vai olisiko Anolle luvattu, että hänen yrityksensä vainoaminen tulee loppumaan?

 

On syy sitten mikä tahansa, niin tämän luokan takinkääntöä ei ole pitkään aikaan nähty. Soini tietysti käänsi takkinsa ja Halla-ahokin osittain tukiessaan viherfeministi Purraa, mutta Anon takinkääntö on ihan eri kokoluokan temppu.

 

Onko sattuma, että nämä kovimmat takinkääntäjät tulevat nimenomaan persuista?

 

Jos persut huijaavat sinua kerran, niin vika on persussa. Mutta jos persut huijaavat sinua aina uudestaan ja uudestaan, niin ehkäpä vika on sinussa?

 

Ja myös Laittomassa Lehdessä!

 

Laittoman Lehden toimitus pyytää anteeksi, että alunperin fanitti liian kovasti Anoa ja jopa pimitti olennaisia tietoja. Otamme opiksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

43 thoughts on “Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 1. Olikohan tässä soviteltu jotain sulle-mulle järjestelyä. Ei vainota sun ravintolaa, eikä syytetä sinua mistään, jos…

 2. Kenenkään ei pidä jäädä pois vapauskulkueesta yhdenkään poliitikon hörinöiden takia -koko eduskuntahan on pelkkä näytelmäkerho missä YKSIKÄÄN näyttelijä ei valitse vuorosanojaan itsenäisesti.

 3. Ajatella, että tällaisia huomioita pitää erikseen eritellä ennen kuin joillekin asiat kaikkineen aukenee. Oli hyvin eritelty. Oikea asenne oikeassa paikassa on ensiarvoista politiikassa, sitäkin enemmän oman verkoston eli kannattajiensakin suhteen. Jos ällissä on puutekohtia niin hudit ja ylilyönnit ovat toistuvia. Jos siihen yhdistettynä arvoissa on puutekohtia, se on liikkeelle kohtalokasta.

  1. Joo, oot oikeassa. Osut ytimeen. Tosiaankin perusongelmana näyttää olevan heikkö keskimääräinen ÄO, jonka takia monen johtavankaan poliitikon on vaikea kategorisoida. Tällöin sekä ajattelusta, että myös toiminnasta tulee mössöä. Hyvä pointti, että tätä sitten vielä pahentaa, jos arvotkin ovat mössöä eli ei esim. arvosta vapautta, vaan diktatuuria. Tämä on valtava ongelma kansallismielisessä kentässä ja varsinkin porukassa, joka tulee persujen kautta, jossa tutkitustikin on puolueista alhaisin keskimääräinen ÄO. Taidanpi kirjoittaa tästä tänään illalla jutun, jos ehdin.

   1. Kiitos. Oli hienot analyysit Moni voi ajatella näitä kuvioita, mutta kirjoitettuun muotoon tiivistettynä selkeyttää ajattelua.

   2. Kiitos. Tätä olen koko ajan sanonut. Voisitko niputtaa juttuusi myös Kristallipuolueen älykkyysosamäärän. Näillä enkeliparantajilla varmaan huitelee Mensan rajoilla.

    1. Jaa. Kas kummaa, mikään puolue ei ole ottanut pääsyvaatimukseksi todistusta Mensan älykkyystestistä. Sen tuloksen perusteella olisi helppo jakaa porukka eri tehtäviin puolueorganisaatiossa. Sama toimintamalli työpaikoille. Ei tulisi skismaa kun tyhmät, normaalit ja älykkäät olisivat omissa porukoissaan. Tietenkin älykkäin kustakin ryhmästä kunkin ryhmän johtoon. Armeijassa tuota toteutetaan, ei kai muualla? Oikea Mies tai nainen oikeaan paikkaan.

     1. Oot oikeassa, että tuota mallia toteutetaan nykyään vain armeijassa, joskin naisten kiintiöt ovat sitäkin mallia tuhoamassa. Toisaalta suuryritykset käyttävät ÄO-tulosten proxyjä eli esim. jotain psykologian testejä ja sitten myöskin koulutustodistuksia. Esimerkiksi yksikään firma ei ole kiinnostunut mitä Harvardin tai yleensäkin huippuyliopiston käynyt VALKOINEN heteromies (ei siis kiintiöhenkilö) on opiskellut, koska heitä kiinnostaa vain se, että tyyppi pääsi ilman kiintiötä sisään huippuyliopistoon, joka kertoo siis todella paljon korkeasta älykkyydestä.

      Itse asiassa koulutustaso on jopa parempi todiste älykkyydestä (g) kuin ÄO-testi, joka ei sitä itseään eli g:tä mittaa kovinkaan tarkasti. Tämän vuoksi huippuyliopistoon SISÄÄN pääseminen on niin tärkeää ympäri maailmaa. Sitten kun ovat päässeet sisään eli todistaneet älykkyytensä, niin alkavat lomailemaan ja ketään ei kiinnosta pärjäävätkö edes opinnoissaan.

     2. Marcolla tuntuu olevan tietoa Persujen älykkyysmääristä kun lupasi siitä jutunkin kirjoittaa ja sisäpiirituntemusta Kristallihörhöistä, niin olisin vaan halunnut tietää, että moniko jälkimmäisistä pisteytyksen mukaan kaipaisi holhoojaa. Katsotaan sen jälkeen mitä jaetaan ja kelle.. Eiköstö Aimoliini?

   3. Ei tainnut tulla juttua. Ei yllättävää.. Osaako kristallipuolueen jäsenet pysyä keittiössä vai pitääkö heitä välistä ojentaa?

 4. Meitä tapetaan hitaasti.
  Kasvaimet, 2022 tammikuu 54291kpl ,se on paljon
  synnynnäiset epämuodostumat ja
  kromosomipoikkeavuudet 2022 tammikuu 7625 kpl sekin on paljon
  ja Ano Turtiainen vaan hokee v’ttu, v’ttu, v’ttu.
  Meitä saatanan urpoja tapetaan
  ja Ano Turtiainen kehottaa meitä
  olemaan tekemättä yhtään mitään!

  1. Ja lähde näille luvuille. Suomessa vaiko koko maailman väestön n. kahdeksan miljardin keskuudessa. Jos näitä lähteitä ei esitetä niin kirjoituksesi on vain valhetta samoin kuin dewitin ja ”Aimo miehen” pläjäykset, pelkkää suun pieksentää.

 5. Ano vaikuttaisi olevan aika tosissaan uskonsa kanssa. Uskovaisille tulee niitä hetkiä kun on suurta johdatusta ja sitten taas jotain toisenlaisia hetkiä mitä tossa nähtiin tänään.

  1. Hyvä pointti. Tosin se viittaa psyykkiseen epätasapainoon, josta aika monet uskovaiset kärsivät. Lisäksi uskovaisuus ja huijaaminen eivät sulje toisiaan pois. Välillä jopa tukevat toisiaan antaen itselle ikäänkuin alibin eli huijaa esim. ”suuremman hyvän” vuoksi. Ehkä tämän takia Anon oli pakko alkaa demonisoimaan miekkareita puhumalla kivittämisestä ja ammuskelusta.

   1. Lestat on mestarihuijareita, vaikka ovat ääriuskovaisia. Hyvä esimerkki on Juha Sipilä, joka kusettaa kansaa vuodesta toiseen! Sipilä on jopa niin röyhkeä, että kusetti matuja, lupaamalla talonsa heille! Kuinkas sitten kävikään?

    Ano saisi olla tyytyväinen, että ihmiset ovat lähteneet liikkeelle. Vai jännittääkö Anoa se, että koronatyrannian ja myrkkypiikkien takaa on paljastumassa esinahattomien ylivalta. Tämän piti nimittäin olla vain ”äärioikeiston” salaliittoteoria!

    Me elämme nyt niitä aikoja, jotka määrittävät meidän lapsiemme ja lastenlapsiemme tulevaisuuden tässä maassa ja kansan syyttely ja ”roid rage” ei pahemmin tässä tilanteessa auta. Toivottavasti tyytymättömät kansalaiset käyttäytyvät convoyssa asiallisesti ja polpo ei saa kaaosta aikaiseksi. Itse ajattelin mennä perheeni kanssa huomenna Suomen lippu mukana Helsinkiin tukemaan tapahtumaa. Ja ei, en ole minkään puolueen jäsen. En edes äänestänyt viime kuntavaaleissa tai aluevaaleissa.

 6. Normaalit ja terveet ihmiset haluavat lähtökohtaisesti uskoa ihmisten hyvyyteen ja hyviin tarkoitusperiin. Ano huijasi monia muitakin.

  Ano on kuitenkin osoittautunut samanlaiseksi huijariksi ja takinkääntäjäksi kuin kaikki muutkin poliitikot ja virkamiehet.

  Ano on valekristitty. Hänessä ei ole mitään oikeaa kristillisyyttä. Oikea kristitty ei koskaan olisi näin ilkeä ja pahantahtoinen hyvää ja ihmisten vapautta haluavia ihmisiä kohtaan. Kristillisyyttä korostamalla voi kalastella ääniä, mikä on hyvin limaista ja kuvottavaa Anolta.

  Häpeä Ano. Olet valehteleva ja teeskentelevä valekristitty. Käytät Jumalaa omien etujesi ajamiseen. Todella kuvottavaa käytöstä.

 7. Ossi Tiihonen näyttää olevan sitten ainoa rehellinen näkyvä poliitikko jolla näyttää olevan selkärankaa. Emme saa kuitenkaan päästää häntä helpolla, vaan seurata koko ajan ettei hän ala muiden tavoin rintamakarkuriksi ja takinkääntäjäksi.

  Suomalaisten pitää myös rohkaistua ja itse lähteä liikkeelle, sekä radikalisoitua, tietenkin laillisesti.

 8. Jotain Anolle on luvattu. Joka tapauksessa samanlainen valehteleva peluri kuin kaikki muutkin. Kaikkein kuvottavinta on, että hän monien muiden valekristittyjen tapaan esittää olevansa kristitty ja käytännön esimerkki on aivan muuta, aivan kuten mm. Niikko tekee. He eivät ole kristinuskoa nähneetkään.

 9. Laiton Lehti kirjoittaa :
  Lisäksi usutetaan polpoa hyökkäämään väkivallattomien mielenosoittajien kimppuun.
  Tästä huolimatta Ano usuttaa poliisia käyttämään ”kovia otteita” koronatyranniaa protestoivia rauhanomaisia ihmisiä vastaan.
  MITÄ VITTUA?
  Tässä oikea sitaatti : Valta kuuluu kansalle puolueella ei ole mitään tekemistä #convoy toiminnan kanssa. Toivon @HelsinkiPoliisi lta kovia otteita kaikkea laittomuutta kohtaan.
  Onko toi luetun ymmärtäminen niin vitun VAIKEAA?. ”kovia otteita kaikkea laittomuutta kohtaan”.
  Lukiko tässä kohtaan ketä vastaan hyökätään. Koita nyt edes vähän pysyä raiteilla näissä psykoosi horinoissa.

  1. Öö. Tuossa Anon sitaatissa on siis kyse Convoy-vapauskulkueesta, joka Kanadassa ja Suomessakin on TEKNISESTI ollut osittain laiton, mutta täysin RAUHANOMAINEN. Ano usuttaa poliisi käyttämään ”kovia otteita” näitä väkivallattomia protestoijia vastaan. Eli pitää avata, että tässäkin on useampi kategoria:

   1. Laiton terroristien väkivaltainen miekkari.
   2. Osittain laiton väkivallaton miekkari eli kansalaistottelemattomuutta Gandhin malliin.
   3. Laillinen miekkari

   On erittäin törkeää sekoittaa ensimmäinen ja toinen kategoria ja vaatia, että poliisi käyttää ”kovia otteita” VÄKIVALLATTOMIA mielenosoittajia kohtaan varsinkin, kun he protestoivat pakkorokotuksia, lasten kokeellisia injektioita ja muuta koronatyranniaa ajavaa hirviömäistä hallitusta vastaan.

  2. Miksi vihaat varsinkin lapsia? Kannatat ihmiskokeiden tekemistä jopa lapsilla. Todella kuvottavaa. Jos hallinnolla on rajaton valta ja hallinto on umpikorruptoitunut, sekä yrittää kaikin tavoin tuhota ja orjuuttaa kansasi, mitä mielestäsi pitäisi tehdä?

  3. Ei näitä kiinnosta. Mikäli Marcolta pyytää valheisiin vastauksia niin harvoin vastaa mitään. Kun vastaa niin juuri tuollaista ympäripyöreää venloilua. Tämä lauma on aina mielestään oikeassa ja että heillä on oikeus tehdä mitä vain.

 10. ”Hän herjasi koko Suomen kansaa ja ilmoitti KAIKKIEN miekkarien olevan hyödyttömiä. Miekkarien sijaan pitää kuulemma rukoilla synninpäästöä.”

  Keltaliivit ovat saaneet aikaan nolla aikaansaannosta Ranskassa. Kolmessa vuodessa.

  1. Väärin. Ovat saaneet aikaiseksi. Liikehdintä, sen tuki ja kansan tiedostaminen eli kokonainen tietoisuus on noussut.

   Jo se kun paineen temmellyksissä esivallan todellinen raaka tyranninen luonne paljastuu kuin keisari munasillaan, tekee muutoksen joka lähtee kasvamaan.

 11. Miksi VKK ei sovi Convoyn vaatimusten muuttamisesta niin, että hallituksen eron sijaan vaaditaan sitovaa kansanäänestystä Eurostoliitosta ? Ei voi olla totta että VKK:n pelisilmä on näin surkea että jättäytyy kokonaan pois kansannoususta, Ilkka Tiainen selitti hallituksen vaihdon johtavan kokoomuksen valtaan tuloon, mikä on totta. Mutta eihän se vaadi kuin hieman vaatimusten sorvaamista niin Convoy muuttuikin vaaralliseksi deep statelle !

 12. Marco sinun asemasi alkaa selviämään lukijoille entistä vahvempana.

  Katso kuitenkin tämä erinomainen video ja anna vastineesi, mikäli koet syytteen vääräksi.

  Aloita ihan noista hallitukselle tarjoutuvasta takaportista ja siitä että kukaan ei todellakaan tunne näitä järjestäjiä!

  https://tokentube.net/v/3544222888/Marko-ja-Convoy

  1. Öh. Ok, katsoin sitten. Mitä tuohon nyt sanoisi, ettet valtavasti loukkaantuisi. Tai sanotaan nyt, koska 1. vihjailet minun olevan joku agentti, 2. ehkä kestät alkaamatta ryyppäämään, 3. Marko näyttää olemukseltaan ja puheiltaan Anolta ja sitä paitsi 4. haaskasit aikaani jonkun ääliövideon katsomiseen:

   Yleisesti sanoen kansallismielisessä kentässä on valtava ongelma, että se on täynnä erittäin alhaisen ÄO:n tyyppejä, joilla on erittäin SUURET luulot itsestään, vaikka eivät omaa mitään koulutusta. Nämä suurisuut kehtaavat olla polpon puolella ja jopa sabotoida tyranneja protestoivia mielenosoittajia.

   En nyt kommentoi mikä tuon Markon tai sinun ÄO ja koulutustaso on, koska ei kannata mennä henkilökohtaisuuksiin. Eikä tarvitsekaan, koska tuon Markon jutut menivät niin naurettaviksi, ettei kukaan keskitasonkaan tyyppi voi ottaa niitä vakavasti. Esimerkiksi hän tosissaan kuvittelee, että Rockefellerien tai Rothschildien pitää maksaa ”velkansa” lähiaikoina. Kerroppa nyt minulle mihin ihmeeseen hän tuon väitteen perustaa??

   Ootteko niin yksinkertaisia, ettette tajua kuinka lapsellisia tuollaiset väitteet ovat? Muissa kansoissa yksinkertaiset kouluttamattomat tyypit ovat paljon nöyrempiä, mutta Suomessa jokainen alle keskitason tyyppi on olevinaan joku suuri poliitikko ja asiantuntija. Ei ihme, joskin toki silti väärin, että Putkonen hankki äänestyskoneet persuihin ja sekä Halla-aho että Purra ne ovat siellä säilyttäneet. Kuvitteleppa, että joutuvat diilaamaan tuollaisten suurisuisten, mutta erittäin yksinkertaisten Markojen ja Anojen kanssa!

   Tässä on myös se salaisuus miksi älymystö ei käänny valtaeliittiä vastaan. Älymystö pelkää, että mitä tapahtuu, jos kansa oikesti ottaa tosissaan Markon ja Anon älyväläykset. Seuraavaksi he keksivät esim. ettei rahaakaan tarvita, vaan jaetaan tuotanto kykyjen ja tarpeiden mukaan tai jotain muuta yhtä älytntä.

   Tämän takia valtio- ja taloustieteilijätkin kannattavat valtaeliitin valtaa. He katsovat, että Rockefellerit ja Rothschildit saattavat käyttää väärin rahakonettaan (johtamaansa vähimmäisvarantopankkijärjestelmää), mutta demokraattinen keskuspankki olisi paljon vaarallisempi, jos Markot ja diktatuurista haaveilevat Anot pääsevät valtaan. Tiedemiehet nobelisteja myöten (Friedman, Buchanan, jne.) oikeasti vastustavat vapautta, koska pitävät kansaa erittäin tyhmänä ja paljon vaarallisempana kuin valtaeliittiä. Markon ja Anon kaltaiset tyypit pelaavat valtaeliitin pussiin omilla älyttömillä puheillaan, koska jokainen vähänkään koulutetumpi henkilö pelkää heidän päivänselvää tyhmyyttään, joka väistämättä johtaisi Zimbabwen malliin.

   Pelko on hyvin realistinen, koska keskimääräinen älykkyysosamäärä on jo laskenut 15 pistettä ja lasku kiihtyy koko ajan, kuten tohtori Dutton on osoittanut.

   Tästä huolimatta itse olen katsonut, ettei kaikki ole vielä toivotonta, kunhan saadaan kansa NOUSEMAAN valtaeliittiä vastaan Convoy-vapauskulueen tapaisilla tempauksilla ja siten saada sekessioprosessi käyntiin ja näin sekä kansallistunne että näkymätön käsi ylläpitämään sivilisaatiota. Tämän jälkeen voidaan sitten länsimaisskin ottaa eugeniikka käyttöön.

   Huvittavaa tai siis surullista, jos Markon ja Anon kaltaiset tavalliset testomiehetkin ovat degeneroituneet niin pahasti, että vastustavat jopa rauhanomaisia tyranniaa vastustavia protesteja. Sitten todellakin valkoinen rotu on mennyttä.

   Yksi positiivinen asia tässä kuitenkin on: Laittoman lehden lukijoiden analyysit ja kommentit ovat lähes aina Markon ja Anon analyysejä korkeammalla. Nähtävästi politiikkaan keskittynyt lehti jaksaa kiinnostaa vain yli 100 pisteen tyyppejä.

   1. Kiitos vastauksestasi, vaikka ihan siihen et ehtinyt mihin nimenomaisesti toivoin näkemystäsi. Toivottavasti kuitenkin ymmärsit että provokaatiollani halusin nimenomaan kuulla SINUN näkemyksesi aiheeseen, tarkoitus ei ollut vinoilla. Nyt kuitenkin rekkarallin startattua komeasti käyntiin, tämä lienee sivuseikka.

    Olen henkisesti bandwagonissa mukana ja toivon todella vilpittömästi pelkkää menestystä. Tarkkana kuitenkin saa olla, sillä tässä tarjotaan eliitille potentiaalisesti eväitä johonkin mihin ei tietoisina välttämättä ryhdyttäisi. Joka tapauksessa hieno on startti – rauhaa kaikille, etenkin Suomen kansalle!

    1. Joo, olet oikeassa, että aina miekkareihin liittyy riskejä. Onneksi kaikki näyttää menevän loistavasti! Kiitos sinullekin hengessä mukana olemisesta!

     Suomalaisissa miehissä on kyllä se hyvä puoli, että myöntävät, jos ei ennustus mennyt ihan nappiin.

   2. On tuossa se nerokasta, että testomiesten kommunistinen täysromahdus yhteiskunnassa aiheuttaa nopeasti ankaran luonnonvalinnan paluun ja suomalaisten geenistö ainakin tervehtyy tehokkaasti.

 13. Maturitarit Marokon kauhu, Slimmi ja Marco VKK:n johtoon, niin saadaan järki tähän hommaan. Suomalaisen hermot ei kestä johtajan paineita ja vanhat heimoriidat kummittelee taustalla. Kiekumiseksi ja sanailuksi menee aina. Olemme hyviä noudattamaan ohranan käskyjä katse kengänkärjissä, mutta puolueen johdon pitää olla raudanluja avoin katseineen ja yleinen olemus oltava mallia ”kaakatukseen kyllästynyt aristokraatti”, kuten Juneksella ja Mannerheimilla.

  1. Vanhat heimoriidat vaikuttavat taustalla? Jokainen heimo on perinteisesti tyypitelty jotenkin. Olikohan se Maamme kirjassa, se taitaa olla suomenruotsalaisen kirjoittama. Jospa suomalaiset tuonkin takia ovat lähtökohtaisesti eripuraista porukkaa ja onhan eroja elintasossa ja muuten ollut maan eri osissa.
   Suomi koostuu erilaisista osista, tavallaan liittovaltio.

   Ainoa kerta yhdistyneenä ulkoista vihollista vastaan talvisodassa vain? Kun Suomelle tuli tilaisuus saada itsenäisyys, siinäkin oli kahta ilmaa, jotkut halusivat Sakasata kuninkaan, jotkut halusivat Suomen liitettävän takaisin Venäjään eli NL:n yhdeksi kansantasavallaksi. Keskitie kuitenkin sattui voittamaan eli kansalliselta pohjalta omin voimin rakentamaan kansallista omaa valtiota.

 14. Suomalaiset tunnetaan rehellisenä kansana, mutta politiikassa tämä maa on kaikkein pahimpien joukkossa. Poliitikon on oltava umpikiero, valehteleva, korruptoitunut ja selkäänpuukottaja, jotta hän pärjää ja etenee urallaan. Myös oppositio on Suomessa on erityisen kieroa ja petollista.

  1. Kyllä. Lähes kaikki Israelin valtiota palvovia feikkikristittyjä. Laura Huhtasaarikin aivan samanlainen teeskentelevä ja epärehellinen mätäpaise.

 15. Lukekaapas huvikseen Siionin viisasten pöytäkirjoja. Ihan kässärin mukaan mennään, Anokin. Hän yrittää vielä ns. uskovaisia pitää herran pelossa mutta tuo raamatulla päähänlyömisen aika on auttamattomasti ohi ja kertoo että kaveri on ”pikkasen” irti arkitodellisuudesta. Korona-farssi on vain yksi episodi NWO-hankkeessa.

  ”MAAILMANHALLITSIJAN KRUUNAAMISEN HETKI.Maailmanhallitsijamme voidaan kruunata jo ennen perustuslaillisten hallitusmuotojen kumoamista.Suotuisa hetki on tullut silloin, kun kansat sisäisten levottomuuksien ja meidän valitsemiemme johtajien kehnouden piinaamina huutavat: »Viekää heidät pois ja antakaa meille maailmanhallitsija, joka yhdistää meidät ja hävittää ikuisen riidan aiheet -valtiolliset rajat, uskonnon ja valtiovelat -ja antaa meille levon ja rauhan, mihin meidän johtajamme ja kansanedustajamme eivät voi meitä auttaa».TAUTIEN LEVITTÄMINEN JA MUUT VAPAAMUURARIEN SALAVEHKEET. Mutta te tiedätte itse aivan hyvin, että tällaisen huudon aikaansaamiseksi tarvitaan pitkä-aikaista ja uupumatonta työtä. Saadaksemme kaikki kansat yhdessä lausumaan tällaisia toivomuksia meidän on aina ja kaikkialla kiihoitettava kansoja ja hallituksia ja siten väsytettävä kaikki epäsovun, vihamielisyyden, ristiriitojen, vihan ja vieläpä marttyyriudenkin, nälän, tautien tarttumisen, puutteen ja kaikenlaisen kurjuuden avulla. Tämä on tehtävä, jotta gojimit huomaisivat antautumisen meidän rahavaltaamme ja täydelliseen herruuteemme ainoaksi pelastuskeinoksi.Jos annamme kansoille hengähdysaikaa, niin ei toivomamme hetki luultavasti koita koskaan.” – Eli suomeksi: Jotain kivaa on putkessa tulossa.

  1. Onhan valtavalemedialla varastossa uhkia, joilla pelotellaan. Vanhat pelot jäävät elämään. Kestoaiheeseen Venäjän uhkaan aina voi palata, kun akuutit pelot on saatu ajettua agendana läpi. Ilmastonmuutos, korona, rokotukset….

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*