10 thoughts on “Nelosluokkalaisten koulukirja: Sananvapaus = loukkaamisen kielto

 1. Nii-in.. Minäkään en saa julkisesti sanoa mitä mieltä olen teistä tai minua vastaan voidaan nostaa syyte. Semmoista se elämä on. Marcolla lienee ihan hintavia muistutuksia aiheesta.

 2. Kaikki kolme kohtaa täysin epäselviä pinnallisia iskulauseita. Linkit puuttuu lähteisiin eli Suomen lakiin. Ei tuo opeta lapsia kriittiseen ajatteluun. Mutta sehän onkin koulun tarkoitus. Noin kasvatetaan pinnallisia lampaita. 1. ulkomaalaisilla ei ole sananvapautta. 2. Tarkennusta, millä lailla, tähän viittaus perustuslakiin. 3. Mitä tarkoittaa, tuossa piilotettuna kyseenalaista poliittiseen väistämiskulttuuriin kasvattamista.

  S..tana. Minäkin pystyn parempaan koulutukseen kuin opetushallituksen viherkommarifemakot. Eikö niin?

  1. Arvaan, että tuokin oppikirja on Sanoman kustantama. Sanomalla lienee sielläkin lähes monopoliasema

 3. Suomessa on ”maailman paras koulujärjestelmä” mikä selkokelellä tarkoittaa tehokkainta aivopesua (((eliitin))) määrittelemiä tehtäviä varten.

  Vanha shamaanikansa tarvitsee kovan myllytyksen että se saadaan alistumaan -tämä on onnistunut viime vuosikymmeninä valitettavan hyvin.

  -Siksi maa on täynnä ylikoulutettuja ”typeryksiä” joilta puuttuu kokonaan ymmärrys elämästä.

   1. Putkikoulutuksesta tulee putkiaivoja. Mitä koulutetumpi viherpunafemnistiyliopistoissa aivopesun läpikäynyt sitä tyhmempi. Niille politiikan aateveljet ja siskot keksivät veronmaksajien maksamia suunnittelijan, kehittäjän ym tyhjänpäiväisten virkailijoiden suojatyövirkoja.

    Poikkeuksena putkiaivokoulutuksesta välttyneetkäytännön duunia tekevät ja kunnon ammatteihin koulutetut ja niistä elantonsa kovalla duunilla saavat, joita valta valemedia ei arvosta.

 4. Minä opetan pojilleni, että suomalainen mies seisoo aina sanojensa takana ja huutoa tähän maailmaan kyllä mahtuu. Tosin opetuksessa kerron myös, että meillä on kyllä eräs kansanryhmä, eli virkamiehet, jolla ei ole selkärankaa ja he eivät seiso sanojensa takana ja osa virkamiehistä on kommunisteja.

  1. Olet aito suomalainen suoraselkäinen MIES. Kaltaiseesi voi luottaa. Juuri noin se on.

Comments are closed.