Free speech 4 helmikuun, 2022

 

Ainoana mediana Suomessa ja jopa maailmassa Laiton Lehti paljastaa kaikki merkittävimmät salaliitot. Siis OIKEAT salaliitot. Niinpä on hyvä huomata, että salaliittoteorioita on monenlaisia:

 

1. Minisalaliitot

Nämä ovat muutaman ihmisen sopimia varkauksia, huijauksia tai ihan jokapäiväisiä valehteluita. Näitä tapahtuu joka päivä valtavasti ja useimmat ihmiset ovat niihin syyllistyneet huijatessaan työkavereitaan, puolisoaan, jne.

 

 

2. Valtiosalaliitot

Nämäkin ovat hyvin yleisiä, koska niissä pyritään käyttämään valtion pakkovaltaa omien etujen ajamiseen. Esimerkiksi eturyhmät, yritykset ja varsinkin pankit lobbaavat itselleen tukiaisia sekä monopoli- ja kartellioikeuksia. Lisäksi suuryritykset ja niitä johtavat pankit pystyvät toteuttamaan sääntely- tai peräti valtiokaappauksen ja tuhota vastustajansa ihan suoraan valtion pakkovaltaa käyttämällä tai sitten epäsuoraan valtion tiedustelupalvelujen operaatioilla.

Valtiosalaliittoteoriat ovat usein tieteellisiä, koska ne eivät edellytä muuta kuin itsekkäitä ihmisiä, jotka pyrkivät käyttämään valtion pakkovaltaa. Suurimpia ja tappavimpia salaliittoja pyörittävät tietysti suurvaltojen ja varsinkin Israelin tiedustelupalvelut.

Hannu Yli-Karjanmaa on kirjoittanut upean kirjan sekä todistetuista (Maine, Lusitania, Mainilan laukaukset, Pearl Harbour, Tonkin, jne) sekä todennäköisistä salaliitoista (JFK, 9/11, 7/7, jne.).

Yleensä todennäköiset salaliitot muuttuvat todistetuiksi salaliitoiksi, kun valtio suostuu avaamaan arkistonsa. Tämä tapahtuu yleensä sen jälkeen, kun salaliiton suunnitelleet tiedustelupalvelun henkilöt ovat kuolleet.

 

Kuvassa linkki kirjaan. Lue netissä!

 

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

 

3. Supersalaliitot

Nämä edellyttävät jotain salaista ryhmää, joka väitetysti pystyy hallitsemaan koko maailmaa ja jopa koko maailmanhistoriaa. Supersalaliitoissa toimijana on siten yleensä Illuminaatti, sionin vanhimmat, vapaamuurarit, liskoihmiset, paavi, natsit, ET-alienit, jne. jne.

Supersalaliitot eivät ole tieteellisiä, koska ne edellyttävät jotain magiaa, supervoimia tai ainakin suoraa kontrollia hyvin suuriin ihmismääriin.

Supersalaliitot perustuvat usein myös numerologiaan tai ihan pelkkään numeropeliin. Tästä esimerkkinä Convoy-vapauskulkueen demonisointi. Kuulemma 4.2.2022 klo 18 on pedon luku 666. Tämä älytön teoria on saatu seuraavasti:

 

klo 18 = 6

4.2. = 4+2 = 6

2022 = 2+2+2 = 6

 

Haloo. Eli tuon logiikan mukaan KAIKKI tänä vuonna klo 18 alkavat tapahtumat omaavat jo kaksi kutosta eli 66. Niinpä sitten tarvitsee kehittää enää se viimeinen kutonen. Se on hyvin helppoa, koska joka kuukaudelta löytyy ”kutospäiviä” laskutavasta riippuen eli esim.:

 

5.1. = 5+1 = 6

6.1. = 6×1 = 6

7.1. = 7-1 = 6

Jne. jne.

 

Ja vaikka käyttäisi vain yhteenlaskua, niin silti saisi monelta kuukaudelta ”kutosia” tyyliin 5.1., 4.2., 3.3., jne.

 

Convoy-vapauskulkueen vastustaminen 666-väitteellä ei ole järkevää eikä se ole edes numerologiaa, vaan mielisairaan harhaa tai demonisointikikka.

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Päivän folio: Onko 4.2.2022 klo 18 pedon hetki 666?

 1. Convoy-vapauskulkueen ankara vastustaminen kertoo ainoastaan sitä että (((eliitti))) ymmärtää kriittisen massan ylittyneen ja he tietävät vuosiSATOJA jatkuneen sikailun muuttuvan torjuntataisteluksi jota ei pysty voittamaan.

  Kanadalaiset tekivät suurimman työn meidän puolestamme -heille valtava kiitos siitä!

  Valo tulee pohjolasta!

 2. Hyvä Marco ja kiitos kirjavinkistä. Tuonlaisista uustermeistä on varmaan hyötyä.
  Salaliitto on maailmasaa ARKIPÄIVÄÄ.
  Jo sekin kun virkamies suojelee virkamiestä tai piirinsä etua kuuluu kategoriaan salaliitot ja se on nimenomaan jokapäiväistä jos siitä pienemmästä päästä aloitetaan.
  Aivan toinen asia on nimenomaan nuo Supersalaliitot. En pidä siitä kun muuten aika järkevät valtio-/ylivaltiosalaliitoilijat vitsailevat omasta viiteryhmästään foliohattuina, koska se yhdistää käytännössä kaikki erityypiset salaliittoteorisoinnit samaan koriin, vaikka näiden eroa ei voi tarpeeksi korostaa. Se on vähän sama kuin astrologeja ja astronomeja rinnastettaisiin.
  Tai että numerologi (666 metsästäjät) olisi samaa porukkaa kuin matemaatikot.

 3. ”Convoy-vapauskulkueen vastustaminen 666-väitteellä ei ole järkevää eikä se ole edes numerologiaa, vaan mielisairaan harhaa tai demonisointikikka.”

  Muuten kävisi selitykseksi mutta mikä ihmeen merkittävä aika on 4.2 perjantai kello 6? Mitään päätöksiä ei tehdä tuolloin, kukaan päättäjä ei tule olemaan lähimaillakaan moneen päivään. Minusta tuo aika ja päivämäärä ovat mielisairaita joten vaihtoehtoiset selitykset saavat tästä pontta. Ette vissiin ole tietoisia tuon järjestäjä ”Annika Finlandin” facebook historian sisällöstä ollenkaan, sekin tukee valitettavasti näitä ”salaliittoja”

  ”3. Supersalaliitot”

  Tämä oli yllättävän huono teksti, nyt en tiedä ajatteletteko te siellä tosissanne näin vai ette. ”Supersalaliitot” ovat oikeasti erittäin järkeenkäypiä kokonaisuuksia mutta vaativat vähän laajempaa historian ymmärrystä. Ne eivät kuitenkaan liity tähän convoy kulkueeseen mitenkään

  1. No, tuossa yritettiin jakaa salaliittoteoriat kolmeen kategoriaan nimenomaan historiantutkimuksen näkökulmasta. Toki voisi vielä tarkentaa. Onhan noita supersalaliittoteorioitakin monenlaisia, mutta käsittääkseni niitä ei ole samalla tavalla aukottomasti todistettu, kuten esim. Lusitania, Lavonin tai Tonkinin lahden salaliittoa.

   1. Joo, ei ne tavallaan ole sellaista joita voisi helposti artikkelin wikipediasta hakea ja ”faktoina” puhua. Onneksi nämä asiat eivät lopulta ole mitenkään triviaaleja. Tavallinen ihminen ei ymmärrä aihetta ollenkaan koska se salaliitto on niin laaja ja kattaa niin monta eri tahoa että jokaisesta näistä pitäisi olla edes pieni tietämys. ”Onneksi” valtamedia ei tarjoile minkään sortin eväitä yhdenkään noista tahoista ymmärtämiseen.

    Välillä jopa epäillyt osalliset itse ilmoittavat ”supersalaliiton” olevan totta esim David Rockefeller panetuissa muistelmissaan.

    1. Ok, itse laskisin tuon ”supersalaliiton” valtiosalaliittojen joukkoon. Rockefellerithän olivat perustamassa yksityistä USA:n keskuspankki Fediä, joka sitten pian loi rahakoneen eli paperirahaan perustuvan vähimmäisvarantopankkijärjestelmän, jota Rockefellerien Citybank ja ChaseManhattan johtavat yhdessä Rothschildien juutalaispankkien, kuten GoldmanSachsin kanssa.

     Luonnollisesti Rockefellerit ja Rothschildit sitten käyttivät rahakonettaan kartelloidakseen koko maailmantalouden ja suorittaakseen valtiokaappauksen eli ottivat USA:N valtion haltuun ja käyttivät sen tiedustelupalvelua sekä kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden että terroristijärjestöjen johtamiseen.

     Näin USA ja Israel saivat globaalin vallan, joskin esteenä olivat monet Euroopan valtiot, kuten Saksa ja Ranska pikkuliittolaisiineen. Tämä ongelma kuitenkin eliminoitiin luomalla EU.

     Nyt totaalisen globalismin esteenä on vielä Venäjän ja Kiinan liitto, joskin käytännössä ne ovat osa valtaeliittiä, koska pyörittävät omaa rahakonettaan. Loppujen lopuksi lännen ja idän imperiumit ovat yhdessä jakaneet maailman ja kiistelevät vain etupiirien rajanvedosta samalla, kun yhdessä koronatyrannian varjolla luovat yhä tiukempaa globalistista poliisivaltiota.

     Tämä ei kuitenkaan perustu mihinkään supersalaliittoteoriaan, jossa pieni cabal hallitsee kaikkea, vaan monopoliteoriaan, jossa yksityinen pankkikartelli askel askeleelta vahvistaa valtaansa, jotta voi pitää rahakoneensa.

     Eli prosessi on automaattinen silloin, kun jollekin ryhmälle annetaan se oma rahakone. Tällöin markkinatalouden näkymätön käsi muuttuu käänteiseksi luoden yhä suurempia kartelleja ja lopulta globaalin monopolitalouden, joka hallitsee maailmaa tiukalla poliisivaltiolla. Tämän takia olisi äärimmäisen tärkeää kansallistaa keskuspankki tai optimaalisesti poistaa kokonaan. Yksityinen eli ”itsenäinen” keskuspankki on pahin vaihtoehto, koska mahdollistaa säätely- ja lopulta valtiokaappauksen. Tämän pitäisi olla kaikille taloustieteilijöille ja historioitsijoille päivänselvää, mutta heidät on kaikki ostettu tai karkoitettu marginaaleihin.

     Suurin ongelma on kuitenkin ihmisten älykkyyden voimakas laskeminen, koska eivät tajua näin päivänselvää kuviota. 1800-luvun puolivälissä ihmisten älykkyys oli noin 15 pistettä korkeampi ja niinpä älymystölle oli päivänselvää, ettei paperirahaa rajattomasti tuottavaa rahakonetta voi antaa kenenkään käsiin.

 4. Suomalaisia salaliittoteorioita ovat homouden luonnonmukaisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo. Myös herkän runopojan kuolema on suvakkien salaliittoteoria, jonka mukaan ”natsi” tappoi runopojan, vaikka todellisuudessa tämä epäonninen runoilija veti huumeita ja kuoli yliannostukseen.

  Holokausti on suuri kansainvälinen salaliittoteoria, josta kiistellään edelleen, että mitäs siellä polttoaineenjalostusleirillä todellisuudessa oikein tapahtui?

 5. Suurin salaliitto koskee Maan muotoa. Se ei ole pallo vaan litteä.

  NASA ryöstää kansan varoja n. 60 000 000 taalaa päivässä ja aivan laillisesti. Todellinen mahtibisnes. Mitä se antaa tilalle? Ampuu raketteja joiden romut putoavat Bermudan kolmioon upottaen jopa laivoja. Lisäksi NASA julkaisee naurettavia maalauksia ja tietokoneanimaatioita kuvitteellisesta avaruudesta ja siellä kiitävistä avaruusasemista.

  1. NASA ja Amerikan perinteiset ”star warsit” ovat asia erikseen.

   Maapallosta sanon kuitenkin sen verran että eri tähtikuviot näkyvät eri leveysasteilta. Aristoteleskin keksi tämän 350 eKr., eikä mikään ole muuttunut.
   Todennäköisesti kaksi silmiinpistävintä esimerkkiä ovat Otava ja Etelän Risti. Seitsemän tähden muodostama, kauhan näköinen Otava näkyy aina 41 pohjoista leveysastetta tai sitä korkeammalla. Alle 25 astetta etelää alempana sitä ei näy lainkaan. Pohjois-Australiassa, juuri tämän leveyspiirin pohjoispuolella, Otava näkyy juuri ja juuri horisontin yläpuolella.

   Eteläisellä pallonpuoliskolla on puolestaan Etelän Risti, kirkas neljän tähden muodostama kokonaisuus. Tämä tähtikuvio näkyy vasta, kun matkustat pohjoisen pallonpuoliskon Florida Keysin eteläpuolelle.

   Näissä erilaisissa tähtinäköaloissa on järkeä, jos kuvittelet maapallon maapalloksi, jolloin ”ylöspäin” katsominen tarkoittaa, että eteläiseltä tai pohjoiselta pallonpuoliskolta katsotaan eri puoliskoa avaruudesta.

   Aristoteles vahvisti uskoaan pyöreään Maahan myös havainnolla, että kuunpimennysten aikana Maan varjo Auringon kasvojen päällä on kaareva. Koska tämä kaareva muoto on olemassa kaikkien kuunpimennysten aikana siitä huolimatta, että Maa pyörii, Aristoteles päätteli oikein tästä kaarevasta varjosta, että Maa on kaareva ympäriinsä – toisin sanoen pallo.

   Myös auringonpimennykset vahvistavat sitä ajatusta, että planeetat, kuut ja tähdet ovat joukko toisiaan kiertäviä pyöreitä kohteita. Jos Maa on kiekko ja tähdet ja planeetat joukko pieniä, lähellä toisiaan olevia kohteita, jotka leijuvat kupolina maanpinnan yläpuolella, kuten monet litteän maan kannattajat uskovat, Pohjois-Amerikan elokuussa 2017 ylittänyttä täydellistä auringonpimennystä on hyvin vaikea selittää. Näin pienenä mutta tarpeen täyttävänä alkupalana.

   Suosittelen tekemään kuten minä eli ostamaan oman teleskoopin ja pääset todentamaan asioita aivan itse, koska tiedät ettet ole osa salaliittoa aivan kuten minäkin tiedän itsestäni. Hyvä harrastus ja aivan ihanaa katsella kaunista kuuta ja _sen kaartuvia piirteitä_ täysikuun aikaan.

 6. Pakko uusia jo sensuroitu komentti kun meno vaan paranee:
  Vittu te ootte sekasin..

Comments are closed.