17 thoughts on “Päivän kuva: Miniarkut

 1. Emme tule unohtamaan varsinkaan viattomia lapsia. Satanistit tullaan vielä tuomitsemaan ja erittäin ankarasti.

 2. Ja Suomessakin tämä kaikki terveysviranomaisten TIETÄESSÄ totuuden; Terveyskirjasto Duodecim: ”Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 ja rokotuksia seurannut narkolepsia”.

  ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään nykyisessä rokotteessa.”

  Takasivulla tässä tutkimuksessa on THL:n tutkijan ( joka suositteli televisiossa näitä ”uuden tyyppisiä rokotteita” ) nimi . ( julkaistu 22.2. 2021 tämä tutkimus ).

  Hoitajien pakkorokotukset tämän jälkeen; joten kyseessä tietoinen ja harkittu RIKOS !

  Muutenkin ”pandemia” valmisteltiin hallituksen toimin jo 2010 : Perustuslain tarkastamiskomiten mietintö 9 / 2010 ; sivulta 60 lukien: poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN pandemian seurauksena !

  ”Pandemian” Suomen hallituksessa siis TIEDETTIIN jo 2010 ( perustuslakimuutos 2011 sen mahdollistamiseksi ).

  Julkisia rikosilmoituksia ihmiset tästä jättäneet ympäri Suomen … ”poliisi” salaa kaiken . ( Tokentube Kimmo Leino puhuu )… archive.today/kimmoleaks.fi

 3. Kuka vielä muistaa, kun viime syksynä läski puolimatu fatim Diarra väitti myrkkypiikin olevan kansalaisvelvollisuus!

  Tiedoksi, minulla ja perheelläni ei ole mitään velvollisuuksia läskille puolimatulle!

  1. Voi, voi, kun sinulla on heppoiset perusteet; ei muuta kuin haukkumista ja solvaamista. Ei sinua voi ottaa vakavasti.

  2. Aimoliinille tulee paha mieli tommosesta puheesta. Kohta pitää suu pestä saippualla ettei koulujen vihaaja suutu.

  3. Eikös näitä kutsuta mulateiksi?

   Jäin tässä miettimään että kun näitä sukupulia löytyi hetkessä se 32kpl niin miksei sekarotuisille ole kehitetty omia nimiään kuin muutamalle valikoimalle? Mestitsi ja mulatti, mutta juuri muita en nyt äkkiä muistakkaan. Kertokaa jos niitä löytyy.

 4. To­dis­teet sii­tä, et­tä Pfizеr mRNа -ro­ko­te muo­dos­taa ul­ko­puo­lel­ta, 5G-ver­kon kaut­ta, oh­jat­ta­vis­sa ole­via ver­kos­to­ja, na­no­ko­nei­ta ih­mis­ke­hon si­säl­le.

  5G Po­we­red Grap­he­ne Ba­sed Na­no-Tech in the Pfi­zer Vac­ci­ne

  Näis­tä na­no­ver­kos­tois­ta voi muo­dos­taa ih­mi­ses­sä elä­vän loi­sen, jo­ka ot­taa ke­hon hal­lin­taan­sa — el­lei sit­ten uh­ri kuo­le si­tä en­nen.

  1. Se minua näissä videoissa ja teksteissä aina häiritsee että miksi ne ei saa tarkkaa kuvaa 50 mikrometrin kappaleesta kun tavallisella kuituhitsillä saadaan tarkka kuva 6 mikrometrin kappaleesta? Ja miksi ne puhuu että tuo toimii jopa 26GHz taajuudella kun ethernetissäkin on 400Gbs siirtoja? Eikö tuo 26Ghz ole vähän jo hidas?

   Ja se että kaikki väittämät sanotaan aina kahteen kertaan mutta mitään perusteita ei kuitenkaa sanota. Ihan kuin todisteet puuttuisivat.

   No, ehkä nuo puree jenkkeihin ja heikkolahjaisempiin. Mutta aina pitää ajatella.

   1. Laittoman Lehden toimituksessakin on ihmetelty eilisiltaisten ja öisten kuvaajien huonoa kuvan laatua. Asiaa pitää tutkia, mutta yksi selitys toki on polpon häirintä, jota tapahtuu ainakin H-hetkillä.

    Lisäksi järjestäjät olivat selvästi erittäin kokemattomia. Kuvaajia oli todella huonosti organisoitu. Lisäksi striimien lisäksi pitää ottaa aina kuvaa kortille, jolloin polpon häirintäsignaalit eivät tehoa. On äärimmäisen tärkeä saada hyvälaatuista kuvaa *********.

    Toisaalta ei järjestäjiä voi kritisoida, koska tekivät persu ja VKK:n harjoittaman sabotaasin keskellä uskomattoman rohkeaa työtä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*