16 thoughts on “Päivän video: Putin

 1. Onko Putinilta kaksoisolentoja? Näin vuosia sitten yhden sellaisen Suomessa eräässä tanssiravintolassa. On varmaan samoja geenejä kuin suomalaisilla.

  1. Useasta lähteestä lukenut että olisi Vepsäläisiä eli Suomen heimoa.

   1. Vepsäläiset ovat erittäin raakoja. Leningradin piirityksen aikana vepsäläisillä oli tapana mennä saartorenkaan läpi ja esiintyivät venäläisinä, mutta sikailivat ja ryöstelivät sitten mielensä mukaan. Jopa ystävälliset ja kurinalaiset saksalaiset kauhistelivat ja pelkäsivät vepsäläisiä, kun he olivat niin viinaan meneviä ja innokkaita riitelemään ja tappelemaan.

    Koira näyttää olevan laumanvartija ja ne ovat erinomaisia vahtikoiria. Niitä ei tarvitse erikseen kouluttamaan hyökkäystä ja puremista, vaan nämä ominaisuudet niillä on jo geeneissä

 2. Putin ei ole mikään hyvä mies, kuten eivät muutkaan eliittiin kuuluvat, mutta sentään pitää koiraa oikeaoppisesti, jonka jälkeen päästää koiran maahan.

 3. Putin on todellakin hyvä mies ja oivaltanut sielu !! Putin on ainoa pelastus diippareiden paholaisten hyökkäysten torjumiseksi maailmanvalloitus hypriksessään (jota on jatkunut Ranskan vallannumoksesta asti) koska Venäjä Putin – Lavrovin ym johtamana ei provosoidu näistä Naton* liikkeeistä ja viesteistä. (*pedo porukkaa).
  Venäjä haltuunotto on ollut diippareiden unelma jo kauan !!

  1. Ei Putin, eivätkä muut suurvaltojen johtajat ole mitään ”hyviä”! Venäläisetkin ovat tarvittaessa äärimmäisen raakoja ja vihamielisiä noin yleisellä tasolla. He haluavat vain valtaa, keinolla millä hyvänsä.

 4. Kaikille janusputkos-venäjäfaneille tiedoksi että Putinkin on ollut World Economic Forumin Young Global Leaders koulutusputkessa. Jostain syystä tätä ei UMV muista koskaan mainita.

  Ihmiset oikeasti luulevat että nämä suurvalllat taistelevat keskenään jostain. Kaikki ovat osa samaa NWO-agendaa, kylmä sotakin oli osa tätä sirkusnäytelmää kuten kaikki muukin. Orwellin 1984 -kirjassakin puhutaan ikuisista sodista:

  ”Perpetual war, endless war, or a forever war, is a lasting state of war with no clear conditions that would lead to its conclusion.”

  ”The war is not meant to be won, it is meant to be continuous. Hierarchical society is only possible on the basis of poverty and ignorance. This new version is the past and no different past can ever have existed. In principle the war effort is always planned to keep society on the brink of starvation. The war is waged by the ruling group against its own subjects and its object is not the victory over either Eurasia or East Asia, but to keep the very structure of society intact.”

  1. Varmaan Putinkin on kytköksissä rahaeliittiin, kuten Kiinan johtokin? Tilanne muistuttaa Orwellin totalitarismista maailmaa, jossa yksilö on täysin kontrolloitu valtion toimesta ja jossa kolme suurvaltaa ovat ikuisessa kylmässä sodassa keskenään, kaksi vastaan yksi, vihollispuolet vaihdellen (USA, Kiina, )Venäjä

   George Orwell kuoli vain 47-vuotiaana, mikä on epätavallisen nuorena. Liekö myrkytetty?

   1. Orwell oli sisäpiiriläinen kuten hänen mentorinsa Aldous Huxley joka kirjoitti aivan vastaavan todeksi tuleen dystopia novellin ”Uusi Uljas Maailma”. Molemmat kuuluivat Fabian Society -salaseuraan, Huxley oli eliittisuvun vesa (nobelisteja ja mitä lie). Isoisänsä oli evoluutioteorian (lue: valheen) suuri promoottori. Orwell (a.ka Eric Blair) kuoli Tuberkuloosiin ja hänen viimeinen varoitus on tässä: ”Don´t let it happen”
    https://www.youtube.com/watch?v=JXm5hklbBsA

 5. Kyllä pentukoiraa voi vähän niskasta ottaa, niin emokoirakin tekee. Koiran pussaamisesta joka tapauksessa pisteet Mogilevichin nartulle.

 6. Tämä olisikin oiva keinoa valtionpäämiehille piruilla toisilleen: Tuo kotieläin loppuelämän hoitoon politikolle, media muistaa aina kysellä sen perään ja aina kun tapaatte se koira kaivetaan jostain naftaliinista esille että ”kyllä se vielä täällä on kiitos uzbekistanin aurinkoiselle kansalle hienosta lahjasta!”

  1. Ei Putin, eivätkä muut suurvaltojen johtajat ole mitään ”hyviä”! Venäläisetkin ovat tarvittaessa äärimmäisen raakoja ja vihamielisiä noin yleisellä tasolla. He haluavat vain valtaa, keinolla millä hyvänsä.

 7. Hyvä että Putin on ollut KGB:n opissa!!
  – Kekkonenkin oli jossain poliisiryhmän opissa (en muista ryhmän nimeä).
  Ilman KGB:tä ei voisi tietää pahuudenmaaperää eikä sen toimintatapaa.
  Se on ollut hyvä koulutus Putinille.
  – Se että Putinilla on myriaari määrä rahaa on henkisesti köyhien mielikuvitusta. Kannattas käydä asia tarkastamassa.
  Joku vuosi sitten panin merkille ne tyypit jotka on valemedian puheiden pohjalta ohjailtaviss: lukijan / katsojan huomio siirretään epäolennaisiin rannekellohin tai ties mihin kartanoihin. Ihan sama kuka antoi kellon tai miksi istutaan jonkun (?) omistamassa kartanon juhlavissa tiloissa. Oikean johtaja pitää mahdolliset viholliset lähellään ni tietää mitä ne touhuaa.
  Venäläiset ovat suuri sydämmisiä ja samalla he ovat maailman kovinta ja egopäisintä porukkaa. Heitä kuten meitäkin on laidasta laitaan.
  Oikeastaan ne ovat meitä suomalaisia, ouhuvat vain venäjäöäö.
  – Kieli ja kielikuvat ovat aina osana mentaliteetia, ja esim suomen kielellä poraudutaan asioiden ytimeen tarkasti. Suomen Venäläiset voivat puhua keskenään venäjää mutta kyn tarvitsevat tarkkuutta kuvaaan sanaa he ottavat sen suomenkielestä, kuten tekevät myös suomen virolaiset ja jopa suomen ruotsalaiset. Suomen kieli elää hetkessä monine taivutuspäätteinee ja siksi me olemme kansallisenluonteena jokainen synnynnäisiä insinöörejä, kekselijäitä ja mutta turhan kriittisiä itseänne kohtaan.
  – Venäjänkielessä ei käytetä olla-verbiä vaan siltä osin menttaliteetti on suoraa ja rehellistä.
  Venäjällä miehet ovat miehiä, naiset naisia, vanhukset vanhuksia ja lapset lapsia ja heitä kaikkiavon kaksi siäukupuolta!!!
  Toisin sanoen venäläisillä on edelleenkin matertialisen tadellisuuden taju tallella.
  Orwelli, ja aikanaan myös Pink Floyd bändi, esitti olisko ollut The World nimellä, samaa ihmisten kontrollin hinkua.
  NATOsta vielä se että on oikeasti brittien viritys.
  Idea on Vatikaanista, josta on paljastunut kaikki nykyajan pahuuden kontrolli, sitten Lontoon rahakeskus ja Pentagon toimii Naton tallina, sieltä on myös länsimsiden moraalinen rappio saanut alkunsa.
  Yleltä tuli pari vuotta sitten dokkari jossa kerrottiin kuinka aluksi Vatikaain papit olivat naimisissa ja heillä oli perhettä. Mutta paholaisia nyppi kun perhe peri papin omaisuuden. Sitten muuttivat käytäntöä että pappien on elettävä ns. selibaatissa ts virallisesti naimattomina niin kirkko efelleenkin perii nää nykyiset pedo- papit.
  No sattumoisin myös Kiinan Xi:stä tuli valaiseva dokkari joku vuosi sitten.
  Xi isää nöyrytettiin julkisesti pahasti, kuten heillä on tapana. Xi oli tuolloin vain 12v poikanen ja se varmasti sattui häntä ja syöpyi mieleen….
  – Tein psykologisia ym. päätelmiä ja yhteenvetoja…. päädyin lopputulokseen että hän EI ikinä unohda isänsä saamaa kohtelua.
  Xi on rehellinen, kuten Trump ja Putin he haluavat paremman maailmaan.
  – Suosittelen tlipäänsä historian lukemista – kirjoista.
  Esim. Markku Ruotsilan pari kirjaa USAn kirstillinen vasemmisto ja kristillinen oikeisto (nimet ei aivan tatkkoja) nämä avaavat hyvin taktikoitua kirstillisen kirkon vehkeiltä yhdysvaltojen kautta kaikkialle kristilliseen maailmaan.
  Toiseksi Risto Volasen, Suomen synty ja kuohuva Eurooppa josta käy ilmi sama 200 vuoden pelleily, ja erityisesti 1800-l lopun ja nykyhetken globaalistien sama idiotismi hanke.
  Putin on oikeassa että moninapainen maailma on yksinapaista (paholaisten) globalismia parempi.
  Vielä yks kirjasuositus on Suomen rahvaan historia. Paksu 600 sivuinen selvitys 1400- luvulta alkaen Suomen kansan kokemista haasteista jokapäiväisessä arjessa.
  LOPUKSI vielä tärkeä asia. Mitä Krustus opetti. Sntaa anteeksi itsellenne ja muille, ja älkää syyölistäjö itseänne ja tuomitko muita niin – mitä nää roonämalaiset kupolipäät siitä keksivät !?
  – Tulkaa tänne niin me annamme teille anteeksi !!!
  Kaikki on ulkoistettu jo 2000 v sitten.
  – Joku haluaa siis tehdä arviot ja päätökset meidän puolesta kuten tässä ko(R)ona nimisessä psyko-operaariossa oli tarkoirus.
  Yrittäkää säilyttää se 4- vuotiaan tasoinen mikä- mikä kyselyvaihe läpi elämänne !!!
  Että miten niin?
  – Etsikää totuutta, totuus on rakkautta.

  Kohta kaatuu myös demoNikratia ja pahojen miesten feminismi !!

Comments are closed.