Free speech 4 helmikuun, 2022

 

Helsingissä on käynnissä valtavan suosittu Convoy-vapauskulkue.

 

Helsinki maailmankartalle! Convoy-vapauskulkue tukki Mannerheimintien. Yli 6000 ihmistä ja satoja autoja!

 

 

Kanadassa hinausfirmat eivät ole suostuneet auttamaan poliittista poliisia hinaamaan Convoy-vapauskulkueen autoja. Aina kun poliisi on tilannut hinausauton, niin firmasta on ilmoitettu kaikkien olevan koronassa.

 

 

Suomen Convoy-vapauskulkueen pysähdyttyä Mannerheimintielle paikalle ilmestyi hinausauto.

 

 

 

 

Monet odottivat hinausauton alkavan hinaamaan pysäytyneitä autoja, mutta kävikin päinvastoin. Hinausauto liittyi Convoy-vapauskulkueeseen ja parkkeerasi tielle! Tässä uskomattoman rohkea hinausauton mies.

 

 

 

 

 

 

Ikävä kyllä muutama tunti myöhemmin polpo löysi hinausfirman, jossa on kansanvihollisia.

 

 

 

 

 

Sjöbergin hinauspalvelu ilmestyi Mannerheimintielle kymmenen aikaan mukanaan monia aseistettuja polpon iskujoukkoja.

 

 

 

Polpolla oli aseet mukana. Saman tien Levelin striimin laatu alkoi heikkenemään eli polpolla joku häirintälaite käynnissä.

 

 

 

Ei kestänyt kuin pari minuuttia ja polpo hyökkäsi viattomien naisten kimppuun. Sjöbergin hinausauto sitten seurasi polpon perässä nähtävästi nauttien naisten kimppuun käymisestä.

 

 

 

 

Tässä vaiheessa koko tätä tapahtumaa kuvannut Levelin kuvaaja kuitenkin käskettiin Levelin toimesta pois!!

 

Miksei Leveli halua kuvata, kun polpo pahoinpitelee naisia?? Eihän tässä ole mitään järkeä.

 

Katso itse alkaen 5h 33 min.

 

 

 

 

Löytyisikö jossain rohkeampia kuvaustiimejä??

 

Ehkäpä Vapauden puolesta -kuvaustiimi, joka kuvaa paikan päältä eikä ole keskeyttämässä lähetystä ja lähtemässä karkuun juuri kun naisten kimppuun käydään.

 

 

 

 

 

21 thoughts on “Sjöbergin hinausfirma auttoi polpoa! Aseistetut poliisit hyökkäsivät naisten kimppuun!

 1. Ja Marcon fantasiat taas lentelee. Demonisoidaan normaaleja ihmisiä jotka tekevät työnsä.

  1. Normaali ihminen ei ole tuolla hinailemassa vapauden puolustajien autoja.

  2. Eipä tule varmaan ikinä käytettyä Sjöbergiä. Ja ihmettelen ellei ole RKP-läisiä. Siis Suomen äärioikistoa yhdessä Luterilaisen seurakunnan (verotusoikeus) ja juutalaisten kanssa. Kaikki teekvät työtä sille agendalle että Suomesta tehdään Ruotsin alusmaa.

   Sjöberg ei petä omaa kansaansa. Se auttaa sitä.

  3. Niin, rahastahan kaikki voidaan myydä, periaatteetkin. Vedotaan että ”minä teen vain työtäni”. Miten Saksan oikeudenkäynnit? Ne olivat silloin lakeja, eivät edes työtä.

   Minä en iki maailmassa voisi olla töissä yrityksessä jonka peraatteena on alistaa tai vahingoittaa suomalaisia tai Suomen yhteiskuntaa. Niinkuin esim. Insta, Sampo, energialaitokset, Elenia, If, Skansa, Ncc, Nordea, Danske, Yara, ja monet monet monet muut.

   1. Mitkä ”Saksan oikeudenkäynnit”? Siis PAHAT NAZZZITKO? Samat pahat nazzzit jotka omistavat maailman pankit ja lääkefirmat? Samat nazzzit jotka käyvät synagogassa? Samat pahat nazzzit jotka CIA oikeasti toi Saksasta USA:n johtoon?

    Oy, gewalt! Schina hywa bubbie, ja? Me yhdescha taischtella pahha fakukta nazzzi unt muu meshuggah vastaan, ja? Schina hywa goy olla, ja…

 2. 🇫🇮6.12.2016 "Saada digitalisoitua myös kansalaisten omista arkistoista kuva- ja muistomateriaalia" sanoo:

  https://www.sotapolku.fi/henkilot/?sukunimi=
  🇫🇮
  ”Palveluun kerätään kansalaistalkoiden avulla samaan paikkaan kaikkien Suomen sodissa palvelleiden nimet ja palvelutiedot ensimmäistä kertaa koskaan. Palvelussa on tällä hetkellä hieman alle 100 000 sodassa palvelleen tiedot. Kyseessä on vuosia kestävä kaikkien meidän suomalaisten apua tarvitseva kansallinen hanke.”

 3. Hyvin nopeasti on otettu Naton sotateknologia monella eri tavalla omaa kansaa vastaan, kuten häirintälaitteet, dronet, panssariajoneuvot, vakoiluohjelmat jne. Aina ratkaisevalla hetkellä häiritään signaaleja ja laitteita.

 4. Kanadan ja Yhdysvaltojen valkoinen väestö on pitkälti etnisesti brittiläistä ja osittain ranskalaista. Siellä on sama vihamielinen etninen eliitti kuin Suomessakin, mutta vain Suomessa on lisäksi tällainen vihamielinen ruotsalaisväestö, joka on satoja vuosia vainonnut ja yrittänyt kaikin tavoin tuhota suomalaisia!

 5. Missään muualla poliisi ei ole yhtä rikollinen, raukkamainen ja törkeä kuin Suomessa. Tämä johtuu pitkälti aikaisemmasta asennoitumisesta auktoriteetteja kohtaan, jonka takia poliisikin on nyt täysin rikollinen ja yrittää kaikin tavoin terrorisoida ja eliminoida suomalaisia.

 6. Mitä sä Marco sieltä Tampesterista huutelet? Tule päähesoihin miakjaroimaan! Sä olet sentään kaikista kokenein miakkaroija härmässä!

  1. Ehdollinen päällä ja jos tuonne menen, niin minut otetaan välittömästi kiinni ”ennaltaehkäisevästi” ja viedään putkaan ja mahdollisesti vankilaankin. Demla-tuomaritkin ovat sitä mieltä, että olen vaara ”valtion turvallisuudelle”. Vääryyskäynnissäkin salissa oli vartija monta päivää minua kyttäämässä. En siis pystyisi kuitenkaan kauaa kuvaamaan. Parempi siis vain kirjoittaa juttuja reaaliajassa, vaikka KOVASTI haluaisin paikan päälle.

 7. Ruotsalaisen pääoman hinauspalvelu hyökkäsi suomalaisia vastaan. Muistakaa boikotoida vihamielistä kansanvihollista.

 8. Nyt olisi paikallaan Junnun kommentit, sillä hän aivan selvästi käskytti kuvaajansa pois paikan päältä!

  Kuvaaja oli jo valmiiksi tilanteen ytimessä ja todella hyvin ajan tasalla… Miksi näin?

  1. Ihan sama juttu oli keväällä koronamiekkarissa, Junnu käski jatkuvasti naiskuvaajaa pois taphtumien keskipisteestä. Miksi??

 9. Marco De Vit ei ole kovinkaan kansallismielinen nimi. Mitä heiluu se jäbä Suomessa. Menisi sinne, mistä on tullutkin.

Comments are closed.