Marco de Wit 4 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Studio Krypta:

 

24.1 käytiin Helsingin käräjäoikeudessa poikkeuksellinen ja valtavaa huomiota saanut oikeudenkäynti. Syytettyinä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan olivat kansanedustaja Päivi Räsänen ja Lähetyshiippakunnan piispa Juhana Pohjola.

 

Tässä ohjelmassa käydään läpi oikeudenkäyntiä. Vaikka syyttäjä alkupuheenvuorossaan korosti, ettei syytteessä ole Raamattu, niin silti Raamatun syntikäsitystä käytiin läpi syvällisesti, sekä luettiin otteita Vanhasta Testamenista syyttäjän näkemystä tukemaan.

 

Eniten hämmennystä aiheutti se, että syytteissä väitettiin Räsäsen kirjoittaneen tai sanoneen sellaisia asioita, joita todellisuudessa hän ei ole sanonut ja sellaisenaan olisivat täysin vastoin hänen vakaumustaan. Oliko kyseessä ammattitaidottomuus vai tahallinen vääristely?

 

Nyt kuulemme Räsäsen ja Pohjolan näkemyksen siitä, mitä käräjäsalissa tapahtui.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*