Marco de Wit 5 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Vapauden puolesta:

Kansalaisaktivismi jatkuu ja tänään Runebergin päivän kunniaksi kuulopuheiden mukaan olisi tulossa vielä uusi letka autoja, päämääränä sama paikka kuin eilen.

 

Lisäksi kl 14 alkaa Save Sote mielenosoitus Eduskuntatalolla, joten pakkohan Vapauden puolesta on jatkaa ruohojuuritason raportointia myös tänään.

 

Klo 12.12 alkaa IG live @thechristofferweiss kanavalla kun kävelen läpi keskustan ja käyn katsomassa miltä Mansku näyttää, varsinainen striimi sitten klo 14

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Convoy & SAVE Sote

 1. Olipa kuvottavaa katsella kaljatölkki kädessä örveltäviä ja röökiä imeviä teineja (ja joitakin aikuisiakin) vrt. esim. tämä kulkue muutama vuosi sitten. Mikä kontrasti! https://www.youtube.com/watch?v=Uh_TKxQMWzc
  Kumpaa se (((cabal))) pelkää enemmän? Miettikää? Miettikää tarkasti.

  Miettikää millainen vaikutus on järjestäytymisellä, asiallisuudella, kunniallisuudella, ja ryhdikkyydellä. Arvokkuus vetoaa myös suureen yleisöön eniten.

  https://tokentube.net/view?v=3753910344

  Oliko tuossa Convoy toiminnassa missään kohdassa mitään arvokkuutta? Oliko ne mitään muuta kuin huomionhakuiset kadunvaltausbileet? Mitä räyhäämisellä saavutetaan suuren yleisön silmissä?

  Ihmiset lähtevät kyllä mukaan asialliseen, mutta eivät epä-asialliseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*