Free speech 5 helmikuun, 2022

 

 

Laiton Lehti kertoi miten keskiyön jälkeen polpo hyökkäsi Convoy-vapauskulkueen kimppuun ja etenivät Mannerheimintietä vyöryttämällä.

 

 

Polpo pahoinpitelee Convay-vapauskulkueen mielenosoittajia. Persujen vpj. Mauri Peltokangas puolustaa polpoa!

 

 

Mielenosoittajat eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan asettivat autoja poikittain tien tukoksi.

 

 

 

 

 

 

Jopa mielenosoittajien puolella oleva hinausauto [korjaus: nostinauto] oli asettunut poikittain.

 

 

 

 

 

Tässä aseistettu poliisi hyökkää rohkean naisen kimppuun autojen välissä. Viaton nainen kidnapattiin ja vietiin putkaan.

 

 

 

 

Rohkeat miehet pysyivät paikallaan, jolloin poliisit kävivät kimppuun.

 

 

 

 

Kaiken kukkuraksi alla oleva poliisi varasti yhdeltä mielenosoittajalta tämän Suomen lipun. Poliisi rypisti lipun ja heitti sen maahan.

 

 

 

Tässä lipun häpäisijä.

 

 

 

Polpon vyöritys on hidastunut. Ehkä se kohta loppuu. Jos paikalle tulisi muutama sata mielenosoittajaa lisää, niin polpo joutuisi varmasti pysähtymään!

 

Polpo vain jatkoi vyöryttämistä ja kello kahden aikaan yöllä oli saanut työnnettyä mielenosoittajat pois autojen keskeltä.

 

 

 

 

Poliisi pysähtyi vihdoin Mannerheimin-patsaalle ja loi siihen rivin samalla, kun Sjöbergin hinauspalvelu auttoi kansanvihollisia siirtelemään autoja.

 

 

 

Sen pituinen se.

 

Tosin tämä oli varmasti vasta ensimmäinen erä! Suomen kansa on heräämässä!!

 

 

 

25 thoughts on “Convoy-vapauskulkue pysäytti poliisin barrikaadilla, mutta polpo pääsi läpi!

  1. Yleensä läskit poliisiämmät pistetään ampumaan kumiluoteja kansallismielisiin kun ei muuhun pysty.

 1. Ei ole hinausauto vaan iso nostinauto, joka on nostettu ilman tukijaloillaan. Ei lähde hinaamalla mihinkään ja muutenkin on autot pantu niin nättiin solmuun että vaikea niitä on hinaamalla pois saada. Todennäköisesti polpo alkaa uhkasakkojen voimalla painostamaan omistajia siirtämään ajoneuvonsa. Siellä on bussikin poikittain tiellä!

 2. Ei tämä convoy -kulkue mikään vapauskulkue ollut vaan sekalaisen joukon rähinä ja sekin oli vain tussahdus ennakkohehkutukseen verrattuna. Kulttuuriväen mielenosoitus oli mielenosoitus, tässä epämääräisessä kulkueessa ei ollut mitään mielenosoitukseen viittaavaa.

  1. Ainoa joka tässä on rähissyt on kylläkin Ano. Convoy oli positiivinen katukapina ja prostesti, jonka ei ole tarkotus edes olla mikään varsinainen mielenosoitus. Kulttuuriväen mielenosoitus taas on vain maskiorjien, piikkilampaiden ja passifanien turhaunut älähdys oman elinkeinonsa kärsimistä rajoitusten takia, jotka pitäisi juurikin korvata maskiorjailulla, piikittämisellä ja passeilla. Heillä on hallitustakin kovempi linja.

   1. Anon viimeisin rähinävideo jää elämään. On se niin legendaarinen haukkuminen. Aina kun tunnen onnistuneeni, ettei tyytyväisyyden tunne mene yli, katson Anon ruoskintarähinävideon ja olo palaa normaaliksi.
    ”Joka Ikinen tollo siellä vastaanottimen toisessa päässä”. .. Ja sitten nauran ainakin sisään päin.

  2. Kukaan ei ole kertonut kulttuurialan miekkarista. Se oli tussahdus. Viime kesän kulttuurimiekkari oli kuin natsien kokoontuminen. Väki tympeässti mustissa vaatteissa, puuttui vain natsitervehdys, vaikka suurin osa on veronmaksajien elättientisiäkommareita.

 3. Marcon ”Poliisi hyökkäsi kimppuun” on suomeksi mielenosoitus jatkuin yli sovitun aikarajan, jonka jälkeen poliisin antoi hajaantumiskäskyn ja alkoi hinaamaan autoja. Osa mielenosoittajista ei totellut käskyä vaan yritti estää toimintaa. Luulitteko todella että voitte maleksia Mannerheimintiellä samaan tapaan kuin Marco aikoinaan torilla?

  1. Missä välissä on luvattu, että mielenosoitus loppuu? Ainoa minkä olen kuullut, ett’ä mielenosoitus jatkuu kunnes vaatimuksiin suostutaan ja kello 22 jälkeen ei tööttäillä autoilla.

 4. Polpo toimii täysin samalla tavalla kuin Venäjän poliisi! Polpo vihaa demokratiaa ja valkoista Suomea!

  On syytä muistaa, että sisäministeriön kansliapäälikkö Kirsi Pimiä on pitkän linjan emäkommunisti, joka vihaa suomalaisia naisia ja lapsia ja ennen kaikkea valkoista rotua ja ydinperhettä!

  1. Polpo oppi tapansa Venäjän vallan aikana ohranalta. Pitkät perinteet. Oppi on tullut idästä. Pitäisikö tehdä puhdistus ja uudistus.

   1. Todella hyvä pointti. Suomen poliisi ja tuomioistuinjärjestelmä on kulttuuriltaan todellakin enemmän itä- kuin länsimainen. Poliisi ja tuomarit eivät yhtään häpeä tyrannimaisia otteitaan, vaan ovat niistä ylpeitä. Lännessä sentään yritetään pimittää viranomaisten puolueellisuutta ja korruptiota.

    1. Suomalaisten pitää oppia niistä venäläisten joistakin hyvistä puolista ja ottaa parhaat puolet sekä idästä, että lännestä. Venäläisiä on vastaavasti turha käskyttää hallinnon toimesta. Eivät taatusti alistu auktoriteeteille ja perhe, sekä suku ovat hyvin tärkeitä. Saattavat etsiä kadonneita lapsia muun kylän kanssa jne. Yhteisöllisyys, aito vanhoilliskristillisyys, radikaali aitokansallismielisyys ja hyvät paikallisyhteisöt takaisin! Kyllä tämä tästä yhdessä.

  2. Niin toimi samalla tavalla kuin aika monen maan poliisi. Hajoitti kännisten ääliöiden kokoontumisen ja otti rähinöitsijät kiinni. Käsittääkseni noin toimitaan kaikissa länsimaissa.

 5. Nämä tyrannimaiset maanpetturipoliisit ovat ulkonäöllisesti kaikki jotain täydellisiä nynnyjä ja betamiehiä. Helppo tulla rajattomalla vallalla, aseilla ja ylivoimalla alistamaan.

  Harvat rohkeat suomalaiset miehet eivät kuitenkaan alistu ja antaudu!

 6. Taisi olla nämä poitsut POLAMK:n aloittaneita ressukoita jotka Taponen on määrännyt koiran tehtäviin. Harjoittelua ennen kentälle menoa. Ei näistä mitään kunnon kansalaisia ikinä kasva vaan väkivaltapeleihin viehtyneitä psykopaatteja jotka eivät uskalla ottaa mittaa mies miestä vastaan ilman taustatukea tai patukkaa. Sama toimintaperiaate idän ihmeillä jotka porukalla pieksevät ihmisiä vain koska se on heidän mielestään huvittelua.

 7. Myös Ka­na­das­sa hal­li­tus hyök­kää mie­le­no­soit­ta­jia vas­taan.

  Ca­na­di­an Truc­kers Being At­tac­ked by Go­vern­ment

  Nä­mä aseel­li­set hyök­käyk­set ovat Sch­wa­bin agen­dan mu­kai­sia käs­ky­tyk­siä va­sal­li­hal­li­tuk­sil­le.

  On odo­tet­ta­vis­sa maa­il­man­laa­jui­nen kiel­let­ty­jen kau­pun­kien ver­kos­to (jos me­no saa jat­kua) Pe­kin­gin tu­hat­vuo­ti­sen pe­rin­teen mu­kai­ses­ti.
  – Was­hing­to­nin Ca­pi­tol Hill on esi­merk­ki­nä rakn­ta­jil­le; si­tä­hän lin­noi­te­taan jat­ku­vas­ti uu­sil­la suo­ja­muu­reil­la.

  Mil­loin Suo­mi aloit­taa val­ta­kes­kus­ten lin­noit­ta­mi­sen?

 8. Maanpettureille opetetaan jo poliisikoulussa, että Suomi suomalaisille on vihapuhetta ja et edes pääse poliisiksi jos et ole ääri-ääri-suvakki. Joka ikinen poliisi on petturi ja vihollinen.

 9. Tämä Convoy oli täys vitsi ja farssi, kiltisti peräännyttiin kun poliisi otti muutaman askeleen eteenpäin.

  Marcosta pitäisi ottaa oppia miten poliisia vastustetaan. Marco yksin vastaa sataa convoy vässykkää.

  1. Painon puolesta kyllä, mutta samalla tavalla hän lähtee poliisin kyytiin kuin pieni vinkuva sika.

 10. Ainoa ihmissaasta on tämä mieltään osoittava känninen ihmissaasta. Ainoat rohkeat ovat poliisit jotka joutuvat näiden mielisairaiden kanssa paininaan.
  Hyvästi idiootit!

Comments are closed.