Marco de Wit 5 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Eilen ihmiset näkivät miten polpo hyökkäsi rauhanomaisten mielenosoittajien kimppuun.

 

Convoy-vapauskulkue pysäytti poliisin barrikaadilla, mutta polpo pääsi läpi!

 

 

Niinpä tänään Helsingin keskustaan on virrannut paljon kiukkuisia kansalaisia. Väkivallan sijasta he kuitenkin jatkavat rauhanomaista toimintaa.

 

Ai miten? No, valtaamalla jälleen ydinkeskustan!

 

 

Tällä kertaa valtaus on täysin spontaani. Mitään johtajaa ei ole. Kukaan ei oikeastaan edes tiedä, että mitä seuraavaksi tapahtuu.

 

Toisaalta tämä on nerokas strategia, koska se tekee polpon voimattomaksi!

 

Ihmiset kävelevät ja kokoontuvat huolettomasti keskelle ydinkeskustan risteystä.

 

 

 

 

 

Tämän auton kuljettaja on todellinen nero. Vaikea keksiä parempaa liikenteen tulppapaikkaa kuin parkkeerata poikittain ydinydinkeskustan risteykseen!

 

 

 

 

Kaiken kukkuraksi kuuluisa saunamies on palannut. Ja tällä kertaa parkkeerannut saunansa vieläkin keskeisemmälle paikalle risteykseen!

 

 

Saunoittelut ovat käynnissä!

 

 

 

Upeaa pojat. Tämä on todellakin spontaani kansannousu!

 

 

Katso lisää livestä:

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “LIVE: Johtajaton mielenosoitus pysäyttänyt Helsingin ydinkeskustan liikenteen!

 1. Niin eli nyt ei enää edes osoiteta mieltä vaan ainoastaan häiritään liikennettä. Eikö tuota voisi toteuttaa vaikka siellä Tampereella Marcon naapurustossa. Eduskunta ole edes paikalla niin tuo on ainoastaan tavallisten ihmisten kiusaamista.

  1. Onhan siellä pari plakaattia, banderolli ja saunakin! Ihmiset huutaa Ei piikkejä, Ei piikkejä. Kyllä ujot suomalaiset tarvitsevat vähän rohkaisua, että alkavat huutamaan iskulauseita.

   1. Kun valtiovalta on haudannut lait ja korvannut ne tyranniallaan, niin tottelemattomuudesta ja vastarinnasta on tullut kansalaisvelvollisuus!

    1. Se oikeuttaa vaikeuttamaan tavallisen ihmisen elämää? Mitä jos kohdistaisitte vastarinnan vaikka päättäjien suuntaan? Ei varmaan onnistu kun pitäisi nähdä vaivaa. Kivempi vain ryypätä ja rellestää keskellä manskua.

     1. Eikö teillä ole muutenkin vaikeaa ilman kansallismielisiä ja kristittyjä suomalaisia?

   2. Eli pelkkää kiusaa. No eipä teistä enempää kukaan odottanutkaan. Onneksi loppuu maanantaina leikkiminen niin saadaan teidän ryyppybileetkin paketoitua.

  2. Tavallinen ihminen ei kannata koronarajoituksia tai koronapassia ja tottakait Tampereelle tarvitaan oma Convoy kerta Oulussakin oli. Eroa halllitus.

  3. Juuri ne 500 000 TAVALLISTA KANSALAISTA pääkaupunkiseudulta olisi saatava mukaan puolustamaan kansamme vapautta ! Ei ole oikein olla vapaamatkustajana tässä tilanteessa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*