Free speech 5 helmikuun, 2022

 

Vapauden puolesta:

 

Perjantain tulos: 55 kiinniotettua ja Mansku putsattu ajoneuvoista.

 

Virkavalta 1 – Mielenosoittajat 0 Kuinka käy tänään?

 

Huhut liikkuvat että kulkue kokoontuu useampaan paikkaan pääkaupunkiseudulla klo 17.00 ja lähtevät sieltä yhdessä kohti Eduskuntataloa. N klo 18.00 tiedämme paremmin…

 

 

 

 

 

11 thoughts on “LIVE: Convoy-vapauskulkue. Osa II

 1. Toimintaa, rohkeita hienoja ihmisiä ja kauniita nuoria naisia osoittamassa tukea vapaudelle!

  1. Missä sinä niitä näet? Ei siellä ole kuin räyhääviä hyväuskoisia harhaanjohdettuja ihmisiä.

   1. Harhaanjohdetut uskoo korona valheeseen. Ei ole mitään pandemiaa. Koronapassi on typerin keksintö ikinä. Hallitus pois.

  1. Marco, sä saisit jumalankin kanssa konfliktin aikaiseksi joten toi sun kristinusko-öyhötys on aika kaukaa haettua.

 2. Ei saatana että saa taas hävetä silmät päästään kun tätä kattoo. Ens kerralla kun aletaan kaataan hallitusta voitasko ees yrittää tehä se selvin päin?

  1. Minä aikanani vaadin miekkareissa alkoholin nollatoleranssia, mutta kyllä se vaan nyt on niin, että tehokkain keino synnyttää Suomessa jatkuva kansannousu on antaa viinan virrata. Näin tulee taatusti spontaani johtajaton kansannousu ainakin viikonlopun ajaksi.

   Näinhän se Orleansin sukuhaarakin pääsi eroon kuninkaallisista serkuistaan, kun järkkäsi Ranskan vallankumouksen tarjoamalla Pariisin rahvaalle paljon kakkua ja viinaa. Suomessa ei edes tarvita kakkua.

     1. Virolaiset ja venäläisethän ei viina käytäkään ja mitäs nämä on jollei matuja? Niin eli koko porukalle maistuu ja paljon. Ei yllättäne ketään, tuskin töihinkään on kiire.

    1. Itse kävin siellä selvinpäin. Suomessa on tapana että varsinkin nuoret juo viikonloppuisin ja minusta se on ihan ok. Kakkua ei ollut tarjolla mutta kahvia, keksejä ja jotain muutakin syömistä löytyi ilmaiseksi. Tipin antaminen oli vapaaehtoista.

Comments are closed.