12 thoughts on “Päivän kuva: Polpo

 1. Kuka on koko maailman rakenteellisen väkivallan ja tyrannian toteuttaja? Poliisi. Siksi poliisi kuuluu maailman pohjasaastaan. Hän ei seuraa oikeutta, oikeudenmukaisuutta ja omatuntoa, vaan toimii käskystä robottina joka ei ajattele, eikä kykenisikään kriittiseen ajatteluun vaikka yrittäisi. Muuten hänestä ei olisi koskaan ja ylipäätään tullut kakistokratian verikoiraa. Hänen perintönsä tälle maailmalle on mitä häpeällisin.

  1. Ei sinne liian syvälliseen ajatteluun kykeneviä sisään oteta, eivätkä välkyimmät poliisikouluun hae?

 2. Poliisit ovat todellista ihmissaastaa, ihmisten pohja-ainesta. Älä koskaan luota poliisiin!

 3. Suomihan on kuten Saksa aikoinaan. Samat henkilöt maata johtavat kulissien takana ja saattavat laittaa suomalaiset sotimaan taas Venäjää(entinen Neuvostoliitto) vastaan.
  Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 1. Tilinteko.
  3.Luku. Yleisiä poliittisia mietteitä Wienin ajaltani:
  -Nykyisen demokraattisen parlamentarismin tarkoituksena ei olekaan muodostaa viisaiden miesten kokousta, vaan sen tarkoituksena on pikemminkin haalia koolle joukko henkisesti epäitsenäisiä nollia, joita on sitä helpompi johtaa tiettyjen suuntaviivojen mukaan, kuta suurempi kunkin yksityisen omakohtainen ahdasjärkisyys on. Ainoastaan sillä tavoin voidaan harjoittaa puoluepolitiikkaa nykyisessä huonossa merkityksessä. Ainoastaan tällä tavoin on myöskin mahdollista, että se, jonka kädessä ”nyörit” todellisuudessa ovat, voi aina pysytellä varovasti taka;alalla voimatta koskaan joutua vedetyksi mieskohtaisesti tilille.

  2.Luku. Oppi ja ahdinkovuodet Wienissä:
  -Kun noin, halki pitkien ihmiskunnan historian ajanjaksojen, tutkivasti tarkastelin juutalaiskansan toimintaa ja vaikutusta, mielessäni heräsi äkkiä ahdistavana kysymys, eikö tutkimaton kohtalo mahdollisesti sittenkin halunnut, syistä, jotka meille ihmisparoille pysyvät tuntemattomina, ikuisesti muuttumattoman päätöksensä nojalla tuon pienen kansan lopullista voittoa.

  12.Luku.Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen ensimmäinen kehitysaika:
  -Suuret joukot ovat ainoastaan kappale luontoa, eikä niiden tunne käsitä sellaista, että samat ihmiset, jotka väittävät tavoittelevansa päinvastaista, puristavat toistensa kättä.

  1. Kirjoittiko A.Hitler oikeasti Taisteluni? Miksi se siihen jäi? Kuka sen miljoonapainokset kustansi?

   Se jaettiin jokaiseen talouteen Saksassa ja Suuren Johtajan kirjoituksia piti jokaisen saksalaisen opiskella päivittäin. Taisteluni syrjäytti Raamatun. Ilmankos koko paska romahti

   1. Olisi sitten Saksa kaatunut tai ei, niin suvakismin aalto ja mädättää ei olisi ollut mitenkään mahdollinen erittäin voimakkaasti aidossa vanhoilliskristillisessä Saksassa ja valkoisia kristittyjä lapsia olisi syntynyt valtavia määriä. Ainoastaan oikea vanhoilliskristinusko pelastaa meidät ja perheemme!

  2. Paljon kommareita täälläkin pyörii. Juhlitte taatusti Voitonpäivää Janus Putkosen kanssa? Onhan se hienoa että hävisimme sodan ja kommunismi jyllää hyvin edelleen EU-liittovaltiossakin. Shalom! Rukousaamiaiselle Soinin ja Huhtasaaren kanssa.

 4. Mikä on paras tapa herätellä vielä nukkuvaa kansanosaa tähän koronahuijaukseen? Nuo mielenosoittajat ovat jo hereillä. Moni ihmettelee sitä, miksi ihmiset tuolla tavoin kaduilla mieltä osoittavat ja kysyvät miksi?
  Ehkä se auttaa, että jakaa näitä flyereitä vielä nukkuville? Yksikin asiaan herännyt on voitto. Mitä olette mieltä?

  Itse sain vuosi sitten tuollaisen flyerin käteeni (marketin ovella) ja aloin tutustumaan asioihin vähän toiselta kantilta. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että aion tänään tulostaa noita pienen erän ja suunnittelen missä olisi eniten kiinnostuneita, jonne kannattaisi jalkautua näitä jakamaan. Ehkä jokin lapsiperheiden asuinalue? Mitä sanotte tästä suunnitelmasta?

  https://koronarealistit.com/tag/tulosta-ja-jaa/

Comments are closed.