Free speech 5 helmikuun, 2022

 

 

Laiton Lehti kertoi miten koronatyranniaa vastustava Convoy-vapauskulkue pysäytti polpon hyökkäyksen.

 

Convoy-vapauskulkue pysäytti polpon hyökkäyksen kansanrintamalla ja Maamme-laululla!

 

 

Keskiyön jälkeen polpo aloitti kuitenkin uuden hyökkäyksen.

 

 

 

 

Ensin tämä pikkupoikapoliisi kävi kiinni Vantaan kaupunginvaltuutettuun Milad Dehghaniin.

 

 

 

 

Tämän jälkeen poliisi hyökkäili useiden viattomien ihmisten kimppuun murskaamalla luita. Tietysti vielä pamppua kaupan päälle.

 

 

 

 

Polpon uhrit laitettiin välittömästi maijaan.

 

 

 

 

Poliisi jatkaa vyöryttämistä.

 

 

 

Tällöin monet mielenosoittajat kuitenkin alkoivat rakentaa ihmismuuria. Eräs mies huusi, että ottakaa toistenne käsistä kiinni!

 

Juuri tällä H-hetkellä paikalle ilmestyi persujen kansanedustaja ja varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas!

 

 

 

 

Arvatkaas mitä Peltokangas alkoi selittämään poliisin pahoinpitelemille ihmisille?

 

Alkoi puolustamaan poliisia. Poliisi on hyvä ja sinun pitää alistua poliisin väkivaltaan!

 

 

 

 

Alla olevassa kuvassa mielenosoittajat ovat ihmeissään Peltokankaan petturuudesta.

 

Huomaa, että Huuhtanen ei yrittänyt mitenkään auttaa näitä mielenosoittajia edes neuvoilla, vaikka kokeneena aktivistina tiesi kyseessä olevan H-hetki. Jos ihmiset olisivat tarttuneet toisiaan kädestä kiinni ja luoneet ihmismuurin ja tarvittaessa osa olisi lopulta istunut maahan, niin polpo ei olisi mitenkään voinut edetä. Resursseja ei olisi ollut satojen ihmisten kantamiseen. Gandhin passiivisen vastarinnan malli olisi toiminut loistavasti.

 

Huuhtanen tiesi tämän kaiken, mutta antoi Peltokankaan heikentää kansan tahtoa ja näin murtaa muuri.

 

Kaiken kukkuraksi Huuhtanen levitti koko ajan tappiomielialaa selittämällä, että ihmisiä on liian vähän. Vielä mitä! Paikallahan oli enemmänkin kuin tarpeeksi ihmisiä muuriin ja istumisjarruttamiseen! Huuhtanen taatusti tiesi tämän. Ehkä juuri tämän takia hän vaikutti koko ajan masentuneelta. Kyllähän sitä masentuu, kun tietää auttavansa polpoa!

 

 

 

Monet mielenosoittajat suuttuivat Peltokankaalle ja vaativat häntä poistumaan paikalta!

 

”Mitä sä oikein selität? Mee v****** täältä.”

 

 

 

Mistä Laiton Lehti tämän kaiken tietää? Kuuntelemalla Panu Huuhtasen Reformi-studio striimiä.

 

Ja arvaas mitä? Huuhtanen meni niin pitkälle, että koko ajan vähätteli ja puolusteli Peltokankaan petturuutta!!

 

Onko Huuhtasella näin kova hinku päästä peruspettureihin?

 

 

 

Huuhtanen ei uskaltanut sanallakaan kritisoida Peltokangasta. Niinpä hän myös äkkiä käänsi kameran pois, kun mielenosoittajat alkoivat vaatia Peltokangasta poistumaan paikalta. Huuhtanen ei halunnut kuvata persuille noloa tilannetta.

 

Sitä paitsi eihän Supon miehiä saa kritisoida tai asettaa noloon tilanteeseen!

 

 

 

Mietippä. Persujen vpj. Peltokangas tulee puolustamaan kansalaisia pahoinpiteleviä kansanvihollisia. Kansalaiset raivostuvat ja käskevät Peltokankaan lähteä v******. Toimittaja Panu Huuhtanen ja kaikki muut ”vaihtoehtomediat” vaikenevat asiasta jättäen hämmästyneet polpon uhrit yksin samalla, kun peruspetturit pääsevät jälleen kuin koira veräjästä jatkamaan vapausliikkeen sabotoimista.

 

 

Laiton Lehti liioittelee? No, katso itse videolta kohdasta 6h 41 minuuttia alkaen.

 

Huuhtanen tiesi, että jos olisi sanallakaan kritisoinut varapuheenjohtaja Peltokangasta tai edes kuvannut tilannetta läheltä, niin tie persuihin ja eduskuntaan olisi sulkeutunut peruuttamattomasti!

 

Eikä tilanne VKK:ssakaan ole juurikaan parempi. Peltokangashan on hyvää kaveria VKK:n puheenjohtajan Ano Turtiaisen kanssa, joka pari päivää sitten ihan suoraan pyysi polpoa käyttämään Convoy-vapaussaattuetta kohtaan ”kovia otteita”.

 

Niinpä sekä VKK- että persu-uransa tyrehtymistä pelkäävä Panu päätti olla hiljaa ja teeskenteli, ettei muka huomannut Peltokankaan törkeää petturuutta.

 

Voi Panu. Noloa. Tosi noloa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

44 thoughts on “Polpo pahoinpitelee Convoy-väkeä. Persujen vpj. Mauri Peltokangas puolustaa polpoa! Panu Huuhtanen peesaa!

 1. Jo on persujohdon Peltokankaalla otsaa tulla paikalle nuoleskelemaan polpoa. VKK:n pelkurimainen johto sentään tajusi pysyä pois.

  1. Joo, VKK:n puheenjohtaja Turtiainenhan oli mennyt ystäväänsä Peltokangastakin pidemmälle, kun suoraan usutti polpoa ”käyttämään kovia otteita”. Jännä juttu miten Laiton Lehti on jälleen AINOA media, joka kertoo sekä persujen että VKK:n (varapersut) petturuudesta. Ovatko kaikki muut mediat ja toimittajat tosiaan näin mätiä?

 2. Laiton Lehti on Suomen kataluuden ja petturuuden yössä vapauden soihtu.

  Peruspetturit ja EVVK tyrannian tukipilareina.

 3. Älä nyt dewit viitti valehdella, että oikeen luita murskattiin. Vaikka eihän se ole mitään uutta sinulle. Ylivoimaisesti suurin osa jutuistasi on pelkkää valetta. Et ole vieläkään oikaissut koululainen – lehden valhekannen julkaisua. Sinusta kaikki ja jokainen, joka ei samaa mieltä kanssasi on mädättäjäbakteereja vain sinä olet puhtoinen pulmunen. Samaan kategoriaan lasken sinun joo -miehesi ”aimo miehen”

 4. Peltokangas on tyypillinen petturipersu. Hän teeskentelee jatkuvasti, paukuttaa teatterimaisesti nyrkkiä pöytään ja sanoo aina välillä perkelettä, koska saa tällaisella teatterilla ääniä. Tositilanteessa hän sitten puukottaa aina omaa kansaansa selkään aivan täysillä. Sama juttu Tavion kanssa.

  1. Peltokangas ja Tiainen ovat teatraalisia näyttelijöitä kun taas nyhverö Tavio on vain perinteinen limainen poliitikko.

   1. Poliitikot ovat tuulenhaistajia, tuuliviirejä ja opportunisteja. Se hyvä puoli tuossa, että heihin voi painostuksella vaikuttaa, koska eivät ole taistelijoita sielultaan. Antavat periksi hillotolppien toivossa ja painostuksen alaisena.

    1. Mikäli tuo on määritelmä niin pyörrän puheeni. Marcosta tulisi mahtava poliitikko.

 5. Mitä voit tehdä rikollisille joilla on rajaton valta tehdä mitä vaan, jotka eivät koskaan joudu vastuuseen ja joilla on aseet? He ovat osa järjestäytynyttä rikollisuutta, eivät kansalaisten puolella, eivätkä poliisit ole koskaan olleetkaan. Älä koskaan luota poliisiin!

  1. Sitä kutsutaan mafiaksi. Mutta sellaista ei ole Suomessa, eikä ole rakenteellista korruptiota, ainakin Sanoma-Pfizerin mielestä. Lääkejätit omistavat myös suuret mediatalot sekä kansanedustuslaitoksen.

 6. Häpeä Panu Huuhtanen! Tämä ei todellakaan ollut sinulta ensimmäinen raukkamainen hetki ja teko! Todella iljettävää käytöstä. Persujen suojatyöpaikka himottaa?

  1. Panu on sentään Suomen miakkariskenen kovin luu tällä hetkellä sekä Reformi-meedian vastaava päätoimittaja. Panu on järjestänyt miakkareita menestyksellisesti jo 7 vuotta ja ottanut osumaa kunnolla. Mm. käsi lähti irti kun kurdit hakkasi Panua törkeästi.

   1. Sikamaisten kurdien röyhkeää rotuvihaa ja terroristista iskua ei pidä koskaan unohtaa! Hyi kurdit hyi yääk!

   2. Ilkeää ironiaa. Kyllä oikeasti käsi vahingoittui. Ja kyllä hän on ihailtavan aktiivinen. Ja aika kova kritisoimaan koronatyranniaakin. Tämän takia Laiton Lehti lopetti hänestä kirjoittamisen. Oli mikä oli, niin ainakin yritti tehdä jotain.

    Lisäksi ennen vaaleja ei haluttu kritisoida. Ollaan siksi jopa katsottu sormien läpi sitä kuinka Reformi-Studiokaan ei uskalla kritisoida Putkosta, äänestyskoneita tai edes persujen takinkääntöä pakkorokotuksissa ja lasten kokeellisissa injektioissa. Panu edelleen haaveilee persuihin pääsemisestä. Onhan se pari kertaa ollutkin todella lähellä, joten ei hän voi alkaa persujen mädännäisyyttä paljastamaan.

    Viime yöllä Panu kuitenkin paljasgti KAIKILLE massiivisen opportunisminsa kun todella törkeästi peesaili ja käytännössä auttoi Peltokangasta muurinmurtopuuhissa. Suoraan sanoen tuota en olisi odottanut edes Panulta. Implikaatiot ovat hurjat.

    Ymmärrän, että moni mielenosoituksissa vain vähän ollut ei välttämättä tajunnut mitä Panu ja Peltokangas tekivät. Niinpä julkaisen huomenna aikajanan kuvakaappauksineen siitä muurinmurto-operaatiosta.

 7. Poliisin taistelujoukot suojelevat raivokkaasti maamme eliittiä. Poliisirintama oli myös valmistautunut ampumaan kansanjoukkoa.

  1. Poliisivoimat oli sidottu miekkarin purkamiseen. Ravintolat saivat varmaan olla auki aamunyön tunneille asti.

 8. Siis Maurihan on aina ollut vanhojen ja yleisesti tiedettyjen asioiden höpöttäjä. Niillä auto-videoillaan se on tuonut julki vain niitä asioita jotka ovat yleisessä tiedossa mutta ei ole itse ottanut kantaa puolesta tai vastaan. Yleisin slogan on ollut ”miettikää vähän, täälä on hommat ihan sekaisin”. Eli se ei ole saonut ikinä mitään. Narsistinkin tunnistaa siitä että se saa suuret ihmisjoukot seuraamaan itseään.

  No, niin tai näin. Voi olla että Maurin taivat ja Persujen taival oli tässä. Kansanliike VKK on saanut monet persut jo riveihinsä. Ja sieltä tulee Persuille Mätky.

 9. Nynnykangas on esinahattomien juoksupoika!

  Sisäministeriön kansliapäälikkö Kirsi Pimiällä oli varmasti torttu kosteana, kun Polpo hyökkäsi täysin rauhanomaisten tavallisten suomalaisten kimppuun!

  Muistakaa! Kommunistit vihaa suomalaista rotua!

  1. On siellä viime yönä ollut tortut kosteana varmaan muillakin hallinnon naisilla seuratessaan Kuinka pamputus poliiseilta sujuu. Varmaan haluaisivat samaa pamppua itsekin, ainakin alitajuisesti. Mustaa (kumi)pamppua kilometritolkulla.

  2. Hirvisaari, Soini, Huhtasaari, Turtiainen, Peltokangas… Rukousaamiaisella nähdään, shalom! Kommunistinen N-liitto oli täysin juutalaiskommunistien laitos. Nämä juutalaiset eivät ole Juudeasta vaan ne ovat käännynnäisiä, joista tuli israelilaisia vasta 125 e.Kr. Nämä ihmiset ovat alunperin lähtöisin Edomista, eivät siis Juudeasta, vaikka juutalaisiksi heitä on kutsuttu. Kasaarit taas ovat turkkilainen heimo nykyisen etelä-Venäjän ja Kazakstanin alueelta.

   ”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi ******* viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous [oik. vallankaappaus] ei ollut ”venäläinen vallankumous”. Se oli ******* ***** valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman ***** käsissä.”

   —Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn

   1. Sorry, kun piti sensuroida. Tuosta olisi muuten TAAS tullut syyte. Btw, tuo ei taida olla ihan tarkka sitaatti, mutta tohon suuntaan hän tosiaan puhui. Niinpä yksikään kustantamo ei ole suostunut hänen viimeistä kirjaansa suomentamaan.

    1. Löytyisikö Suomesta joku rohkea kustantaja ja kääntäjä? Olisi varmasti myyntimenestys.

     1. Tämä olisi tärkeä tehtävä! Nobel-palkittu nero paljasti kirjassa KAIKEN esinahattomista!!!

     2. Tämä on suorastaan rikollista ettei kyseistä kirjaa ole vieläkään suomennettu ja jotkut ihmiset eivät halua että se suomennetaan!

 10. Olisi jo aika ihmisten irrottautua yhteiskunnasta ainakin siten, että äänestämispelleily jätetään unohduksiin.

 11. Perussuomalaiset ja VKK:n johto tullaan tutkimaan vielä erittäin tarkkaan, että ketkä ovat olleet kenenkin sabotäärejä ja vakooja ja heidät tullaan muistamaan sellaisina oikein kuvien kera. Lapset ja nuoret oppivat kouluissa, että ketkä näistä olivat vihollisen vakoojia, terroristeja ja sabotäärejä.

 12. Perussuomalaiset tulevat vielä joutumaan vastuuseen maanpetturuudesta ja vieraiden valtojen avustamisesta.

 13. Laittomassa Lehdessä on kaikki parhaat, rohkeimmat ja kiinnostavimmat jutut. Muita ei oma kansa kiinnosta. Kaikki muut pelaavat jotain satanistista peliä, eikä haittaa vaikka lapsiin ja raskaana oleviin naisiin tungetaan myrkkypiikkejä ja viedään kaikki ihmisten oikeudet. Ollaan niin säälittäviä betamiehiä, että myydään kaikki muut, jotta itse saadaan jotain.

 14. Robottipoliisi olisi parempi kuin keskellä naamakuvassa näkyvä tyhjin silmin tuijottava hybrimalli, puoliksi kone, puoliksi ” human being.”

 15. Laiton Lehti on myös ainoa lehti joka tuo petturit esille, oli petturi sitten kuka tai missä hyvänsä. Sillä ei ole väliä kuka ja missä ryhmässä joku petturi sattuu olemaan. Kaikki petturit esiin!

 16. Monet aitokansallismieliset näkivät viimeistään tässä vaiheessa Peltokankaan olevan selkään puukottava maanpetturi. Käskivät heti painua helvettiin rikkomasta aitokansallismielisen ryhmän yhtenäisyyttä.

  Pikku hiljaa viimeisetkin rotat ovat paljastaneet karvansa ja kuka on poliittisen poliisin mies.

 17. Peltokangas ei ollut tähän aikaan liikenteessä sattumalta. Hänen tarkoitus oli nimenomaan hajoittaa ja lannistaa ryhmää, jotta poliittinen poliisi saa pahoinpideltyä hienot ja rohkeat aitokansallismieliset ihmiset.

  Perussuomalaiset ovat koko ajan, jo vuosia järjestelmällisesti tuhonneet ja terrorisoineet toisinajattelijoita ja ovat tehneet kaikkensa saattaakseen poliisivaltion Suomeen ja antaakseen suomalaisille valheellista toivoa hallittuna valeoppositiona. Heitä kiinnostaa vain he itse, raha ja valta mitä he saavat itselleen petettyään kansansa.

  1. Entä jos Peltokangas olisi organisoinut vastarintaa tyyliin muodostatte tähän ihmisketjun ettekä päästä tästä ketään läpi.

   1. Sitten hänen uransa persuissa olisi ollut ohi. Äänestyskoneita hallitseva Putkonen olisi siitä pitänyt huolen. Samalla ministerihaaveet olisi voinut totaalisesti kuopata.

    1. Pointti oli kuitenkin se, että Peltokangas oli siellä juurikin lannistamassa ja hajottamassa kansannousua. Ei hänellä ollut muuta tarkoitusperää. Perussuomalaiset ovat koko puolueena tehneet koko ajan kaikkensa ettei mitään vastarintaa pääse syntymään. Perussuomalaisten puolue hallitsee jopa puolueen sisällä toimivaa terroririnkiä.

    2. Itsensä myyminen oman kansansa ja oman maan kustannuksella kertoo kaiken heikosta miehestä yleisellä tasolla. Henkisesti heikko ja limainen selkärangaton, joka joutuu loisimaan muista ja omasta kansasta elääkseen.

 18. Tämän voi selittää vain sillä, että persujen Halla-homo-osastolla on vannoutuneesta poikamies Huuhtasesta kompromaattia, jolla kiristävät tätä arvaamattomiin muuveihin h-hetkellä. Se selittäisi myös Huuhtasen aiemman käsittämättömän käytöksen SKE:ssä ja Marcoa kohtaan.

 19. USAn republikaaniapuolue otti reilun kannan Capitol Hillin mielen osoittajiin. Mielenosoittajia pitää kohdella reilusti lain edessä. Olispa meilläkin kunnon veroja ja sosialismia vastustava puolue.

Comments are closed.