Free speech 6 helmikuun, 2022

 

Supo oli Suomessa paniikissa, koska Kanadasta alkanut Convoy-vapauskulkue rantautui ensimmäisenä Suomeen.

 

Nato-maat pyysivät Supoa tekemään kaikkensa Suomen Convoy-vapauskulkueen pysäyttämiseksi, jotta dominoefekti saataisiin pysäytettyä.

 

Niinpä Supo mobilisoi kaikki voimansa ja myyränsä. Tästä huolimatta Suomen kansan tahto oli niin voimakas, ettei kulkuetta silti pystytty estämään!

 

Helsinki maailmankartalle! Convoy-vapauskulkue tukki Mannerheimintien. Yli 6000 ihmistä ja satoja autoja!

 

 

Nyt Convoy-kulkueet ovat leviämässä ympäri maailmaa.

 

Briteillä on hyvä musiikkivideo!

 

 

 

Kulkue on tulossa pelastamaan myös eniten koronatyranniasta kärsinyttä Australiaa.

 

 

 

Kulkue leviää synnyinmaassaan Kanadassa yhä uusiin kaupunkeihin ja laajentuu sisältämään myös traktorit!

 

 

 

 

Lähde:

 

 

 

 

28 thoughts on “Convoy-vapauskulkueet leviävät ympäri maailmaa. Suomi vahvisti dominoefektiä Supon sabotaasista huolimatta!

 1. Supon vasikoista ja terroristeja huolimatta todella upeita hetkiä. Pelastetaan varsinkin valkoiset suomalaiset naiset ja lapset!

  Supon vasikoiden maanpetturuus on jotain todella oksettavaa. Ovat niin kyvyttömiä ja heikkoja, että myyvät vaikka oman kansansa ja maansa pelastaakseen itsensä.

 2. Suomessa liikkeellä onkin ollut todellinen valkoinen roskaväki. Häiriköivät juopot, työttömät mielenterveyspotilaat. Se ei ole tehnyt kunniaa edes Convoylle.
  Tämä ihmissasta arvalettavasti lukee myös tätä huumoripläjäystä.

  1. Mistä lähtien suomalaiset poliisit ovat muuten kommunikoineen keskenään saksaksi? Kuulin kun puhuivat keskenään perjantain convoyssa. Onko Suomeen tuotu apuvoimia muista EU-maista?

    1. Minä kuulin että söivät tauolla sikiöitä. Kirjoita tästäkin faktasta juttu.

    2. Keltaliivien aikaan oli tuotu ulkomaalaisia poliiseja. Periaatteessa mm. Saksan tai Itävallan poliisi on saattanut lähettää miehitysjoukkoja Suomeen.

  2. Pysykää sitten erossa meistä mielenterveysihmisistä, niin kaikki ovat tyytyväisiä. Meille sairaille ihmisille Jumala, oma kansa ja oma rotu menevät aina muun edelle.

 3. Huomatkaa, että kuitenkaan missään muualla poliisikaan ei ole ollut niin korruptoitunut, vihamielinen ja törkeä. Ei EDES Iso-Britanniassa jne. Tämä on jo jonkinlainen maailmanluokan ennätys poliisin korruptiossa, puolueellisuudessa ja törkeydessä! Suomalaiset olivat kuitenkin niin rohkeita, että onnistuimme ja tämä on vasta alkua!

 4. Poliittinen poliisi on ollut todella törkeä ja vielä naisiakin kohtaan. Näillä ihmis-saastoilla ei ole mitään rajaa.

 5. Mielenosoittajat kehoittivat toisena päivänä poliisia viemään viattomat hevoset pois autojen seasta ja tulemaan itse vaikka kävellen. Ei ole mitään järkeä tuoda hevosia peloteltavaksi rekkakapinaan.

  1. Paremmin ne hevoset on koulutettu kuin teikäläiset. Kyllä ne parit mielenosoitukset tai festarit kestää.

 6. Taasen satusetä vaudissa. Varmasti Nato pyysi Suomea pysäyttämään kulkueen liskomiesten käskystä, koska kuun pimeällä puolella asuvat natsijuutalaisten ovat paniikissa.

   1. Laittomassa Lehdessä ja radikaalin aitokansallismielisissä, sekä aidoissa vanhoilliskristillisissä porukoissa on myös monia upeita ja hienoja naisia.

 7. Perjantaina polpon riveissä oli naamioitunut hiekkaneekeri provosoimassa rauhanomaisia suomalaisia!

  Polpon strategia on saada kaaos kaduille ja sen jälkeen rinta rottingilla siivota se ja tietenkin puhua paskaa medialle.

  1. Sinähän se huumorimies olet. Ei tuota sinun sepustustasi voi nauramatta lukea. Samoin nauran aivan kippurassa, kun luen dewitin vuodatuksia. dewit ja ”aimo mies” naureskelevat olemattomiin partoihinsa: saatiinpa taas tyhmät lukijat uskomaan valheita kuten taannoin koululainen -lehden valekansi.

   1. Olet valesuomalainen(suvakki)! Eikö hävetä?

    Katso video polpon hiekka***********. ************* on erittäin agressiivinen ja hänellä on vihaiset silmät, joilla tuijottaa seksikkäitä ja vaalearotuisia suomalaisia naisia ja ******** ***********! Tilanne oli *************!

    Miksi tämä erittäin vihamielinen ympärileikattu ******************** ei ole omassa maassaan poliisina? Ettei vaan ************ ******** ******** ja ****** ******* on sitten *********** ”paperittomana” Suomeen?!! Ei täysin mahdotonta. Kysyn vaan.

    Katso video, jos et usko!!! Convoy on erittäin tärkeä ja sitä poliisiin soluttautuneet uuskommunistiset valesuomalaiset ja matut ei estä! Eläköön Suomi-convoy! Voittoon tai kuolemaan!

 8. Kerrankin olimme jossain upeassa asiassa Euroopan ensimmäisiä! Suomalaiset eivät antaudu kun kerran päättävät tehdä jotain.

 9. Jumala voittaa lopulta vihollisemme satanistiset joukot. Pyhä linja ei petä! Eteenpäin! Ei peräännytä!

 10. Suomi-convoysta jalostuu vielä hieno perinne. Ehkäpä sopi rytmi olisi järjestää convoy kerran kuukaudessa?

  Kesällä on varmasti hienoa järjestää monia convoyta Helsinkiin. Tosin kommunistien raivo ja väkivalta rauhanomaisia suomalaisia kohtaan tulee kiihtymään ja tulemme näkemään polpolta silmitöntä väkivaltaa ja tyranniaa!

  Viattomia poliisikoiria voisi jatkossa ehkä lepyttää koiranmakkaralla? hevosille taas voisi tarjota heinää!

 11. Ajassa 33:50 Polpon naamioitunut hiekkaneekeri! Katsokaa!!! Ei edes osaa puhua Suomea! https://www.youtube.com/watch?v=4mg2YfMJyTM&t=1s

  Alkaako valot mennä päälle? Kohta alkaa tavallisten ja rauhanomaisten suomalaisten murhaaminen! Tai siis murhaaminen on jo aloitettu myrkkypiikeillä, mutta kohtaa alkaa massateloitukset niskalaukauksilla. Itse asiassa matupoliisit tulevat olemaan merkittävässä roolissa tässä murhaamisessa!

Comments are closed.