Marco de Wit 6 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti uskaltaa kritisoida sekä polpoa että valeoppositiota. Niinpä yöllä julkaisimme jutun persujen Mauri Peltokankaan ja VKK:n Panu Huuhtasen pöyristyttävästä toiminnasta.

 

Polpo pahoinpitelee Convoy-väkeä. Persujen vpj. Mauri Peltokangas puolustaa polpoa! Panu Huuhtanen peesaa!

 

 

Juttua on kiitelty erittäin paljon, mutta toisaalta monet järkyttyneet ihmiset ovat epäilleet Laittoman Lehden liioitelleen. Ovathan Mauri ja Panu niin mukavan lupsakoita miehiä! Eivät he ikinä myisi itseään poliittista uraansa edistääkseen!

 

Niinpä Laiton Lehti on joutunut täydentämään öistä artikkelia muutamilla huomioilla. Varmuuden vuoksi julkaistaan vielä tämä uusi juttu kuvakaappauksilla ja kerrotaan videosta tärkeimmät minuutit. Useimmat ihmiset ovat nimittäin niin kokemattomia mielenosoituksissa, etteivät oikeasti tajua mitä heidän ympärillä tapahtuu. Näin polpon ja myyrien on heitä helppo huijata. Niinpä nyt edetään askel askeleelta kuvakaappauksien kanssa.

 

 

Ensin kuitenkin pieni vaatimaton toteamus kompetenssista. Laittoman Lehden toimituksella on kyllä kompetenssia järjestää ja varsinkin analysoida mielenosoituksia. Kokemusta on enemmän kuin millään muulla vapaustiimillä. Ensinnäkin ollaan järjestetty satoja mielenosoituksia ja tapahtumia. Aikanaan Ylekin kertoi Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Witin olevan Suomen aktiivisin mielenosoittaja. Toiseksi, ollaan analysoitu kymmeniä mielenosoituksia lähes sekunnin tarkkuudella mm. oikeusjuttujen yhteydessä, kun on yritetty paljastaa myyrien ja polpon juonet.

 

Marco on myös eniten joutunut mielenosoituksissa hyökkäysten kohteeksi joutuen kaksi kertaa pyörätuoliinkin. Myös syytteitä ja tuomioita on tullut enemmän virkavallan vastustamisesta ja kritisoimisesta kuin kenellekään muulle mielenosoituksien järjestäjälle ja analysoijalle. (Toki Janitskin sai pidemmän tuomion ja kaupan päälle vielä tapettiin.)

 

Itse asiassa valtakunnanvainoajan ja aluesyyttäjien mukaan Marco on uhka valtion turvallisuudelle. Marco on kuulemma niin vaarallinen, että vääryyskäynneissäkin jotkut Demla-tuomarit määräävät vartijan tai vartijoita valvomaan tätä vääryyssalissa. Punakaupunki Tampereen vääryysistuimen pomolla eli laamannilla on vaikeuksia löytää tuomareita vääryysjuttuihin, koska Marco on ottanut lähes kaikkien kanssa yhteen. (Siis sanallisesti, valituksilla, jutuilla, yms.)

 

 

Pirkanmaan käräjälaamanni Antero Nuotto vaatinut lahjuksia?

 

 

Jos Marco menee miekkariin, niin tapahtuu kaksi asiaa: 1. Youtube, VK, jne. striimit katkaistaan heti alussa suoraan lennosta. 2. Polpo saman tien käy kimppuun ja jälleen luita murtaen raahaa Marcon putkaan ”ennaltaehkäisevästi”. Lisäksi on nyt taas ehdollinenkin päällä, mutta sekään ei ole mitään verrattuna yhteen todella sikamaiseen polpon uhkaukseen, jolla Marcoa kiristetään olemaan menemättä miekkareihin. Tästä tulee lisää tietoa lähiaikoina.

 

 

Eli aloitetaan eilisen Convoy-vapauskulkueen H-hetken analyysi. Ratkaiseva tilanne alkoi yöllä, kun poliisi vain jatkoi Mannerheimintiellä vyöryttämistä. Tämä sai Convoy-vapauskulkueen mielenosoittajat perääntymään hitaasti, mutta varmasti.

 

 

 

 

Monet mielenosoittajat eivät kuitenkaan halunneet perääntyä. Alla olevassa kuvassa erittäin rohkea nuori mies joutuu poliisien ympäröimäksi ja pahoinpideltäväksi. Lisäksi poliisi kidnappasi yhden sivullisen henkilön ja vei hänet putkaan. Katso tilanne videosta ja kuinka ihmisten raivo alkaa purkautua. Joku esimerkiksi yritti heittää pullon päin poliiseja.

 

Ongelma on, että moni asia tapahtuu samaan aikaan ja itse asiassa kaikki edellämainittu tapahtuu vain muutamassa sekunnissa. Jos haluat nähdä mitä tapahtui, niin laita video neljäsosa- tai puolelle nopeudelle alkaen 6:39:50. (Ks. alla oleva kuva.) Tällöin näet miltä näyttää, kun painekattila meinaa räjähtää poliisin vain jyrätessä ja pahoinpidellessä rauhanomaisia ihmisiä.

 

Muista myös, että tietysti poliisi koko ajan kuvaa etulinjaa kameroilla, ikkunoista ja droneista. Tilannepäällikön videotiimi näkee koko ajan kaiken useista eri monitoreista. Näin tilannepäällikkö pystyy koko ajan ohjaamaan poliisien ja myyrien toimintaa näiden korvanappien ja muiden signalointitapojen avulla.

 

 

Rohkea nuori mies polpon käsissä

 

 

Seuraavaksi kaksi suurikokoista nuorta miestä alkoi hermostua aseistetun polpon jyräämiseen ja uhkailevaan tönimiseen.

 

Nuoret rohkeat miehet pysäyttävät aseistetun polpon etenemisen

 

 

Nämä kaksi suurta nuorta ja urhoollista miestä saivat muutkin mielenosoittajat rohkaistumaan ja poliisin eteneminen pysähtyi.

 

Tällöin kuitenkin tapahtui jotain ikävää. Paikalle ilmestyi nainen, joka naiviuttaan tuli väliin, alkoi puolustamaan poliisia ja pyysi nuoria miehiä perääntymään.

 

Nainen ei ehkä vaikuta miltään polpon myyrältä, vaan EHKÄ ihan oikeasti halusi vain auttaa tajuamatta, että oikea teko on pysyä paikalla, luoda käsikynkkää muuri ja tarvittaessa mennä istumaan EIKÄ suinkaan jatkaa perääntymistä.

 

Huuhtasen ja Reformi-Studion kokeneen tiimin olisi tietysti tässä vaiheessa pitänyt selittää asia naiselle ja tukea rohkeita nuoria miehiä, mutta tietysti Huuhtanen pysyi täysin vaiti. Uskomatonta kylläkin, niin tässä ETUlinjassa ei näyttänyt olevan Convoy-vapauskulkueen organisaattoritiimin jäseniä organisoimassa tai sitten he vain olivat totaalisen kokemattomia tajuamatta mitä ympärillä tapahtuu.

 

 

Hölmö nainen sabotoi miekkaria

 

 

Tässä vaiheessa joku mielenosoittaja tajuaa mitä tapahtuu ja huutaa alkaen kohdasta n. 6 h 40 min 53 sek.

 

V******* panikoitte. Menkää riviin siitä! Riviin tähän näin!

 

 

Tässä vaiheessa tapahtui jälleen jotain uskomatonta. Huuhtanen ei suostunut kuvaamaan kyseistä ohjeita antavaa urhoollista mielenosoittajaa. Kuvaamisen ja tuen antamisen sijaan Huuhtanen vain naureskeli pilkallisesti eikä edes neuvoin auttanut rivin luomisessa.

(Kuvaajan on aina helppo neuvoa ihmisiä, koska he tajuavat olevansa striimissä ja näin haluavat näyttää parhaan eli urhoollisen puolensa. Harvapa lähtee kesken striimin karkuun tai muuten näyttää pelkoaan. Tämän takia etulinjassa olisi EHDOTTOMASTI pitänyt olla usempi striimaaja, jotka olisivat myös neuvoneet ihmisiä. Oli täysin katastrofaalista, että Huuhtasen kaltainen tyyppi oli ainoa striimaaja.)

 

Ja kas kummaa! Juuri tänä H-hetkenä paikalle saapui persujen 3. varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Mauri Peltokangas.

 

Persujen 3. vpj. Mauri Peltokangas

 

 

Niinpä! Eikös tullutkin kreivin aikaan. Siis polpon kannalta. Peltokangas oli TAATUSTI poliisin ohjauksessa. Polpon tilannepäällikkö oli pitänyt Peltokangasta naftaliinissa ja kun huomasi muurin olevan muodostumassa, niin lähetti Peltokankaan muurinmurtohommiin.

 

 

Peltokangas saapuu etulinjaan muurinmurtajaksi

 

 

Onkohan jollain videota siitä mistä suunnasta Peltokangas tuli paikalle ja kuka hänen kanssaan kulki? Luultavasti joku händleri tai viestilinkki. Toki on myös mahdollista, että Peltokangas on niin innokas polpo-supolainen, että hänellä oli polpon korvanapit. Tämä saattaisi selittää hänen massiivisen ja tiiviin huppunsa, jonka sisällä on helppo pitää korvanappia. Se myös selittäisi miksi Peltokangas ei ottanut huppua alas edes silloin kun puhui mielenosoittajille. Olisihan luullut kansanedustajan haluavan ihmisten tunnistaa hänet puheensa aikana. Huppu pysyi kuitenkin tiukasti päässä.

 

 

 

 

Peltokankaan seuratessa tilanteen kehittymistä, niin urhoollinen mielenosoittaja jatkaa rivi-muurin muodostamista:

 

Ottakaa toisistanne kiinni!

 

 

Ja mitäs sitten tapahtui? Tällä äärimmäisen tärkeällä H-hetkellä Peltokangas alkoi puhumaan mielenosoittajille: Polpoa ei saa vastustaa. Mielenosoittajien on peräännyttävä polpon edestä. Polpo toki pahoinpitelee rauhanomaisia mielenosoittajia, mutta ei se niin vakavaa, koska ”pojat tekee duunia”.

 

Peltokangas ihan oikeasti selitti polpon pahoinpitelemille ihmisille, että poliisi on hyvä ja sinun pitää perääntyä ja alistua poliisin väkivaltaan! Kuuntele itse kohdassa 6h, 41 min, 13 sek. Peltokangas ottaa tilanteen haltuun ja aloittaa puheensa:

 

Kuvio on se, että … pojat [polpo] tekee duunia … peräännyttävä kansalaistorille …

 

 

 

 

Huomaa, että Huuhtanen ja Reformi-Studio ei yrittänyt mitenkään protestoida Peltokankaan valeita edes striimiyleisölle tai auttaa mielenosoittajia edes neuvoilla, vaikka kokeneena aktivistina Huuhtanen tiesi kyseessä olevan äärimmäisen tärkeä H-hetki. Jos ihmiset olisivat tarttuneet toisiaan kädestä kiinni ja luoneet ihmismuurin ja tarvittaessa osa olisi lopulta istunut maahan, niin polpo ei olisi mitenkään voinut edetä. Resursseja ei olisi ollut ihmisten kantamiseen. Gandhin passiivisen vastarinnan malli olisi toiminut loistavasti.

 

Huuhtanen tiesi tämän kaiken, mutta antoi Peltokankaan heikentää kansan tahtoa ja näin murtaa muuri.

 

Kaiken kukkuraksi Huuhtanen levitti koko ajan tappiomielialaa selittämällä, että ihmisiä on liian vähän. Vielä mitä! Paikallahan oli enemmänkin kuin tarpeeksi ihmisiä muuriin ja istumisjarruttamiseen! Huuhtanen taatusti tiesi tämän. Ehkä juuri tämän takia hän vaikutti koko ajan masentuneelta. Kyllähän sitä masentuu, kun nuolee persuja ja tietää auttavansa polpoa!

 

Alla olevassa kuvassa mielenosoittajat ovat ihmeissään Peltokankaan petturuudesta ja huutavat alkaen 6 h 41 min 20 sek.

 

Tästä ei lähetä mihinkään!

 

 

 

 

Peltokangas ei kuitenkaan luovuta, jolloin mielenosoittajat huusivat:

 

Mauri, ne pamputtaa meitä!

 

 

Tämäkään ei Peltokangasta heilauta, vaan hän edelleen vaatii muurin murtamista ja perääntymistä Kansalaistorille. Lopulta mielenosoittajat saavat tarpeekseen ja kutsuvat Peltokangasta älykääpiöksi. Monet myös vaativat Peltokangasta poistumaan paikalta!

 

”Mitä sä oikein selität? Mee v****** täältä.”

 

 

Ja arvaas mitä? Huuhtanen ei sanallakaan kritisoi Peltokangasta. Päinvastoin. Hän meni niin pitkälle, että koko ajan vähätteli ja puolusteli Peltokankaan petturuutta!! Huuhtasen mukaan Peltokangas vain ”rauhoitteli” mielenosoittajia.

 

Onko Huuhtasella näin kova hinku päästä peruspettureihin?

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Huuhtanen ei siis uskaltanut sanallakaan kritisoida Peltokangasta. Niinpä hän myös äkkiä käänsi kameran pois, kun mielenosoittajat alkoivat vaatia Peltokangasta poistumaan paikalta. Huuhtanen ei halunnut kuvata persuille noloa tilannetta. Striimistähän olisi voinut vielä lohjeta herkullinen meemivideokin. Sehän olisi vielä voinut päätyä Iltalehteenkin!

 

Ensimmäistä kertaa nopeasti videolta katsoessa ei välttämättä tajua näitä kaikkia asioita. Mutta toisella katselukerralla kuvio on järkyttävän selvä. Katso itse alkaen 6:39:50.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

53 thoughts on “Miksi persujen vpj. Mauri Peltokangas ja VKK:n Panu Huuhtanen auttoivat polpoa murtamaan Convoy-muurin?

 1. Huhtaseem ei kannata luottaa. Kesällä Panu yritti kaveerata Jussi Halla-ahon kanssa Senaatintorilla elokapinan vastaisessa vastamiekkarissa. Persut on jo paljastuneet kaikki pettureiksi ja haluavat kokoomuksen kanssa hallitukseen säätämään entistä tiukempia rajoituksia. Valitettavasti Ano Turtiainenkin pimahti ja käänsi takkinsa kuin Soini. Turtiainen alkoi puolustamaan Sanna Marinia ja haukkumaan Suomen kansaa.

  1. Panu Huuhtanen on todellinen jääkäri, Vihdin sheriffi ja Reformi studion vastaava päätoimittaja. Toimittajan työ vaati veronsa kun Panun käsi reivittiin irti ääritörkeiden kurdien toimesta narinkatorilla. Tukeanne tarvitaan!

    1. JK on #piffi eli näitä Doukas-dumbasseja ja Mahodonitsi Bög-hinureita, jotka lässyttää lämpimikseen mitä kilju suuhun tuo.

 2. Naton tiedustelupalvelut käynnistivät ison pyörän ja joutuivat vapauskulkueen aikana paljastamaan täysin selvästi miten Perussuomalaiset toimivat yhteistyössä Naton ja Supon kanssa hallittuna oppositiona. Nyt kaikkein yksinkertaisimmatkin ihmiset ovat vihdoin tajunneet kuvion.

 3. Se nainen ei voi olla mikään ensikertalainen., osasi komentaa. Vaikuttaa agentilta, ehkä oli siviiliasuinen poliisi? Eikä ole eka kerta, aina kun myyränaikkonen ilmestyy paikalle, niin se pilaa tunnelman. Lauantaina samannäköinen nainen taisi esiintyä olikohan Huuhtasen striimissä tai mtv3 seiskauutisen kautta striimissä haastattelussa poliisin tilannejohtajan kanssa.

  Varokaa miehet tuntemattomia yksin liikkuvia naikkosia miekkareissa, jotka käyvät hämmentämässä ja sitten häipyvät paikalta.

   1. Ja sitten valtamedia kehuu itseään yleisölle:” vastuullista journalismia” , ”luotettavaa tiedonvälitystä”. Neljäs valtiomahti, mutta ei sen oikeuksia ja valtuuksia ole määritelty missään laissa, että sillä olisi oikeus ohjata ihmisten mielipiteitä.

    Valtamedia kuuluttaa isännän äänellä mitä mieltä ihmisten pitää olla. Kuka se isäntä on?

    Ja tontut eivät tajua, että valtamedian tehtävä on luoda uhkia ja pelkoja ja sillä tavalla ohjata ihmisten käyttäytymistä ja ajattelua, kuten kirkko teki aikoinaan.

    Miksi ei kysytä mihin faktoihin perustuu valtamedian mielikuvien luonti? Se on valehtelua ja liioittelua ja aina valtamedian toimittajat voivat vedota lähdesuojaan ja nimettömiin lähteisiin tai johonkin humpuukitutkimukseen tai haastatella vain tietyn ideologian edustajia, kaikkien alojen asiantuntijoita tai omia kavereitaan. Varsinainen tarina- ja valetehdas on valtamedia. Silti elvistelevät; luotettavaa tietoa, vastuullista journalismia.

 4. Iltalehti myös uutisoi Mauri Peltokankaan huomionhakuisesta tempusta ja siteeraa mielenosoittajaa joka sanoi Maurille: -Sä oot ihan älykääpiö.

  -> https://archive.vn/qcXoX

  Mauri pääsi siis leikkimään jotain lässyttävää sankaria yksinkertaisille kannattajilleen ja mustamaalaaman tilannetta kansalle.

 5. Yksi juttu mitä sekä Tiina Keskimäki että Panu Huuhtanen tekevät on se toistuva pöyristely tyyliin että voi voi kun poliisi taas joutuu ottamaan kiinni jonkun niskottelijan ja että on niin kauhea kun tapahtumissa ei totella poliisia, että silloin muka menee kaikki pilalle. Ihme nynnyilyä ja epärealismia muutenkin. Ne muuten kehuvat poliiseja usein. Poliisi käyttää aina valtaansa väärin jollain tapaa ja aina on jotain tilanteita missä ei ole fiksua heti taipua, eli ottaa kuivana kakkoseen konstaapeleilta. Tämä ei tarkoita että syntyy joku helvetin Los Angelesilainen mellakka. Tämä on kuitenkin Suomi.

  Ilmeisesti Sanoma media on hyväksynyt Panun kun kuulemma linkkasi Panun Reformistudion striimiä juttuunsa. Se kertoo jostain. Striimaajia kuitenkin riittää.

  Toinen asia mikä on tuotakin enemmän ärsyttänyt on että Panu ei osaa pitää suutaan kiinni asioista joista ei pidä kuuluttaa tuhansille ja poliisille striimin kautta. Jos hän tietää jotain inside juttuja niin ne paljastuu striimeissä ja hän saattaa esim. mainita avainhenkilön oikealla nimellään sun muuta helvetin typerää. Kaikenlaisia sellaisia hölösuujuttuja olen huomannut. Jos mulla olisi joku suunnitelma jonkin suhteen niin sulkisin Panun tyyppiset pois, koska hölösuut eivät mahda itselleen mitään. Onko se muutaman katsojan saaminen niin tärkeää? Panu usein myös menee puhujien edestä ja takaa puheiden aikana ja kaikkea sellaista ihme häröilevää tapaa tehdä asioita. Voisin lisätä vielä pari kritiikkiä mutta jääkööt tähän. Positiivista toki että mies yrittelee ja tekee, siitä hatunnosto.

  1. Todella mielenkiintoista jos valtamedia oikein liittää striimin juttuunsa. Kertoo jo jotain jos valtamedia alkaa liian ystävälliseksi ja tukevaksi.

 6. Minä olen eri mieltä striimaajien fiksuista toimintatavoista. Striimaajalla olisi syytä olla erillinen mikrofoni jossa mute-nappia voi helposti käyttää. Tämä on tärkeää jos moikkaa jotain kavereita ja vaihdetaan jotain tietoa. Katsojille kiinnostavaa tietoa voi välittää ilman että se sekoittuu tietoon jota ei halua leviävän. Ja jos haluaa vaikka neuvoa muita jossain tilanteessa niin silloinkin voi hiljentää mikin. Kameraa ei myöskään pidä aina paljastaa kasvoja sun muuta. Toivoisin vähän ennakoivempia ja strategisesti fiksuja toimintatapoja koska se suojelee aktivismia ja lisää sen tehokkuutta. Toisaalta, jos niitä vakavia toimijoita ei edes ole niin hälläväliä sitten, menkööt kaikki vain juostenkusten, hahaha xD

 7. Bono oli myös siinä eturivissä eikä hänkään Peltokankaan polpo -yhteistyötä kritisoinut sanallakaan, tosin ei tainnut olla ihan selvinpäin sekään joten tilannetaju ei varmasti skarpein. Ei ilmeisesti nähnyt asiassa mitään kummallista että ”oppositiopuolueen” johto toimii yhteistyössä poliisin kanssa ja kansaa vastaan, keskittyi vain omaan monologiinsa jota kukaan ei tainnut kuunnella.

 8. MTV3 lle antamassa lausunnossa Panu Huhtanen sanoi että hänen järjestämissä Save Sote miekkarissa korostetaan laillisuus periaatetta. Huhtasella ei ole mitään tekemistä Convoy Finlandin kanssa muuta kuin oma henkilökohtainen hyöty. Monet striimaajat ovat saaneet ennätys yleisöt Convoy Finlandin avulla kuten Vapauden puolesta ja Leveli vaikka he eivät edes kuulu Convoy Finlandiin. VKK ei halua tukea Convoy Finlandia joten Levelin Israel pojat hakevat tästä tapahtumasta itselleen vain suur julkisuuden ja rahat pois yksinkertaiselta. Mitään kansallismielisiä ei Levelin kusettajat ole. Suomelle on aivan sama onko meillä päättäjinä Levelin globaalistit vai sdp-kepun ja persu-kokoomuksen globaalistit. Lopputulos on aivan sama eli maahanmuutosta johtuva tämän maan tuhoutuminen. Huhtanen ajattelee vain itseään aivan kuten Ano Turtiainen.

  1. Kaikki poliitikot ajattelee vain itseään.

   Mutta tämän ja koko Euroopan tuhoutuminen ei johdu vain maahanmuutosta vaan kieroutuneesta raha-ja pankkijärjestelmästä ja muusta sosialismista.

  2. Joku kun mulle selittäisi että miksi Israel fanitus jatkuu Levelissä vaikka jos jossain, niin juuri Israelissa on Covid-apartheid pahimmassa jamassa. Neljättä piikkiä pukkaa ja tartuntatilastot sen myötä tapissa. Ja sitten ollaan Suomessa koronapolitiikkaa kritisoimassa? Haisee koko Leveli kuin rankkitynnyri. Eivät mm. suostu tikullakaan koskemaan virusvalheeseen, jopa naureskelevat aiheelle kun joku chatissa asiasta mainitsee.

   Leveli on de facto Kontrolloitu Oppositio, ihan vaan Marcolle tiedoksi kun heitä niin fanittaa. Slim Mill viljeli devils-horn käsimerkkejä miekkarissa kun otatteli selfieitä faniensa kanssa. Ja ei, ei mene vitsien piikkiin.

   1. Laiton Lehti ei fanita Leveliä eikä mitään muutakaan vaihtoehtomediaa. Itse asiassa olemme AINOA media, joka kertoo vaihtoehtomedian olevan SUURIN syyllinen nykymenoon, kun vaikenevat sabotööreistä. Toki Leveli jossain vaiheessa alkoi kritisoimaan persujen mädätystä ja jopa Putkosta, mutta sitten lopettivat sen TÄYSIN ja VKK:ta eivät ole suostuneet kritisoimaan kuin ihan vähän Slimmi epätoivoissaan juuri ennen Convoyta vähän jotain sanoi.

    Laitonta Lehteä painostetaan jatkuvasti monelta suunnalta liittymään muiden vaihtoehtomedioiden rintamaan pimittämään persujen ja VKK:n takinkääntöjä, mutta EI onnistu.

    1. Kyllä petturit pitää tuomita ankarasti, olivat he omassa ryhmässä tai missä tahansa. Sehän tästä vielä puuttuisi jos Laiton Lehti alkaisi huoraamaan. Marcon tapauksessa tätä ei tule tapahtumaan, mutta ole kuitenkin varuillasi ettet ala lipsumaan.

     1. Joo, myönnetään, että olen Laittoman Lehden heikoin lenkki. Ensinnäkin tekee mieli alkaa kaveeraamaan monien epäilyttävien aktivistien kanssa, koska kuitenkin tekevät jotain. En oikeasti halua ihmisiä kritisoida, koska olen peruspositiivinen ja ehkä naivikin luonne. Onneksi logiikka puhuu puolestaan ja kunnioitan logiikkaa enemmän kuin tunteita tai edes ahneuttani. Faktat vaan puhuvat puolestaan, joten loogista on kritisoida.

      Olen myös heikko lenkki siinä mielessä, että minun on lähes mahdoton tehdä rikosilmoituskia. Siis kenestäkään. Jopa anarkisteista on vaikea tehdä rikosilmoituksia puhumattakaan kansallismielisestä roskaväestä. Minusta vaan tuntuu raukkamaiselta thedä kenestäkään rikosilmoituskia. Vain jos minua vastaan tehtaillaan rikosilmoituksia, niin saatan silloin tehdä vastarikosilmoituksia, mutta niitäkään en silti juuri koskaan pysty tekemään. Se ei vain kuulu luonteeseeni. Tosin se saa minut strategisesti huonoon asemaan, koska niin monet tekevät minusta rikosilmoituksia, mutta en viitsi silti tehdä muista rikosilmoituksia. Se tuntuu jotenkin neitimäiseltä.

      Lisäksi olen heikko lenkki myös iinä mielessä, että kyllä vähän aikaa kävi mielessä, että mitä jos vaan pysyn positiivisena, niin olisi helppo päästä eduskuntaan ja vähintäänkin persuhallitukseen. Rahaa, valtaa ja suurta mainetta olisi tullut tosi helposti ja lisäksi olisin voinut korruptioni selittää itselleni, että otan sitten jossain vaiheessa puolueen hallintaan ja vien oikealle tielle. Noin moni varmaan järkeilee itselleen, kun ei kritisoi selviä pettureita, vaan etenee vaan poliittisella urallaan laput silmillä.

      Tosin minulla on paljon kiinnostavampia kuvioita meneillä kuin politiikka. Se on vain yksi pieni rintama. Jos politiikka olisi suuremmassa osassa elämässäni eikä olisi muita lupaavia projekteja, niin ehkä tosiaan korruptoituisin ja lähtisin etsimään poliittista menestystä. Korruptoituminen olisi tosi helppoa. Tosin luulen ,että suuri suuni pelastaisi silti minut. En vaan pysty kieroilemaan ja olemaan hiljaa, jos joku puhuu roskaa tai sabotoi. Kuumenen ja näin minun on oikeastaan mahdotonta olla opportunisti edes paria päivää. Tempperamentti eli luonneheikkous siis pelastaa minut.

  3. Mikä tyyppi tämä jesidi on? Ihme mumisija. Näyttää ylimieliseltä mulkulta.. Eilen striimissa melkein haukkui kaikki kristityt uskovaiset ja Jeesuksen ja sensuroi lähetyksestä erään suomalaisen jonka puheista ei pitänyt. Että sellaista sananvapautta nämä lähi-idän lahjat toteuttavat.

   Kommunistit, muslimit ja juutalaiset ovat länsimaisten yksilönoikeuksien vihollisia. Heitä pahempia ovat globalistit, raha-eliitti joka hallinnoi valtarakenteita ja valtamediaa, jotka pakottavat länsimaalaiset noiden kolmen uskonnon orjiksi pakotteilla.

   Tämä levelin isäntä Junnu piti postitalon portailla alakoulutasoisen ”puheen” mielenosoittajajille. Leveli on mamujen ja globalistien valeoppositiokanava.
   Levelin isäntä Junnu on muuten VKK:n kunniajäsen, rahojensa ja julkisuutensa takia, jo parin kuukauden kuluttua liittymisestään.
   VKK:ssa on kolmen tason porukkaa. Johtokvartetti, pari kunniajäsentä ja tukijäsenet ilman mitään vaikutusvaltaa. Kaikki asiat menevät keskusjohdon kautta. Ja muka ”valta kuuluu kansalle”. VKK=Valta Kuuluu Keskusjohdolle.

   1. Eilen seurasin Levelin striimiä loppuillasta Postitalon edessä. Toivoin aivan helevetisti, että poliisi olisi häkittänyt Levelin jesidin. Jotenkin vaan viluttaa, kun muukalaisella on otsaa arvostella järjestyspoliisia. Hänkö on se jolla on Aito Jumalallinen Parempi Tieto. Parempi kun on poliisi joka yrittää noudattaa Suomen lakeja kuin jokin Talmud- tai Sharia-poliisi. Uskaltaako Suomen poliisi pidättää näitä lähi-idän kunniakansalaisia mistään syystä vai ovatko lakien yläpuolella. Kantaporukkaa kyllä kuritetaan. Tämä on minusta se ydinkysymys.

    Kaiken muun sietää jotenkin, mutta se että lähi-idän lahjat tulevat kukkoilemaan, niin ei kiitos. Siinä menee raja. Naapurit Ruotsi ja Venäjä ovat kurmuuttaneet vuosisatojen aikana, mutta prkl, siinä menee raja.

    Ja mikä helevetti tuo Leveli on, sen rahoittajat ja alkuperä? Täydestä tuntemattomuudesta noussut esille. Vittuilevat ja nauravat suomalaisille.

  4. Levelin Nico&Slim ovat varmaankin hyväntahtoista ja aitoja. Ei mitään kontrolloituja. Kyllähän asioiden kehitys ja käänteet ovat sen todistaneet. Toinen asia on vain se, kykenevätkö missä asioissa etäännyttämään itsensä riittävästi. Kun Slim on pakolaissuomilainen, Nico ristiverinen, piirit ja taustat ulkomaalaistaustaisiin kytketty niin siinä tulee helposti tiettyä etupiirin intressien suojelua vaikka nimenomaan rakastaakin suomalaisten maata, joka kuitenkin lipsuu suomalaisten käsistä pala palalta, päivä päivältä. He edustavat sellaista semiamerikkalaista urbaanikulttuuria, mutta heillä on myös henkinen puoli. Mille puolelle heidän vaakansa painuu missäkin asiassa voi olla monen summa. En kyllä kadehdi heidän asemaansa, varsinkaan nyt kun piti olla niin että olivat ajatelleet, aivan kuin monet muut, löytäneensä hyvän kotiporukan VKK:sta, että Ano olisi viisas kuten myös hänen valitsemansa puolue-eliittinsä (sarkasmia). Sitten Ano&hovi todistivatkin etteivät olekaan kansanliikkeiden ja kansan sydämen asialla, vaan elitistinen ja toisaalta epämaadoittunut sekä epävakaa hihhuli- ja besserwisser porukka.
   He eivät halua jälleen kerran aloittaa alusta joten jatkavat ilmeisesti VKK:ssa, vaikka ymmärtäisivätkin ettei heille koskaan anneta todellista valtaa siinäkään suhteessa mitä vaalitulokset muuten kertoisivat. Veikkaan että jopa Hirvisaari, Matti Putkosen lailla tulee tulevaisuudessakin ilman mandaattia VKK-työmiehenä käyttämään enemmän vaikutusvaltaa kuin ääniharavat. Kun johto määräilee ja tekee vaikuttavat kannanotot omapäisesti samalla kun ”kenttä” on vaikutusvallaltaan rampa niin lopputulos on älytön. Ja Anoa vieläpä palvotaan.

 9. > Tilannepäällikön videotiimi näkee koko
  > ajan kaiken useista eri monitoreista.
  > Näin tilannepäällikkö pystyy koko ajan
  > ohjaamaan poliisien ja myyrien toimintaa
  > näiden korvanappien ja muiden
  > signalointitapojen avulla.

  Sen lisäksi seurannassa ovat mielenosoituksen kuvaajien video-striimit ja suorat yhteydet kännykkäkameroihin.
  – Pahoinpitelyt siten voidaan ajoittaa hetkeen, jolloin kukaan ei kuvaa kohdetta.
  – Samoin on mahdollista käskyttää poliiseja «astu vasemmalle» peittämään kameran yhteys pahoinpideltävään kohteeseen.

  Siksi mielenosoituksia pitäisi kuvata myös «vanhanaikaisilla» videokameroilla, sellaisilla kameroilla, joissa ei ole jatkuvaa nettiyhteyttä.

  Myös hybridisodan keskus on aktiivinen toimija tässä koordinoinnissa.
  – Toimiihan se globaalin eliitin työrukkasena ja
  – poliittisena valvontakomissiona, jonka tehtävä on käskyttää ja kiristää poliitikkoja tekemään «oikeita päätöksiä».

 10. Erittäin hyvä analyysi Marcolta jälleen 👍🏻
  Poliittisesti ei voi vaikuttaa. Se korruptoi jo siinä vaiheessa kun tulee mieleen pyrkiä politiikkaan.
  Tästä hyvä esimerkki on puoluehanke SKE.

  1. Kiitos. Kyllä itseäkin hämmästyttää miten helposti KAIKKI sometähdet korruptoituvat, kun tajuavat omaavansa mahdollisuudet päästä eduskuntaan. Heti alkaa persujen ja VKK:n nuoleskelu. Pahinta tässä on, että tuo nuoleskelu edellyttää myös miekkareiden

   1. suoraa sabotointia (Peltokangas, Ano, Tiainen, Vähävainu, jne.)

   2. epäsuoraa sabotointia eli

   1. vähättelee sabotaasia (MV, reformi, jne.)

   2. pimittää sabotäärien toimintaa (Huuhtanen pimitti Peltokankaan rikollisen sabotaasin, Reformi-Studio ja MV-lehti myös pimittävat Matti Putkosen toimintaa, äänestyskonefarssia, Anon petturuutta, jne. sekä yleensäkin persujen ja VKK:n takinkääntöjä).

   Tätä olen selittänyt vuodesta 2018, kun tajusin kaikkien pimittävän persujen takinkääntöjä varsinkin poliisivaltiolakipakettikeississä.

   Se on nimenomaan tuo PIMITYS, joka mahdollistaa persujen ja vkk:n toistuvat takinkäännöt ja pehmoilun itsenäisyyden menettämisen, koronatyrannian, pakkorokotuksten ja lasten myrkyttämisen suhteen. Sanoisin, että nimenomaan VAIHTOEHTOMEDIA on suurin syyllinen tähän poliisivaltiokehitykseen ja myös nuo vaihtoehtomedian toimittajat, jotka SYSTEMAATTISESTI pimittävät ja vähättelevät persujen, vkk:n ja monien aktivistien takinkääntöjä ja törkeää petturuutta.

   Kaikki vaihtoehtomedian toimittajat ovat kuitenkin oppineet, etteivät koskaan lopulta jää kiinni mistään, koska vaikka LL todistaisi 100% heidän huijauksensa ja pimitysoperaationsa, niin suuri yleisö ei välitä. Jos jatkaa vaan striimailua ja tyrkyttää itseään loputtomasti julkisuuteen, niin loppujen lopuksi ei ole mitään väliä mitä olet tehnyt ja kuinka paljon jotkut ihmiset ovat aukottomasti todistaneet sinun olevan valehtelija, huijari ja pyrkyri.

   Suomessa tämä on erityisen suuri ongelma, koska tavalliset ihmiset antavat lähes kaiken aina anteeksi. Voit olla ihan sika poliitikko ja silti sinun kannattajakuntasi sinua kannattaa. Tämän vuoksi Suomessa poliitikotkaan eivät koskaan eroa ja häpeä mitään, koska tietävät kansan antavan anteeksi ja unohtavan. Tämän takia suomen poliittinen kulttuuri on niin läpimätä. Tämä juontaa juurensa nimenomaan evoluutiopsykolgoiaan eli pohjoisen kansat ovat naivisteja. Tämän takia heitä on äärimmäisen helppo huijata.

   Suomessa pitää tämä enemmän paikkaansa kuin missään muualla: On paljon helpompi huijata suomalaisia kuin saada heidät ymmärtämään, että heitä huijataan.

   1. Jossain määrin hyödylliset geenimme ovat kuitenkin varsinkin satojen viime vuosien aikana mahdollistaneet tuhomme yhä uudestaan ja uudestaan! Tämä mahdollistaa yhteiskunnan korruptoitumisen läpimädäksi ja tuhoaa meidät hyvin nopeasti. Emme koskaan pääse jaloillemme jos aina annamme vihollisemme ja maanpettureiden sikailla ja tuhota meidät!

   2. Suomalainen jotenkin pervolla tavalla nauttii, kun saa sanoa taas meitä huijattiin. Ei tehdä mitään ennaltaehkäiseviä liikkeitä, annetaan kaiken tapahtua ja seurataan vierestä. Onko tuollaista missään muualla? ”Leuka pystyssä kohti uusia vastoinkäymisiä”. Masokistisella tavalla nautitaan kun ollaan nyrkkeilysäkin roolissa. ”Olen suomalainen” -laulun sanat tulevat mieleen. En tajua mikä meitä vaivaa.

    1. Loistava pointti tuo kansan masokistisuus. Nyt kun asiaa tarkemmin ajattelee, niin tosiaan kansa on täynnä masokisteja. Varmaan se liittyy evoluutiopsykologiaan ja pohjoiseen ilmastoon. Piti olla vähän masokisti, jotta kesti siellä pirtissään pitkän talven, köyhyyden ja jatkuvat vastoinkäymiset.

     1. Kai se suomalainen Sisu sitten ehkä tarkoittaa juuri tuota. Hiljaa kestää ja sietää, mutta ”ei tee siitä numeroo”. Pui nyrkkiä pimeässä pirtissä ja kiroaa herrat, mutta päivänvalossa on toinen ääni kellossa. Tekee just niin kuin käsketään.

      Ja sitten otetaan perskännit viikonloppuna ja hakataan naiset ja lapset. ”Ryysyrannan jooseppi”, ”Putkonotko”, ”Seitsemän veljestä”. Onhan näitä kansan kuvauksia kirjallisuudessa ja onko se reilussa sadassa vuodessa muuttunut mitenkään.

    2. Tuo on totta mutta näen asian myös niin että 95% tähänkään miekkariin osallistuneista ei tiedä mikä se lopullinen agenda on johon tällä kaikella pyritään. Korona on vain yksi työkalu pakissa ja ruutu pelilaudalla. Jos ihmiset tietäisivät, siellä olisi se 200.000 ihmistä vähintään. Meidän vaihtoehtopiirit pimittävät tietoa siinä missä valtaapitävätkin, kuka milläkin motiivilla varustettuna.

 11. Edes missään muussa länsimaassa poliisi ei ole yhtä rikollinen, törkeä ja umpimätä kuin Suomessa ja tämä ei oikeasti ole mikään vitsi!

 12. Ainakin nyt suomalaiset alkavat ymmärtämään, että poliisi kuhisee väkivaltaisia kommunisteja, jotka vihaavat suomalaisia naisia ja lapsia! Jokainen convoyta vastustanut vihamielinen poliisi on verenhimoinen kommunisti ja esinahattomien rahahuora!

  Polpo ei lopeta kunnes viimeinen vapautta puolustava suomalainen on ammuttu niskalaukauksella perinteiseen kommunistityyliin!

  Tämä on Neuvostoliitto 2.0!

 13. Laiton lehti on nyt kyllä asian ytimessä. Näin oppositiota kontrolloidaan Mikä tahansa alkujaan hyvä ja oikeita asioita ajava liike voidaan sabotoida ja kuihduttaa kokoon juuri vastaavalla strategialla. Ihmisten haluamaa muutosta johtamaan ilmestyvät henkilöt, jotka saavuttavat luottamuksen jopa vuosien työllä. Samalla he tekevät yhteistyötä orjuuttajan kanssa. Kun on toiminnan aika, nämä johtajat sabotoivat kaiken ja sabotaasiin riittää jopa olla toimimatta ratkaisevalla hetkellä. Tai sabotaasi naamioidaan joksikin yleväksi, kuten ”En hyväksy laittomuutta”.

  Mitä sana ”laittomuus” tarkoittaa. Lait säätää eduskunta ja niiden henki on eduskunnan enemmistön henki. Entä jos ja kun eduskuntavaalien tulokset manipuloidaan. Diktatuurilla on juuri sellaiset lait kuin diktatuurin ylläpitämiseen vaaditaan. Halutessaan oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa ihmiset tietysti panevat toivonsa vaaleihin, jotta saataisiin parempia lakeja, mutta kun vaalien tulokset ovat ennalta sovittu, ei muutosta koskaan tule.

  Moni syvällisemmin ajatteleva ehkä tajuaa ristiriidan maallisen lain ja etiikan välillä. Voisiko muutos tapahtua, kun etiikka asetetaan lain yläpuolelle ja lakia rikotaan vain siinä määrin kuin on välttämätlntä?

 14. Hei, tämä ei todellakaan ole Neuvostoliiton , tiedän sen kokemuksesta. Tämä on huomattavasta pahempaa, se on CCP!
  Kysymys, ketä voi äänestä seuraavissa vaaleissa? Ei ketä..

 15. Oikeasti vituttaa nämä likaiset, itsekkäät ja petturimaiset pyrkivät, selkäänpuukottajat ja muut sikailijat. Laiton Lehti on kuitenkin oikeassa siinä, että perussyy on kuitenkin suomalaisten pohjoiset geenit.

  Kaikki petturit, sikailijat ja pyrkyrit esiin!

 16. Hyvää artikkeli mielenosoituksesta ja siitä kunis kiitos. Tällä saralla Marcolla näyttää olevan paljon annettavaa.

  Tuon mielenosoittajien epäoikeudenmukainen pidättely ja mukilointi hiertää aika pahasti ja luultavasti minulla tulee olemaan suuria vaikeuksia olla olematta menemään väliin, jos joudun näitä todistamaan paikanpäällä. Käsitän, että tämä ei luultavasti paranna tilannetta, mutta impulssi on aika vahva. Olisi paras, jos saisi mietittyä asiat valmiiksi etukäteen ja mieluinten olla jonkinlaisessa porukassa joka pystyy koherenttiin toimintaan.

  Asia 2: Muuta vuosi sitten törmäsin epistemologiaan, joka pysäyttii: Hallitus = [Eng. Goverment = [Lat.] Guvernare + Mentis = Hallinta mielen. Mitä enemmän tätä hallintaa katsoo, niin sitä todenmukaisemmalta tämä näyttää. Artikkelissa kuvatut ilmiöt ovat nähdäkseni myös esimerkki tästä, erikoisesti tuon persupoliitikon ja sen nynny-muijan vaikutus mielenosoittajiin. Nynny-muija ei välttämättä ollut agentti (joskaan en sulje sitä pois), mutta riittää että hällä on tietyt aatokset iskostettu mieleen ja hän toimii kuin olisi agentti. Asiassa on kuitenkin sellainen valoisa puoli, että kun tulee tietoiseksi tästä hallituksen Guvernare Mentis ominaisuudesta, niin alkaa nähdä uudenlaisia asioita ja jotkin hallintamuodot, kuten poliisin pelko, katoavat.

  Mitä suomalaisten orja-luonteeseen tulee, niin näkisimpä mielelläni miten suomalaiset käyttäytyisivät mikäli suurin osa ihmisistä sisäistäisivät muutamat avain-aatokset, kuten tämä mielen kontrollin ulkopuolelta.

  1. Jep. Hyvä pointti. Tosiaankin meemisota on se todellinen sota. Nynny-muijakin oli kuin ohjelmoitu robotti. (Toki ehkä agenttikin, mutta silloinkin robotti.) On muuten äärimmäisen epäilyttävää, ettei muuria ollut kuvaamassa kuin YKSI kuvaaja ja hänkään ei suostunut kuvaamaan muurinmurtamista. Siis myös niillä meemeillä, kuten pojat vaan tekee duunia!

 17. Kaikki mitä koko convoyssa tapahtu oli täysin spontaania toimintaa vailla mitään johtamista. Mikä oli loppujen lopuksi koko homman idea? Pitää katubileet ja lähteä pois? Vallata jokin alue? Oli vapausaktiivia ja kännistä nuorisoa. Jollekin oli kyse juhlinnasta, toisille poliittisesta toiminnasta. Ajoneuvoja ei tarvinnut edes lopulta hinata pois vaan poliisit viimeistään ajo ne pois. Lauantaina taas itse kuljettajat ajoi ne kiltisti pois. Koko homma sai paljon julkisuutta, mutta se näyttäyty lopulta kuin jonakin sekavana uudenvuodenjuhlintana.

  1. Joo, mutta se convoy oli perjantaina ja lauantai yöllä. Lauantai-iltana kyse oli spontaanista toiminnasta, jossa viikonloppufiilinki tuli vähän liiankin voimakkaaksi.

   1. Loppujen lopuksi on mennyt hienosti. Upeita ihmisiä ryhtynyt toimeen. Kaiken lisäksi monet poliisin vasikat jäivät kaiken kukkuraksi housut kintuissa kiinni. Nyt ei ole yksinkertaisemmallekaan ihmiselle epäselvää. Poliisilta on ollut käsittämätöntä tunarointia, kun paljasti vielä vasikkansakin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*