19 thoughts on “Päivän kuva: Sjöberg

 1. Koska monet ruotsalaiset oikeasti vihaavat ja halveksivat suomalaisia. Eivät saaneet kuitenkaan suomalaisia hinaamaan suomalaisia vapaustaistelijoita, mutta ruotsalainen kyllä lähti auttamaan vainossa. Yrityksen pyörittäjille on varmasti tulossa massiivinen palkkio ja jatkossakin rahakkaita sopimuksia.

 2. Suomalaisten omituisista piirteistä huolimatta pidetään toisistamme huolta ja pidetään suomalaisten kanssa yhtä!

  1. Eihän se koskaan opi tekemään mitään oikein. Haukkumisen kohde vain vaihtuu melko tiheään. Ensin dewit kehuu ja kun huomaa, että kehun kohde onkin älykkäämpi kuin hän, niin alkaa haukkuminen. Ja uskallus puuttuu aivan täydellisesti tunnustaa ja korjata omia valheitaan. Ei vieläkään dewit ole korjannut koululainen -lehden valhekantta. Pelkuri mikä pelkuri.

 3. Myytävänä: Valkoisen ylivallan etukortti

  For Sale: My White Privilege Card

  Myytävänä:

  Valkoisen ylivallan etuoikeuskortti. Kortti on tosin melko vanha, mutta uuden veroisessa kunnossa. Sitä ei ole käytetty kertaakaan.

  Syy myyntiin: siitä ei ole ollut mitään hyötyä minulle! Ei ilmaista yliopistoa, ei ilmaista ruokaa, ei ilmaista asuntoa, ei ilmaista mitään. Minun on pitänyt mennä töihin elämäni jokaisena päivänä maksaakseni huikeat summat veroja niille, jotka viettävät ilmaista elämää valtion kustannuksella.

  Maksu mieluummin käteisellä mutta olen valmis myös vaihtamaan korttini uhri-korttiin, joka on nykyään paljon laajemmin hyväksytty ja antaa lukemattomia etuja, jopa ilman, että korttia tarvitsee edes vilauttaa!

  Jos olet kiinnostunut ota yhteyttä matkapuhelimeeni, josta maksan joka kuukausi.

  Vain tosi-ostajille!

 4. Laitoin sinne kärkkään asiakaspalautteen. Sähköposti löytyi vaivattomasti heidän verkkosivuiltaan.
  Ei saa maalittaa sitten kerään, että en suosittele ketään toistamaan tätä. Antaa heidän käsitellä rauhassa antamani palaute. Voisin muuten julkaista sen, mutta siinä näkyy yhteystietoni, joten se jää Sjöbergin ja minun väliseksi keskusteluksi.

  1. Nämä ovat täysin rikollisia ja suomalaisten vainoajia. Rikollisten kanssa on kaikkein tehokkainta kun käy kiinni heidän lompakkoonsa, eli kaikki asiakkaat vetävät heiltä rahansa ja tilauksensa pois! He miettivät sitten todella tarkkaan ryhtyvätkö avustamaan poliittista poliisia, kun se käy todella kalliiksi.

 5. Kuunatsit ja liskoihmiset tulevat ensiviikolla ja pelastavat suomen, kaikki oravat ovat lupautuneet mukaan suureen vapaustaisteluun.

  Marsu le Vattu

 6. Mer­kit­tä­vä osa Sjö­ber­gin(kin) lii­ke­vaih­dos­ta tu­lee eri vi­ra­no­mais­ten te­ke­mis­tä ti­lauk­sis­ta.
  – Lii­ken­ne­on­net­to­muus. – Yri­tä­pä it­se ti­la­ta hi­nu­ri: «Ei, ei, kyl­lä me jär­jes­te­tään…»
  – Tä­mä vaa­tii jat­ku­via kes­ti­tyk­siä eri ta­hoil­le.

  Jos val­las­sa ole­vaa puo­lu­et­ta pys­ty­tään «kiit­tä­mään» riit­tä­väs­ti ra­ha­lah­joil­la, saat­taa se jär­jes­tää «ka­tu­jen puh­dis­tus kam­pan­jan»
  – ja sil­loin hi­nauk­sil­le on ky­syn­tää!

 7. Tie­sit­kö, et­tä pos­ti­lä­he­tyk­siä seu­ra­taan sa­man kaa­van mu­kaan kuin pre­paid-kort­te­ja.

  Ny­ky­ään­hän
  – pos­ti­merk­ki on etä­lu­et­ta­va,
  – jo­kai­ses­sa mer­kis­sä on yk­si­löl­li­nen tun­nis­te, id.

  Jo­kai­ses­sa kä­sit­te­ly­vai­hees­sa
  – lu­etaan id,
  – tal­len­ne­taan kel­lo­ai­ka,
  – tal­len­ne­taan pos­ti­mer­kin si­jain­ti,
  – tal­len­ne­taan pos­ti­mer­kin saa­pu­mis­suun­ta
  – tal­len­ne­taan pos­ti­mer­kin me­no­suun­ta.

  Täl­lä ta­val­la mi­kä ta­han­sa (kuo­reen lii­mat­tu) pos­ti­merk­ki on jäl­ji­tet­tä­vis­sä ai­na sen myyn­ti­paik­kaan as­ti
  – ja siel­lä voi­daan kel­lo­ai­kaa ja mui­ta id-tie­to­ja hy­väk­si­käyt­tä­en jäl­jit­tää pos­ti­mer­kin os­ta­ja pank­ki­kor­tin pe­rus­teel­la tai löy­tää hä­nen ku­van­sa val­von­ta­ka­me­ran vi­de­ol­ta.

 8. No missäs sirkus on. Eikö tänään enää miljoonat Marcon kannattajat tuki koko Helsinkiä ja syrjäytä satanistista hallitusta? Aaaaaa…. Viinat on tainnu loppua vai eikö elämän koululaiset jaksa vetää kolmea päivää?

 9. Onko tuo nyt yllätys et ruotsalaiset on suomalaisten kimpussa, onhan ne monta sataa vuotta pitäneet suomalaisia orjinaan. Osa kansasta mielellään kumartelee heille edelleen.

Comments are closed.