Free speech 7 helmikuun, 2022

 

 

Kertoo aika paljon Suomen vaihtoehtomediasta, että vain Laiton Lehti on uskaltanut kritisoida VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiaisen törkeää petturuutta. Kyse ei ole siitä, että Ano halusi varmuuden vuoksi irtisanoutua Convoy- vapauskulkueesta. Se olisi ollut ymmärrettävää. Kyse on siitä, että Ano kaikilla tavoin yritti estää ja demonisoida kulkueen. Siinä ei ollut mitään järkeä, vaan haisee taivaaseen asti.

 

 

Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 

 

Ja arvatkaas mikä on ollut reaktio? Onko Laitonta Lehteä syytetty Anon mustamaalaamisesta?

 

Ihme kyllä: Ei ole.

 

Nähtävästi Anon petturuus on skenen aktivisteille päivänselvää. Tästä huolimatta kukaan ei kuitenkaan uskalla tuomita Anon petturuutta! Paitsi LL.

 

Tosin ei tämä yllätä, koska tämä menee aina näin. Vaihtoehtomedia ja skenen aktivistit eivät koskaan paljasta tai vähäänkään kritisoi selvää sabotaasia ja petturuutta. Niinpä nämä ”ex”-persut ja ”ex”-kepulit aina uudestaan ja uudestaan kehtaavat sabotoida vapausliikettä. Jos vaihtoehtomedia tekisi tehtävänsä, niin eivät ne uskaltaisi jatkuvasti sabotoida.

 

Kuvio on selvä: Toisaalta supon myyrät sabotoi ja toisaalta vaihtoehtomedia vähättelee, ignoroi tai pimittää heidän sabotaasinsa. Ei tälle ole muuta selvitystä kuin, että hyvin suuri osa vaihtoehtomediasta, persuista ja ex-persuista toimii yhteistyössä polpon ja jopa supon kanssa. Laiton Lehti tulee kirjoittamaan tästä lisää juttuja, koska kukaan muu ei uskalla, vaikka todisteet olisivat kuinka selvät.

 

 

 

Jotkut ovat tietysti taas väittäneet, että kaikki on ollut vain väärinkäsitystä. Ei Ano oikeasti halunnut estää ja demonisoida Convoy-vapausliikettä.

 

No, tässä Ano herjaa polpon uhriksi joutunutta oman puolueensa valtuutettua, joka on auttanut VKK:ta valtavasti.

 

 

Aika huvittavaa muuten, että Ano kutsuu Tiaista ja Miladia tolloiksi. Heillä on taatusti yli 10 pistettä korkeampi älykkyysosamäärä kuin Turtiaisella, jonka ÄO tuskin ylittää 100 pistettä. (Ano ei edes itse kirjoita puheitaan ja kaikki spontaanit puheet menevät epäloogiseksi mössöksi. Onko joku löytänyt jonkun analyyttisen blogi- tai muun kirjoituksen, jonka Ano olisi itse kirjoittanut? Siitä olisi helpompi arvioida Anon ÄO. Se saattaa oikeasti olla lähempänä 90 pistettä.)

 

 

Jos et vieläkään usko Anon tahallaan sabotoivan, niin tässä videossa hän jälleen herjaa kansainvälistä Convoy-vapauskulkuetta kutsumalla sitä jälleen p****marssiksi!

 

Ja tietysti täysin älyttömin argumentein. VKK:n logiikka alittaa jopa persulogiikan. Miten noin ääliömäiset argumentit voivat mennä läpi kenellekään?

 

No, ei sillä niin väliä, koska Jeesus kuitenkin pelastaa meidät kaikki!

 

 

 

 

Ps. Miksi Ano nähtävästi ainoana poliitikkona pitää kanavassaan valtavasti mainoksia? LL toimituksen piti katsoa kolme mainosta ennen kuin pääsi katsomaan itse videota. Asiasta on kyllä huomautettu, mutta mainokset vaan lisääntyvät. Eikö Jeesus sittenkään auta Anoa tarpeeksi, kun on noin kova rahanhimo?

 

 

38 thoughts on “Ano Turtiainen myyräilee taas: ”Convoy-vapauskulkue on p****marssi!”

 1. Ehkä Ano paljastaa myöhemmin, millaisesta ulkomaisesta sabotoinnista ja ansan virityksestä VKK:lle oli kyse. Toivottavasti vähän kovemman kaliiperin jutuista, kuin someryhmiin liittämiset ja ulkomaalaiset lähestymisyritykset netissä. Ne kun ovat ylipäänsä kiihtyneet Itämeren turvallisuustilanteen kiristyttyä, eivätkä johdu ainoastaan Convoysta. Tiedusteluun on Trumpin kauden korpivaelluksen jälkeen satsattu etenkin nyt alkuvuodesta, kun jopa itseni kaltaista täysin toisarvoista tikkuaskin nysvääjää haetaan Linkedinissä viikossa useita kymmeniä kertoja melko syvän päädyn jenkkiyhtiöistä ja viestilaatikkoon kopsahtelee omituisia YK, Bryssel akselin kontaktipyyntöjä tuntemattomilta jenkeiltä ja eurooppalaisilta. Ei niihin tarvi mitään reagoida, vaan mielummin vaikka katsoo julkisesta census datasta, minkä suuruinen korotus lähtömaan budjetissa vuodelle 2022 on tuollaiseen toimintaan tullut. Sitten vaan popparit esiin ja seuraamaan viestiboksista, millaisia rekryyttejä sillä rahalla saa. Joku muu turmeltuneempi ehkä keksii kaupata noille kylmäkontaktoinnin kehitysohjelman jämpiin hintaan. Minä juon kahvia ja luen Laitonta Lehteä.

  1. Toivottavasti ihmiset huomaavat kuinka monin tavoin Anon puheet ja selittelyt jälkeenpäin menevät ristiin (pun intended) koska ristiin ne menevät ja sitä peitellään ristillä.

 2. Ano toivoi poliisilta kovia otteita ja vaikutti videolla hieman pettyneeltä näkemänsä jälkeen. VKK:n puoluekuri tulee olemaan tiukka, niin tiukka ettei siitä edes rukoilemalla selviä. Ano noudattaa Tony Halmeen lanseeraamaa sanomaa; Jumala armahtaa, minä en.

  1. Ehkä Anolle näytettiin miten Tony Halmeelle tehtiin ensin kemiallinen lobotomia ja kun se ei estänyt kirjan kirjoittamista niin kuula kalloon syntymäpäivälahjaksi.

 3. Ano antoi jopa Ilkan ihmettelylle twitterissä polpon toimista vain vihamielisen kuitin ”vihollisen luomasta paskamarssista”
  Tämä on laitettu Iltalehteen VKK:n (Valta Kuuluu Komitealle) kommenttina mielenosoituksesta: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/05a5787a-13ea-49c0-a45e-ec38551f4580
  Onko Ano ollut alunperin se joka on päättänyt mitä koko muun johtokomitean on oltava Convoysta mieltä? Kaikki komiteasta ovat sitten keksineet mitä lennokkaampia ja mystisiä heittoja liatakseen Convoyn heti alkuunsa. Niinkuin Slimmikin sanoi niin tiedottaminen on ollut ala-arvoista. Oikeastaan sitä ei ole edes ollut vaan kyse on ollut pelkistä epämääräsistä heitoista ja herjaamisesta. Puolueenhan normaalisti pitäisi julkaista jokin tiedote tai kannanotto kuten vaikka Sinimusta Liike teki ja tekee muutenkin eri asioista aina.

  1. Joo toki. Jos puolue haluaa irtisanoutua jostain tapahtumasta, niin tietysti tehdään lehdistötiedoite ja lähetetään se medialle. Niin se asia hoidetaan eikä herjaamalla jotain tapahtumaa, ELLEI nimenomaan halutakin demonisoida ja pysäyttää jokin tapahtuma.

   Slimmi oli käsittämättömän naivi, kun hän ihmetteli miksei VKK:lla ole tiedottajaa. Haloo! Luuleeko hän, ettei kenellekään ole tullut mieleen hankkia tiedottaja. Totta kai on varsinkin ennen vaaleja, mutta Ano on sen estänyt. Ensinnäkin hän sabotoi vaalikampanjaa ja toiseksi voi helpommin sabotoida katutoimintaa.

   Ei tiedottajan puuttumiseen voi olla mitään muuta syytä kuin halu pystyä antamaan törkeitä sabotaasikommentteja eli koordinoida tiedotuslinja polpon kanssa. Jos tiedottaja peesailisi polpoa, niin se olisi liian läpinäkyvää eikä kukaan tiedottaja siihen edes suostuisi. Niinpä kannattaakin mieluummin sabotoida erilaisilla postauksilla, twiiteillä ja videoilla eli juuri niin kuin Ano ja hänen hallitushännystelijänsä ovat tehneet.

   1. Nyt nähdään onko levelillä kanttia asettua puoluettaan vastaan ja kuinka paljon sillä sekä Slim että Junnu ovat molemmat puolueen paikallisissa johtoviroissa eli aika syvällä jo siinä kiinni.

   2. Ei kai nyt lehdistötiedotteita tehdä mistään sellaisesta jossa ei edes olla mukana? -Niitähän saisi olla laatimassa kymmenittäin joka päivä!

    Olisiko tuosta väitetystä Polpo-Turtiainen-VKK yhteistyöstä jotain kättäpidempää? VKK on tällä hetkellä ja toistaiseksi ihan aidosti ”SE” kansanpuolue. Jos tästä väitetystä yhteistyöstä on todisteita, niin ne on äärimmäisen tärkeää saada päivänvaloon, jotta taas kerran ei yksi kontrolloituoppositio keräisi ääniä varoventtiilin taakse – sikäli kun VKK sellainen sattuisi olemaan.

    Todisteet esiin siis!

    Jos niitä ei olekaan, niin eikö olisi syytä jättää henkilökohtaiset pettymykset siinä tapauksessa taka-alalle, kunnes on jotain oikeasti esittää?

    1. ÖÖÖ. Etkö lukenut juttua ja lukuisia aikaisempia juttuja. Kaikissa toistettu samaa pointtia, mutta sanotaan tämä nyt varmuuden vuoksi ainakin kymmenenen kerran:

     Siis kyse on siitä, että JOS puolue haluaa kovasti irtisanoutua jotain tapahtumasta, niin se tehdään lehdistötiedotteella eikä demonisoimalla ja herjaamalla p****marssiksi ja usuttamalla poliisia rauhanomaisten mielenosoittajien kimppuun. Ja nimenomaan poliisin usuttaminen on juuri sitä polpo-turtiainen-vkk yhteistyötä.

     Tämän lisäksi on selvästi muutakin yhteistyötä. Eilisessä jutussa oli todiste siitä miten Turtiainen ei edes puolustanut polpon pahoinpitelemiä oman puolueensa jäseniä, vaan päinvastoin herjasi uhreja. Tällaista ei oikeasti ole koskaan nähty kansallismielisessä kentässä.

     Äärimmäisen epäilyttävää Turtiaisen toiminnasta nimenomaan tekee se, että hän ja VKK olisivat vain voineet olla hiljaa, mutta sen sijaan yrittivät yhdessä polpon kanssa pysäyttää rauhanomaisen koronatyranniaa vastustavan mielenosoituksen juuri silloin, kun Convoy-vapauskulkue oli käynnistänyt dominoefektin ja miekkarit olivat tulossa nimenomaan Suomen kautta Eurooppaan.

     Turtiainen ja VKK:n johto oli Convoystä ihan yhtä paniikissa kuin polpo ja Supo. Ehkä enemmänkin.

     Kaiken kukkuraksi Turtiainen taisteli voimakkaasti Convoy-vapauskulkuetta vastaan yhdessä ystävänsä persujen vpj. Peltokankaan kanssa. Tämä haisee vielä enemmän, kun ottaa huomioon, ettei Turtiainen ole vuoteen suostunut KERTAAKAAN kritisoimaan persujen takinkääntöjä. Ei tukipakettiasiassa, äänestyskoneista, Putkosesta, Purran valintaa, pedoafgaanien hakemista, ohituskaista-aborttien tai edes lasten kokeellisten injektioiden hyväksymistä tai edes sitä, että persut perustuslakivaliokunnassa päästivät pakkorokotukset läpi ilman protestia.

     Missään vaiheessa Turtiainen ja VKK ei ole suostunut kritisoimaan persujen törkeää petturuutta. Ei edes lasten myrkyttämistä. Päinvastoin. Turtiainen on hyvää pataa näiden maanpettureiden kanssa ja toimii yhdessä persujen kanssa kansaa vastaan pimittämällä persujen petturuuden.

     Ei siis ihme, että Turtiainen ja Peltokangas yhdessä täysillä vastustivat myös Convoy-vapauskulkuetta. Kyse oli vain persu-VKK petturiyhteistyön jatkamisesta.

     Laiton Lehti on ainoa, joka tästä on puhunut ja yli puoli vuotta. Valtamedia ja vaihtoehtomedia kuitenkin luovat narratiivia, jonka mukaan VKK olisi kovin kriittinen persuja kohtaan. Tämä valheellinen narratiivi on niin lujassa monien yksinkertaisten ihmisten päässä, ettei mitkään VKK:n petturuudet sitä narratiivia pysty muuttamaan. Kansallismielinen kenttä on ihan yhtä paljon vaihtoehtomedian aivopesemä kuin suvakit valtamedian aivopesemä.

     Kuten Laiton Lehti on korostanut, niin pääsyyllinen on vaihtoehtomedia, joka ei suostu kritisoimaan Turtiaista ja VKK:ta tekevät he sitten mitä tahansa. Osaksi tämä johtuu VKK:n Venäjämielisyydestä, jonka takia esim. MV-lehti ei suostu VKK:ta kritisoimaan. Näin yhteiskunta on kahdessa kuplassa eli Nato- ja Venäjä-kuplassa eikä kummassakaan kyetä rationaaliseen ajatteluun, vaan vähätellään ”omien” valheita ja älyttömyyksiä.

     Laiton Lehti on ainoa media, joka paljastaa petturuudet. Ehkä yksi syy tähän on se, ettei meidän tarvitse olla sen enempää Naton kuina Venäjänkään puolella, koska kannatamme aitoa Sveitsin mallia eli puolueettomuutta. Vain pysymällä itsenäisenä ja puolueettomana on mahdollista myös välittää totuudesta ja vapaudesta.

     1. Peltokangas on kyllä ihan helvetin häiritsevä tapaus. Tämä mies vaikuttaisi toimivan täysin ennalta laaditun suunnitelman puitteissa. Turtiaisen ja Peltokankaan tuttavalliset välit on täysin vieras asia. Sikäli kun näin on, niin se asettaa asioita uuteen valoon.

      Muuten sanoisin että eihän nyt Anon lausahdus twitterissä anna yhtään sen enempää voimaa suomalaiselle tai saksalaiselle poliisille murjoa suomalaista mielenosoittajaa. Ei ne Anon viestejä lue että ”nyt on lupa pamputtaa”.

      Ennemmin sanoisin että Ano on käyttänyt voimakasta retoriikkaa, painottaakseen viestiään. Aivan kuten monet muutkin tekevät viestiessään. Kyseessä on tehokeino viestin perille saattamiseksi. Voimakkailla sanoilla voidaan myös ojentaa omaa harhailevaa joukkiota.

      Oli miten oli, niin hyvin poikkeuksellisen yksityiskohtaista ja positiivissävytteistä valtamediauutisointia Convoy nauttii myös Suomen vasemmistotoimittajien keskuudessa: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6e9702f8-02e2-4417-ba17-f906824895be

      HY:n Johanna Vuorelmaa suorastaan ”harmittaa, kun Convoylle on ilkuttu”….. Huuuuh huuuuuh.

      Mitä Polpoon ja Supoon tulee, niin eiköhän tämä ole ollut heille ihan normaali mielenosoitus. Vai onko sinulla tästä enemmän tietoa että olisi aiheuttanut ennakkoväristyksiä heidän suunnallaan?

     2. Kyllähän yleinen mielipide vaikuttaa poliisiin. Niin vaikuttaa myös kansanedustajien puheet. Jos poliisi tietää, ettei yksikään kansanedustaja ole Convoyn puolella, niin toki se koventaa otteita. Varsinkin, kun Ano vielä usutti poliiseja käyttämään kovia otteita. Siis siitä huolimatta, että kohteena hänen oman puolueensa jäsenet ja jopa kaupunginvaltuutettu!!

      Vielä enemmän koviin otteisiin innosti, että Anon kaveri persujen vpj Peltokangas oli puolustamassa poliisia ja auttamassa kansanmuurin murtamisessa. Ano ja Peltokangas nimenomaan toimivat yhteistyössä sabotoimassa Convoyta. Ehkä jopa ihan aktiivisessa yhteistyössä. Jonkun pitäisi kysyä Anolta koordinoiko hän Convoin vastaista toimintaa aktiivisessa yhteistyössä kaverinsa Peltokankaan kanssa. Soittelivatko esim. toisilleen? Veikkaisin, että soittelivat.

      Media on nimenomaan demonisoinut Convoytä mm. kyttäämällä, että joku mielenosoittaja yrittäisi eduskunnan ylärappusille. Varsinkin Hesari demonisoi jatkuvasti ja kertoi koko ajan alakanttiin osallistujamäärän. Toki saattaa joku yksittäinen toimittaja omata pieniä sympatioita, mutta siinä ei ole kyse mistään globalistien salaliitosta, vaan siitä faktasta, ettei kaikki suvakitkaan ole innoissaan käyttämään koronapassia ja ottamaan kokeellisia rokotteita.

      Kuten jo selitin, niin todellakaan EI ollut supolle normaali miekkari. Et ole juuri tainnut miekkareihin osallistua järjestämisstä puhumattakaan. Onhan se nyt selvä, että rekkojen mahdollisuudet pystäyttää liikenne ja jatkaa miekkaria pitkään on paljon parempi kuin mikään muu keino. Kyse on loistavasta konseptista, joka on toiminut Kanadassa loistavasti. Totta kai nato ja supo pelkäävät dominoefektiä ja Suomi nimenomaan oli tärkeänä linkkinä tuossa dominoefektissä.

  2. Kiitos muuten tuosta linkistä. Ensin ajattelin tehdä erillisen jutun tuosta twiitistä, mutta liitin sen juttuun ja myös analyysin Anon ÄO-tasosta. Anolla ei todellakaan ole varaa kutsua ketään ”s******* tolloksi”.

   En kuitenkaan viitsi tehdä erillistä juttua Anon ÄO:sta, mutta jos hän jatkaa älykkäiden polpoa kritisoivien ihmisten kutsumista s-tolloksi, niin kohta tulee hyvin yksityiskohtainen analyysi. Sitä on jo pidemmän aikaa pyydelty ja proxymatskua riittää.

   1. Saatanan tollo=ihminen joka ei ole Jumalan valtakunnassa.

    Jeesus on tie, totuus ja elämä.

    (Missä on ne 50 000 isoa miestä jotka kantavat maanpetturit ulos eduskunnasta?)

 4. Ottawan pormestari on julistanut hätätilan ja myöntää että Convoylla on kaupungissa miesylivoima eivätkä viranomaiset mahda sille mitään. Rekat on seisseet kaupungissa jo yli viikon paikallaan. Siitä Convoyssa tulisi ollakin oikeasti kyse että paikalla on niin paljon ihmisiä ja RASKAITA ajoneuvoja että saavutetaan yhtäjaksoinen valta-asema. Vain silloin liike on vakavasti otettava ja pystyy uskottavasti esittämään vaatimuksia ja mikäli niitä ei toteuteta niin sulku jatkuu.
  Ihan kiva että Suomessakin oli yritystä, mutta se oli todellakin vain yritystä ja pyristelyä eli suoremmin sanottuna epäonnistuminen.

 5. Jos Ano on koskaan kuullut Occamin partaveitsestä ja ymmärtää sen periaatteen, mitä asioista päätellen saa epäillä, niin ainakaan hän ei käytä sitä ajattelussaan.

  Jos jollekin ilmiölle tai asialle on jokin arkipäiväinen ja tavanomainen selitys, niin ei ole viisasta ensin lähteä olettamaan supersalaliittoteorioihin perustuvia salakuvioita ja sen perusteella ruveta lietsomaan lannistumista ja vainoharhaisia epäilysten varjoja kerrankin aktivoituvan kansan keskuuteen.

  Ano oli saanut paljon palautetta Convoy Finland 2022 ulostuloistaan sekä VKK:n johdon ulostuloista. Siksi Ano julkaisi jälkiselittelyvideon.

  Videon ensimmäisellä puoliskolla Ano hakee sympatiaa valittelemalla vointiaan ja esittäen että olisi puheistaan huolimatta nöyrä. Mutta voiko itsensä tunteva, hyvät ja selkeät arvot omaava, vieläpä uskoaan tunnustava ja sitä julistava mies, edes väsyneessä tilassa olla ulosannissaan niin vailla asiallisuutta, kuin mitä Ano oli?
  Normaalilla, vakaalla miehellä on aina, joka tilanteessa tietty suodatin selkärangassa, koska se on hänen syvin perusluonne, jossa näkyy hänen arvot sekä perustavanlaatuisimman järjen käyttö. Täytyy olla erittäin heikossa psyykkeen tilassa, osittaisessa psykoosissa kuten lahkolaisuudessa olevat, tai sitten huumattuna ennenkuin tällainen normaalisuodatin ei perustavanlaatuisena toimi.

  Videon toisella puoliskolla Ano taas selitteli ympäripyöreästi taustoja ja spekulointejaan, suurimmilta osin toistaen jo aiemmin esiin tullutta. Tässä ei kuitenkaan tullut mitään konkretiaa jälleenkään, vaan jäi selittelyn ja toteutuneen todellisuuden vääristelyn tasolle.

  Tässä kyseinen osa litteroituna:
  ”En halua välttämättä vielä kaikkea paljastaa koska siinä on isot tahot ja tässä on maailmanlaajuiset tahot joilla on meikäläiset pitänyt hiljentää totaalisesti. Ja nää mielenosoitukset on masinoitu sitä varten. Minulla alkoin nämä haisemaan jo sieltä Kanadasta lähtien koska minut liitettiin jo sieltä saakka näihin. Täysin oudot ihmiset englanninkielisistä, englanniksi liitti minut tähän, vähän niinkuin vaativat minua jatkamaan Suomessa sitä Kanada touhua. Eli sieltä homma alkoi haisemaan ja mut liitettiin väkisin ja totanoinniin siellä on kaiken maailman myyriä jotka saivat agitoitua VKK:laisiakin mukaan ja jopa meitä vastaan sitten kuin tehtiin julkisia ulostuloja siitä ettei olla tässä mukana. Okei kuka saa olla mukana missä vaan, mut minkä takia mun pitäis olla mukana ja minkä takia mua vaaditaan olla mukana ja jopa puoluetta vaaditaan siihen mukaan mun kautta?”
  Ano jatkaa: ”Sitten on ollut näitä muita mielenosoituksia. Onko media antanut näkyvyyttä? Ei yhtään. Jos siellä on ollut tuhat ihmistä paikalla niin on kerrottu että siellä on kaksi sataa paikalla. Eli niitä on dissattu ihan täysillä median toimesta. Eikö tämä teillekin haise tämä homma että valtamedia oikein loi Suomeen tämän Convoyn? Se markkinoi sinne sitä tapahtumaa ja jos te katsotte niitä videoita sieltä paikan päältä niin sinnehän on palkattu kaiken maailman toimittajia tekemään juttua kaiken aikaa. Media päivysti koko aika. Niin kyllähän tästä jo pitäis alkaa herätyskellojen soimaan jokaiselle täyspäiselle. No, okei ne ei päässy tavotteeseensa eli VKK:ta ei saatu kytkettyä tähän paskamarssiin virallisesti eikä saatu tuomiolle siitä eikä VKK:ta päästy kriminalisoimaan sitä kautta että ollaan tämmösessä laittomuudessa mukana.”

  Sisällön voisi paloitella ja analysoida tarkemmin, mutta se ei ole kaikkein tärkeintä.

  On olennaista huomata, ettei Ano ole missään vaiheessa antanut mitään konkreettista ulostulojensa ja väitteiden tueksi. Sekä se, kuinka paljon vahinkoa tämä on aiheuttanut tai potentiaalisesti aiheuttaa.

  Useimmat ketkä ovat paljon käyttäneet modernia teknologiaa internetissä ymmärtävät, että ihmisjoukoilla on nykyään aitoakin voimaa käyttäessään massakomunikaatioteknologiaa, alustoja, omia medioita jne. ja toisaalta, että ihmisiä tai ryhmiä riittää joka lähtöön, eli jos jotkut viestittävät jotain outoa, sen ei tarvitse merkitä yhtään mitään, eikä siihen tarvitse välttämättä reagoida. Kuten ei myöskään medioihin, ainakaan niiden luomassa kehyksessä. Sitä voi myös luoda uuden, järkevämmän kehyksen, tai ottaa etäisyyttä ilman draamaa.

  Valtamediat ovat sentään tai edes sen verran kärryillä, että ovat huomanneet valtavan osan yleisöstä kääntäneen selän itselleen ja että joukko kasvaa. Näin kävi varsinkin Kanadan Convoyn suhteen. He yrittivät toiveikkaina ensin saada peitettyä liikkeen, mutta vasta kun peittely oli ilmeisen mahdotonta, ja tietäen ettei heillä enää ole varaa jäädä lopullisen naurunalaisiksi valehteluissaan, he rupesivat raportoimaan siitä edes jokseenkin realistisesti, vaikka silloinkin muovaten todellisuutta ja mielikuvia mieleisikseen. Tätä kutsutaan myös damage controliksi, eli vahinkojen minimoimiseksi psykologisessa sodankäynnissä.
  Tästä on kyse valtamediassa. Ei siitä, että olisivat jonkin Cabalin käskystä pistäneet asioita alulle, ”masinoineet” ja niin edelleen. Mutta se on totta, että keskitetyt valtamediat ovat osa suurta psykologista sodankäyntiä.

  Spontaaniuden kipinä iski tällä kertaa Suomessakin, ja koska kansa on rinnoissaan nyt valmis sydämen paloon, niin alkoi liikehdintä. Ja se alkoi niin orgaanisella tavalla, ettei mitään hyvin organisoitua johtoa ollut, vaan muodostui nimenomaan pisaroista ja pikkuvirroista johtaen suureen virtaan – ei mistään keskitetystä ja joka kaupungissa olevista Cabalin myyrien verkostoista. Anon väitteet ovat täysin järjettömiä ja kuitenkin hän pönkittää tyhjiä väitteitään lisäämällä: ”pitäis alkaa herätyskellojen soimaan jokaiselle täyspäiselle.”
  Tuonlaiset lisälauseet eivät ole muuta kuin gaslighting retoriikkaa, eli suomeksi kaasuvalotusta jossa käytetään eri retorisia välineitä painostaa kuulijaa uskomaan, koska muun ajatteleminen ei ole silloin ”täysipäistä”, vaan hulluutta. Hulluus saadaan myytyä täysipäisyytenä ja täysipäisyys muuttuu hulluudeksi.

  Palataksemme ensimmäiseen sarakkeeseen, koko kuvioon sopii erinoimaisesti hyvin yksinkertaisia selityksiä jotka ovat sattumoisin myös hyvin vakuuttavia. Pitäkäämme jalat maassa ja käyttäkäämme siis Occamin partaveistä ja mahdollisesti vasta silloin jos tulee jotain KONKREETTISTA ja vakuuttavaa siinä määrin että kuviota ei voi jättää huomiottakaan, voimme vetää muita yllättäviäkin johtopäätöksiä. Missä siis konkretia Anon väitteiden takana?

  Ne, kenellä on verkostoja eri suuntiin tai ne kerkä jopa ilman niitä ilmaantuivat Helsinkiin tietävät nyt hyvin, tai saivat erittäin selkeää tuntumaa siitä, millaisella pohjalla liikehdintä oli ja mistä ja kenestä se oli kummunnut: KANSASTA ITSESTÄÄN EIKÄ MISTÄÄN MUUALTA MASINOIDUSTA.
  Mutta jos ainoa kosketuspinta maailmaan on omat suppeat piirit, Twitter kaikukammiot, internet sekä supersalaliitto harrastajien ajankohtaisjutut, ei tosiaankaan saa tarvittavaa kosketusta maailmaan, ja on hyvin helppoa jäädä ”keinotekoisen internet todellisuuden” vangiksi ja alkaa vakuuttamaan muillekin, sen olevan se todellinen ja perimmäinen, salainen totuus.

  Ovatko sellaiset ihmiset luotettavia ja kannatettavia henkilöitä luottamustehtäviin, ketkä menevät ennakoimattomasti suunnasta toiseen nk. ”kaninkolojen” onkaloverkostoissa? Sellaiset, ketkä eivät oikeasti jalkaudu kentälle maan kosketukseen, vaan jäävät jonnekin piirinsa onkalopoteroon pelokkaana, epäilevänä, ylimielisenä ja muiden toimintaa epäkunnioittavana, sekä voimallisesti levittäen virheellisiä kuvauksia muiden, jo todentamasta ja aivan itse luodusta todellisuudesta? Kaikille aktiivisille todennettavasta todellisuudesta nimeltä kansalaisaktivismi? Näitä kysymykaiä sopii äänestäjän kysyä itseltään.

  Epäilemättä on paljon niitä, ketkä kotisohvillaan on helpoin ratkaisu antaa jonkun karismaattisen henkilön kertoa heille, mikä on todellisuus. Olen välillä kuullut sellaisia kutsuttavan paimenta kaipaaviksi lampaiksi. Jokainen olkoot sitä mihin kyvyt riittää ja maailma on mitä on, mutta rakkaus ja myötätunto voi yhdistää – ja nämä saavatkin paljon polttoainetta kun kohtaa muita: kadulla!

  1. Taisi Ano olla oikeassa sittenkin. Koronatyrannian hybridiagentti tuputta Ocamin partaveitsiä ja kaasuvaloja.

   Ei puolue voi olla tukkimassa katuja hallituksen kaatamiseksi, se nyt on selvää.

   1. ”Taisi Ano olla oikeassa sittenkin. Koronatyrannian hybridiagentti” Tontut vai Anoko nämä salaiset sisäpiiritiedot sinulle paljasti? Siinä taas lahjakkuus. Mene itseesi ja muista olla kiltisti, sillä tonttu voi tulla ikkunan taa.

 6. Itse äänestin aluevaaleissa VKK:ta kun kuvittelin että se olisi erilainen puolue kuin muut. No eipä ollut. Oli ensimmäinen ja myös viimeinen kerta kun ääni meni kyseiselle poppoolle.

 7. Niin ja sitten heitetään vielä oma varapuheenjohtaja vielä julkisesti ”rekan alle”, vaikka onkin kepulainen keinottelija.

 8. Suomen seuratuin kansanedustaja sylkee vi++ua ja pa+kaa suustaan julkisesti kaikkien kansalaisten päälle. Sitten selittelee että hän oli hieman väsynyt. Voi jumalauta….

  1. Mietin tuosta otsikosta että mitä Ano sanoi. Vaihtehdot olisivat:

   – pyhin marssi
   – perus marssi
   – pitkä marssi
   – päivä marssi
   – pisto marssi
   ….tai jotain muuta. Mutta se taisi olla Pyhä marssi kansalaisten itsensä puolesta. Muutos on alkanut kansassa. Eikä siitä hallitse Anokaan enää kiroilullaan. Sillä on sivustakatsojan osa. Ja jos kansa haluaa, niin se voi tukea Anoa, jonka tuen Ano varmsati ottaa vastaan koska on rukoillut Jumalalta viisautta ja johdatusta. Kansa johtaa ja se tuo Anollekkin valtaa ja vaurautta, vaikka sitä ei ole pakko ottaa vastaan.

 9. Yk­si anon taus­ta­vai­kut­ta­ja saat­tai­si ol­la «Pas­to­ri Ch­ris»
  – https://rapsodia.fi/?s=Pastori%20Chris
  jo­ka vai­kut­taa Rap­so­dia.Fi -si­vus­tol­la.
  – On­ko hän sit­ten Ch­ristuk­sen ni­mes­tä joh­det­tu vir­tu­aa­li­hen­ki­lö, ul­ko­mai­nen saar­naa­ja vai­ko jo­pa to­del­li­nen hen­ki­lö, en tie­dä.

  Rap­so­dia on erit­täin Ano-myön­tei­nen si­vus­to.
  – Erään­lai­nen Anon oma ko­ti­si­vu, on oma vai­ku­tel­ma­ni.

 10. Mysteeriksi jää kuinka Ano saa omaa porukkaa motivoitua? Enpatiakyky on olematon. Kettuilee ja pitää paskan arvoisena puolueensa kovaa työtä puolueen eteen tekevää valtuutettua. Normaaliälyinen voi kuvitella, että puoluejohto seisoo alaistensa tukena, mutta sen sijaan VKK:ssa palkaksi saa haukkumisen ja kettuilua. Taitaa olla normikäytäntö pienpuolueissa vai onko VKK poikkeus?

 11. Kohtahan me nähdään miten Kanadassa käy. Julistetaanko sotatilalait voimaan ja nollataanko demokratia sillä tekosyyllä. Jos niin käy, niin silloin tämä saattuehomma oli globalistien masinoima. Ei hötkyillä niiden johtopäätösten kanssa, peli on vielä kesken. Suomalaiset Convoyhyn osallistujat ovat varmasti valtaosaltaan mukana hyvin aikein.

  Ano voi olla tuon globaaliliikkeen osalta oikeassa tai väärässä. Siinä hän on varmasti hyvin oikeassa, että oli viisasta puolueella irtisanoutua tuosta mielenosoituksesta. Ei puolue voi kannattaa mielenosoitusta, joka julkisesti aikoo rikkoa lakeja. Pidetään rivit kasassa eikä rynnitä lyömään kiilaa jokaiseen säröön. Epäsovun lietsojat ovat varmasti globojen asialla, tekevätkö sen tieten tai tietämättään.

  Youtube voi liittää mainoksia kanavaan ilman kanavan omistajan suostumusta.

  1. Kyse ei ole irtisanoutumisesta. Se olisi ollut suht ymmärrettävää, vaan kyse on Anon pyrkimyksestä estää Convoy-vapauskulkue uhkailuilla ja demonisaatiolla. Ano ihan oikeasti usutti polpoa hyökkäämään rauhanomaisten mielenosoittajien kimppuun.

   Ano on täysin liittoutunut polpon kanssa estääkseen koronatyrannian vastaisen vapausliikkeen mielenosoitukset. Kannattaa lukea ne lukuisat LL-jutut, joissa annettiin tarkat sitaatit.

   Youtubessa muuten voi rajoittaa mainosten määrää ja laatua. Anon kanavalla mainosten määrä on lähes tapissa eli käytännössä maksimissaan.

   1. Täysin käsittämätöntä varsinkin poliitikolta joka nostaa valtavaa palkkaa ja korvauksia jne.

  2. VKK:n johtohan oli se joka syyttä suotta pelkofantasioistaan aloitti kaiken epäsovun lietsonnan eikä kukaan muu.

   Miksi kääntää asian päinvastoin kuin se todellisuudessa on? Ellei sitten ole kyse kognitiivisen dissonanssin liian suuresta haasteesta tai isähahmon tarpeesta tms.
   Ano itse on vieläpä nyt todistanut olevansa epäsovun lietsonnan mestari. En ole eläessäni suoraan todistanut yhtä törkeää aseman väärinkäyttöä ja manipulatiivisuutta poliittisessa yhteydessä. Aivan uskomaton kuinka hyökkäävä ja epäkunnioittava sekä muita syyllistävä. Pistin uskoa häneen ja kirjoitin hyvää hänestä, mutta nyt hän paljasti muita puolia itsestään jotka eivät katoa. On aivan varma, että Ano ei sovi johtotehtäviin laisinkaan, ei todellakaan. Sekulaari ”management by Perkele” on tuhat kertaa parempaa ja viisampaa, jopa miellyttävää verrattuna tuonlaiseen Q anon&Jeesus raivopää lahkonjohtajan toimintaan verrattuna.

   Selittelyt eivät korjaa asiaa jota ei saa enää yhteen ja siinä on se, että Ano on lopullisesti paljastanut kriiittiset luonteenpiirteensä sekä harkintakyvyn puutteensa. Hän teki vielä tällaisten emämunausten sarjan. Luulin että vastaavissa asemissa niin huonolla erottelu- ja ajattelukyvyllä varustettuja ei olisi olemassakaan. Tässä vaiheessa on täysin varma asia, että ainakin niin kauan kuin Ano on VKK:n johdossa (eli ikuisuuteen asti), se ei tule koskaan saamaan kunnon kannatuksen joka mullistaisi mitään. Muutenkin se pieni johtoporukka ohjaavat asioita aivan kuten itse haluavat.

   Tämä hulluutensa karkoitti ihmiset todellakin pysyvästi. Jäljelle jää enää herännäisuskovaiset ja muut ketkä eivät kykene itsenäiseen ajatteluun ja toimintaan.
   Nyt kannattaa miettiä minne kannattaa satsata voimansa ja aikansa kun Anon itse aiheuttama suuri väkikato on tosiasia joka ei koskaan tule korjaantumaan eikä vaikutusvallan suhteita puolueen sisällä muutenkaan pystyisi muuttamaan. Suunta on tämän myötä sinetöity ja mahdollisuudet jo rajattu.

 12. Anon heikkous vain lisääntyy! Jos hän ei kykene näyttämään todisteita sekaville jorinoille, niin sitten on aika siirtää hänet sivuun. Myös on olemassa riski, että vanha urheiluvamma(roid rage) uusiutuu ja sitä ei kukaan halua nähdä!

  VKK näyttää entistä enemmän persujen juoksupojilta.

   1. Hah hah! Tosiasia on, että Ano on viittä vaille haudassa. Täysin heikentynyt ja Hyvä, että henki pihisee! Kannattaa varautua siihen, että Ano ei ollutkaan supersankari.

    Kun Ano notkahtaa, niin kuka sitten johtaa? Siimatukkainen ex-kepuli?!!

    VKK:n johto sabotoi itseänsä ja se siitä.

 13. Lainaus: ”No, ei sillä niin väliä, koska Jeesus kuitenkin pelastaa meidät kaikki!” Tosiasiassa olemme tässä tilanteessa nimenomaan kristinuskon takia. Uskon että Jeesus oli olemassa ja hän saarnasi hakaristi-holocaust uskontoa harjoittavaa arjalaista kansaa vastaan, mutta Apostoli Paavali vääristi Jeesuksen sanoman, palvelemaan juutalaisten eli arjalaisten etuja. Vaikka media valehtelee valkolaisten olevan arjalaisia, niin se ei pidä lainkaan paikkaansa. Tässä video jossa arjalaiset jopa itse kertovat olevansa arjalaisia. Ja voihan asian käydä tarkastamassa vaikkapa sanakirjasta. Mielenkiintoista olisi nähdä sanakirja, joka on tehty ennen toista maailmansotaa.
  Videon kohta 37:07-37:44 Jesidi sanoo että on olemassa indoiranilainen arjalaisten kansa, ja jesidit kuuluvat siihen kansaan. Jesidit sanovat myöskin, että arjalalaisten lisäksi on monia muitakin kansoja, kuten vaikkapa saksalaiset ja armenialaiset.
  https://areena.yle.fi/1-2347438
  Kannatta alkaa katsomaan vidota kohdasta 29:42 jolloin Haapasalo menee tapaamaan arjalaisia.

 14. Valtamedia valittelee, että puolueettomien toimittajien kimppuun hyökkäiltiin miekkareissa! Mitä puolueettomia ne ovat tällä uutisoinnilla!

 15. Mietin sitä, tarkoittaako Ano vihollisella sitten sielunvihollista. Sanasta Convoy on jo joku löytänyt pedon luvun 666. Numerologisesti 6 merkitsee kuitenkin myös mitä tahansa organisoitua toimintaa, jota numeron esiintyminen kolme kertaa vahvistaa. Eliitti käyttää ihan samoja symboleita kuin valkoiset maagikot, niiden merkitys on vain päinvastainen. 666 on sekä Herra Jeesus Kristus että Antikristus. Itse asiassa eliitti on jo pitkään käyttänyt 777:aa hajottaakseen ihmisten organisoidun toiminnan, luodakseen hämmennystä ja 888:aa pystyttääkseen Luciferin tyrannian.

  Mitä Ano sitten tarkoitti vihollisella? On tietysti niin, että Suomen sisäpolitiikka kiinnostaa monia eri tahoja. Mutta jos oletetaan, että Convoyn järjestäjä olisivat globalistit, miksi globalistit yrittäisivät kaataa tällä tavoin oman nukkehallituksensa, kun siihen on muitakin keinoja. Netissä on nyt liikkeellä väitteitä, että Convoy johtaisi kolmen päivän ruokapulaan ja liikkeen johtajien pidätykseen. Anteeksi vain, mutta mitä ihmeellistä siinä on. Samaan johtaisi mikä ja minkä tahansa niminen tai kenen tahansa organisoima protestiliike jatkuessaan tarpeeksi kauan ja kietoessaan mukaan tarpeeksi ihmisiä. Myös yleislakko. Taikka sitten näin voi olla käymättä, jos mukaan saadaan tarpeeksi ihmisiä, jotka puhaltavat yhteen hiileen, kuten Kanadassa. Ruokahuollosta huolehditaan ja poliisia vastaan seisotaan yhdessä rintamassa. Tai jos joku pidätetään, hänet voidaan vaatia vapaaksi myöhemmin. Ja eikö toisinajattelijoita ole pidätetty ennenkin. Nykyisessä vakoiluyhteiskunnassa meistä jokaisesta on viranomaisella jo hyllymetreittäin dataa. Myös keskiarvosta poikkeavia yksilöitä on kartoitettu jo ainakin 50-luvulta. Kyseessä on ihan tietoisesti liikkeelle laskettua pelkopropagandaa. Ja jos hintana on saman EU-diktatuurin jatkuminen ja miljardien syytäminen yhteisvastuisiin, mitä kolmen päivän pula tai muutama pidätys on siinä rinnalla?

 16. Minulta ainakin meni koko tuki VKK:lle ja Anolle. Viimeisen viikon aikana kävi selväksi, että tätä VKK:n teatteria johdetaan ilmeisesti Kokoomuksen kansliasta. Siellä luultavasti tehty Anon kanssa sopimukset hallitusyhteistyöstä. Soinia pahempi petturi taitta olla…

Comments are closed.