Free speech 7 helmikuun, 2022

 

Ilta-Sonnan toimittaja yrittää demonisoida kansalaisia, jotka ottavat muutama askeleen eduskunnan portailla.

 

Onneksi valetoimittajien ei enää anneta rauhassa levittää valheitaan.

 

Polpon suojaama valetoimittaja tönii koko ajan kansalaista. Jos kansalainen olisi samalla tavalla töninyt valetoimittajaa, niin polpo olisi joukolla hyökännyt ja pahoinpidellyt. Kaiken kukkuraksi Demla-tuomari olisi vielä lätkäissyt kovan tuomion.

 

 

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Päivän video: Sankari

 1. Ainoo joka tossa valehtelee on kylläkin kansalainen, kun väittää ettei kukaan ole yrittäny mennä portaille. Eri asia jos toimittelija väittäis että on yritetty hyökätä eduskuntaan, jota olivat kamerat portaille suunnattuna kokoajan odottamassa, mutta joutuivat pettymään.

  1. Niin, tuossa rakennetttiin ansaa mielenosoittajille. Odottivat useiden mielenosoittajien hyökkäävän poliisien kimppuun. Sellaista ei kuitnekaan tapahtunut, niin sitten toimittaja yritti tehdä juttua siitä, että pari humalaista otti muutaman askeleen portailla. Mietipä mikä kaksoisstandardi. Aikanaan anarkistit oikeasti ja systemaattisen väkivaltaisesti hyökkäsivät yläportaille asti ja se ei ollut niin vakavaa, vaan ymmärrettävää kansalaisvaikuttamista, mutta auta armias jos joku kansallismieliseltä vaikuttava humalainen ottaa muutaman askeleen alaportailla.

   1. Älä taas valhettele. Sinun kirjoituksesi on kuin tuuliviiri, vaihtelee kulloisenkin mielialan mukaan. Korjaa jo vihdoin koululainen -lehden valekansi, jonka julkaisit. Mutta luulen että sinusta ei ole miestä siihen, kuten ei myöskään sinun joo -miehen ”aimo miehen”.

   2. Kyllä teitä on taas kohdeltu väärin. Vaikka nyt käveltiinkin portailla kännissä niin se oli ansa, salaliitto ja eliitin juoni. Onko mitään mikä ei ole ansa/salaliitto/juoni? Mitä jos ottaisitte vastuun tekemisistänne?

   3. ”Niin, tuossa rakennetttiin ansaa mielenosoittajille.” -Kenties jotain sellaista, josta Ano Turtiainen varoitteli ja syystä, jonka takia VKK on irtisanoutunut tästä?

    Eikö tunnu hieman erikoiselta että nyt maanantaina 7.2. olisi Convoyn tarkoituksena tukkia likipitäen kaikkien Euroopan pääkaupunkien kadut? Eikö tämä mieletön tehokkuus, ihan pelkällä talkoohengellä tunnu jo hieman yllättävältä? Voisiko kyseessä olla jotain muutakin kuin vain pelkkä ”talkoohenki” joka on taustalla?

    Miksi muuten niin etevä Laiton Lehti tuntuu ajavan itsensä pahasti nurkkaan, leimaamalla itsensä tietoisesti ”Ano Turtiaisen paljastajaksi”?

    Kukaan ei voi aina onnistua kaikessa ja kun jatkuvasti haluaa olla se tehokkain paljastaja ja kansan sivistäjä, riskit epäonnistumiselle kasvaa. Toivottavasti Laitton Lehti toimituksessa käydään kriittistäkin keskustelua ja pohditaan valitun ehdottoman linjan oikeellisuutta, asiain tilan mahdollisesti muuttuessa.

    1. Haloo. Sanon jo kymmenenen kerran, ettei tässä ole kyse siitä, että VKK halusi irtisanoutua Convoy-kulkueesta. Kukaan ei heitä siitä kritisoi, vaan siitä, että menivät paljon pidemmälle eli demonisoivat ja herjasivat kulkuetta ja jopa usuttivat polpoa rauhanomaisten mielenosoittajien kimppuun. Mukaanlukien VKK:n OMIEN jäsenten kimppuun.

 2. Toimittaja teki TYÖTÄÄN ja idiootti meni toimittajan eteen, estäen toimittajan TYÖTÄ.
  Sekaisinhan te raukat olette.

  1. Valemedia toimittajien propaganda täytyykin estää.
   ’TYÖTÄ’ ne gulakin vartijatkin tekivät aikoinaan.

 3. Valemedioita eli v-medioita on siedetty liian kauan. Menköön vaikka lähiöihin tekemään valheen täyttämiä raportointejaan keskustasta.

 4. Mikäs se toimittajan työ on? Valheiden levittäminen. Vain idiootit uskovat mihinkään mitä valtamedia väittää. Haaskalintuja ovat ja provokaattoreita pahimmasta päästä. Viherkommarien agentteja eli nykyajan desantteja tekemässä liian vapaasti mädätystä.

  1. Niin.. Esim. urheilutoimittajatkin valehtevat. Nytkään ei ole olympialaiset käynnissä. On vain suuri liskomiesten salaliitto jolla koetetaan saada opposition huomio kiinnittymään pois tärkeistä aiheista. Tai sitten te olette vain sekaisin.

 5. Meneekö tun- tei-siin, liskomies? On sinulla ainakin runsaasti vapaa-aikaa, TYHJÄNTOIMITTAJA.

 6. Koko ajan yrittivät toimittajat tehdä juttua väkivaltaisista mielenosoittajista, ns. laittomuuksista, uhasta jne. Oli täysi farssi toimittajilta.

Comments are closed.