Marco de Wit 7 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti uskaltaa kertoa lukijoilleen elämän tosiasioista, kuten evoluutiopsykologiasta. Olemme eläimiä ja hyvin pitkälle geenien ja ja siis myös vaistojen ohjaamia. Olemme sitä miltä näytämme. Eläinten tavoin meillä kaikilla on kyky nähdä lähes välittömästi toisen olemuksesta eli ulkonäöstä, katseesta, asennosta, jne. millainen hän on älyltään ja luonteeltaankin. Harmoniset keho- ja kasvopiirteet omaava on lähes aina myös keskimääräistä paljon älykkäämpi ja tasapainoisempi samalla, kun lyhyt ruma vammainen on lähes aina keskimääräistä tyhmempi ja mielisairaampi. Siis ihan sama juttu kuin eläimissäkin.

 

Nämä perusfaktat oli ennen vanhaan kaikilla tiedossa ja ovat edelleen useimpien isovanhemmilla, mutta tietty ryhmä on rahakoneellaan ottanut yliopistot haltuunsa ja sensuroinut tieteen. Kaiken kukkuraksi se sitten käyttää valtamediaa ja kouluja aivopesemään ihmisiä luulemaan, ettei ulkonäkö kerro mitään älystä ja luonteesta. Erityisen innokkaasti näitä valheita levittävät geneettiset mutantit eli paisuvat suvakkinoidat.

 

Tohtori Edward Dutton: Miten tunnistat suvakkinoidan?

 

 

Niinpä Laiton Lehti on ottanut (laittomaksi) missiokseen kertoa lukijoilleen elämän tosiasioista eli varsinkin ihmisryhmien välisistä geneettisistä eroista:

 

 1. Rodut
 2. Kansat
 3. Sukupuolet
 4. Seksuaaliset suuntautumiset
 5. Sosiaaliluokat
 6. Sukupolvet

 

Keskimäärin älykkäämpiä ja tasapainoisimpia ovat tietysti koulutetut valkoiset keski-ikäiset pohjois-eurooppalaiset heteromiehet. Tämä ryhmä on pitkälle luonut tieteen ja koko sivilisaation.

 

Tietty erittäin älykäs eugenistinen ääriryhmä on kuitenkin kateellinen ja on tuhansia vuosia pyrkinyt tuhoamaan valkoisen sivilisaation. Tuhoaminen tapahtuu ensin luomalla ja sitten kaappaamalla rahakone. Sillä sitten rahoitetaan ns. tyhmien/epätasapainoisten marginaalien koalitio (naiset, nuoriso, värilliset, homot, pedot, jne.), joka valjastetaan tuhoamaan valkoiset heteromiehet. Näin sivilisaatio kääntyy päälaelleen ja lopulta tuhoutuu satanismiin ja idiotismiin.

 

Sen pituinen se. Ei maailmanhistoria ja politiikka niin monimutkaista ole!

 

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan pelkästään tarjoa maailmanhistoriallisen narrativiin, vaan sille myös tieteellisiä todisteita. Niinpä olemme kertoneet myös eri ryhmien keskimääräisistä älykkyyseroista. Ja kerromme edelleen. Siis vaikka valtakunnanvainoaja nostelee syytteitä näistä tieteellisistä kartoista. Tästäkin jutusta ja kartasta mennään hoviin.

 

 

Uusin ÄO maailmankartta!

 

 

Laittoman Lehden faktat eivät synnytä raivostumista vain monissa naisissa, homoissa ja värillisissä, vaan myös tyhmissä valkoisissa miehissä. Varsinkin suomalaisilla junttimiehillä – kuten persujen ja VKK:n junttimiehillä – on niin heikko itsetunto, etteivät kestä kuulla evoluutiopsykologisia totuuksia alaluokan älykkyystasosta, naivismista, mielisairauksista, alkoholismista, jne. He kyllä riemuitsevat rotujen vertailusta, mutta auta armias, jos aletaankin vertailemaan sosiaaliluokkia ja koulutustasoja.

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan jarruttele, vaan on kertonut kuinka MYÖS valkoiset ovat nykyään erittäin tyhmiä ja muuttuvat yhä tyhmemmiksi ja mielisairaammiksi. Tämä näkyy erityisesti niissä ryhmissä, joissa muutenkin on keskimääräistä alhaisempi älykkyys ja korkeampi neuroottisuus, kuten alaluokassa ja naisissa. Ei ole sattuma, että koronatyrannia ja poliisivaltio rakentuivat Amerikassa Kamala Harriksen aikana ja Suomessa femakkohallituksen aikana.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Kaiken lisäksi Laiton Lehti on myös kertonut kuinka aitokansallismielisten suurin ongelma ovat järjestöjen johtoon väkisin pyrkivät epäpätevät henkilöt. Eli henkilöt, joilla on selvästi alhainen älykkyysosamäärä, mielisairaus tai alkoholismi.

 

(Ei nyt anneta esimerkkejä. Uskollisimmat lukijat kyllä muistavat kyseiset jutut. Ks. esim. persuilu-kategoria.)

 

 

Tosiasiahan on, että nimenomaan tyhmät, mielisairaat ja alkoholistit haluavat valtaa ja jopa päästä järjestöjen johtoon. Harvoinhan epäpätevät itse myöntävät heikkoutensa. He kyllä saattavat sitä sisimmässään epäillä, mutta sitä innokkaammin haluavat todistaa pätevyytensä itselleen ja muille pyrkimällä eri organisaatioiden vastuupaikoille ja jopa johtoon.

 

Tämä erikoinen ilmiö on erityisen vahvana Suomessa ja varsinkin kansallismielisten piirissä. Miksi? Useitakin syitä:

 

1. Naivismi

Suomalaiset ovat kehittyneet pohjoisissa oloissa, joissa vihollinen on ollut ankara luonto eikä niinkään naapurit. Näin suomalaiset eivät ole etelän kansojen tavoin kovin sosiaalisia omiensa joukossa eikä kovin sotaisia naapuriheimoja kohtaan (pos ja neg etnosentrismi), vaan mieluummin vetäytyvät omiin oloihinsa. Suuttuessaankin suomalainen vain pui nyrkkiä itsekseen eikä hevin lähde barrikaadeille.

 

Suomalainen ei myöskään näe muiden heimojen ja rotujen jäseniä vihollisina ja huijareina, vaan lähtökohtaisesti luottaa niiden kaikkiin jäseniin. Kaikki muut ihmiset ovat hyviä ihmisiä, ellei muuta todisteta. Tämä on täysin päinvastoin kuin monessa muussa kansoissa, joissa on erittäin suuri ero omien ja muiden välillä. Ääriesimerkkinä tietysti juutalaiset ja arabit.

 

Tämä suomalainen naivismi ulottuu vielä enemmän toisiin suomalaisiin. Juuri kenellekään suomalaiselle ei tule mieleen, että toinen suomalainen voisi olla huijari, tyhmä tai mielisairas. Itse asiassa suomalaiset eivät uskalla edes epäillä moista, koska mehän olemme kaikki samanarvoisia. Ja vaikka epäilisivätkin toista heikkouksista, niin haluavat mieluummin tukea kuin tuomita. Alkoholistejakin siedetään ja tuetaan aika pitkään ennen kuin tuomitaan.

 

 

2. Korkea keskimääräinen, mutta kapea älykkyys

Suomalaista naivismia tukee se, että suomalaisten KESKImääräinen älykkyystaso on Euroopan korkein. Päinvastoin kuin monissa muissa kansoissa, niin suomalaisissa ei ole paljon idiootteja. Tämä johtuu pohjoisen luonnon ankaruudesta, joka on karsinut tyhmimmät pois. Toisaalta luonnon ankaruus, alhainen väestöntiheys ja naivistinen tasa-arvokulttuuri ei ole tukenut huippulahjakkuuksien kehittymistä. Niinpä suomalaisissa ei ole koskaan ollut sen enempää paljon idiootteja kuin nerojakaan. Tässä mielessä suomalaiset muistuttavat myös pohjoisissa oloissa kehittyneitä mongolideja, joilta suomalaiset ovat myös saaneet jonkin verran geenejä. (Ehkä jotain 4-8%, jonka huomaa myös monien ulkonäössä.)

 

Sekä mongolidien että suomalaisen kansan älykkyyden kapeudesta on kirjoittanut mm. tohtori Edward Dutton.

 

Myytinkertoja: Suomalaisten älykkyys on suomalaisten tuhoksi

 

 

 

3. Politiikka

Suomalainen naivismi ei ole kovin vakavaa talouselämässä, koska harvapa on niin naivi, että haluaa perustaa yrityksen jonkun tyhmän, mielisairaan tai alkoholistin kanssa. Harva suomalainen on valmis sijoittamaan OMAA rahaansa tukeakseen selvästi epäpätevän henkilön yritystoimintaa. Politiikassa OMAA rahaa ei kuitenkaan tarvitse riskeerata, jolloin suomalainen naivismi ja tasa-arvoajattelu puhkeaa kukkaan.

 

 

4. Kirjoitustaito

Kaiken kukkuraksi suomen kieltä on erittäin helppo kirjoittaa. Tämä johtaa siihen, että tyhmätkin pystyvät kirjoittamaan vähintäänkin kohtuullisesti. Näin toisaalta tyhmät luulevat olevansa pätevämpiä kuin ovatkaan ja toisaalta heidän tyhmyyttään on vaikeampi todistaa.

 

Muissa maissa tilanne on päinvastainen. Esimerkiksi Kiinassa ja Japanissa kirjoitustapa on niin vaikea, että vain älykkäät pystyvät lukemaan ja kirjoittamaan kunnolla. Itä-Aasiassa on mahdotonta nousta minkään poliittisenkaan järjestön johtoon, jos et osaa lukea ja kirjoittaa kunnolla. Näin tyhmät automaattisesti karsiutuvat pois johtopaikoilta.

 

Myös englanninkielisessä maailmassa tilanne on samanlainen. Englannin kieltähän kirjoitetaan hieman eri tavalla kuin luetaan, koska kirjoitusmuoto ei ole muuttunut ääntämisen muuttumisen mukana. Niinpä useimmat englantilaiset ja amerikkalaiset eivät oikeasti osaa kirjoittaa kunnolla. Tyhmimmillä ihmisillä ei tule mieleenkään pyrkiä minkään poliittisen järjestön johtoon, koska sitten heidän kirjoitustaidottomuutensa paljastuisi. (Tosin tilanne on hieman muuttumassa tietokoneiden takia.)

 

Englannin kielessä sanojen ja ilmaisujen määrä on erittäin suuri, joten tyhmemmillä ihmisillä sanavarasto on vain murto-osa. Lisäksi Amerikassa mittayksikköjenkin laskeminen edellyttää enemmän älyä kuin Ranskan vallankumouksen luoma tasa-arvoistava kymmenjärjestelmä.

 

Niinpä Amerikassa tyhmemmät pelkäävät lähteä poliittiseen keskusteluun, koska eivät usein ymmärrä kaikkia aihesanoja, ilmaisuja ja mittayksiköitä. Tämä käytännössä karsii KAIKKI alle 100 ÄO-pisteen henkilöt myös pienpuolueiden ja järjestöjen avain- ja johtopaikoilta. Eli siis puolet valkoisista ja valtaosan mustista karsiutuu automaattisesti. (Tämän takia lähes kaikki mustien ja maahanmuuttajien etujärjestöt ovat juutalaisten perustamia ja tukemia. Esim. NAACP:in lähes KOKO johto oli vuosikymmeniä juutalaisten miehittämä.)

 

Suomessa sanojen, lyhenteiden ja ilmaisujen määrä on kuitenkin niin vähäinen ja yksiselitteinen, että tyhmemmätkin pysyvät kärryillä poliittisessa keskustelussa. Kaikki 90-100 ÄO-pisteen omaavat suomalaiset siis osaavat lukea, kirjoittaa ja puhua politiikkaa. Niinpä he sitten luulevat olevansa päteviä puhumaan politiikkaa ja jopa hakeutumaan järjestöjen vastuu- ja johtopaikoille. Siis vaikka ovat usein täysin kykenemättömiä analyyttiseen ajatteluun ja argumentointiin.

 

Onneksi harva alle 100 ÄO-pisteen henkilö on kuitenkaan kovin kiinnostunut politiikasta. He eivät pysy millään kärryillä ministerien nimistä ja hallituksen lakiehdotuksista. Tämän takia kansallismieliset harvoin äänestävät. Esimerkiksi persujen kannattajista ylivoimainen enemmistö on alle keskiarvon eli 100 pisteen, joten he eivät kertakaikkiaan halua ja kykene raahautumaan äänestysuurnille edes kerran vuodessa. (Mitä enemmän vaaleja sitä heikompi kannatus persuilla, joten voidaan olla varma, että femakkohallitus haluaa maksimoida vaalien määrän. Tietysti demokratian nimessä.)

 

Persut olisivat Suomen ylivoimaisesti suurin puolue, jos saisivat tyhmät kannattajamiehensä äänestämään. Tähän on vain kaksi keinoa: Joko puhut Trumpin tyylillä innostaen junttimiehet äänestämään tai sitten yrität laatia suuren verkoston, joka pystyy painostamaan junttimiehiä uurnille.

 

Soini yritti hieman Trumpin tyylillä, mutta enemmän hän keskittyi verkoston rakentamiseen. Niinpä yli 20 vuotta Soini yritti epätoivoisesti laatia junttimiehille erilaisia tapahtumia ja verkostoja. Soini ajoi koko ajan ristiin rastiin ympäri Suomea kaikkiin mahdollisiin kissanristiäisiin tukeakseen verkostoitumista. Tämä onnistuikin aika hyvin, kunnes persuissa syntyi sisällissota soinilaisten ja halla-aholaisten välillä. Purran tultua puheenjohtajaksi näitä verkostoja on suorastaan purettu, koska Purra pelkää junttijäsenien kapinoivan puolueen uutta kokoomus-feminististä suuntausta vastaan.

 

Toisaalta Purra ei voi tukea junttien verkostoitumista ja toisaalta hän ei viherfeministinä voi puhua Trumpin tyyliin. Ei ihme, että persujen kannatus on romahtanut. Tämä ei kuitenkaan Purraa haittaa, kunhan vain pääsee ministeriksi kokoomuksen johtamaan hallitukseen leikkaamaan, järkkäämään pankkitukea ja viemään Suomen pankkiirien nyrkkiin, Natoon. Sen takia Purra persuihin tilattiinkin.

 

Valtamedia: Riikka Purra pelkää kotikuntansa Kirkkonummen persuja!

 

 

5. Feministit

Niinpä tullaan lopulliseen ongelmaan: Junttimiehet ovat niin tyhmiä ja laiskoja, etteivät jaksa edes äänestää feministejä vastaan. Tämä näkyi myös persujen puoluekokouksessa, jonne saapui vain hyvin pieni osa persujen miesjäsenistä. Tämä nimenomaan mahdollisti sekä huijaavien äänestyskoneiden käytön että feministien vallan.

 

Niinpä Purra sitten teki maailmanennätyksen: Parissa vuodessa punavihreän taustan omaava ylpeä feministi nousi puskista konservatiivipuolueen johtoon. Oikeasti tällaista ei ole koskaan nähty missään maassa. Tämä oli mahdollista vain Suomessa.

 

 

Jahtaako ohituskaistafeministi Riikka Purra persujen konservatiiveja?

 

 

Vielä uskomattomampaa oli, että suuri osa persujen puoluekokoukseen saapuneista persujunteista ei jaksanut äänestää useampaa kertaa. Puoluekokouksen äänestäjien määrä romahti joka kerta, kun äänestettiin ensin puoluesihteeristä ja sitten ensimmäisestä, toisesta ja kolmannesta varapuheenjohtajasta. Ai miksi? No, kun jokainen äänestys vei koneiden säätelyn takia yli tunnin, joten puoluekokoukseen tulleet persujuntit eivät jaksaneet odotella äänestyksiä, vaan lähtivät kotiin tai jatkoille kesken puoluekokouksen!

 

Niinpä sitten housuihinsa julkisesti ulostanut mustan miehen kanssa suhteessa oleva homo Sebastian Tynkkynen valittiin persunaisten tuella kansallismielisen konservatiivipuolueen 3. varapuheenjohtajaksi! Metsien persumiehet olivat nimittäin jo tässä vaiheessa lähteneet kotiin tai jatkoille baariin, joten jäljellä oli tarpeeksi naisia ja persuhomoja saamaan Tynkkyselle täpärän voiton.

 

 

Persujen Tynkkynen: Etnonationalismi on ihmisvihaa

 

 

6. Persuloikkarit

Kaikki persujuntit eivät tietystikään pärjää hienostelevan Purran ja tämän suvakkihovin kanssa, vaan lähtevät puolueesta perustamaan toista puoluetta. Nämä loikkarit eivät kuitenkaan juuri koskaan ole ideologisia, vaan opportunistisia. He eivät lähde persuista, koska haluavat paljastaa persujen mädännäisyyden, vaan koska ovat puolueen pohjasakkaa tai ajautuneet puolueessa sivu-urille. Nämä loikkarit laskeskelevat, että jos heidän uusi puolue ei menesty, niin kyllä he pääsevät takaisin vallan vaihduttua persuissa.

 

Persuloikkarit siis ikäänkuin käyvät vain yrittämässä luoda persujen apupuoluetta ja jos eivät siinä onnistu, niin palaavat takaisin persuihin. Tämän takia VKK:n persut ja muut persuloikkarit eivät KOSKAAN suostu kritisoimaan edes persujen takinkääntöjä, Matti Putkosen absurdeja äänestyskoneita tai edes sitä, etteivät perustuslakivaliokunnan persut protestoineet pakkorokotuksia. Jos loikkarit kunnolla kritisoisivat persuja, niin eivät enää ikinä saisi palata persuihin.

 

Kaiken kukkuraksi nämä persuloikkarit eivät yleensä ole penaalin terävimpiä kyniä. Tyhmyytensä takiahan he ovat hävinneet persujen sisäisissä väännöissä. Usein tähän liittyy joku harkitsematon postaus tai twiitti, josta on noussut valtakunnallinen kohu. Rangaistukseksi nämä tyhmät persut sitten joutuvat pahoittelemaan/anteeksipyytelemään twiittiään/postaustaan/blogiaan/kuvaansa/piereskelyään/kännäämistään/jne. ja käymään ikäänkuin ”jäähyllä” jossain pikkupuolueessa.

 

Kaiken kukkuraksi nämä alhaisen älykkyysosamäärän ”ex”-persut sitten päästetään johtamaan kansallismielisiä järjestöjä ja puolueita. Siis ilman, että kukaan edes tiedustelee koulutustasoa tai muita älyllisiä mittareita. Onhan se selvää, että jos ei omaa korkeakoulututkintoa tai ole kirjoittanut jotain analyyttistä tekstiä tai tutkimuksia, niin hyvin todennäköisesti älykkyysosamäärä ei todellakaan riitä vapausliikettä johtamaan. Tästä huolimatta – tai juuri siksi – nämä tyhmät persuloikkarit haluavat olla diktaattoreita. Tämän vuoksi älyllinen keskustelu ja toiminta on kansallismielisissä järjestöissä vieläkin alhaisempaa kuin persuissa. Tämä luo otollisen ilmapiirin myyrille ja sabotööreille. Kukaan ei edes huomaa, kun he sabotoivat vapausliikettä.

 

Kaiken kukkuraksi soppaa sotkevat entisestään ääriuskovaiset, joiden mielestä rukoilu riittää aktivismiksi. Mitä diktatoorisempi ja tyhmempi uskis on puheenjohtajana, niin sitä enemmän uskikset tukevat. Älyllä ja argumentaatiokyvyllä ei ole merkitystä, koska usko riittää ja Jeesus pelastaa.

 

Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 

 

Tämä kaikki selittää pitkälle sen omituisen ilmiön, että persut pystyvät jatkuvasti tukahduttamaan aitokansallismielisen liikkeen ja kansannousun. Persuloikkarit nimittäin tekevät sen kahdella tavalla: Persuja puolustavalla juonittelulla ja ihan oikealla tyhmyydellään. Usein vielä molemmilla mikä tietysti tekee kansallismielisestä liikkeestä entistä kaaottisemman. Tämä selittää myös sen miksi sekä persut että VKK pystyivät aika tehokkaasti sabotoimaan Convoy-vapauskulkuettakin.

 

 

7. Valeoppositio estää kansannousun

Suomen kansa on hidasta ja jähmeää, mutta ei aivan toivotonta. Jos tarpeeksi ärsytetään, niin kyllä Suomen kansa nousee. Varsinkin, jos löytyy miehekkäitä miehiä johtamaan kansannousua. Nyt tämä on vihdoin tapahtumassa, kun testosteronia pursuavat rekkamiehet ovat kyllästyneet koronatyranniaan ja poliisivaltioon.

 

Persuille ja VKK:lle spontaani kansannousu on kuitenkin kauhistus. Sehän saattaisi vielä synnyttää ihan aidon kansanliikkeen ja protestipuolueen, jota persut ja persuloikkarit eivät pystykään ohjailemaan. Niinpä valeoppositio yhdessä Supon kanssa tekee kaikkensa tukahduttaakseen myös rekkakapinallisten johtaman Vapauskulkueen.

 

On tässä kuitenkin yksi hyvä puoli: Helpoin tapa tunnistaa valeopposition myyrä on katsoa vastustaako hän kovasti Vapauskulkuetta. Skeptisyydenhän aina ymmärtää, mutta hysteerinen Vapauskulkueen vastustaminen on jo todella epäilyttävää.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Persuongelma: Onko suomen kieltä liian helppoa kirjoittaa? Ei siivilöi ääliöitä?

 1. Convoy-ryhmän perustaja Annika (ps.) otti nyt viikonlopun aikana hatkat ja tuhosi koko ryhmän. Tilalle perustettu Convoy Finland 2.0.

  1. Toisin sanoen se todistaa, että kaikki lähti kasvamaan ensin yhden spontaanista halusta toimia ja sitten muiden spontaanista halusta muodostaa joukko. Ja kun joukko oli sitä mieltä että alullepanija ei ole tarpeeksi kyvykäs niin isoon hommaan, niin järjestäytyivät uudelleen kun olivat jo kohdanneet toisensa. Niin sitä pitää. Soluryppäiden rakenne joka voi valita ja kokemuksen karttuessa uudelleenvalita toimintatapojaan ja koostumustaan.

  2. Hieno analyysi.
   Nyt odotan että samankaltainen tehdään esim. Ruotsalaisista, hollantilaisista tai briteistä. Saksa on eri asia koska maa on miehitetty edelleen ww2 lähtien.

  3. Tänään A-studiossa Convoy Finlandin yksi johtajista. Kannattaa katsoa. Convoy Suomi oli ja on edelleen menestys. Nyt tiedämme mitä mieltä Ano Turtiainen on ja Vkkn muu johto. VKKlle on tärkeää saada uusi puheenjohtaja.

 2. Tämän artikkelin lukeminen oli alusta loppuun sekä nyökkäämistä, että ääneen nauramista. Nasevaa ja hyvin jäsenneltyä tekstiä jälleen kerran. Yksityiskohdista ei tarvitse olla samaa mieltä kun kokonaiskuva on kohdillaan ja teksti on soljuvaa. Kiitos.

   1. Hei ääliö. Kun kerran olet olettamassa joka nimimerkistä niin mikset ottaisi omaa nimimerkkiä sen sijaan että sekotut muihin nimettömiin. Sitten huomenna joku toinen piffiläinen tulee kertomaan sinulle että oletkin Marco.

    @Moderointi Jos voisitte olla päästämättä läpi noita helvetin turhia ja ärsyttäviä trollien kommentteja niin olisin kiitollinen.

    1. Hei, älä kutsu ääliöksi nimettömiä. Nimenomaan haluamme tarjota ihmisille mahdollisuuden olla nimettömiä. Se suojelee heitä polpon vainolta.

     Mitä taas tulee trollien kommentteihin niin olet ehkä oikeassa. Toimituksessa käydään koko ajan rajanvetoa siitä mitä päästetään läpi ja mitä ei. Jokaisella modella on oma hieman erilainen linjansa. Siksi välillä linja näyttää muuttuvan, vaikka oikeasti kyse vain eri modeista. Jotkut sallivat roisimpaa kielenkäyttöä.

     Lisäksi tässä on ollut se juttu, että Convoyn aikana kommenttien määrä – ja varsinkin trollien määrä – on moninkertaistunut, joten moderoimista on ollut paljon enemmän. Myös trolleja on poistettu valtavasti.

     1. Ymmärrän, mutta se kommentti oli vain niin röyhkeän asiaton ja turha, mutta ehkä olennaisimpana täysin aiheen sivusta. Vie keskustelun tyhjästä väärille raiteille ottaen tilan itselleen. Eli LL siivilöi ääliöitä, muttei täydellisesti, vaan vaihtelevin kriteerein.

 3. Vanha englantikin oli paljon vaikeampaa, sekä Viktoriaanisen ajan rahajärjestelmä oli hyvin monimutkainen, jolloin pelkkä rahan arvon laskeminen vaati älykkyyttä ja idiootit/tyhmät eivät osanneet laskea rahoja, joka ehkä viestitti myös älykkäämmille englantilaisille, että tämä kaveri on oikeasti tyhmä.

  1. Mitä Fjodor Dostojevski ja Molière sanoivat kun saapuivat Suomen poliittiselle kentälle?

   -Selvä. Olen löytänyt ylivertaiseni. Ei kukaan voi kirjoittaa näin hyvin. Lopetan kirjoittamisen tähän.

 4. Rodut: valkone

  Kansat: aasian pahaa aiheuttamattomat

  Sukupuolet: no voi vittu ja peenis

  Seksuaaliset suuntautumiset: peniksellä sissää

  Sosiaaliluokat: sosluokka+alin eli suurinosa ihmisistä

  Sukupolvet: paskana ja vasemmisto

  1. Äärimmäisen tärkeä pointti. Tämän takia Holy Crusaden puolella kirjoitin useamman jutun siitä miten hovijuutalaiset vihasivat ristiretki”valtioita” ja auttoivat modernien eli oikeiden valtioiden syntymisessä. Hoppe väittää, että 1300-luvun romahdus johtui ihmisten liian alhaisesta älykkyysosamäärästä, mutta ignoroi kokonaan hovijuutalaisten vaikutuksen. Olen tästä aiheesta kirjoittanut myös hieman suomeksi.

   https://laitonlehti.net/2021/10/22/deus-vult-temppelinherrojen-marssi/

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*