15 thoughts on “THL, USA ja Israel: Piikki rokotehaitoissa vain tilastovirhe

  1. Lähes yhtä vaikeaa kuin rokotefirmojen ja THL:n on tuoda esille haittavaikutuksia ja/tai vaikutuksia eri rotuihin

 1. THL pelkää esinahattomia ja tämän takia eivät uskalla riitauttaa myrkkypiikkejä!

  Kansalaisia kyllä alistetaan, jos esinahattomien myrkkypiikki ei kelpaa.

  Kumman puolella THL on? Suomalaisten vai esinahattomien?!!

  1. Mitä, oletko joku hörhö vai mitä sinä puhut jostain myrkkypiikeistä. Sinä olet samanlainen kuin dewit ja ”aimo mies”, uskoo kaikenlaisia teorioita, jotka eivät pidä paikkaansa. Typeryksiä on monenlaisia ja sinä olet yksi niistä.

   1. Eniten ihmetyttää miksi ’Jussiboy’ ja hänen kaltaisensa puolustelevat niin fanaattiseti näitä koronapiikkejä? Nehän on todettu toimimattomiksi, ainakin koronaa vastaan.

     1. Tehdäänyhdess.. jne.
      Lueppa linkkisi juttu itse läpi. Maa jossa lähes kaikki on rokototettuja niin kyllä varmaan jopa 80% tehohoidossa olevista on rokotettuja. Sairaalat eivät ole kuitenkaan täynnä tai sairaanhoito rasittunut. Asia olisi päinvastainen ilman rokotteita ja todennäköisesti kuolleitakin olisi enemmän.

     2. Olisiko linkkiä tähän vai viittaatko vain julkisuudessa toistuvasti esitettyyn väitteeseen, josta ei ole minkäänlaista näyttöä?

 2. Oletteko tässä viimeisen kahden vuoden aikana nähneet yhtään uutista, että Afrikan mantereella olis poltettu ruumis kasoja kuin ”nelkyt luvulla aikoinaan”. Tai oletteko lukeneet ylipäätään yhtään korona uutista Afrikasta.

  1. En myöskään tiedä kuinka Ugandan soteäänestys etenee. Onko sinulla tietoa onko kepu edelleen johdossa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*