Free speech 8 helmikuun, 2022

 

 

Ajattele, että olisit menettänyt 100 000 euroa, koska Suomi ainoana Pohjoismaana liittyi euroon.

 

Ajattele vielä, että tästä huolimatta kannattaisit euroa, jotta Suomi voi tukea Etelä-Euroopan velkaantumista?

 

 

Suomalaisissa on jokin todella pahasti vialla.

 

Ja varsinkin persuissa. He eivät ole järjestäneet kampanjaa euroa vastaan, vaikka heillä siihen olisi varaa.

 

 

Selitys persujen hiljaisuuteen on yksinkertainen: Eihän Putkonen ja Purra voi toimia suurpankkien ja sen nyrkin, Naton tahtoa vastaan. Itse asia he ovat yhdessä kokoomuksen kanssa viemässä Suomea entistä syvemmälle Natoon ja pankkiunioniin!

 

Eikä VKK:n Turtiainen voi Putkosen ja Purran petturuudesta valittaa. Mitähän siitäkin tulisi, jos VKK kunnolla kritisoisi persuja? Turtiaiselta ja VKK:n hallitukselta menisi kiinni takaportti persuihin.

 

 

Niinpä Suomi jatkaa Etelä-Euroopan pankkien tukemista.

 

 

 

 

 

 

18 thoughts on “Miksei VKK pidä meteliä persujen europetturuudesta?

 1. Miksei Norja sitten ole rikkain? Taas blaa blaa väitteitä ilman tietämystä aiheesta. Vertaile messias vaikka asuntolainojen rakennetta eri maissa. Sieltä löytyy pikemminkin ratkaisu tähän.

  1. Valtio ottaisi asuntotuotannon, vuokra-asumisen ja pankit hallintaansa, niin päästäisiin elin-ikäisistä asuntolainoista. Mihin tarvitaan välikäsiä ihmisten ja kaikista huolta pitävät valtion väliin. Ehdotan pohdittavaksi siis osittaista sosialisointia.

   1. Tai sitten teette kuten minä: rakennatte talonne itse. Ensin keräsin viitisen vuotta rakennustyömailta ylijääneitä materiaaleja ja sitten kolmisen vuotta paukuttelin nauloja lautoihin. Tuloksena reilunkokoinen omakotitalo ja hintaa noin 180e/neliö.

    Joku tietysti sanoo että ”mutta kun se puutavara maksaa”… Ei maksa. Katsotte missä on lähin siltatyömaa ja teette mestarin kanssa käteiskaupan purettavasta puutavarasta. Työmiehet on aikoja sitten jo rakentaneet kaikki mitä ne tarvii ja jos sitä puutavaraa ei kukaan osta niin se poltetaan paikanpäällä. Kun lyötte käteen 4000e niin kaiken saatte viedä pois. Ihan kaiken.

    Ja lopputulemana… Edullinen talo eikä lainkaan velkaa.

   2. ”…ja kaikista huolta pitävän valtion väliin…”

    Tämähän se itse ongelma onkin, josta juuri pitäisi päästä eroon. Esimerkiksi lasten kasvatuksen sosialisoinnista jolloinka vanhemmat saisivat itse päättää lastensa hoidosta ja kasvatuksesta ( koulutuksesta).

 2. Persuthan kuittaa nykyään ettei eurosta voi erota joten ei tehdä mitään. Tynkkynenhän valittiin jo vuonna 2015 kokouksessa ensimmäisen kerran puheenjohtajistoon eurovastaisuutta korostaen ja markan seteliä heilutellen.

  1. Joo ja Tynkkynen järkkäsi Brexitin vastaisen kamppanjan, mutta Purran, Halla-ahon ja Soinin pyynnöstä KESKEYTTI sen. Eli myi itsensä. Julkaisin tällöin tästä juttuja MV-lehdessä, mutta ihmiset olivat jo silloin niin aivokuolleita, etteivät välittäneet. Tämä toistuu aina vaan. Vaikka kuinka Suomessa paljastaisi poliitikkojen korruption, niin kukaan ei välitä. Suomessa korruptionsieto on valtavan paljon korkeammalla kuin missään muualla Euroopassa. Poliitikot voivat ihan rauahssa kääntää takkiaan vaikka kuinka monta kertaa ja kukaan ei välitä.

   1. Persunuorissakin Tynkkysen johdolla poltettiin EU-lippua ja hän muutenkin kapinoi Soinia vastaan linjan pettämisestä. Halla-ahon aikana sitten myi periaatteensa.

   2. Tämä ihmisten loputon sieto on yksi suurimmista syistä miksi Suomi on nykyisin täysin umpi, läpimätä, sekä miksi Suomessa raiskataan koko ajan pikkutyttöjä ja naisia, miksi asiat ovat niin totaalisen huonosti jne. Syy on hyvin pitkälti geneettinen ja saamme oikeasti syyttää kaikesta pitkälti itseämme. Ei muissa maissa saa sikailla samaan tapaan joutumatta vastuuseen. Yritäpä sikailla jossain Venäjälläkin vaikka olisit kuinka rikas, niin jossain vaiheessa saat takaisin kun sikailet tarpeeksi.

    1. Joo, jos joku matu raiskailisi pikkutyttöjä samaan tapaan kuin Suomessa, niin ei kauaa kadulla kävelisi. Sama juttu monessa muussakin maassa ja asiassa. Suomalaiset katsovat asioita läpi sormien.

     Muistan sen hetkenkin, kun eka kertaa tajusin kuinka kuvottavia nynnyjä Suomen miehet ovat. Tämä tapahtui silloin kun järkkäsin miekkarin Rauman vokkiraiskauksen jälkeen. Silloin tajusin, ettei suomalaisia miehiä saa liikkeelle saa juuri millään. (Rekkakuskit ei tullut silloin mieleen varsinkin, kun ovat yleensä olleet kommunistien käsissä.)

     Sitten kävi mielessä, että pitää vaan esittää ihan kuin uskoisi miehiin ja jopa kehua heitä ja sitten mennä persuihin eduskuntavaaliehdokkaaksi ja sitten taatusti olisin Marin kanssa päässyt läpi. Sitten olisi ollut helppo homme dominoida persuja sisältä.

     Tuollainen juoni kuitnekin tuntui kuvottavalta, mutta silti harkitsin sitä vakavasti. Onneksi Mari ei tuollaisista juonista tykkää.

     Niinpä sitten päätin vaan jatkaa totuusliikkeen tiellä ja toimia ns. totuuden torvena.

     Btw, totuuden torvi ilmaisukaan ei suomessa ole kovin imarteleva, vaan totuudenpuhujia pidetään vähän torvina. Ei kovin kiitollinen homma varsinkaan suomessa, mutta ainakin itsekunnioitus säilyy.

 3. Persut taputtaa käsiänsä, suvakit nauraa ja eliitti myhäilee kun sekä convoy että vkk hajoaa ja kuihtuu ennen kuin kerkesivät edes alkamaankaan. Vuosi vaaleihin ja kaikki taas levällään kuten aina ennenkin.

  1. Täytyy ymmärtää myös se, että heikkolahjaisuus ja heikkoluonteisuus paljastuu ennemmin tai myöhemmin. Jos se on myöhemmin (kuten PS), niin ihmisille voi kestää kauemmin myöntää itselleen, että tämä ei tule koskaan toimimaan toivotulla tavalla ja jättävät sen poliittisen energiasyöpön.
   Siksi oli suurikin siunaus että Convoy-ilmiö paljasti kaiken tarvittavan ja kriittisen VKK:n johdon aineksesta. Eli vaikka se oli surullinen totuus, niin ikävävässäkin totuudessa loistaa kuitenkin totuuden valo, johon ei enää mene aikaa ja resursseja hukkaan kun näkee asiat juuri niin kuin ne ovat. Eikä yhtä moni enää keksimällä keksi itselleen jotain selittelyjä, eikä ole niin tyhmä ettei asian ydintä kiertelevien selittelyiden läpi näkisi, ettei näe ylimielistä, harhaista, liikehtivää kansaa hajottavaa ja narsistista toimintaa siellä missä sitä on. Tämä oli siis erittäin hyvä juttu, että kaikkia lankoja käsissään pitävä ”keskuskomitea” ja sen kovasuinen saarnakeikuli, bisnesmies-keisari tiputtivat kuteensa ennenkuin saivat suurempaa asemaa. Tuhansilta säästyy siis vuosia jotka olisivat muuten menneet hukkaan.

 4. Suomi ei jatka pankkien vaan Etelä-Euroopan valtioiden tukemista. Ne ovat eläneet yli varojensa eikä kukaan ole pakottanut niitä tekemään niin.

 5. Onkohan Turtiaisella vielä salaisena tavoitteena persujen puheenjohtajan paikka? Kuinka on mahdollista, että Turtiainen kovana jätkänä ei pärjännyt Matti Putkoselle?

  EU:n köyhdyttävä vaikutus näkyy kaikkialla, jos seuraa ihmisiä arjessa. On se perseestä. Jossakin vaiheessa sen tajuaa yhä useampi, myös vielä ne, joilla menee toistaiseksi hyvin.

 6. Johtuuko tämä Eurosta vai EU.sta vai älykkyysosamäärästä vai mistä? Olisko se sittenkin ilmastosta vai siitä ettei olla mokutettu tarpeeksi?

  1. Olisiko kysymykseesi Suomen kohdalla ainakin osittainen vastaus: Niinistö, Aho, Lipponen nyt ihan aluksi. EU:n Taustapiruista löytyy Aivan helevetisti kirjallista aineistoa.

 7. EU on siinä mielessä perseestä, kun sen tarkoitus on tasoittaa eroja osavaltioiden välillä. Suomi oli ennen EU,-jäsenyyttä hyvinvoinnissa Euroopan kärkeä. Suomi nimenomaan kärsii elintasoerojen tasaamisesta, koska suomalaisten elintasoa on EU:n keskusjohdon direktiiveillä köyhdytetty köyhempien osavaltioiden hyväksi. Se jatkuu tukipakettia kautta. Marin ei tee mitään ilman että ensin kysyy luvan EU:lta. Osaavat ne Suomen naisetkin lammastella.

  1. Mitä muuta valtioiden toiminta pohjimmiltaan on kuin tulonsiirtoja rikkaammilta köyhemmille? Ensin valtioiden sisällä (progressiivinen verotus/etuudet) ja sitten ”laajennetussa valtiossa” eli tässä tapauksessa EUssa valtioiden välillä. Kohta varmasti koko maailman välillä maailmanvaluuttoineen (kuplaa suurennetaan).

   Vaikka E(M)U hirviöstä pitäisi todellakin päästä eroon niin pitäisi myös olla tarkkana miten taloutta maassamme hoidetaan ja valtaa pidetään yllä.

   Molempiin olisi ratkaisu vallan hajauttaminen eli todellinen kunnallinen itsehallinto mutta ovatko suomalaiset siihen valmiita vai haikailevatko Suurta Johtajaa (ja Valtiota)?…

Comments are closed.