4 thoughts on “Päivän video: Elefantti

  1. Ensin Suomin: ei tarttaa. Kakkonen on jos olisi kärsä kuin elefantillä, niin veden alla olisi muutakin kuin kalan kutua. Kolmonen ja pahin: Heräisin unesta ja päästäisin kiinan palatsikoiran ulos.

  2. Nyt näkyy, liian pieni tyttö ei ois mahtunut edes kihomatoihin. Joten nakkas vtun vttuun. No kiva muija, hyvä rotu.

  3. Kiva, nyt pitää runtata👌mutta ompahan oikealle kädellekin tekemistä, suositellaan tasapainoon ja älyyn. Hampaatkin ja syömiset ym. sillä mitä ei käytä niin paljon ainakaan. Mikähän mua vaivaa, aina kun näkee jotain tuommoista pitää vetää hanskaan, eilen kirjaimellisesti ja puhdistin. Yrittää liikkua tai jotain järkevää, niin aina kun yksin ja tilaisuus niin käsi käy, kipeänä muutenkin, jumittaa ja tulee tenniskyynärpääkin ja rampit ranteeseen ja kivut.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*