Marco de Wit 8 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka tiede ja sivilisaatio on valkoisten pohjois- ja keski-eurooppalaisten heteromiesten luomus. Niinpä LL on myös tehnyt monia juttuja valkoisesta sivilisaatiosta.

 

Valkoinen sivilisaatio

 

 

Myös Laittoman Lehden sisarjulkaisu Holy Crusade News on julkaissut juttuja valkoisesta sivilisaatiosta.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Ennen vanhaan valkoiset dynastiat johtivat suuria kartanoita ja maa-alueita. Kesällä sitten mentiin huvilalle lomailemaan ja purjehtimaan. Viime aikoina dynastiat ovat kuitenkin vähitellen muuttaneet veneisiinsä!

 

Ai miksikö? No, koska niistä on tullut yhtä suuria kuin kartanoista! Nykyajan megajahdit ovat käytännössä liikkuvia kartanoita kymmenine erittäin ammattitaitoisine palvelijoineen.

 

 

 

 

 

Lisäksi megajahdeissa on yksi äärimmäisen tärkeä puoli: Itsenäisyys! Megajahti on kuin yksityinen valtio, jossa dynastian johtajalla on kapteenin totaalinen valta. Näin dynastiat voivat ikäänkuin paeta feminististä holhousvaltiota luomalla oman konservatiivisen minivaltion.

 

Ei siis ihme, että megajahtien määrä nousee valtavaa vauhtia. Käytännössä maailman tuhannet miljardöörit suorastaan kilpailevat saadakseen sekä suurimmat kartanot että varsinkin megajahdit.

 

Päivän video: Purjelaiva megajahti

 

 

Tässä videossa on valtavasti luksustuotemainoksia, mutta kuvastaa hyvin sitä miten rikkaimmilla on nimenomaan konservatiivinen maku. Eipä paljon näy mitään abstraktia arkkitehtuuria, feminismiä tai tasa-arvohumppaa. Se on varattu rahvaalle.

 

Surullista kylläkin tämä on yksi hyvin suuri syy miksi konservatiivista elämää elävä valkoinen valtaeliitti ei välitä juutalaisten johtamasta suvakkikulttuurivallankumouksesta. Se ei nimittäin heitä kosketa, vaan ainoastaan tavallista tyhmää herkkäuskoista rahvasta.

 

 

 

 

Ja todellakin megajahdit ovat lähes aina erittäin konservatiivisia sekä ulkonäöltään että varsinkin sisustukseltaan ja käytössäännöiltään. Palvelijatkin palvelevat paremmin kuin koskaan ennen. Itse asiassa maissa ei olisi edes laillista pistää työntekijöille niin kovia kriteereitä. Julkinen salaisuus esimerkiksi on, että megajahdeille on turha yrittää töihin, jos olet joku asennevammainen feministi – tai mikä vieläkin pahempaa: Pullukka.

 

 

 

 

 

Megajahdit toimivat myös käytännössä ravintoloina ja huvikeskuksina. Sinun ei periaatteessa tarvitse koskaan poistua megajahdiltasi.

 

 

 

 

Jahtien määrän lisääntyessä on myös lisääntynyt yksityisten lentokoneiden ja helikopterien määrä. Ne nimittäin helpottavat megajahdille pääsyä. Käytännössä dynastinen perhe vain hyppää yksityiseen lentokoneeseensa ja suuntaa vuodenajasta riippuen esim. Karibialle, Rivieralle tai Tahitille.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Muutaman tunnin lennon jälkeen saavutaan esimerkiksi Rivieralle. Siellä hypätään taas helikopteriin, joka vie suoraan megajahdille.

 

 

 

 

 

Yksi suosituimmista megajahtien ankkuripaikoista on tietysti Monaco, jossa voi helposti yhdistää liikeneuvottelut ja huvittelut. Ei siis ihme, että Monacon rikkaimmat miljardöörit omistavat useampiakin superjahteja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

34 thoughts on “Valkoinen sivilisaatio: Megajahdit

 1. Silti nämäkään miljardöörit eivät juuri vastusta ilmastovouhotusta niin kauan kun se ei kosketa heidän yksityisjahteja ja koneilla lentämistä niin että sitä rajotettaisiin tai jopa kiellettäisiin.

   1. Rikkailta voidaan aina kerätä omaisuutta pois jälkikäteen, vaikka olisikin käyttänyt aiemmin korruptiota hyväkseen. Jos ovat tehneet rikoksia, niin omaisuus vain takavarikkoon, tietysti laillisesti.

    Yksi syy miksi nykyinen eliitti sikailee on se, että he kuvittelevat, että heille ei voi mitään ja he voivat tehdä mitä vain. Viime vuosisatoihin asti he elivät tietynlaisessa kansan nuhteessa. Pitää palata malliin jossa eliitti pidetään laillisesti kurissa ja nöyränä. Mitään yksityisten pankkiirien rahakonetta, korruptoitunytta vääryysjärjestelmää jne. ei pidä päästää syntymään, joilla nämä rikkaat loisivat.

    Niin kauan kun he elävät muiden selkänahasts, niin he ja heidän sukunsa todellakin loisivat. Eivät aivan kaikki, mutta hyvin iso osa. Sitten he kuvittelevat, että rahat ovat jotenkin heidän omiaan.

    1. Jep, joo. Ennen vanhaan eliitti ja varsinkin juutalainen puolisko valtaeliitistä todellakin pelkäsi kansaa eikä uskaltanut sikailla. Nykyään varsinkaan juutalainen eliitti ei välitä pätkääkään.

  1. Eiköhän heillä ole varaa kompensoida omat päästönsä ja näin ollen ole tarvetta rajoittaa heidän toimintaansa. Tuskin miljardööriä kiinnostaa vaikka bensa maksaisi 100e/l. Eipähän tulisi kuin tuttuja vastaan ja köyhät tekisivät samaa kuin tänään, eli kitisisivät.

   1. Sinun unelma superrikkaiden eliitistä on toteutunut . Puuttuu vain se miljardien ihmisten köyhä hallittavissa oleva lauma. Keskiluokka on onneksi vielä voimissaan länsimaissa ja Kiinassakin sen osuus kansasta on iso.

     1. Korkeintaan tyhmempiä. Saat tästä vetää sitten omat johtopäätökset että kukahan se voisi olla.

    1. Miljardeista köyhistä ihmisistä on hyvä ottaa jokaisesta kolikon sieltä ja toisen jostain muualta ja elää herroiksi, kuten suuri osa näistä valkoisista loisista tekee.

 2. Ksnsainvälisillämerialueilla ei ole voimassa minkään valtion mitkään lait, kaiken muun kivan lisäksi. Lakien ulottumattomissa siis. Ainoa riski mitä voi kuvitella on se, että rikolliset kaappaavat miljardöörin jahdin.

  1. Paskapuhetta.
   Yleensä laivat jotka seilaavat kansainvälisillä vesillä noudattavat ja valvovat rekisteröintimaansa tai lippuvaltionsa lakeja. Poikkeuksena ovat tapaukset, joissa laiva itsessään joutuu rikoksen, kuten merirosvouden kohteeksi, jolloin mikä tahansa valtio voi käyttää lakejaan rikoksen selvittämiseen kansainvälisen oikeuden normiston puitteissa.

   1. Itse asiassa juttu on hieman monimutkaisempi. Periaatteessa pitää noudattaa lippuvaltion lakeja, mutta kukapa niitä valvoisi? Tämän takiahan lippuvaltioksi usein valitaan joku lilliputtivaltio tai valtio, joka ei ainakaan holhoavampia lakeja valvo. Tämän takia esimerkiksi Amerikan lipun alla yksikään kansainvälinen megajahti ei halua seilata. Amerikka on niin hullu maailmanlaajuinen imperiumi ja poliisivaltio, että tosissaan yrittää ylläpitää lakejaan. Niinpä kukaan ei Amerikan lippua halua käyttää.

    Jos haluat varmistua, ettei kukaan valvo sinua millään tavalla, niin ota Liberian lippu. Se neekerivaltio ei pysty valvomaan edes omia rannikkojaan puhumattakaan maailman vesistä. Toki ongelmana on sitten Euroopan ja Amerikan satamat, jotka yhä enemmän yrittävät valvoa ja holhota megajahteja. Tähän on kuitenkin kaksi ratkaisua: 1. Ankkuroidu Monacon eteen, joka ei taatusti holhoa. (Paitsi vaatimalla korkeaa tekniikka, etc, mutta ei sekaannu veneen sisällä tapahtuvaan toimintaan. 2. Älä mene eurooppalaiseen satamaan, vaan tankkaa esim. Lähi-Idässä. Dubaissakaan kukaan ei taatusti ala tutkimaan mitä veneesi sisässä tapahtuu. 3. Älä koskaan mene holhousvaltioiden satamaan. Tämä alkaa olla mahdollista nyt kun megajahdeilla on mukana apujahdit, joissa on ns. lelut ja polttoaineet, yms., jotka siis voivat helposti hakea satamista ruuat, polttoaineet, jne.

    1. No tuokaan nyt pidä paikkaansa. Eli lait pätevät kansainvälisillä vesilläkin. Se kuka niitä valvoo on asia erikseen, enkä nyt ymmärrä miksi Marco keksi antaa liudan neuvoja kuinka vältellä valvontaa. Lienee luonteenpiirre.
     Mutta useimmiten seilataan halvan verotuksen/työvoiman takia jonkun tietyn maan lipun alla jolla nyt on kuitenkin hyvät suhteet kohdemaiden kanssa jotta infra toimii ja tarvittaessa saadaa merelle apua tarpeen sattuessa. Poliisivaltio väitteellä ole juurikaan väliä, mikäli saadaan palkka/verotuskulut leikattua murto-osaan.
     Eiköhän miljardöörien megajahdit joista nyt vaahtoatte ole rekisteröity suurimmaksi osaksi ihan siihen maahan mistä omistaja on kotoisin (esim. Nyt Azzam). Harvempi nyt lähtee kuukausia kestävälle valtamaren ylitykselle aikaa viettämään. Mikäli heillä olisi tarvetta venkoilla eri lippujen alla niin helpointa lienee vuokrata vene sitten tarpeen mukaan.

     1. Asia on juuri päinvastoin. Megajahdit ja pienemmätkin jahdit eivät juuri koskaan ole rekisteröity omistajan kotimaahan, vaan tiettyihin kevyet säännöt omaaviin lilliputtivaltioihin. (Azzamin omistaja sattuu olemaan lilliputtivaltiosta.) Kuten jo kerroin, niin esimerkiksi yksikään amerikkalainen miljardööri – joita on siis eniten – ei ole niin tyhmä, että rekisteröisi oman megajahtinsa Amerikan lipun alle.

      Jännä miten ei mene sinulle jakeluun, vaan jatkat jankkaamista päivänselviä kiistämättömiä faktoja vastaan. Tämä on aika yleinen ilmiö Suomessa. Faktoilla ei ole monille mitään merkitystä, koska ei ole tarpeeksi mies myöntääkseen olevansa päinvänselvästi väärässä.

      Tämä on hämmästyttävän yleistä varsinkin kouluttamattomien itsepäisten suomalaisten miesten keskuudessa. Muualla maailmassa miehet sentään yrittävät ikäänkuin vaihtaa aihetta tai vedota siihen, että heitä on jotenkin loukattu. Suomalainen mies ihan kylmästi vaan on luupää eikä välitä mistään faktoista. Tämä on mahdollista, kun luupään kaveritkaan eivät häpeä tämän puolesta.

      Näin on kehittynyt eräänlainen luupääkulttuuri. Tässä on selvästi kulttuurinen ero muihin maihin, joissa luupäistä idiotismia halveksitaan varsinkin miesten keskuudessa.

      Tästä on muuten hyvin pieni askel feministiseen kulttuuriin, jossa myöskään faktoilla ei ole mitään merkitystä, vaan kaikki keskittyy tunteiden ja tasa-arvon ympärille. Olemme kaikki tasa-arvoisia, joten on moraalitonta todistaa jonkun olevan väärässä. Muistan miten kulttuurihistorian femakko-opettajani sanoi tämän minulle ihan suoraan! Hollannissa edes raivofemakoille ei tullut mieleen selittää minulle mitään tuollaista, mutta Suomessa feminismi sulautuu helpommin ikiaikaiseen luupää-tasa-arvokulttuuriin.

      Tämä myös selittää miksi suomalaiset miehet ovat älyllisellä tasolla feminiinisiä eivätkä kapinoi akkavaltaa tai edes feminismiä vastaan. Jos jossain muussa maassa olisi femakkohallitus, niin taatusti miehet reagoisivat enemmän, mutta Suomessa ei ole miehiltä tullut mitään reaktiota. Paitsi tietenkin totaalinen alistuminen kuonokoppia, nenätikkuja ja kokeellisia injektioita myöten. Ihan taatusti hyväksuisivät anuspuikotkin, jos femakot niin vaatisivat.

      Tämä on juuri se syy miksi megajahdeista on tullut niin supersuosittuja. Kaikki älykkäät haluavat paeta mahdollisimman kauas sekä femakkovaltioista että tyhmien raukkamaisten miesten läheisyydestä.

      Megajahdeillaan älykäs valtaeliitti sitten katselee telkkaria ja naureskelee kippurassa tavallisten ihmisten ja varsinkin miesten raukkamaiselle idiotismille ja itseaiheutetulle kärsimykselle.

      Sitä saa mitä tilaa.

      Kannattaa nimittäin muistaa, että toki valkoinen valtaeliitti varastaa ihmisten rahat inflatoorisella rahakoneellaan ja antaa juutalaisten levittää kulttuurimarxismia, jotta nationalismi heikentyy sen verran, että voidaan laatia jättimäiset pankkitukijärjestelmät varmistamaan valtaeliitin pankkien ja osakkeiden arvo. Rockefellerien johtama valkoinen valtaeliitti ei ole kuitenkaan missään vaiheessa ollut kovin innokas feminismin levittäjä ja on varmasti ihmeissään miten heikkoja tavalliset valkoiset miehet ovat. Miksi valtaeliitti yrittäisi puolustaa valkoisia miehiä femakoilta ja juutalaisilta, jos ovat niin alistuvaa sorttia? Eli kyllä tämä pitkälle selittää miksi valkoinen eliitti vain sekessoituu omiin oloihinsa ja jahteihinsä.

      Toki tuollainen valkoisen eliitin asenne on väärin, mutta tietyssä mielessä ymmärrettävä. Vaikea on taistella totaalisten luusereiden puolesta.

      Tämän takia myös lähes kaikki katuaktivistit ja poliitikot mukaanlukien persujen ja VKK:n johto ovat myyneet itsensä. Lähes koko kansallismielinen kenttä on valeoppositiota. Jokainen miettii miten itse selviää ja pystyy huolehtimaan perheestään ja asuntolainastaan tässä tyhmien ja raukkojen miesten maailmassa.

      Laiton Lehti on ainoa, joka uskaltaa kertoa näistä elämän tosiasioista. Jonkun se on tehtävä ihan vaan oman älyllisen rehelilsyyden nimissä, vaikka tuskin se herättää yhtään miestä toimintaan.

      Eipä silti. Ei kannata vaipua epätoivoon. Nyt tässä on puhuttu vasta poliittisesta tasosta, joka on tietysti epätoivoinen, koska tietysti kaikki vain ajavat omaa etuaan politiikassa, jolloin näkymätön käsi tulee negatiiviseksi eli yhteiskuntaa tuhoavaksi. Ratkaisu löytyy talouden puolelta, jossa itsekkyys voidaan kääntää positiiviseksi eli näkymätön käsi synnyttää harmoniaa. Teknologian ja varsinkin internetin kehittyminen on mahdollistanut kilpailun ja koordinaation nousun uudelle tasolle, joten kartellien kaatuminen on lähellä ja näin maailman voi vihdoin päästä vapauteen. Parin seuraavan vuoden aikana tulee tapahtumaan ei vain globalismin romahdus, vaan myös kartellien romahdus. Ainakin on hyvä mahdollisuus ellei sitten idioluutio le mennyt liian pitkälle.

     2. No Marcolla lienee täsä nyt todisteet (epäilen). Kaivappa nyt vaikka kymmenen rikkainta jenkkiä ja heidän pursiensa rekisteritiedot ja todista että olet kerrankin oikeassa jossain.

     3. Kylläpä sinulla on otsaa. Esität idioottimaisia väitteitä ilman mitään todisteita ja sitten kun asiasta sinulle huomautetaan, niin käännät todistaakan toisille. No, tuolla tavalla on aika helppo elää omassa idioottikuplassa, kun ei itse tarvitse omia älyttömiä väitteitään todistaa. Tämä on juuri sitä selkärangatonta feminististä tasa-arvokulttuuria.

      Sinä siis kirjoitit tämän idioottimaisen väitteen: ”Eiköhän miljardöörien megajahdit joista nyt vaahtoatte ole rekisteröity *suurimmaksi* osaksi ihan siihen maahan mistä omistaja on kotoisin.”

      Sinä väität tuota vieläpä sen jälkeen, kun olin jo selittänyt sen täysin yleisen tiedon, ettei megajahdeilla käytännössä koskaan ole Amerikan lippua. Kyse keneltä tahansa purjehdusta harrastavalta niin kaikki kertovat sinulle tämän päivänselvän faktan. Se perustuu nimenomaan juuri siihen mitä sanoin eli Amerikalla on älyttömiä regulaatioita, joita ne kaiken lisäksi vielä valvovat tarkkaan eli kyse on efektiivisestä laista ja sääntelystä. Tämän takia juuri kukaan amerikkalainen miljardööri ei ole niin idiootti, että ottaisi megajahdilleen amerikan lipun. (Ainoa yksittäinen poikkaus voisi olla, jos rekisteröi megajahtinsa matkustajalaivaksi, tms. mutta tällaisiakaan yksittäisiä tapauksia tuskin on olemassa.)

      Minun siis ei tarvitse alkaa hiki hatussa tekemään sinulle pitkää listaa amerikkalaisten miljardöörien aluksista ja niiden lipuista. (Eikä sitä edes olisi helppo tehdä, koska aluksethan useimmiten laitetaan jonkun firman nimiin) Riittää kertoa, ettei Amerikan lippuja ole ylipäätään megajahdeilla. (Lukuunottamatta mahdollista yhtä tai kahta poikkeusta.) Kaikki tämän tietää paitsi sinä, joka kuitenkin suureen ääneen esiinnyt jonain asiantuntijana. Tämäkin on yleistä, että mitä vähemmän tyyppi tietää asiasta, niin sitä suuremmalla äänellä esittää olevansa asiantuntija.

      Tässä yksi linkki ja kanava, jota tutkimalla voit vielä oppia aiheesta jotain.

      Why Hardly any US Flags on SuperYachts?
      https://www.youtube.com/watch?v=adfTYg7Zpc4

     4. Bernard Arnault – Symphone Cayman saaret (veroparatiisi)
      Rick Caruso – Invictus Cayman saaret
      Charte – Blue Shadow Cayman saaret
      Roman Abramovich – Eclipse Bermuda (veronkierto)
      Alisher Usmanov – Dilbar Cayman saaret
      Alexei Mordashov – Nord Cayman saaret
      Bill Zinser – Cakewalk UK
      (En jaksa enempää kaivaa mutta tuossa nyt muutama isoimmista)

      https://www.proptalk.com/new-law-allows-american-superyacht-owners-finally-register-yachts-united-states
      Tuossa syy miksi juurikaan paatteja ei ole rekisteröity jenkkilän lipun alle (ollut mahdotonta).
      Eli syynä mahdotonta rekisteröidä jenkkeihin tai veronkierto. Mutta tuohon Marco varmaan tiesikin.

      Väite ”Tämän takiahan lippuvaltioksi usein valitaan joku lilliputtivaltio tai valtio, joka ei ainakaan holhoavampia lakeja valvo.” On taas ihan kirjoittajan omaa mielikuvitusta.

     5. Alkaa taas kaduttaa, että vastailen lukijoiden kommentteihin. Miten niin mielikuvitusta? Jos esität noin kovan väitteen, niin pitäisi olla perustelu. Osa lilliputtivaltioiden houkutuksesta on nimenomaan siinä, ettei niillä ole resursseja valvoa yksilönvapauksia rajoittavia säännöksiä, kuten esim. verotusta ja aseenkantoa.

      Tämäkin on erityinen ilmiö suomessa, ettei ihmisille tule edes mieleen, että jotkut lait itsessään voisivat olla vääriä ja moraalittomia, joten totta kai niitä kannattaa kiertää ja helpoiten se tapahtuu minivaltioiden passilla tai lipulla, koska 1. Ne ovat usein vapaushenkisempiä 2. konservatiivisempia 3. Eivät omaa suurta valvonta-apparaattia.

      Lisäksi hyvänä bonuksena oikeudenmukainen ”lahjonta”. Lilliputtivaltioita on helpompi ns. ”lahjoa” eli vaikuttaa johtoon. Varsinkin Liberia, Marshall Saaret tai Panama on se hyvä puoli, että poliitikkohin voi vaikuttaa, jotta eivät jahtaisi rehellisiä miljardöörejä.

 3. Ja miksi ihmeessä meidän pitäisi millään tavalla ihailla tätä valkoista loistavaa eliittiä, joka paskat välittää mistään muusta kuin itsestään? En tarkoita, että pitäisi jakaa kaikki rahansa täysin kommunistisesti, mutta nämä ovat oikeasti valkoisia loisia ja torakoita. Nämä jahditkin on usein ostettu loisimalla muista, nimittäin yksityisten keskuspankkiirien luomalla ilmaisella rahalla, sekä myymälällä oma kansa ja rotu. Näin heistä on usein tehty rikkaita. Osan suvut ovat myös muuten loisineet ja riistäneet muita valkoisia, sekä näännyttäneet heitä nälkään.

  Ihmisille pitää antaa mahdollisuus menestyä ja elää vapaasti, mutta en voi mitenkään arvostaa suurinta osaa näistä valkoisista loisista.

  Osa heistä on kyllä ansainnut rahansa olemalla lahjakkaita, mutta iso osa ja ison osan suvut ovat saaneet rahansa riistämällä ja rikoksilla. Ei jatkoon.

   1. Marco ei monacossa on veroja😂 siksi rikkaat oleskelee siellä ja purkehtii jahdeillaan kyllä

 4. Oikeasti kuvottaa suurin osa näistä ihmisistä jotka ovat oikeaa valkoista saastaa, joka tuhoaa muut valkoiset.

  Ei näitä ihmisiä ja heidän loisivia sukujaan voi millään arvostaa ja ihailla.

 5. Esimerkiksi takavarikoidaan köyhempien maanviljelijöiden maatilat itselle ja näännytetään heidät hengiltä, sekä omitaan valtavia määriä maata itselle, sekä kielletään muita mm. metsästämästä mailla kuolemanrangaistuksella jne. Käytetään omia ja suvun suhteita hyödyksi niin, ettei esimerkiksi koskaan jouduta mistään vastuuseen, saadaan kaikenlaista kivaa itselle sun muuta. Esimerkiksi iso osa näistä on aiemmin ja nykyisin saaneet rahansa. Kaikenlaisilla sikailulla ja rikoksilla aikojen kuluessa.

  Ihmiset eivät voi geeneilleen mitään. Enkä tosiaan tarkoita, että pitäisi viskellä omia rahojaan kaikille, varsinkin kun iso osa alemmista tuloluokista ei oikeasti osaa käyttää rahaa… mutta sitä en voi sietää, että sikaillaan vaan ja katsotaan omaa kansaa ja rotua vierestä tekemättä yhtään mitään asioille. Onhan se varmasti kivaa olla siellä omassa helvetin veneessä ja pettää oma kansa ja oma rotu aivan täysin. Vastaavasti heidän ei tarvitse tulla enää maihin, vaan saavat pysyä siellä merellä itsekseen.

  1. Mitä helvettiä ne tekevät paateissaan? Luulisi elämän käyvän tylsäksi, kun ei tarvitse ponnistella.

 6. Marco paljastaa taas vahingossa sen kuinka tyhmiä iso osa valkoisista on. Itsekin en ole missään nimessä mikään älykäs, mutta törmään jatkuvasti vielä paljon tyhmempiin ja yksinkertaisempiin valkoisiin.

  Minulla ei vain mene näiden rikkaiden valkoisten pappa betalar-ihmisten ja muiden sikailijoiden ylimielisyys ja itsekkyys. En minäkään sylje minua tyhmempien ja yksinkertaisempien ihmisten päälle ja pidä itseäni jotenkin erityisesti parempana kuin muita.

  Tyhmät ihmiset taas herkästi ajattelevat automaattisesti, että rikkaiden pitää jakaa rahansa heille jne. Aina pitää olla mahdollisuus aitoon menestykseen ja saavuttaa vapaus, eikä aina tarvitse jakaa omiaan muiden kanssa.

  Paskatko tuolla väliä kun oma kansa, oma rotu ja oma kulttuuri ei heille todellisuudessa merkitse mitään. Kaikkein tärkeintä on vain se minä itse ja minun koti. Kyllä minä sen tiedän, että paskat he ns. tavallisten ihmisten mielipiteistä ja elämistä välittävät yhtään.

  Jonkinlaisen yleisen uskollisuuden omalle kansalle ja omalle rodulle olettaisi edes säilyvän, mutta paskat välittävät yhtään mitään, vaikka se ei ole suurimmalta osalta mitenkään pois. Katsovat vain vierestä ja sikailevat itsekseen.

 7. Itse olen ajatellut asuvani mielummin vaikka Venäjällä kuin Suomessa. Ainakin korruptio jne. ovat tasapuolisempaa, jos korruptiota nyt pitää ylipäätänsä olla… mutta jos on, niin sitten kaikille suunnilleen samat säännöt. Suomessa vain eliitti ja hallinto ovat läpimätiä ja harrastavat jatkuvasti korruptiota. Suomessa korruptiosta ei koskaan pääse hyötymään tavalliset kansalaiset, vaan he joutuvat ankaraan ”vastuuseen”. On pelkkää roskaa että Suomessa ei olisi korruptiota. Suomi on läpeensä mätä maa.

  Lisäksi jos aseita on, niitä pitää saada olla kaikilla.

  Lisäksi ihmiset eivät ole niin vammaisia kuin Suomessa, että kaikki kansalaiset alkavat heti vasikoimaan hallinnolle ja alkavat heti auttamaan vainoavaa ja riistävää hallintoa.

  Lisäksi kulttuuri ja kristinusko ovat paljon terveemmällä tasolla.

  1. Suomi on nnapurikyttääkien luvattu maa. Jos itsellä ei ole kivaa, niin ei saa muillakaan olla. Se on sitä tavisten tasa-arvoa. Mieluummin käytetään aika ja energia naapurin painamiseen alas kuin itse omalla työllä oman tilanteen parantamiseen ja muiden kannustamiseen.

 8. Näistä valkoisista ei ihan oikeasti ole yhtään mitään hyötyä kenellekään. Ei sillä että aina tarvitsisi ollakaan, mutta sitten ei tarvitse elää muiden rahoilla. Kyllä, iso osa heistä elää aidosti loisimalla muista. Hyvänä esimerkkinä myös nykyiset ”monarkit”. Ymmärrän, että ennen 1500-lukua monarkit nousivat jostain oikeasta syystä johtoon, mutta yli 600 vuoteen he ovat loisineet yhä enemmän muista ja nyt he eivät mitään muuta teekään. Edelleen he vaativat, että kansalaisten pitää elättää heitä. Miksi ihmeessä pitäisi? Ei ole mitään syytä miksi meidän pitää elättää näitä loisia.

 9. Jossain määrin ei ole mitenkään tuomittavaa ottaa joiltakin näiltä suvuilta ja ihmisiltä laillisesti sen verran omaisuutta ja varallisuutta kuin ovat aikojen saatossa rikoksista hyötyneet. Jos ovat tehneet huumekauppaa, myyneet lapsia, tuhonneet ihmisten elämiä riistämällä, ovat tuhonneet luontoa sikailullaan jne., niin rahat ja omaisuus pois vain, mutta tietysti täysin laillisesti.

  Näin nämä loiset myös pysyvät sopivasti kurissa, toisin kuin nykyään, kun tietävät hallitsevansa järjestelmää ja tietävät, että heillä on käytännössä rajaton valta ja saavat sikailla muiden selkänahasta miten huvittaa.

  Jos ei ole mitään rikollista omaisuuden taustalla, niin silloinhan heillä ei ole mitään pelättävää asian suhteen. Näinhän he itse kertovat halveksimilleen tyhmille ihmisille.

  Heilläkin loppuu se naureskelu ja sikailu lyhyeen kun aletaan keräämään rikollista omaisuutta pois.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*