Free speech 9 helmikuun, 2022

 

Tässä Kempen haastattelussa Mari Kallanne kertoo kuinka yliopistossa häntä kiellettiin tutkimasta NWO-teoriaa uudesta maailmanjärjestyksestä, jota mm. juutalainen Rothschildin suku on ajanut jo 100 vuotta.

 

Kallanne ei edes väittänyt mitään, mutta pelkkä asian tutkiminen kiellettiin.

 

Näiden Kempen podcastien hyvä puoli on, että tämänkin videon ensimmäisessä minuutissa on tiivistelmä, johon on kerätty Kallanteen peruspointit.

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Kemppe Show: Uusi Maailmanjärjestys. Mistä on kyse?

 1. Sionistit saavat puhua Uudesta Maailmanjärjestyksestä täysin avoimesti, mutta asiaa ei saa tutkia.

  Kyse on siitä, että Iso-Britannian imperiumi kaatui toisen maailmansodan jälkeen ja Yhdysvaltojen johtama imperiumi laajeni sodan myötä. Iso-Britannia jätti kuitenkin maailmanlaajuisen vakoiluverkoston, joka on nyt saanut lähes totaalisen vallan ja Rothchildien jälleen johtama imperiumi on nyt liittoutumassa Kiinan imperiumin kanssa alistaakseen kaikki maailman ihmiset.

  Vainoajille käy aina kuitenkin lopulta huonosti. Rotchildit ja Rockefellerit pitää saada Suomeen ankarille tuomioille. Muut maat ovat niin raukkamaisia pelkureita, että eivät uskalla koskea heihin. He ovat kuitenkin samanlaisia rottia kuin ketkä tahansa.

 2. Valtavalemedia vaikenee NWO:n. Ja taas se valehtelee. Valtavalemedia valehtelee ”uutisissaan” ja myös kertomatta jättämisellä tietyistä asioista ja siinäkin se valehtelee. Valtamedia päätuote: VALHEET. Pikku-uutiset tosi-asioita, mutta poliittisissa aiheissa se pyrkii vaikuttamaan mielipiteisiin. Esim korona, rokote, Nato, Venäjä. Johdonmukaisesti jättää kertomatta kaikki puolet. Miksi, koska se on valtamedian omistajien etu. Kuinka moni rahvaasta edes tajuaa, että valtamedia on muutaman yksityisen tahon omistuksessa, tai että Yle tuottaa mielipiteenmuokkausta verorahoilla ja on puoluemafian ohjauksessa. Valtamedia on ottanut entisaikojen kirkon aseman ainoan totuuden julistajana

  Ylen urheiluakaan ei enää kärsi seurata, kun sielläkin on alle nelikymppiset punavihermädätetyt propagandistit alkaneet saada vallan. Eikä säätiedotuksia, koska meteorologeilla on kytköksiä ilmastonmuutosagendaan ja vihervasemmistoon.

  1. Katsos.. Mielipide Aimolla muuttunut. Kaikki toimittajat eivät sitten aina valehtelekkaan.

   1. Paikallislehtien toimittajilla ei ole kauhean paljon varaa valehdella. Pikkupaikkakunnalla tiedetään melkein kaikkien asiat muutenkin. Isoissa kuvioissa valehtelu uppoaa kansaan.

 3. Usan ihailu on Suomessa vieläkin niin kovaa että totuutta Usan hämäristä operaatioita Saksassa, Venäjällä tai edes vaalivilpistä presidentin vaaleissa ei saa kertoa. Ulos, sinä mitään ole tutkinut, Ulos. Totuus on että Usa on maailman velkaisin valtio jossa valkoiset jää vähemmistöön 20 vuoden päästä. Mari Kallanteen mielestä jenkit ovat tyhmiä kun vastustavat hyvinvointivaltiota ja pitävät sitä kommunismina. No eivät he välttämättä ole tyhmiä. Monet SDPläiset Suomessa jopa nykyiset ministerit ovat entisiä kommunisteja. Demoktaattien maailma on sosialistinen ja heillä on woke kulttuuri missä yksilö tai yritys voidaan väärän mielipiteen vuoksi painostaa pois työpaikaltaan, eristää sosiaalisesta piiristään tai saada boikotin kohteeksi. Suomessa woketusta edustaa YLE, MTV3, Hesari ja Sanoma Oyj, Kokoomus ja vasemmistohallitus. Edes persuista ei enää ole vastavoimaa woketukselle tai koronavalheille vaan heistä on tullut Kokoomuksen takiaispuolue.

 4. Persut on kokoomuksen takiaispuolue, tosi hyvin sanottu.

  Persuissa oli ainesta toimivaksi oppositiopuolueeksi, mutta Purran myötä puolueen tavoitteeksi on tullut ”hallituskelpoisuus”. Se on sinänsä ihan älytön ajatus: jos perussuomalaiset ajaa suomalaisten asioita, tulee puolueen silloin olla suomalaisten näköinen, myös niiden tavallisten suomalaisten näköinen, jotka sitä äänestivät tai joiden persut toivoi puoluetta äänestävän. Miten silloin nuo edustajat hallituksessa eivät olisi hallituskelpoisia? Kenelle hallitusta siis kyhätään? Kenen odotusten mukainen sen tulee olla?

  Valtamedia ajaa kaikessa ”tiedon”välityksessään vain ja ainoastaan agendan mukaisia asioita, se on poliittisten toimijoiden torvi. On sitten kyse woketuksesta, ilmastonlämpenemisestä, hiilensidonnasta, ”uusiutuvan” energian edistämisestä, sähkö- ja digiyhteiskunnan ajamisesta – mistä tahansa. Pohjimmiltaan on kyse vain ja ainoastaan tulonsiirroista. Jos tunnustettaisiin se tosiasia, että ilmasto on kylmennyt lyhimmilläänkin jo 30 vuotta ja pidemmästi tarkastellen Atlanttiselta lämpökaudelta alkaen (n. 7000 eKr), putoaisi pohja niin CO2:n pahuudelta, hiiliveroilta, tuuli- ja aurinkovoiman rakentamiselta, yhteiskunnan sähköriippuvuuden ja 5/6G:n rakentamiselta – kaikkien tavoitteena on vain ja ainoastaan tulonsiirrot ja tavallisten ihmisten kontrollointi ja köyhdyttäminen.

 5. Eikös Titanicin haaksirikossa kuollut nimenomaan muutama ihminen jotka olivat kultakannan edustajia? Eli eivät olisi hyväksyneet keskuspankkeja?

  1. Erittäin hyvä kysymys. Tutkein joskus Titanicin uppoamista, mutta kunnon lähteitä ei löytynyt. Tosin näyttää aika selvältä, että Titanic upotettiin tahallaan ja näin varmistettiin Morganien lojaalisuus Britannian imperiumille. Tosin en ole kunnolla päässyt lähteisiin käsiksi. Tosi outoa, että niin harvat oavt kunnolla tutkineet asiaa. Voi tosiaan olla, että Titanicin uppoamisella myös uhattiin rikkaita, etteivät ole turvassa missään, jos taistelevat suurpankkiireja vastaan.

 6. WEF:n ’The Great Reset’ tavoitteet ovat jokaisen englanninkieltä ymmärtävän luettavissa heidän omalta nettisivultaan. K. Schwab:in Davosin 2022 vuosikokouksen avauspuhe kertoo avoimesti organisaation tavoitteiden vaikuttajien olemassaolosta lukemattomien valtioiden hallinto-elimissä.
  Oma päätelmäni: Päällisin puolin WEF:n tavoitteet ovat ehkä ihanteellisia ja toivottaviakin, mutta maailman eliitin päätöksiin perustuvat ja heidän aikataulunsa mukaiset toimet aiheuttavat maailman eliitille ’yhä lisää heille velkaantuvien’valtioiden taloudellisen romahduksen, siis jolleivät kyseiset valtiot ylläpidä kansallisesti heidän päämäriensä toteuttamistoimia.
  Ongelma on siinä, että kansallisella tasolla voidaan näitä päämäriä toteuttaa vain tiukentamalla kansan kontrollointia ja rajoittamalla yksilön- ja sanan vapautta, mm. estämällä vapaan tiedon kulkua eri medioiden kautta. Eli siis pitämällä kansaa ’tietämättömänä’, koska muuten seurauksena saattaisi olla todellinen maiden hallitusvaltoja uhkaava’kansankapina’. Toisin sanoen: eri valtioiden allitukset ovat ns. ’maailman rikkaimpien korporaatioiden kyykyttämiä’…

Comments are closed.