Free speech 9 helmikuun, 2022

 

Lukiossa sanottiin oppilaille: Maski tai ulos.

 

Rohkeat oppilaat sitten vaan kävelivät ulos.

 

Voisiko tätä koskaan tapahtua Suomessa vai ovatko femakko-opettajat jo degeneroineet kaikki oppilaat?

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Päivän video: Maski tai ulos

 1. https://gettr.com/post/ptcwk63539

  ”Dr Roger Hodkinson gives an impassioned supportive message”

  https://principia-scientific.com/dr-roger-hodkinson-on-covid19-its-all-been-a-pack-of-lies/

  August 20, 2021 ”stop the madness of the COVID19 fraud and the toxic and expensive ‘vaccines’ served up to fight a non-existent pandemic is heart rending because many thousands, if not millions, of lives have been ruined by the mass deception foisted on us by Big Pharma, corrupt political leaders and a compliant mainstream media.”

  https://int.artloft.co/who-is-dr-roger-hodkinson/

  25.11.2021 ”Roger Hodkinson is an accredited & highly respected Pathologist, Clinical Researcher & Medical Director of Virology & Medical Research Laboratories. He is a board certified pathologist in the USA and Canada, the CEO and Medical Director at Western Medical Assessments, and the former chairman of the Royal College of Physicians of Canada Examination Committee in Pathology”

 2. Suomalaiset ovat niin raukkamaisia ja säälittäviä orjia, että ei tule tapahtumaan. Voit olla säälittävistä suomalaisista orjista varma. Suomalaiset haluavat alistua ja, että heillä on asiat huonosti. He nauttivat siitä, että he saavat elää paskaa elämää ja olla herrojen orjia ja palvelijoita.

 3. Ketä kiinnostaa tuollainen koulu? Olisiko syytä opettaa perustuslaki rnsin koulun opettajille?

  Ja vaikka aluksi Raamatun kymmenen käskyä ja niiden noudattaminen koulun arjessa

 4. Olympialaisissa Suomen naiskiekkoilijat yksissä tuumin päättivät jopa pelata kasvomaskit naamalla! Joku entinen naispelaajakin oli tästä aivan järkyttynyt ja myöhemmin joukkue selitti että Suomen Olympiakomitea käskenyt tekemään niin pelaajat päätti ottaa haasteen vastaan. Voi luoja.

 5. Kanadan kiekkonaiset taas meni vielä pidemmälle aiemmin eivätkä suostuneet tulemaan jäälle ennen kuin vastustaja Venäjä laittaa myös maskit naamalle!

 6. Videohan on siitä hauska että siinä voi oikeastaan tapahtua ihan mitä tahansa, mutta on se yksi tyttö siinä kyllä sangen nätti.

 7. Onko Ilkka Tiainen venäläinen vai onko hänellä vain venäläinen vaimo? Sanoi elävänsä ”kahdessa kulttuurissa; suomalaisessa ja venäläisessä”.

  1. Hyvä kysymys. Sitä minäkin olen ihmetellyt. Monet väittävät Tiaiella olevan hyvin läheiset suhteet Venäjän suuntaan, mutta huhut ei riitä. Tarvitaan sitaatteja ja linkkejä.

Comments are closed.