Free speech 9 helmikuun, 2022

 

Kaikkien suvakkien sankarin, Jari Taposen johtamien EET-poliisien toiminta menee yhä hullummaksi. Nyt he osallistuvat jopa BLM-terroristien mielenosoitukseen. Ja siis nimenomaan Taposen tuella.

 

Ylikomissaari Jari Taponen sikailee taas: Puolustaa rikollisia poliiseja

 

 

Tässä videossa on hyvin tiivistetty yhteen minuuttiin valtamedian ja poliisin puolueellisuus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27 thoughts on “Valtamedia: Media ja poliisi eivät ole mielenosoituksen osapuolia! Ai ei vai? No entäs tämä video?

 1. En ymmärrä miten ihmiset ovat sallineet sen, että rikolliset, idiootit ja ihmissaasta on poliisina saanut rajattoman vallan ja heille on annettu aseet. Nyt heiltä ei tietenkään saa aseita ja valtaa laillisesti pois ennen laillista vallankumousta.

 2. Miksi ihmeessä käytämme poliisikoulusta nimitystä poliisiammattikorkeakoulu? Tämä on vielä yksi syy lisää poliisien sikailulle, sillä he oikeasti kuvittelevat, että koulutus on verrannollinen korkeakoulutukseen. Poliisikoulun nimitys voisi olla juurikin poliisikoulu tai poliiopisto, ei poliisiammattikorkeakoulu. On täysin käsittämätöntä, että näin huonoilla henkisillä kyvyillä saa näin hyvää palkkaa, rajattoman vallan ja ikuisen työpaikan, vaikka sikailisi miten paljon.

  Ja miksi niitä poliisikouluja on vain yksi koko Suomessa, Tampereella? Niin mutta kun poliisien laatu mumsmumsmums… mikä laatu? Siis mikä laatu? Ihan oikeasti ihmiset. Poliisit ovat täysiä idiootteja, rikollisia ja täysiä tunareita ja te kuvittelette, että heissä on vielä jotain laatua?

  1. Hyvä pointti. Poliisien keskimääräinen taso on erittäin huono. Heillä on esim. erittäin suuria vaikeuksia kirjoittamisen kanssa. Keskimääräinen äo on noin 100 pisteen tuntumassa, joten hyvin suuri osa on alle 100 pistettä!!

   1. Useimmiten 100 pisteen älykkyyden omaava ihminen osaa kuitenkin vielä kirjoittaa. Laiton Lehti kertoi hyvin, että suomea on helppo kirjoittaa kohtalaisesti, jolloin ihmisessä on jo jotain vialla jos ei osaa enää kirjoittaakaan. Tämäkin viittaa siihen, että monen poliisin älykkyys on alle 100. Jopa matuja on poliiseina, joka kertoo siitä, että vaadittu älykkyys poliisiksi on erittäin matala.

    1. Supossa on varmuudella ainakin yksi hiekkaneekeri! Miksi supo on rekrytoinut muslimi******?!!

   2. Montako prosenttia on alle ja mikä on mediaani? Voisitko avata mihin lähteeseen väitteesi perustuu?

     1. No leikitään mukana. Tämä kertomasi fakta: ”Poliisien keskimääräinen taso on erittäin huono. Heillä on esim. erittäin suuria vaikeuksia kirjoittamisen kanssa. Keskimääräinen äo on noin 100 pisteen tuntumassa, joten hyvin suuri osa on alle 100 pistettä!!”

      Eli tiedät, että heillä (poliiseilla) on vaikeuksia kirjoittaa. Kaikilla? Millä prosentilla on vaikeuksia päästä vaikka ylioppilastason kirjoituksista M-arvosalla läpi, vai oletko tutkinut asiaa jollain vastaavalla testillä tai onko joku muu?
      Sovitaan että keskiarvo älykkyystestissä on n. 100. Mistä tiedät että hyvin suurella osalla poliiseista se on alle?

     2. ÖÖÖ. Onko tuo kompakysymys? Jos keskiarvo poliiseilla on noin 100 pistettä, kuten Suomen kansalla, niin noin puolella on alle 100. Tämä on kyllä hyvin suuri osa poliiseista eli tuhannet poliisit ovat vaarallisen tyhmiä. Kadulla vastaan tulevat poliisit ovat pohjasakkaa, joten ei ihme, että vaikuttavat tyhmiltä. Naispoliiseilla tilanne ehkä jopa pahempi eli ehkä enemmistöllä on alle 100 pistettä.

      Kirjoitustaito on jopa kuulustelijoilla heikko ja usein aika katastrofaalinen pilkku, yms. sääntöjen osalta ja he sentään ovat varmaan keskimääräistä älykkäämpiä poliiseja, kun ovat päässeet toimistotöihin.

     3. Eli joka ammattiin valikoituu 50% alle ja 50% yli mediaanin älykkyysosamäärän omaavia. Aivan pettämätön logiikka, jolla nyt ei ole kuitenkaan mitään totuuspohjaa, kuten ei muillakaan väitteilläsi. Tuolla logiikalla Suomen tohtoreistakin on 50/50 mediaanin molemmin puolin. Heikoimmat jäävät koulutuksen alimmille portaille ja siitä ylöspäin noustessa älykkyys keskimäärin kasvaa.
      Saarnaa mitä haluat, kyllä seurakuntasi sen uskoo, mutta faktasta siinä ei ole tietoakaan.

 3. Valtamedia jatkaa piinallisen itsepäisesti valitsemallaan linjalla: se väittää ettei se ei valehtele, vaan vaihtoehtomedia valehtelee ja esittää salaliittoteorioita. Katsokaa noitakin tapauksia valtamediannpuolustajat.

  Ennen valtamedian uutistoiminta antoi ihmisen itse muodostaa mielipiteensä, nyt se antaa agendan ja sitä mieltä pitää yleisön olla. Lammasmaisuus lähtee juuri tästä, kun ei jakseta epäillä, vaan luotetaan; kyllä ne toimittajat tietää, kyllä ne herrat tietää.

  Mihin lakiin perustuu valtamedian asema ylimpänä totuuden torvena? Kuka antoi sille vallan julistaa agendojaan?

  1. Valtavalemedia valehtelee ”uutisissaan” ja myös kertomatta jättämisellä tietyistä asioista ja siinäkin se valehtelee. Valtamedia päätuote: VALHEET. Pikku-uutiset tosi-asioita, mutta poliittisissa aiheissa se pyrkii vaikuttamaan mielipiteisiin. Esim korona, rokote, Nato, Venäjä. Johdonmukaisesti jättää kertomatta kaikki puolet. Miksi, koska se on valtamedian omistajien etu. Kuinka moni rahvaasta edes tajuaa, että valtamedia on muutaman yksityisen tahon omistuksessa, tai että Yle tuottaa mielipiteenmuokkausta verorahoilla ja on puoluemafian ohjauksessa. Valtamedia on ottanut entisaikojen kirkon aseman ainoan totuuden julistajana

   Ylen urheiluakaan ei enää kärsi seurata, kun sielläkin on alle nelikymppiset punavihermädätetyt propagandistit alkaneet saada vallan. Eikä säätiedotuksia, koska meteorologeilla on kytköksiä ilmastonmuutosagendaan ja vihervasemmistoon.

 4. Poliiseilla on hätätila sen kanssa, että yhä useampi kansalainen vihaa ja on alistumatta vihollisille, eli poliiseille. He eivät voi sietää sitä, että ihmiset eivät tottele ja alistu rikollisille, idiooteille ja maanpettureille.

 5. Naurahdin kun tuon väitteen kuulin. Valtamedia kun nimenomaan on mielenosoituksen osapuoli eli koronatyranniassa (ja muussa vasemmistotyranniassa) mukana.

 6. Rotuvihaa valkoisia suomalaisia kohtaan yllyttäneillä BLM-poliiseilla kyllä hymy hyytyy, kun matun toimesta oma lapsi on raiskattu ja pää leikattu sapelilla irti. Tuskin heilutellaan BLM-kylttejä sen jälkeen!

  1. BLM on puhdasta rasismia muita kuin mustia kohtaan. Ihan kuin muita rotuja ei olisi aiemmin ja nytkin orjuutettu.

 7. Rakastan poliiseja, niitä kahta naista(toinen lapissa ex-pollari tv:ssä lukijana stadista, nykyään kiittää kun ei siellä tai no ei älyä) poliiseissa takaa tulisin kun ratkeaisi, hyväksykää tasa-arvio back whites to blacks.

 8. Olen jutellut poliisien / poliisikoulun oppilaiden kanssa; ja heille EI esimerkiksi kerrota oleellista tietoa; mm. Eduskunnan oikeusasiamiehen päätöstä 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Heille valtiovallan toimesta VALEHDELLAAN, että aina poliisilla on oikeus tutkia rikoksia !

  Poliisit Suomessa ovat rikollisen eliitin sätkynukkeja ja rikollisuuden suojelijoita.

  Esimerkiksi Suomi on KASTIJÄRJESTELMÄ ! Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tein Eoa päätöksen kaltaisesta viranomaistoiminnasta Suomessa ihmisoikeusvalituksen jo 2006 – 2008 ( EIT 24221/06); sekä tahallisista virkarikoksista; joita poliisi ei tähän päivään mennessä ole saanut ”esitutkituksi”, vaikka ne on tunnustettu eduskunnan oikeusasiamiehelle !

  No miten ”toimii” EIT näissä tapauksissa ?

  Julkinen Eoa kansliapäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö.

  EIT nykyisin ”seuloo” pois käsittelystä 97 – 99 % Suomesta sinne lähetetyistä tapauksista ja KAIKKI PL 118 §:n mukaiset jutut, joissa kansallista syyteoikeutta; siis IHMISOIKEUKSIA kansalaisilla ei ole ollenkaan !

  Näin toimien samaan 2011 ”perustuslakiin” otettiin SUUNNITELMA ”koronasta”. Perustuslain tarkastamiskomitean lausunto 9/2010; sivulta 60 lukien… poikkeusoloja koskevaa lakia TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN pandemian seurauksena . ( tämä on maan / valtiopetos, koska Suomen määräysvalta samalla luovutettiin ulkomaiselle taholle ).

  Tällainen toimivallan luovutus tulee julistaa kiireelliseksi ja hyväksyä 5/6 enemmistöllä tai 2/3 enemmistöllä 2 eduskunnassa; koska kumpaakaan EI tehty laki on pätemätön ja rikollinen.

  Sama muuten koskee elvytysmiljardien lakia !

  Tämä tiedoksi poliiseille; koska : mikäli joku tietää vakavan rikoksen ja jättää sen ilmoittamatta syyllistyy itse rikokseen .

  Virkamafia.fi – sivustolla näistä on rikosilmoitus ja itsekin olen poliiseille monia jättänyt; jopa 9.12. 2005 syyteilmoituksen Valtakunnansyyttäjänvirastoon. ( kirjattiin diaariin 8 kuukautta ja jätettiin käsittelemättä ).

  Suomi siis on HYVIN rikollinen valtakunta sen viranomaisten toimesta !

Comments are closed.