Marco de Wit 9 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Poliisin ammatti houkuttelee nimenomaan raukkoja öykkäreitä, jotka haluavat alistaa toisia ihmisiä.

 

Tämän vuoksi poliisissa on niin paljon pohjasakkaa.

 

Tässä hyvä esimerkki. Poliisi jostain syystä ärsyyntyy 80-vuotiaaseen mieheen ja sitten ottaa tämän kiinni.

 

Järkyttyneiden ihmisten vaatiessa jotain perustetta, niin poliisi käyttää tekosyynä paperien puuttumista. Voitteko kuvitella millainen niljainen sika tuo poliisi on.

 

Tietysti myös toinen poliisi sitten alkaa puolustamaan kolleegaansa. Poliisit ovatkin oikeasti kuin mafiajärjestö, jossa kollegojen rikoksia pimitetään viimeiseen asti.

 

On tässä kuitenkin yksi hyvä puoli. Näiden videoiden avulla ihmiset alkavat tajuamaan millaisia sikoja poliisit oikeasti ovat. Jossain vaiheessa ihmiset saavat tarpeeksi ja sitten poliiseille tapahtuu mitä aina on tapahtunut kansanvihollisille.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Video: Poliisiurhot hyökkävät 80-vuotiaan kimppuun!

 1. Ja mikäs maa tässä on kyseessä? Ei tietenkään mikään ihmisoikeuksista piittaamaton itämaa, vaan vapaa ja demokraattinen (sarkasmia) joku englanninkielinen maa, jossa kohdellaan yhteiskunnallisesta asemasta riippumatta kaikkia ihmisiä kunnioittavasti aina viranomaisten toimesta.

 2. Totuus poliisien oikeasta luonteesta (narsisti-psykopaatti) todellisesta tehtävästä (rikollisen eliitin suojelu) on levinnyt viimeisen kahden vuoden aikana räjähdysmäisesti.

  Kansat heräävät.

 3. Kuvottaa nämä rikolliset paskakasat, jotka eivät sitten koskaan tee mitään kun oikeasti pitäisi tehdä jotain. Sitä ennen ollaan niin tärkeitä. Suomessa on jokin täysin sairas järjestelmä, että sitten kun sinulle on annettu virka, niin sinä et voi millään saada potkuja! Voitko kuvitella? Tästä pitää ehdottomasti päästä eroon.

 4. Poliisit ovat oikeasti osa valtion ja rahaeliitin mafiaa, jonka ensisijainen tehtävä on suojella mafian, eli valtion ja rahaeliitin nykyistä valtaa ja siinä samalla suojella toinen toisiaan.

 5. Miksi tälle rikolliselle ihmissaastalle on oikeasti annettu minkäänlaista valtaa ja aseet? Älä koskaan usko poliisia.

 6. Poliisit eivät tiedä edes perustuslakia ja miten se menee kaikkien muiden lakien ja asetusten yli. Koronatyrannian aikana alkavat selittämään, että Niin, mutta kun tartuntalaki ja asetus. Yritä siinä selittää idiooteille aseiden ja rajattoman vallan kanssa.

 7. Nää on aina sama alkaa kun poliisi kiinniottaa henkilön kysymys koskee mitä mies teki ennen pidätystä? Dewitt selvitä? Muuten tämäkin on pelkkää roskaa

 8. Mies horny ja ei kuvaa kun poliisi otti pahasti hornyn kiinni, vasta sitten hoksasi kun ympärillä tapahtuu muutenkin, kun ei ole vain muutamaa ihmistä ja tämän käsikin on enemmän roskiin menossa.

 9. Kanadassa on juuri tehty lakimuutos: 80-vuotiaiden ei tarvitse enää noudattaa lakeja. Huuuuh-huh. Saa nähdä mitä tästä vielä tulee.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*