Marco de Wit 10 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on kertonut mitä maailmalla ja varsinkin Suomessa tapahtuu. Niinpä Laiton Lehti on myös kertonut kuinka persut ovat valeoppositio.

 

Persujen takinkäännöt ovat olleet niin päivänselviä, että persujen vaihtoehdoksi on vuosien varrella noussut monia aitoja kansallismielisiä puolueita: Muutos, IPU, SKE. Nämä kaikki kuitenkin tuhottiin sabotaasilla ja persumyyrillä yksi toisensa jälkeen. Näiden tuhottujen puolueiden raunioille sitten luotiin valepuolue VKK varmistamaan, ettei todellisia vaihtoehtoja persuille ja muille valtapuolueille voisi enää syntyä.

 

Valepuolue VKK:ta johtamaan värvättiin vielä vuosi sitten EU:ta fanittanut kepuli, Ilkka Tiainen. (Esiintyy somessa venäläisellä nimellä Novikoff.) Näin varmistettiin, ettei VKK varmasti uhkaisi tai millään tavalla haastaisi keskusta-puoluetta. Tiainen onkin tullut viime aikoina tunnetuksi siitä, että vastustaa raivoisasti Convoy-vapauskulkueen vaatimusta hallituksen eroamisesta.

 

 

 

Valepuolue VKK:n vaalijohtajaksi puolestaan värvättiin persujen entinen kansanedustaja James Hirvisaari, joka on nimenomaan tunnettu profetioihin uskovana ääriuskovaisena ja junan jarrumiehenä. Siis myös kansallismielisten puolueiden jarrumiehenä. James ei nimittäin halua, että persut haastetaan sen enempää kaduilla kuin vaaleissakaan.

 

Eikö VKK tuekaan vapaus-rekkakapinaa?? Nato ja James “Jarrumies” Hirvisaari iskivät taas?

 

 

Tiainen ja Hirvisaari olivat kuitenkin aika tuntemattomia henkilöitä, joten VKK:n johtoon värvättiin persuista loikannut painonnoston maailmanmestari, kansanedustaja Ano Turtiainen.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Ylen vaalikoneessakin Ano fanitti Kekkosta ja vaati maahan kovaa kuria. Ano ei paljon peittelekään haluaan tulla Suomen diktaattoriksi. Niinpä nimestään huolimatta Valta Kuuluu Kansalle -puolue laadittiin totaalisen diktatooriseksi. Kannatusjäsenillä ei ole lainkaan äänioikeutta. Äänioikeus on vain hallituksen jäsenillä ja parilla heidän kaverillaan. Kaikki valta on siis keskitetty nelihenkiselle hallitukselle. Puheenjohtajana Anolla on näin käytännössä kaksi ääntä eli omaa totaalisen vallan yksinkertaisen puudelinsa, Jarno Vähävainun tuella.

 

Jarno Vähäkainu

 

 

Laiton Lehti on jo vajaan vuoden ajan ihmetellyt miksei VKK tosissaan halua osallistua ja panostaa vaaleihin. Ihmetelty on myös, miksei se suostu kritisoimaan valeoppositio persujen lukuisia takinkääntöjä. Eikä edes Matti Putkosen johtamia persujen puoluekokouksen farssimaisia äänestyskoneita. (Joilla ei voi suorittaa tarkistuslaskentaa.)

Ano ei suostu kritisoimaan edes natottajien tuella punavihreistä puskista persujen puheenjohtajaksi noussutta itseään feministiksi kutsuvaa Riikka Purraa.

 

Onko Ano Turtiainen patologisen naivi?

 

 

 

Ano ei suostunut kritisoimaan persuja edes silloin, kun nämä ilman pienintäkään protestia päästivät pakkorokotukset perustuslakivaliokunnan läpi.

 

Lopullinen takinkääntö: Persut hyväksyivät nyt myös hoitajien pakkorokotukset! Mitä tekee VKK?

 

 

 

Lopullisesti Ano paljasti tekevänsä työtä Supolle, kun hän teki kaikkensa estääkseen Convoy-vapauskulkueen saapumisen Suomen kautta Eurooppaan. Supo käski Anoa pysäyttämään valtaeliitille erittäin vaarallisen dominoefektin. Niinpä Ano sitten kutsui kulkuetta ”haisevaksi” ”p****marssiksi” ja jopa usutti polpoa käymään rauhanomaisten mielenosoittajien kimppuun. Siis vaikka suuri osa oli hänen oman puolueensa eli VKK:n kannattajia, jäseniä ja jopa kunnanvaltuutettuja!

 

Ano Turtiainen myyräilee taas: “Convoy-vapauskulkue on p****marssi!”

 

 

 

Tämä kaikki oli liikaa Laittomalle Lehdelle, joten se ehdotti vapausliikkeelle uuden puolueen perustamista. Ehdotus ei ollut virallinen, vaan ainoastaan heitettiin idea ilmaan, jotta ihmiset rohkaistuisivat kyseenalaistamaan Anon myyrädiktatuurin ja tarjoamaan äänestäjille vapaushenkisemmän vaihtoehdon.

 

Ano Turtiainen vaatii polpoa hyökkäämään Vapauskulkueen kimppuun! Uusi puolue tulossa?

 

 

Alunperin LL ehdotti uuden puolueen puheenjohtajaksi Ossi Tiihosta. Siis mitään Tiihoselta kysymättä. LL ei ole Tiihoseen ollut yhteydessä, mutta nopeasti on käynyt ilmi hänen olevan luonteeltaan liian hidas ja arka. (Ossi, älä pelkää Anoa! Äläkä vaan sinäkin myy itseäsi!)

 

Onneksi kuitenkin toinen kuuluisa vapausliikkeen jäsen, Jaana Kavonius ilmoitti uuden puolueen perustamisesta!

 

Jaana Kavonius

 

 

Huom! Sanotaan nyt varmuuden vuoksi, ettei LL ja sen päätoimittaja Marco de Wit ole mukana missään puolueprojekteissa, koska haluaa olla itsenäisenä tarkkailijana, ideoiden ilmaan heittelijänä ja varsinkin myyrien paljastajana. Laittomalla Lehdellä ei siten ole mitään roolia myöskään Kavoniuksen puolueprojektissa, koska haluaa totuuden torvena ja vallan vahtikoirana pysyä riippumattomana kaikista puolueista.

 

Kavonius ei ole vielä rekisteröinyt uuden puolueen nimeä, joten ehdottakaa eri vaihtoehtoja! Laiton Lehti on ehdottanut puolueen nimeksi Convoy-vapauskulkue. (Tosin voi olla, ettei tuollainen nimi menisi helposti läpi oikeusministeriössä ja nyt on kiire saada puolue nopeasti puoluerekisteriin.)

 

 

 

Kavonius vai Turtiainen

 

Miksi sitten tarvitaan uusi puolue? No, kuten sanottu, niin VKK:n johto ajaa diktatuuria ja on toistuvasti sabotoinut sekä vaaleja että katutoimintaa. Turtiainen pyörittää eräänlaista sekavaa Jeesus-kulttia ja tosissaan selittää kaikkien aktivistien olevan niin p*****, että heidän pitää lopettaa KAIKKI miekkarit ja alkaa vain rukoilemaan!!

 

Jos et usko Anon olevan joko Supon myyrä tai pahasti tärähtänyt, niin vailkaiseppa tätä raivohullua videota.

 

 

 

Kaiken kukkuraksi Turtiainen on jo useamman kerran usuttanut polpoa pahoinpitelemään oman puolueensa rauhanomaisia jäseniä ja jopa VKK:n omaa kaupunginvaltuutettua!

 

Kavonius on toiminut päinvastoin. Eli taistellut tinkimättömästi polpoa vastaan ja onkin tunnettu erittäin ahkerana ja vakaumuksellisena vapausaktivistina.

 

 

Kavonius olisi siis paljon parempi puoluejohtaja seuraavista syistä:

 

1. Aito rehellinen ihminen

Kavoniusta pidetään hieman erikoisena ja liian suorapuheisena ihmisenä tässä hissukoiden maassa. Tämä on kuitenkin vain positiivista. Jopa Kavoniuksen erikoisuus on vain plussaa, koska Supo ja polpo ei taatusti ole häntä yrittänyt värvätä. Kavonius ei ainakaan polpon kanssa liittoudu. Se on varma.

 

 

2. Älykäs

Kavonius on erittäin koulutettu lakimies, joka osaa puhua ja kirjoittaa hyvin. Ero Ano Turtiaiseen on massiivinen. Ano on täysin kouluttamaton älyllisesti alle keskitason ihminen, joka ei ymmärrä tieteitä eikä pysty edes kirjoittamaan omia puheitaan. Aina kun Ano puhuu edes muutaman minuutin ilman paperia, niin puheesta tulee sekavaa ja epäloogista mössöä. Kavoniuksen älykkyysosamäärä on massiivisesti korkeampi eli vähintäänkin noin 25-30 pistettä korkeampi kuin Anolla.

 

 

3. Tempperamentti

Kavonius on yleensä kaikille avoin ja ystävällinen. Hän on valmis keskustelemaan kenen kanssa tahansa. Ano puolestaan kärsii diktaattorikompleksista. Kaiken kukkuraksi Ano on ihmisenäkin usein hyvin törkeä ja epäystävällinen ihan läheisilleenkin puhumattakaan kriittisille puolueen jäsenille.

Suuttuessaan Kavonius ei haistattele ainakaan julkisesti. Ano puolestaan haistattelee hyvin usein ja yleensäkin käyttää järkyttävää kieltä. Eikä vain yksityisesti, vaan ihan JULKISESTI. Tämä nähtiin myös Convoy-gaten aikana, kun hän herjasi omia upeita polpoa vastustavia jäseniään törkeän kuvottavilla tavoilla.

Kavonius saattaa julkisesti jopa liikaakin suuttua joihinkin ihmisiin, mutta hän purkaa sen kirjoittamiseen. Ano puolestaan käyttäytyy fyyisesti hyvin uhkaavasti ja usein näyttää kuin olisi kirjaimellisesti valmis käymään kriittisten ihmisten päälle! Tämä on ihan julkinen salaisuus. Tai siis ei edes salaisuus, vaan yleistä tietoa.

Ano esimerkiksi ihan oikeasti oli käymässä joidenkin persujen, kuten Juho Eerolan päälle! Tästä Ano sai eduskunnalta ihan oikean varoituksen! Toisaalta on totta, että persut olivat häntä kiusanneet mm. jurputtamalla jatkuvasti maskin käyttämättömyydestä. On kuitenkin selvää, ettei Ano ole yhtään hävennyt väkivaltamaneereitaan. Päinvastoin. Hermostuessaan Anon kynnys käydä ihmisten päälle näyttää jopa entisestään alentuneen. Moni hänen oman puolueensa jäsen pelkää tosissaan Anoa. Kaiken kukkuraksi Anon raivohullut videot saavat jäsenet pelkäämään häntä entistä enemmän. Anon käytös ei todellakaan ole normaalia!

Asiaa vielä vaikeuttaa se, että Ano on (epäilyttävästi) tullut kansallismieliseen skeneen vasta noin vuosi sitten! Hän ei ole tottunut skenen sisäiseen riitelyyn ja ottaa kritiikin erittäin henkilökohtaisesti. Aika moni on vakuuttunut, ettei Anon hermot kestä skenen riitaisuutta ja reality show -tyyppistä menoa.

Itse asiassa Anon tempperamentti on jotain niin järkyttävää, että monet epäilevät hänen olevan jossain lääkityksessä. Tämä yhdistettynä mahdolliseen steroidien käyttöön voi tehdä pahaa jälkeä. Siis varsinkin ympärillä oleville ihmisille!

Laiton Lehti ei ota kantaa sen enempää, mutta sen kommenttiosiossa on paljon puhuttu roid ragen mahdollisuudesta.

 

 

 

 

 

4. Vapaushenkinen

Kavonius on lakimies, joka oikeasti puolustaa ihmisten perusoikeuksia ja vapauksia. Ero avoimesti diktatooriseen ja polpon kanssa liittoutuvaan Turtiaiseen ei voisi olla suurempi.

 

 

5. Superahkera

Laiton Lehti voi paljastaa, ettei se ole KOSKAAN nähnyt yhtä ahkeraa ihmistä kuin Kavonius. Ano puolestaan vaikuttaa Kavoniukseen verrattuna patalaiskalta. Lisäksi Ano on fyysisesti niin sairas, ettei välillä jaksa edes kävellä muutamaa metriä ilman puuskuttamista. Kaiken kukkuraksi hän simahtelee kesken kaiken. Siis jopa eduskunnassa!

Kavonius puolestaan hyrrää koko ajan joka paikassa luomassa valtavia verkostoja, joilla hän muuten sai muutama kuukausi sitten aikaiseksi yli tuhannen ihmisen mielenosoituksen. Kavonius varmasti myös jaksaa kiertää ympäri Suomea vetämässä vaalivankkureita.

 

 

6. Kuuluisa ja pidetty

Kavonius on aktivisminsa ja lakiapunsa ansiosta niin kuuluisa ja pidetty, että pystyy helposti saamaan 5000 ihmisen allekirjoituksen uuden puolueen perustamiseksi. Periaatteessa hän voi saada nimet kasaan ehkä jopa alle vuorokaudessa nyt kun allekirjoituksen voi antaa sähköisesti.

 

 

KRITIIKKI

Rehellisyyden nimissä on sanottava, että Kavoniukseen liittyy riskejä.

 

1. Tähdenlento

Kavonius on noussut nopeasti tyhjästä vapauskentän tähdeksi. Häntä ei näkynyt missään matuaallon aikana. Lisäksi hän aikanaan yritti päästä persuihin eikä ole juuri koskaan halunnut persuja kritisoida ennen kuin vasta viime aikoina. Käytännössä Kavoniuskin on ex-persu, mikä on aina erittäin vaarallista.

Laiton Lehti on nähnyt monia tähdenlentoja, jotka eivät jaksa taistella kuin pari vuotta ja sitten katoavat. Voi olla, että näin tulee myös Kavoniukselle käymään, mutta toisaalta tähän ei mikään tällä hetkellä viittaa.

 

2. Nainen

Laiton Lehti on varoittanut, että käytännössä kaikki vapausliikkeessä johtoon nousseet naiset ovat opportunisteja. Käytännössä naisten hermot eivät kestä ja lisäksi AINA pelästyvät polpoa ja vankilaa.

Koko maailman kansallismielisessä ja vapausliikkeessä ei tiettävästi ole ollut YHTÄÄN naista, joka olisi pitkään jaksanut johtaa mitään organisisaatiota tai liikettä romahtamatta tai kääntämättä takkiaan. Vapausliikkeen johtajuus ei kertakaikkiaan sovi naisille. (Joo, joo. Saattaa periaatteessa olla yksi-miljardissa poikkeuksia. Thatcher ei ole hyvä esimerkki, koska oli sionistien kätyri.)

Onneksi Kavoniuksen puolueprojekti näyttää kuitenkin enemmänkin koalitiota kokoavalta vaaliorganisaatiolta kuin perinteiseltä poliittiselta puolueelta. Kavoniuksella ei näytä olla mitään kovaa halua johtaa jotain perinteistä organisaatiota, vaan ainoastaan mobilisoida ihmisiä valtaeliitin vastaiseen kansannousuun sekä kadulla että vaaleissa. Tähän rehellinen ja aktiivinen nainen sopii erinomaisesti.

 

 

3. Erikoinen tyyli

Totta on, että Laittoman Lehden toimituskin on ollut vähän ihmeissään Kavoniuksen ajoittaisen Leia-lookin kanssa, mutta asiaa tarkemmin ajateltuaan se on vakuuttunut konseptin toimivuudesta. On äärimmäisen tärkeää saada ihmiset huomaamaan puolue ja ehdokas. Sen Kavonius todellakin osaa monellakin tavalla. Tähän kun sitten vielä yhdistää vapaushenkisyyden ja lakimiestaidot, niin tulos on erittäin hyvä.

Star Wars tematiikka saattaa vaikuttaa alussa hieman oudolta, mutta se on erinomainen vastaisku Turtiaisen Jeesus-kultille. Turtiainenhan selittää kulttinsa vastustavan laittomuuksia. Siis jopa passiivista vastarintaa, jonka alunperin nimenomaan kehittivät kristityt. Turtiaisen höpinöissä ei siis ole mitään logiikkaa, mutta ei tarvitsekaan. Yksinkertaisiin suomalaisiin – ja varsinkin ääriuskovaisiin – uppoaa orjamainen ”laillisuuslinja” todella helposti.

Kavoniuksen vastaiskuna on tuoda esille Star Wars kapinallisidea, jossa pahaa imperiumia vastaan pitääkin taistella. Tämä tuntuu tietysti yksinkertaistukselta, mutta ensinnäkin rinnastus pitää paikkaansa ja toiseksi se loistavasti konkretisoi vastakkainasettelun. Kaikkihan tietävät Leian hyvyyden ja kuinka Darth Vader (Anakin/Ano) on kääntynyt pimeän eli polpon puolelle.

Nykyaikana Star Wars rinnastus taatusti tehoaa ihmisiin paremmin kuin Anon vääristynyt Jeesus-kultti, jonka moraalittomuutta ja myös epäkristillisyyttä monet kavahtavat.

 

 

 

Monet ihmiset tietysti saattavat ajatella, että kylläpä tuo Kavonius menee vähän överiksi, MUTTA tästä huolimatta he ensinnäkin huomaavat ja toiseksi arvostavat Kavoniuksen taistelutahtoa ja vapauskampanjaa. Varsinkin, kun hän on ihan oikea lakimies. Kavonius on siis oivallinen PROTESTIEHDOKAS, jota tuetaan ja äänestetään ihan vain protestiksi nykymenolle.

Tästä huolimatta Laiton Lehti toivoo, ettei Kavonius veisi tuota Leia-tyyliä liian pitkälle. Puoluejohtaja ei voi toistuvasti heilua ”lasermiekka” kädessään. Ei ainakaan Suomessa, jossa ihmiset ovat usein kovin tosikkoja.

 

 

 

Tarvittaessa vaihtoon

Aina on mahdollista, että Kavonius sairastuu, kuolee, tms. Tämä ei kuitenkaan haittaa ratkaisevasti, koska riittää, että Kavonius polkaisee vaalipuolueen käyntiin. Tämän jälkeen hän ei ole puolueelle ehdottoman välttämätön, koska varmasti löytyy monia muitakin aktiivisia ihmisiä vaaliorganisaatiota luomaan.

 

VKK puolestaan on henkilöitynyt aivan liikaa Turtiaiseen ja hänen diktatooriseen Jeesus-kulttiinsa. Samaa tuskin voi tapahtua Kavoniuksen kanssa. Mitään Star Wars -kulttia ei taatusti tarvitse pelätä.

 

Selvää siis on, että Kavoniuksen kanssa riskit ovat pieniä, kun taas hyöty vapausliikkeelle voi olla todella suuri.

 

Tässä vaiheessa moni sanoo: Ok, onhan tuossa Anossa ikäviä vikoja, mutta on hän sentään kansanedustaja ja olemassa olevan puolueen puheenjohtaja. Ei kannata nyt sotkea peliä ja hajoittaa rintamaa jollain uudella puolueella.

 

Väärin! Ei ole mitään syytä miksei voisi olla useampia puolueita, jotka ovat yhteistyössä VAALILIITOSSA. Tällöin Anon ja Kavoniuksen puolueiden äänet menevät samaan pussiin. Ano kerätköön Vapaus-mielenosoituksia vastustavien ja Kavonius puolustavien äänet! Näin saadaan helposti useamman prosentin äänisaalis ja ainakin muutama vapautta puolustavaa kansanedustaja eduskuntaan.

 

Tosin tässä saattaa olla sellainen ongelma, että Ano on aiemmin KIELTÄYTYNYT suuren valtakunnallisen vapausrintama-vaaliliiton luomisesta. Tämä on äärimmäisen hälyttävää ääliömäisyyttä tai myyräilyä.

 

Varmaa myös on, että nykyään moni puolue ei välttämättä enää edes halua luoda Anon kanssa vaaliliittoa. Niin huonosti ja ylimielisesti Ano kohteli viime aluevaaleissa esim. Kristallipuoluetta. Sitäkin tärkeämpää on, että on olemassa toinen puolue, joka ainakin yrittää tosissaan luoda suuren vaaliliiton.

 

Suuri vaaliliitto ei kuitenkaan riitä, vaan pitää myös olla TÄYDET listat hyvillä ehdokkailla. Se edellyttää valtavasti työtä, jossa pitää löytää ja houkutella sopivia ehdokkaita joka maakunnassa. Tämän jälkeen pitää sitten tehdä kunnon vaalikampanja ja kiertää ympäri Suomea. VKK ei tätä suostunut tekemään sen enempää kunnallis- kuin aluevaaleissakaan. Joissain maakunnissa ei ollut yhtään VKK:n ehdokkaita! Kaiken kukkuraksi lähes koko VKK:n johto kieltäytyi olemasta ehdokkaana eikä edes suostunut vetämään vaalikampanjaa! Näin VKK:n johto menetti monien tärkeiden potentiaalisten ehdokkaiden luottamuksen.

 

Kaiken kukkuraksi VKK on Convoyn aikana suorastaan sylkenyt omien kannattajiensa ja ehdokkaidensa silmille. Näin Ano on jälleen ihan TAHALLAAN tehnyt erittäin vaikeaksi hyvien ehdokkaiden saamisen VKK:n listoille. Harvapa haluaa sellaisen puolueen vaaliehdokaslistalle, jossa puheenjohtaja usuttaa polpoa pahoinpitelemään ehdokkaita! Tai puheenjohtaja itse voi pahoinpidellä ehdokkaita!

 

Kavoniuksen johtamalla puolueella olisi taatusti paremmat mahdollisuudet kerätä paljon ehdokkaita. Tämä myös synnyttäisi erinomaisen positiivisen kilpailun. Ano ja Kavonius voivat molemmat yrittää saada mahdollisimman paljon ehdokkaita. Tällöin VKK tuskin kovasti uskaltaa löysäillä. Olisihan se noloa ja hyvin paljastavaa, jos Kavonius saakin kymmenen kertaa enemmän ehdokkaita suuren vaaliliiton listalle kuin mitä Ano.

 

Ano on ajanut VKK:n niin surkeaan tilanteeseen, että uudesta vaihtoehtoisesta puolueesta ei voi olla kuin hyötyä. Toivottavasti Kavonius saa uuden puolueen ja vaaliliiton nopeasti kasaan. Onneksi vaaleihin on vielä yli vuosi aikaa. Nyt jos koskaan on mahdollista saada listat täyteen ja unohdettu kansa vaaliuurnille!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

60 thoughts on “Jaana Kavonius perustaa uuden ja aidon vapauspuolueen! Nimeksi Convoy-vapauskulkue?

 1. Uuden puolueen nimeksi Vapauspuolue.

  Kyse on taistelusta vapautemme puolesta.

  Puolueen nimi käsittää laajasti sen että kyseessä on kamppailu laajalla rintamalla vapautemme puolesta.

  Vapaus pakkopiikeistä, poliisivaltiosta. Vapaus tyranniasta.

 2. Suomi Ensin puolueen tuhoaminen oli jotain niin järkyttävää että menetin hetkellisesti uskon kansallismieliseen toimintaan. SEn tuhosi Natoileva amerikkalainen persu joka esti sen puolueeksi tulon vaikka kannatuskortit oli kerätty. VVK voi menestyä vain jos pääsee eroon Turtiaisesta eli ei pääse eroon vähään aikaan. Turtiaisesta tulee mieleen Timo Soini. Sinimustaliike on ainut toivo kansallismieliselle. Ei näistä Natoilevista lässykkä persuista ole mihinkään kun eivät edes koronapassia vastusta. Halla-aho sanoi että persuille on realistista 25-30% kannatus mutta miten se voi muka olla realistista jos persut eivät edes tajua mistä koronassa on kyse.

  1. Tykkäsin Turtiaisesta jonkin aikaa, mutta olin vissiin käsittänyt aivan väärin ja hänen puheenvuoronsa ja mielipiteensä eduskunnassa olivatkin muiden kirjoittamia. Hyvää asiaa sinänsä, mutta nyt kun on käynyt selväksi että Ano ei itse pysty tuottamaan tai kommunikoimaan edes yksinkertaisimpia ajatuksia, tunteet ovat täysin hallitsemattomia, ja viesti on sama kuin jollain aseman paskakasapuliukolla (eli raamatun siteeraaminen silmät ja otsasuonet pullottaen, vaikka itse ei osoita minkäänlaisia merkkejä henkisyydestä, hyvistä teoista tai hyvästä luonteesta), niin anti olla koko vitun äijän.

   Kenties joku uusi puolue vielä ilmestyy; sitä odotellessa katson, että Suomessa ei ole oppositiota eikä yhtäkään rehellistä poliitikkoa. Tiihonen on selvästi liian arka ja ehkä tyhmäkin, ja arvelen ettei kestä uhkailua.

   Saatan syyllistyä perusteettomaan leimaamiseen, mutta joidenkin ihme sälämyhkäisten hiippailevien juutalaisten ottaminen mukaan VKK:n ydinporukkaan, jonne itse Suomen kansalta on pääsy estetty, on ainakin erittäin mautonta, ellei ihan suoraan petturuutta ja sionismia.

   1. Veit jalat suusta. Koko homma haisee kuin rankkitynnyri ja niin monesta vinkkelistä. Levelin kaverit ovat olevinaan koronakriittisiä ja samalla taustalla heiluu Israelin lippu jossa koronatyrannia vetelee ihan omissa sfääreissään neljännen buusterinsa kanssa, rokotehaitoista kärsivien potilaiden määrät sairaalahoidossa hipoo pilviä. Ei kritiikin poikastakaan.

     1. Hyvä pointti. Ei saa eikä ole saanut. Katsoppa viime viikonlopun juttuja. Lisäksi seuraamme heitä tarkkaan. Toisaalta tuskin tarttee, koska Ano sekosi niin totaalisesti, että usutti poliisiakin Slimmin kimppuun. Eiköhän pojat siis tule järkiinsä.

     2. Huomenna Levelissä julkistetaan vuorostaan Slim Millin korona.

      Itse aiheessa ei tietenkään ole mitään mielenkiintoista. Sen sijaan se mitä sanotaan sivulauseissa ja toisaalta mitä jätetään sanomatta, on hyvinkin mielenkiintoista.

      Kaikki varmasti muistavat että vuosi sitten keväällä kun korona alkoi valloittaa maailmaa, tauti aloitti leviämisensä nimenomaa silmää tekevistä ja tunnetuista ihmisistä.

     3. On naurettavaa luottaa farssimaiseen testiin. PCR testin kehittäjä Kary Mullis korosti, että testeillä on erittäin helppo huijata. Slimmi voisi selvittää kuinka monta sykliä on Suomen koronatesteissä. Kotitesti on sitten farssimaisuudessaan vielä oma lukunsa.

   1. Haloo! Persut eivät vastustaneet sanallakaan sitä koronapassia eikä edes pakkorokotuksia siellä missä olisivat voineet jarruttaa eli perustuslakivaliokunnassa. He siis protestitta päästivät ne läpi enemmistöäänestykseen, jolloin hallituksen äänet tietysti riittivät.

    Persut pettivät kansan (ja huijasivat yksinkertaisia ihmisiä), koska kokoomus pisti sen ehdoksi hallituskumppanuudelle. Ja Purranhan on saatava persut hallitukseen viemään Suomi Natoon.

    Sen takia se Purra sinne persujen johtoon tilattiinkin auttamaan Matti Putkosta, joka alunperin vei yhdessä Lipposen ja Niinistön kanssa Suomen EU:iin, euroon ja Natokumppanuuteen. Nyt yli seitsemänkymppisenä Putkonen viimeistelee elämäntyönsä viemällä Suomi idän ja lännen taistelukentäksi Natoon.

    VKK:n Hirvisaari ja Turtiainen antavat sivustatukea pitämällä huolen, ettei persut vain menetä liikaa ääniä VKK:lle. Tämän takia VKK ei osallistunut kunnallisvaaleihin ja aluevaaleihinkin se meni vain näön vuoksi lähes tyhjillä listoilla. Kaiken kukkuraksi lähes koko puolueen johto kieltäytyi ehdokkuudesta ja vaalivankkureiden vetämisestä, jotta puolue ei vain menestyisi.

    Herjaamalla Convoyta ja yllyttämällä polpoa hyökkäämään VKK:n kannattajien ja ehdokkaiden kimppuun Turtiainen varmistaa, ettei eduskuntavaaleihiinkaan saada hyviä ja täysiä ehdokaslistoja persuja uhkaamaan.

 3. Kattelin joo Ano-videon… Selvästi kannattaa hänen laittaa hakemus pappissynodiin tahi Kristilliseen Liittoon. Rukoilua riittää. Yhteiskunnan asiat, tai politiikka, on sitten eri aaltopituudella eikä kuulu hänen ydinosaamiseensa.

 4. Noin puoli vuotta sitten vielä toivoit että Anosta tulisi diktaattori ja sinä nousisit Anon oikeaksi kädeksi Hirvisaaren tilalle. Tämä oli niiden Anoa ylistävien juttujesi kommentti-osioissa. Sit sellanen juttu että toi Jaana se vasta sakea tapaus onkin. No ei kyllä ihmetä toisaalta jos tämän lehden suunnalta hänen suuntaan kannatusta löytyy.

 5. VKK syntyi katujen koronakapinoista ilmeisesti Tiaisen johtamana. Loistava nimi puolueelle ja ylivoimainen mahdollisuus saada kansanedustaja edistämään asiaa. Iso mies joka laukoo kovia juttuja ja lyö nyrkkiä pöytään. Hurmos kasvoi ympärille ja vihdoinkin oli saatu vaihtoehto persuille ja tunne oikeasta kansanvallan ja muutoksen tulosta. Tiainen esitteli suunnitelmia rinnakkaisyhteiskunnan muodostamisesta ja puolue tuki mielenosoituksia vahvistuen samalla kun persut heikkenivät. Turtiainen haastoi persuja ja julisti sodan polpolle.
  Sitten alkoi tapahtumaan jotain käsittämätöntä. Puolueen johto alkoi erkanemaan kokonaan todellisuudesta omaan kulttiin ja enää kenttä itse veti puoluetta eteenpäin. Tällä boostilla päästiin vielä aluevaalit läpi, mutta niiden jälkeen sitten homma levisi convoyhin. Pönttöporukka Hirvisaari, Turtiainen, Vähäkainu sai Tiaisen ja Ahosen katutoimintaakin vastaan ja nyt politbyroo olikin sitten valmis ja kannattajilta vedettiin vieläpä röyhkeästi matto alta täyden vallan ottaneessa uskonhurmoksessa. Yksi käskee rukoilemaan, toinen näkee elokapinaa ja kolmas sanoo ettei hallitusta saa edes vaatia eroamaan.
  Levelikin valjastettiin mukaan tekemällä Slimmistä ja ja Junnusta paikallispäälliköitä ja Junnusta kovan rahoittajan toivossa kunniajäsen. Levelin studio oli vaalivalvojaisten pitopaikkana. Saa nähdä irtoaako leveli siitä enää kokonaan omilleen.
  Tästä lähtökohdasta jonkin monille aika tuntemattoman ja kajahtaneen maineen saaneen naisen on aika mahdotonta savuavista raunioista luoda mitään järkevää. Osa jää kuuntelemaan Anon saarnoja, osa pakenee persuihin, osa hyppää pois parlamentaarisesta vaikuttamisesta kokonaan, jotkut menee kristallipuolueeseen, jotkut virittelee taas valitsijayhdistyksiä ja toiset puolueprojekteja. Vaalien tullessa kaikki on taas napit vastakkain sirpaaleena kentällä ja uskottavat ehdokkaat on jo kaikonneet pois.

  1. Vaikka kaikki mitä sanot eli negatiivinen tulkintasi olisi 100% totta, niin mitä sitten?? Ei pirstaloitumisellakaan ole mitään väliä, jos saadaan aikaiseksi VAALILIITTO täysillä listoilla, joihin otetaan mukaan myös sitoutumattomat. Näin helppoa se on. Se, ettei Ano, Hirvisaari ja lukemattomat muut skenen hahmot ole halunneet suurta vaaliliittoa kertoo todella paljon.

   Toisaalta kertoo myös ihmisten tyhmyydestä tosi paljon, etteivät kaikki ole suureen ääneen vaatimassa suuren vaaliliiton luomista. Tai siis aktivistien tyhmyydestä. Tavallisethan ihmiset eivät edes tajua miksi vaaliliitto on ehdottoman välttämätön. Vaalilainsäädäntöhän tekee menestyksen mahdottomaksi ilman suurpuoluetta tai suurta vaaliliittoa.

   1. VKK:n tapauksessa menestymiseen ei tarvittu edes vaaliliittoja vaan yksittäisten ehdokkaiden huikean kovat äänimäärätkin riitti vaikka lista olikin pieni. Sellaset ehdokkaat kaikkoaa todennäkösesti pois kun alkaa taas riitely ja hajoaminen, joka johtaa siihen että ollaan vaaleissa taas vielä enemmän erillisessä porukoissa ja listoilla on vain jotain kajahtaneita nollaehdokkaita

 6. Miksei yksikään vaihtoehtomedia uutisoinut Kanadan Convoyn rahankeräys- casesta jossa Kanadan hallinto esti convoylaisten rahankeräyksen ja rahankeräysyhtiö yritti sitten ryöstää rahat?

  Tästä kertoi seikkaperäisesti perussuomalainen aluevaltuutettu…

  https://youtu.be/xRhcbSZXtsE

  4:23

 7. Ai Convoy-vapauskulkuetta pitäisi nyt sitten äänestää? Eikös siellä Kanadassa ole alkanut pidätykset jo ja kadut tyhjennetään lopullisesti. Johan siellä on tööttäily, musiikki, tankkaaminen ja oikeastaan kaikki muukin kielletty. Hyvä yritys oli kuitenkin. Ihmisiä ei kiinnosta tarpeeksi. Niitä työnsä menettäneitäkin pitäisi olla ihan pirusti enemmän, jotta saataisiin sitä kautta massaa lisää liikkeelle heti kättelyssä. Ja niidenkin pitäisi olla kiinnostuneita. Taitaa yleinen apatian taso olla niin kova, ettei kansa jaksa edes mukista. Eli tarpeeksi isoa vyöryä ei voi pysäyttää, mutta epäilen sellaisen koskaan alkavan.

  1. Fluorin, glyfosaatin, kolesterolilääkkeiden ja kaiken muun paskan syöttäminen ihmisille on tehnyt (todellisen) tehtävänsä. Omia sukulaisia on aivan turha saada enää tekemään mitään. Enkä puhu aktivismista, vaan ihan sellaisista jutuista kuin että nousisivat sohvalta tai söisivät jotain muuta kuin pullamössöpaskaa. Viime kesä oli eka kerta kun yhtäkään sukulaista ei saanut edes järvenrantaan uimareissulle mukaan. Parikymmentä vuotta sitten mentiin riemusta kiljuen, nyt
   saan mennä aina yksin. Käy sääliksi siskon lapsia, joilla intoa kyllä riittäisi jos vain vanhemmat saisi vielä heräämään eloon. Mutta niillekin lapsille on tungettu tabletti käteen jo nollavuotiaana, voi olla etteivät kasva ihan samalla tavalla kuin itse kasvoin.

   1. Tällä menolla Onko sadan vuoden päästä suomalaisia tai ketään olemassa? Laiskistuminen on mennyt jo niin pitkälle ja vieraantuminen ihmisen luontaisista toiminnoista. Koneet syypäitä kaikkeen rappeutumiseen. Usko teknologiaan. Kaiken pitää olla niin helppoa ja vaivatanta.
    Mutta ei se kone prkl ihmistä sieltä sohvan pohjalta revi ylös. Ylipainoista ruutua tuijottavaa apaattista möllykkäkansaa kaikkialla. Terveimmät taitaa olla Afrikassa.

    1. Jep. Olen vitsaillut (mutta oikeasti olen tosissani), että jos tilanne menee oikein pahaksi niin mieluummin olisin vaikka Afganistanissa, Afrikassa tai jossain Etelä-Amerikan viidakossa kuin Suomessa. Tästä saatanallisuuden, idiotismin ja hedonismin ajasta selviävät lävitse vain ihmiset, joilla on vahva henkinen vakaumus ja tervettä raakaa elinvoimaa.

   2. Hyllyt paisuu paskaa Suomessa, pulla on aina tarjouksessa, ja sehän lisää menekkiä. Noh, emme mahda mitään, mutta ei suomipoika tule nousemaan kapinaan.

 8. UMV hyötyy varmaan tarpeeksi VKK:n Naton vastustuksesta ja tuesta Venäjälle niin pystyvät unohtamaan kaiken muun.

  1. Nimenomaan. Valtamedia on Nato-mielinen ja vaihtoehtomedia Venäjä-mielinen. Molemmat katsovat sitten agenttiensa toimia sormiensa läpi. Onneksi Laiton Lehti edustaa Sveitsin mallia ja voi paljastaa sekä Nato- että Venäjä-mieliset agentit.

   1. Laitonta Lehteä ei ole saatu millään tuhottua, kaapattua ja sabotoitua. Jotkut tahot ovat hyvin kiukkuisia siitä, että Laiton Lehti jatkaa, vaikka Marcolta pistettiin jo luitakin poikki.

   2. Mitä tarkoittaa Venäjä-mielinen? Näen ihmisten käyttävän tuota sanaa, ja tämä on kenties ainoa paikka jossa joku voisi suostua vastaamaan ja selittämään mistä on kyse. Sana on kieliopillisesti niin epämääräinen, että älykkään ihmisen odottaisi käyttävän jotain selkeämpää. Onhan Venäjä ”mielessä” niilläkin, jotka pelkäävät sitä. Itse sen kummemmitta intohimoitta katson Venäjän ainakin tällä erää olevan hiukan vähemmän aggressiivinen kansalaistensa pakkomurhaamisessa ja kaiken myymisessä jenkeille ja juutalaisille, ja siinä mielessä arvostan heidän toimintaansa enemmän kuin Suomen toimintaa. Tekeekö tämä minusta ”Venäjä-mielisen”? Ja onko se puolestaan tuomittavaa? Lokeroiko se minut automaattisesti johonkin monimutkaisempaan negatiiviseen kategoriaan muissa asioissa, joihin en ole oikeasti ottanut mitään kantaa?

    1. Joo, sekä Amerikka- että Venäjä-mielisyys voi olla sekä positiivista että negatiivista. Positiivista, jos vain pitää kyseisen maan ihmisistä ja kulttuurista. Negatiivista, jos on valmis uhraamaan Suomen itsenäisyyden ja kulttuurin Amerikan tai Venäjän imperialismille. Eli esim. ignoroi niiden imperialismin ja niiden kannattajien rikokset ja valheet. Laiton Lehti kannattaa Sveitsin mallia ja näin sen on helpompi kritisoida molempia.

   3. Jos laiton lehti on sveitsin mallli fani, niin miksi se ei koskaan järjestä galluppeja ?

    Samaa sarjaa kuin vkk, jonka mukaan valta kuuluu kansalle. Tosin se ei koskaan gallupeilla edes selvitä mitä kansa haluaa.

    Miten valta voi kuulua kansalle, kun kukaan ei edes selvitä mitä kansa haluaa.

    1. Öööö. Sveitsin malli ei tarkoita, että kaikesta järjestetään kansanäänestyksiä. On nimittäin olemassa a thing called perusoikeudet. Ei niistä voi äänestää. Ei voi äänestää, että tapetaanko kaikki punapäät. Suoran demokratian ideana on äänestää vain yhteisistä asioista, joita ei niin kovin paljon ole. Suoraa demokratiaa ei ole, että äänestetään kuka kirjoittaa mitäkin omassa kirjassaan tai lehdessään. Tai kuka tuottaa mitäkin omassa yrityksessään. Tai mitä kukin tekee omassa talossaan.

     Valta kuuluu kansalle siinä mielessä, että perustuslain, eduskunnan ja perustuslakituomioistuimen (joka Suomesta puuttuu) on suojeltava kansan perusoikeuksia. Tämän takia LL korostaa Amerikan Bill of Rights -mallia (perusoikeudet eli ehdoton sananvapaus ja aseellinen itsepuolustus) yhdistettynä paikallistason suoraan demokratiaan (esim. kaavoitus, puistot, tiet, jne.) ja sekessionismiin, jossa erilaiset ihmiset voivat luoda omanlaisiaan yhteisöjä. Näin jokainen voi elää omaa elämäänsä niin kuin itse haluaa.

     1. Perustuslakiin voidaan tehdä poikkeuksia, jos siihen on ”hyväksyttävä syy.”

      Euroooan ihmisoikeussopimukseen mm. Sananvapauteen voidaan tehdä poikkeus vain, jos se on demokraattisessa yhteiskunnassa välttämätöntä.

      Julkisuuden henkilön kunnianloukkaus on kyseessä vais, jos on selvästi ylitetty se mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.”

      Sekä hyväksyttävällä syyllä että ”demokraattisessa yhteiskunnassa välttämätöntä” viittaa kansanntahdon enemistöön.

      Se asia voidaan selvittää vain gallupeilla.

      Koska gallupeitabeinedes järjestetätä, niin se mahdollistaa mm. Sen että kreikka jantalia lahjoituksista säädetään tavallisella lailla, kunnianloikkaussäädöstä tulkitaan mielivaltaisesti, jopa raamatun siteraaminej katsotaan rikokseksi.

      Jos joku järjestäisi galkupeita, niin selviäisi mikä kansan mielestä on hyväksyttävää ja mikä ei.

      Jos mielivaltaisuuden haluaa loppuvan, niin oikea ase olisi gallupit.

      Kansan tahto vaikuttaa perustuslain tulkintaan. Demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa.

      Niin kauan kuin gallupeita ei järjestetä, niin niin kauan mielivaltainen laintulkinta jatkuu.

      Ketä tästä pitäisi syyttää ? Marco de wittiä tietenkin. Kaikkeen syypää kun ei tee asioista gallupeita, vaikka voisi. Marco on syyllinen kaikkeen pahaan.

      ( Kärjistin, että asia tulisi selvemmäksi, ei marco ole kaiken pahan alku ja juuri, paholainen)

      :)))))

     2. No joo. Oot kyllä oikeassa, että galluppeja voisi käyttää suvakkeja vastaan. Esim. kysyä ihmisiltä mitä mieltä ovat Isis-paluumuuttajista. Taikka kosherista. Taikka juutalaisten harrastamasta pikkuvauvojen kiduttamisesta, yms. Persut voisivat miljooniensa ansiosta tämän tyyppisiä gallup-tutkimuksia tilata,mutta ei ne sitä tee.

     3. Tointäti voisi ymmärtää lakimiehenä mistä puhun, jos kertoisi tuon hänelle.

      Sinänsä mielesti marcon pitäisi auttaa tätiä puolueen kanssa.

      Gallup-puolue nimi varmasti innostuttaisi kansan. Kansalta ei ole koskaan, ikinö kysytty yhtäön mitään. Jos joku nyt vittu saisi edes yhden gallupin tehtyä, niin se olisi jo maailman 8 ihme.

     4. Josnesim italia lahjoituksen yhteydessä olisi kysytty gallupilla luotettavasti että voiko suo!en budjetista lahjoittaa miljardeja italiaan, niin siitä olisi pitänyt päättää perstuslakia muuttamalla jos 80% olisi vastustanut.

      Perustuslain mukaan kehon koskemattomuus onnsuojattu. Joten tavallisella lailla voidaan tehdä siihen poikkeus vain jos siihen on ”hyvöksyttävä peruste.”

      Hyväksyttävällä perusteella viitataan kansan tahtoon.

      Jos olisi ollut gallup että 90% vastustaa, niin perustuslakivaliokunnan olisi pitänyt katsoa että asiasta pitää päättää perustuslakia muuttamalla.

      Mutta kun meidän ”evil” marco ei tee gallupeita, niin pian kaikki meidän on piikitetty. Marcon vikaa kaikki.

      :)))))

     5. Marcon ja muiden pää ase pitäisi olla gallupit. Taistelette väärillä aseilla.

      Kyselytinteja katsoo joka viikko 300 000 suomalaista livenä.

      Teidän täyyisi mennä live kuvaaman ja järjestää siihen yhteyteen galluoit. Uskoisin että 100 000 siirtyisi teidän kanavalle koska teillä olisi gallupit ja live chat.

      Voisitte mysö kokeilla sms gallupeita 50c kpl, niin saisit sakot ja korvaukset maksettua.

 9. Ehkä oli tarkoituskin, että ihmisille annetaan olematonta toivoa ja imetään kaikki rohkeat ja hyvät ihmiset VKK:hoon ja sitten heidät murskataan totaalisesti ja murskataan ihmisten kaikki toivo. Näin satanistit tuntuvat toistuvasti toimivan.

 10. Monesko ”kansallismielinen” puolue viritelmä tää nyt kaiken kaikkiaan on? Eiku nii juu, ne ei ole ollut ”aito kansallismielinen” vaan supo/eu/S-ryhmän vetämiä myyrä keikkoja. Joku fiksumpi tässä vois tulla tulokseen että a) kovan linjan politiikka ei vedä ihmisiä mukaan koska kukaan ei ole samaa mieltä asioista tai b) kansallismielisyys ei ole tarpeeksi kantava voima tai että se merkkaa ihmisille eri asiaa. Noh, ainakin LL pääsee puolen vuoden välein kertomaan että mikä projekti on pirstaloitunut mistäkin syystä ja kuka on myyrä.

  1. Joku senkin on tehtävä. Kukaan muu ei uskalla eikä edes osaa. Me käytämme suoria sitaatteja ja alkuperäislähteitä, joihin linkkaamme.

   Mitä taas tulee tuohon pirstaloitumiseen, niin se EI olisi ongelma, JOS luodaan suuri vaaliliitto täysillä myös sitoutumattomia sisältävillä listoilla.

   Niin helppoa se on, mutta jotain syystä Anoa ja kenttää kymmenen vuotta sabotoineella Hirvisaarella ei riitä kiinnostus näinkin päivänselvään asiaan kuin vaaliliitto täysillä listoilla. Se jos mikä kertoo heistä todella paljon, koska vaalilainsäädäntö tekee menestysmisen mahdottomaksi ilman suurpuoluetta tai suurta täysien listojen VAALILIITTOA.

   1. ”Me käytämme suoria sitaatteja ja alkuperäislähteitä, joihin linkkaamme.”

    -Ylitulkinnan mahdollisuutta et näe missään nimessä mahdolliseksi?

 11. Harva ihminen pystyy tuhoamaan puolueensa muutamassa päivässä ja heittää vielä oman varapuheenjohtajansa julkisesti rekan alle.

  1. Jep, tuohon tarvitaan suomalainen. En usko edes Saharan eteläpuolisen afrikan ihmisten olevan tuollaisia harkitsemattomia omaan jalkaan ampuvia kusipäitä.

 12. Mikä ettei. Puuttuu vielä ”Antifeministinen Yksilöiden Vapauspuolue”, jonka johtoon sivistyneitä ja hyvin verkostoituneita herrasmiehiä ja aitoja naisia. ÄO-testin tulos oltava lähellä Mensan tasoa, eikä saa olla tutkintoja punaviheryliopistosta. Lisäksi aristokraattinen ja urheilullinen ulkonäkö kaikilla johdossa olevilla sekä pituutta, esiintymistaitoa ja karismaattisuutta edellytetään sekä näyttöä hyvästä johtamistaidosta suvussa useassa polvessa taaksepäin.

 13. Tässä oli jäsennelty ihan hyvin plussat ja miinukset. Kenellekään ei ole jäänyt epäselväksi,etteikö VKK olisi pienen vallanjanoisen sisäpiitin harrasteprojekti, jonka johtohahmoksi on noussut/nostettu ”kansanmiehen” lailla käyttäytyvä, fysiikkansa ja psyykkeensä tuhonnut ex-voimailija. Herää vain kysymys..tuolla käytöksellä..mitä kansanosaa Ano edustaa? Kenties Esson baarissa pilsnerihutikassa mörisevää karjalalippispäistä kansanosaa? Tähän kun ynnätään vielä uskonnollinen hurmos, niin voi pojat, johan on keitos valmis :D

  Kavoniuksen mahdollisuuksiin en silti isosti laskisi. Kuten ylempänä kirjoitettiin, on hän henkilönä ihan tuntematon, eikä omaa ”kansanjohtajan” tarvitsemaa karismaa. Kenties koulutettu ja älykäs nainen, muttei mikään varsinainen demagogi kuitenkaan (eli ei puhuttele kansan syviä rivejä) Pahoin pelkään, että hyvästä ajatuksesta huolimatta, tulee päätymään hassuksi kuriositeetiksi politiikan historiaan, jos sinnekään. Ajatus Star Wars teeman takana on hyvä, muttaei aukea massoille ja massat ovat valitettavasti elinehto uudelle populistiselle puolueelle, ilman massoja ei mitään muutosta tapahdu. Ja massat eivät herää ihan käden käänteessä, eiedes lasermiekkaa heilauttamalla.

  1. Hyviä pointteja, mutta jutun PÄÄpointti oli VAALILIITTO. Supon agentin tunnistaa siitä, että hän tekee kaikkensa estääkseen vapauskandidaattien johtaman laajan täyden listan vaaliliiton. Se on nimittäin ainoa asia mitä valtapuolueet pelkäävät.

   Aluevaalit näyttivät, että olisi ollut helppo saada 3-4 prosentin kannatus, jos vain Ano ja Hirvisaari olisivat yrittäneet luoda laajan vaaliliiton täysillä listoilla. Se, ettei tätä edes yritetty on 100% todiste joko myyräilystä tai idiotismista. Laittoman Lehden toimitus pitää erittäin todennäköisenä ensimmäistä vaihtoehtoa, vaikka ei täysin sulje pois totaalista sekopäistä idiotismia.

   1. Tämä minun on pakko allekirjoittaa ihan kokonaisuudessaan! :D
    Ja kohtaan ”Se, ettei tätä edes yritetty on 100% todiste joko myyräilystä tai idiotismista” Itse uskon että kyseessä on 2 in 1 eli molemmat löytyy. Nostetaan hiukan debiili henkilö puolueen/kansanliikkeen johtoon…mutta pidetään huoli, että ko.vajaataitoinen on tarpeeksi kireässä talutushihnassa. Myyrät ovat siis ne jotka Anon naruista vetelevät….ja puheensa kirjoittavat, Mutta kuka oikeasti on tämä harmaa eminenssi, joka naruista nykii?? Ihan rehellisyyden nimissä, en usko että veturinkuljettajan lahjat näin monimutkaiseen punokseen riittäisivät

    1. Erittäin hyvä pointti. Minun on tästä pitänyt kirjoittaa ihan oma juttunsa, mutta olen epäröinyt. Ensinnäkin juttu olisi osin spekulatiivinen ja toiseksi en halua liikaa kritisoida VKK:ta, koska en halua heikentää heidän vaalitulostaan. Tämän vuoksi yritän välttää Anoa suoraan kritisoivia otsikoita, koska ne leviävät paljon helpommin kuin jos analyysi tehdään jonkun jutun sisässä. Laittoman Lehden lukijamäärä on vain muutama tuhat päivässä ja ne ovat joka tapauksessa aika poliittisesti valveutuneita ja muutenkin jo varmaan ovat nähneet Anon läpi. En kuitenkaan halua, että suuret massat tajuavat millä tasolla tietyt vapausliikkeen tyypit liikkuvat. Siis ÄO-tasoilla. Eihän se nyt ole rikos omata alhaisen ÄO:n.

 14. Ossi Tiihonen. Sinua katsotaan nyt hyvin tarkkaan. Älä mene myymään itseäsi ja selkärankaasi jos olet oikea kunnon mies.

  1. Ossi Tiihonen on osoittautunut varsinaiseksi kaksinaamaiseksi luopioksi. Hän roikotti viimeiseen asti itseään ja kannattajiaan Persuissa ja muka-kritisoi heidän toimiaan. Mitään todellista mekkalaa hän ei nostanut mistään, ei edes selvistä Persujen puoluejohtaja -äänestyksessä tapahtuneista rikkomuksista joista olisi ollut syytä tehdä jopa rikosilmoitus. Tiihonen vierailee hönö-Tapsan vieraana Levelissä aivopesemässä asioista huonosti perilläolevaa nuorehkoa kuulijakuntaa. Pari jaksoa sitten hän pokkana mm. väitti että Suomen ylikuolleisuustilastot selittyvät sillä että aikoinaan rintamalta palasi paljon sotilaita ja syntyvyydessä oli tämän vuoksi piikki ja ne ovat nyt näitä jotka kuolla kupsahtelevat. (mitä nyt ylikuolleisuus korostuu ikäryhmässä 18-64 vuotiaat) WTF, oikeesti?!?! Kuka tää jätkä on ja millä moraalilla varustettu? Haistan myyrän ja mädättäjän.

 15. Itse en osaa vieläkään olla noin varma mitä Laiton Lehti esittää VKK:sta ja Ano Turtiaisesta. Tämä mustamaalaamisvimma jopa hieman hämmentää.

  Oli miten oli, niin totuus tuosta kyllä paljastuu aikanaan. Kuin myös Kavoniuksesta.

  Se mikä on selvää jo nyt, on kansallismielisen rintaman auki repeytyminen. Tämä informaatiosota ajaa tilanteeseen jossa lopulta kaikki ovat kaikkia vastaan. Ehkä näin on tarkoitettukin. Ehkä tätä jopa tarvitaan.

  1. Ano systemaattisesti esti sekä katu- että vaalitoimintaa. Ei suostunut edes tekemään sitä kaikista tärkeintä eli luomaan laajaa vaaliliittoa. Niinpä ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin paljastaa hänen toimintansa. Vuoden oltiin suht hiljaa ja pikkuisen vaan ihmisille vihjoiltiin joillain jutuille, mutta Ano ei ottanut kuuleviin korviinsa, vaan lisäsi vaan sabotaasia, kunnes lopulta yllytti polpoa hyökkäämään jopa omien kannattajiensa kimppuun. Se oli liikaa. Mitään ei kuitenkaan ole menetetty, jos vihdoin saadaan se suuri vaaliliittoa aikaiseksi täysillä listoilla. Sitä valtapuolueet, supo ja Nato pelkää todella paljon.

 16. Vierasperäinen puolueen nimi ei oikein toimi, mutta olisi hyvä jos se olisi huomiota herättävä ja jää mieleen. Vapauspuolue, Suomi Vapaaksi, Vapaa Suomi.

 17. Puolue voisi tehdä Suomesta maailman menestyneimmän valtion – suoralla demokratialla.

  1. Puolue vaatisi että kaikista asioista, joista eduskunta päättää, pitäisi kysyä kansan mielipidettä.

  2. Se johtaisi siihen, että kymmenettuhannet Suomalaiset osallistuisivat kiivaaseen kansalaiskeskusluun, jossa tarkoitus olisi saada kaikki vastapuolella olevat omalle puolelle.

  Tästä kiivaasta kansalaiskeskulusta kumpuaisi loistavia ideoita, ja ne loistavat ideat siivittäisi Suomen maailman menestyneimmäksi valtioksi.

  – loistavia ideoita tulisi, koska tuhannet tekisivät kaikkensa, että saisi mielipiteen kääntymään.

  – kansalaiskeskustelijoita olisi kymmeniä tuhansia, koska sillä todella olisi vaikutus siihen miten asia päätetään.

  Svetisissä on suora demokratia, ja se on maailman rikkain valtio per capita. Ei se ole sattumaa.

  Jos ideointiin osallistuisi 500 000 Suomalaista, niin näillä ideoilla Suomen talous kasvaisi 10X nopeammin.

  Nyt muutama alepan kassa neiti saa valtioneuvostossa aivopieruja ja niitä nyt toteutellaan. Talouskasvu olisi ihan toista, jos ideointiin osallistuisi 500 000 Suomalaista.

  Puolueen iskulauseen pitäisi olla ”Pistetään Suomen talous rokkaamaan – suoralla demokratialla.”

  Ja jos tämän idean julkistaisi, niin siinä yhteydessä pitäisi olla gallup ”onko idea hyvä ( 1-10 ) ?

  3. Kansalaiskeskustelu pitää olla mahdollista myös anonyyminä, koska anonyymi kirjottelu on osa perustuslain turvaamaa sananvapautta.

  Edit klo 22:20:
  Informaatio- ja teknologiaoikeuden emeritusprofessori Jukka Kemppinen sanoi painavan sanansa sananvapaudesta ja anonymiteetistä blogissaaan:
  Erkki, Sinulle tapahtui huti. Entä jos peruuttaisit lausuntosi julkisesti. — Ajatuksesi on tekijänoikeuslain ja välillisesti perustuslain vastainen. — Itse olisit ehkä voinut huomata ennen lausuntoasi, että nimettömyys on sekä tekijänoikeuden että sananvapauden ydintä. — Lisäksi unohdit lähdesuojan. Henkilö joka pitää yllä aikakautista verkkojulkaisua, kuten minä blogiani, on oikeutettu salaamaan lähteensä. — Lähdettä ei tarvitse kertoa edes poliisille.

  http://kemppinen.blogspot.my/2011/07/ministeri-tuomioja-ministeri-arhinmaki.html

  2. Kansalaiskeskustelun puitteita on parannettava ja saatava mahdollisimman hyväksi.

  Väitöskirja:
  Demokratian ydin on valistuneessa kansalaiskeskustelussa,
  http://tampub.uta.fi/handle/10024/67318

 18. Nimi on todella tärkeä, nykyinen tiktok sukupolvu ei keskity asiaan kuinn5 sek. Nimen tulee kuvata pääpointtia ”Suoran demokratian-puolue” olisi hyvä.

  Ja iskulause voisi olla ”me kysymme Sinun mielipidettä.”

 19. Marco ja Jaana pukeutuvat prinsessoiksi, tunkevat valomiekat persiiseen ja johtavat Suomen uuteen kukoistukseen! #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*